NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Az első király, a második ugyanolyan duzzogás mint eddig. Akkor dramaturgiai szempontból most lenne itt az ideje, hogy Benson előlép, lehordja mindkettőt a csapatszellem nevében és megpróbál egy hosszú távú szerződést kieszközölni. 😛Ochocinconak most kéne előállnia és elmondani, hogy ejnye Carson, a csapat az első.gyeekOchocinco twitter:
"Carson Palmer demands a trade? Last person demanded a trade in Cincy was crucified by the media n had to win the fans back,how will this go?"85
@RealSkipBayless "Skip my quarterback wants a trade and I'm still under the bus my head coach threw me under? What shall thou do?"
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
kizárt h Marvin lenne az indok.Én sem Marvin személyét sejtem mögötte (Ocho lehet, hogy nem örült neki, de Palmernél ez szinte kizárt), hanem az ML-Brown megállapodás tartalmát. Persze egy büdös nagy találgatás az egész, de ha Palmer tényleg le akar lépni, akkor pár évig nem látunk normális focit Bengáliába. Várjuk meg, amíg CP nyilatkozik ez ügyben. Sokáig nem bujkálhat.
áhh, teljesen letaglózott ez a hír 😕gabtsi
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
kizárt h Marvin lenne az indok.áhh, teljesen letaglózott ez a hír 😕
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Nem vagyok biztos benne, hogy Brat ellen dolgoznak. Benson igen, az egyértelmű és respekt neki, hogy ki is merte mondani.Ocho és Palmer nagyon más eset. Ocho primadonna, így nála ezer dolog számíthat, a gyűrűtől, a népszerűbb franchise-on át, vagy a sértett lelkéig bármi.
Palmer viszont egy nagyon korrekt ember. Ha ő tényleg most borult ki, akkor akár ML is lehet az ok, vagy még inkább az Lewis-Brown megállapodás. Brat menetele, vagy Childress jövetele ugyanis még bizonytalan. E miatt ráérne akkor a médiához fordulni, ha biztos lesz. Ő szerintem küzdene az álláspontjáért klubon belül, mindaddig, amíg nem dőlt el a dolog. Épp ezért gondolom, hogy most olyasvalami miatt háborog, ami már eldőlt. Kérdés mi lehet ez. (már ha tényleg háborog)
több mint 13 éve
nagyon remélem, hogy ezek csak, azért vannak hogy bratkowski mennyen.... palmer-ocho nélkül nem lenne igazi bengals ez a bengals... hisz miattuk szerettük meg ezt a csapatot.. fura lenne azt látni, hogy máshol játszanak
legyen más oc,qb coach és legyen olyan mint anno ...emlékszem régen néztem 1 cincy mecset, és mutattak 1 statisztikát palmerről, hogy neki a legpontosabbak a mélységi passzai... elit qb-nak számított akkor... talán 2006ban lehetett.
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Annual Reviews Part 3: Carson Palmer Az utolsó két bekezdés különösen ajánlott a 'jaj nincsen franchise WR-ünk' állásponton lévő uraknak.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
Ha menni akar, menjen. Nincs értelme, hogy utána duzzogjon.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
hát azért a hallgatás is fura, és igen, Mortensen nem a légbőlkapott híreket erőlteti. ha jól tévedek ma kezdődik a Senior Bowl, meglepődnék ha ML nem kapna kérdést ezzel kapcsolatban.
több mint 13 éve
Elsősorban azért gondolom, hogy kamu (tudom, a Mortensen hitelesebb forrás mint a Napi Ász), mert Palmert még nem hallottam nyilatkozni erről és a klub is hallgat. Tudom cáfolni illene, de lehet, hogy simán nem foglalkoznak vele. Az tény, hogy ha lelép akkor gáz van. Még ha trade is lesz, ilyen kényszerhelyzetből nem jöhetünk jól ki. Szóval amíg a klub meg nem erősíti, vagy CP nem mondja mikrofonba, addig nem hiszem el, hogy igaz.
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Nem tudom mi az igazság, de nekem nagyon nehezemre esik elhinnem, hogy Mortensen nem csak a levegőbe 'beszélt'.Ez a 'sources says' kezdetű dolog számomra elég ingatag lábakon áll.
Szóval én majd mindenféle aggódást elkezdek akkor, ha olvasok valami hivatalosat is.
Addig én továbbra is azzal számolok, hogy Palmer marad.
több mint 13 éve
Tipikus holtszezon hír. Lesz még pár ilyen de CP marad. Kevés dologban vagyok ilyen biztos.nasheemhát én nem vagyok ennyire optimista. megmondom őszintén letaglózott a hír. szóval itt nem valamelyik néger (elnézést) kezdett el gerjedni, hogy a busz alá lett dobva mert mopey.
szóval itt olyan hírek terjengenek, hogy a franchise alapköve szeretne távozni, mert gecire elege van. és finom leszek, ez jelzésértékű. különösen annak fényében, hogy ez rá kurvára de kurvára nem jellemző. szóval ő nem megy hetente telesírni a sajtót, hogy így, úgy meg amúgy. ha ő megszólal akkor annak mindig súlya van.
és ha a megkérdőjelezhetetlen vezér mondja azt hogy köszi szépen, az milyen kihatással lesz a többiekre ? a csapat jövőjére ?
de mégis mi lehet a casus belli ? hogy marad Brat ? hogy szóba került Childress ? hogy nem lesz hajlandóság megtartani Bensont v JJot ?
szidtuk persze, de jó QB-t, jó embert, VEZÉRT azt nem akasztasz le bármelyik drafton, az ő pótlása (ha szükséges) évekre visszavetheti a csapatot.
főként h CBA hiányában tradelni sem tudjuk, (talán emberre igen), szóval azonnali megoldásunk sincs. mert h a kisPalmer és DLF nem az, abban biztos vagyok. na de majd jön McNabb. vagy inkább reménykedjünk, hogy a franchise és saját számára is valami fontos ügy kizsarolása zajlik.
több mint 13 éve
ocho menni akar, palmer menni akar... benson menni akar ha nem lesz oc váltás.... emberek mi kell még ahhoz h eltávolítsuk bratkowskit, és brown papa megtáltosodjon...rush999Agyműtét?
több mint 13 éve
85
363
Ochocinconak most kéne előállnia és elmondani, hogy ejnye Carson, a csapat az első.gyeekOchocinco twitter:
"Carson Palmer demands a trade? Last person demanded a trade in Cincy was crucified by the media n had to win the fans back,how will this go?"
@RealSkipBayless "Skip my quarterback wants a trade and I'm still under the bus my head coach threw me under? What shall thou do?"
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
ocho menni akar, palmer menni akar... benson menni akar ha nem lesz oc váltás.... emberek mi kell még ahhoz h eltávolítsuk bratkowskit, és brown papa megtáltosodjon...
több mint 13 éve
Ochocinconak most kéne előállnia és elmondani, hogy ejnye Carson, a csapat az első.Tipikus holtszezon hír. Lesz még pár ilyen de CP marad. Kevés dologban vagyok ilyen biztos.nasheem+1
Azt még el tudom képzelni én is, hogy cserét kér, de hogy visszavonuljon? Azt nehezen.
Az mindenesetre biztos, hogy pay-cutba nem menne bele, hogy maradhasson, mert ezt ő maga mondta.Mikey
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Ami viszont nem tetszik nekem, az az, hogy a hivatalos oldalon is ír róla Hobson a "Headlines" bekezdés alatt.Ez ugye elvileg a hivatalos híreknek lenne a helye.
Miért nem eggyel lentebb, a blogjában ír róla, ha már írni akar róla?
Azért a hivatalos oldal megmaradhatna valami hivatalos szinten a pletykarovat helyett.
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Tipikus holtszezon hír. Lesz még pár ilyen de CP marad. Kevés dologban vagyok ilyen biztos.nasheem+1
Azt még el tudom képzelni én is, hogy cserét kér, de hogy visszavonuljon? Azt nehezen.
Az mindenesetre biztos, hogy pay-cutba nem menne bele, hogy maradhasson, mert ezt ő maga mondta.
több mint 13 éve
85
363
megkapjátok tatuput és összeáll a USC LB sor 😉a.kacsaCarson meg megint összeállhatna Petetel, na? De LB nem kell köszönjük, adjátom Thomast 😉
több mint 13 éve
85
363
Tipikus holtszezon hír. Lesz még pár ilyen de CP marad. Kevés dologban vagyok ilyen biztos.nasheemAz hogy marad az elég valószínűnek tűnik, de az nem jelenti azt hogy akar is maradni.
Az pedig hogy tradet szeretne nekem hitelesnek tűnik egyenlőre, bár ismerve a Bengalst ez a vihar is (ha tényleg van egyáltalán) is lecsendesedik és az idő mindent megold. Ez Brown ars poeticája szerintem, ahelyett hogy orvosolná a problémákat hagyja hogy az idő dolgozzon helyette.
több mint 13 éve
Tipikus holtszezon hír. Lesz még pár ilyen de CP marad. Kevés dologban vagyok ilyen biztos.
több mint 13 éve
de nem usc-s 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 535
megkapjátok tatuput és összeáll a USC LB sor 😉a.kacsaTatuput csak ne adjuk.
Trufant mehet érte. 😛
több mint 13 éve
megkapjátok tatuput és összeáll a USC LB sor 😉
több mint 13 éve
85
363
http://sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=6051119mit tudtok adni érte? 😀
:oa.kacsa
kíváncsi vagyok mennyi a valóságalapja, több helyen is írják..