NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Ha Cluttsot akarják lecserélni vele, és FB-nek használni, na akkor izomból durcás leszek... :mad:

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
6'1 magas, ~245 font. Jó linebacker méret. Ő se az elkapásokat jött segíteni.
Tradeltünk volna le a ....
több mint 13 éve
4. körös választás: Evan Rodriguez FB-Temple. Miapicsa?????????????????????? De most komolyan?? Miapicsa??????????füligjimmy
Kellett már egy szar pick is.
(remélem mi nem múljuk alul...)Bazzani
Na de ez.....
Most komolyan....
4. kör egy olyan emberre, aki aztán tényleg, de tényleg a kutyának sem kell....
Clutts/Davis/Spaeth....
Kvára kellett...
Mögöttünk kiment Massie...benn volt még: Dennard, Minnifiled, Crick, R. Lewis, K. Robinson....csak néhány csípőből...
No ez tényleg kihozott a sodromból.... :o :mad:

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
WTF 6. körre várták max

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Bullshit... 3. számú TE a 4. körben? Vagy FB? Édes tököm. Inkább a draft pickeket szórjuk el az FA piacon, mert ez eddig anyázós draft, Jefferyt leszámítva.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
4. körös választás: Evan Rodriguez FB-Temple. Miapicsa?????????????????????? De most komolyan?? Miapicsa??????????füligjimmy
Kellett már egy szar pick is.
(remélem mi nem múljuk alul...)

több mint 13 éve
Méghogy Angelo nem tud draftolni.... 😀
Kérhetném vissza csak draftdayre? 😀

No.1. Bears
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
4. körös választás: Evan Rodriguez FB-Temple. Miapicsa?????????????????????? De most komolyan?? Miapicsa??????????

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Most megmondom hogy nem fogunk O-lineba draftolni egyáltalán. Majd mi megmutatjuk a világnak hogy kell 7. körös játékosokból elit falat összehozni. :rolleyes:

Így nézve Mekkelek mondjuk elmegy, Jeffreynek nagyon örülök, ez a Hardin viszont érthetetlen, nem hiszem el hogy 4. körben nem maradt volna még bent... Jön most egy DT, aztán CB, LB oszt megvagyunk.

több mint 13 éve
Hát azért 1/1-re sem húzunk biztos prospectet, főleg nem 3. körben 😊 De értem mit mondasz, csak senki nem biztos prospect.

Viszont Hardin annyira nem mozgat, mivel lefoglal, hogy Jeffery kurvanagy pick... Igazából ha úgy vesszük, hogy ő az első körünk, mekkelek a második, már nem is annyira rossz az a mekkelek pick 😀 1. körből le kellett volna tradelni, egy 2+3-ból még kaphattunk is volna talán 1-1 picket, de sebaj, ha mekkelek jó lesz, nem lesz gond. Azért tetszik Jeffery miatt a draft nagyon, csak kicsit az OL....fetomy
Az igaz, h nincs biztos prospect, de azért a kizárólagos kérdőjelhez képest vannak kevésbé lutri pickek....itt 3-ban pedig nem egy totál projekt, halomszor összetört játékost kellene húzni....főleg úgy, h nagyon sok komolyabb prospect benn van....erre céloztam, de sztem tudod is, h mit akartam ezzel...
Nagyon jó lenne 4-ben hozni egy OT-t....Sandersen és Massien kívül nagyjából már csak a legvégén vannak olyan jellegű emberek, akiket Tice kedvel T-ben....hatalmas, 6-6, 320 feletti féldisznózabálókra gondolok....(Adcock, Kelly, Oglesby, Carmon, Jones) No ebből a csoportból Oglesby pro dayén volt ott Tice tutira...(no nem miatta...a többi Wisconsin-falembert nézte szerintem.... 😊 )

No.1. Bears
több mint 13 éve
norris21 Chicago Bears 204 — egy somogyi cutler
húzunk majd, nyugi 😊

meg Carimi is jó lesz
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Az OL-t elfeledve papíron pöpec kis csapat alakul Chicagoban, mióta a csapatnak drukkolok nem volt ilyen jól sikerült offseason az tuti. De ugye az gáz ha nagyon idegesít még így is hogy nem húzunk OT-?! 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát azért 1/1-re sem húzunk biztos prospectet, főleg nem 3. körben 😊 De értem mit mondasz, csak senki nem biztos prospect.

Viszont Hardin annyira nem mozgat, mivel lefoglal, hogy Jeffery kurvanagy pick... Igazából ha úgy vesszük, hogy ő az első körünk, mekkelek a második, már nem is annyira rossz az a mekkelek pick 😀 1. körből le kellett volna tradelni, egy 2+3-ból még kaphattunk is volna talán 1-1 picket, de sebaj, ha mekkelek jó lesz, nem lesz gond. Azért tetszik Jeffery miatt a draft nagyon, csak kicsit az OL....
több mint 13 éve
Hardin végig sérült volt tavaly(válla volt tönkre), de előtte is állandóan küzdött vmi nyavalyával....
Ha véletlenül akkora mákunk van, h elkerülik a sérülések, akkor nagyon durván jól járhatunk....viszont erre kicsi az esély...
Eszméletlen fizikai adottságok...6'3, 220, hozzá 4.44 40-yard, 25-ös bench press.....CB-t is játszott az Oregon St-en....
Mindezektől függetlenül nem húztam volna ennyire rizikós embert 3-ra....miközben egy rakás biztos prospect benn tanyázott....
Remélem, ma kihúzunk egy OT-t....továbbra is csak kettő van a csapatban....

No.1. Bears
több mint 13 éve
Brandon Hardin, safety, Oregon State

Hard hitter, SS, fizikai paraméterei odavágnak. 6'3 magas. Hátha még TE-t is tudna fogni... Ezen kívül semmit nem tudok róla. Lehet benn lett volna később is.

Később számítottam safetyre, Megvoltam győződve egy OL/DL pickről ebben a körben.
Elmúlt 3 évben a harmadik körben mindig jött safety.tüsi91
Én is abszolút falembert vártam, persze inkább a támadóba, nem is értem. Lehet, hogy felváltva húz MRI és Lovie? 😊

mondjuk Sanders még bent van pl, de kérdés, hogy 4/16-ig bent marad-e
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
ez a Marshall-Jeffery páros ütni fog... este... nőket...
(nagyon bízhatnak a WR edző+O kordban, ezekkel a high risk receiverekkel)sapka
Meg is érdemlik a ribancok.

Jeffery első évében 5 TD-t elkap, és csak azért ennyit, mert ott van a csapatban BM. Hatalmas pirítás lesz idén. Csak meccelent tudnám feledni........

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
ez a Marshall-Jeffery páros ütni fog... este... nőket...
(nagyon bízhatnak a WR edző+O kordban, ezekkel a high risk receiverekkel)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Brandon Hardin, safety, Oregon State

Hard hitter, SS, fizikai paraméterei odavágnak. 6'3 magas. Hátha még TE-t is tudna fogni... Ezen kívül semmit nem tudok róla. Lehet benn lett volna később is.

Később számítottam safetyre, Megvoltam győződve egy OL/DL pickről ebben a körben.
Elmúlt 3 évben a harmadik körben mindig jött safety.
több mint 13 éve
Konz kiment
több mint 13 éve
Jefferynek nagyon örülök, úgy látszik, a DT nem annyira fontos....jól is tettük, h behúztuk a legjobb benn lévő WR-t....pöpec... 😀

No.1. Bears
több mint 13 éve
Norris!

Nem kell minden gondolatod külön hszben leírni. Használd a szerkesztés opciót! 😀

Konz nem fog bennmaradni 3. kör közepéig. Nekem gyanús egy OL ember, ettől függetlenül. Pl. Sanderstüsi91
oké-oké, csak azt hittem, hogy még nem küldte be, nálam még homokórázott 😊 Sanders, hm...
több mint 13 éve
Norris!

Nem kell minden gondolatod külön hszben leírni. Használd a szerkesztés opciót! 😀

Konz nem fog bennmaradni 3. kör közepéig. Nekem gyanús egy OL ember, ettől függetlenül. Pl. Sanders

Off: valaki nem tud egy külön chatet nyitni Bears fanok közül? 😀
több mint 13 éve
Mit szólnátok Peter Konzhoz?
több mint 13 éve
Mit szólnátok Peter Konzhoz
több mint 13 éve
Kapjátok be. 😉Bazzani
jóóó lesz ez a csoport 😉 (bár ezt eddig is tudtuk)davemayer
Imádom az NFC North-ot! 😊