Cleveland Browns
Szerintem egy top3 picknél kb mindegy lenne a mérleg. Úgy repülne Monken mint a huzat, főleg ha a játék képe is olyan.5 éves szerződést kapott, totális összeomlás (0-17, 1-16) kellene hogy one and done legyen. Egyelőre záruljon le a Schwartz ügy, nézzük meg kik jönnek a staffba.Egész jó oddsok lehetnek erre amúgy.
Joey Tribbiani
P@trik
(Meg a GM is.)
5 éves szerződést kapott, totális összeomlás (0-17, 1-16) kellene hogy one and done legyen. Egyelőre záruljon le a Schwartz ügy, nézzük meg kik jönnek a staffba.Egész jó oddsok lehetnek erre amúgy.
Joey Tribbiani
5 éves szerződést kapott, totális összeomlás (0-17, 1-16) kellene hogy one and done legyen. Egyelőre záruljon le a Schwartz ügy, nézzük meg kik jönnek a staffba.Ezt a videót elnézve lehet teszünk egy próbát a Shedeur, Gabriel, Watson trióval, de egyik sem tűnik Monken prototípus irányítójának. Watson az lehetett volna, a 6 évvel ezelőtti verziója...Szerintem ez a legjobb út jelenleg.
Keep posting this stuff. Monken is an Elite ball coach. He’s a guy other guys in the profession seek out to clinic them. Teach them philosophy, scheme, teaching progression, etc. No established coaches are seeking out someone to teach how to get better at Visio drawings. https://t.co/90hHQY83Gt
— Blake Williams (@Coach_BWilliams) January 29, 2026
Joey Tribbiani
Ha valaki jó akkor siker, ha nem akkor top3 pick.
Erre teljesen alkalmas Monken.
Aztán jövőre jöhet egy jó HC.
Bazzani
Todd Monken is getting a five-year deal with the Browns, per source.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) January 29, 2026
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
Ezt a videót elnézve lehet teszünk egy próbát a Shedeur, Gabriel, Watson trióval, de egyik sem tűnik Monken prototípus irányítójának. Watson az lehetett volna, a 6 évvel ezelőtti verziója...Szerintem ez a legjobb út jelenleg.
Keep posting this stuff. Monken is an Elite ball coach. He’s a guy other guys in the profession seek out to clinic them. Teach them philosophy, scheme, teaching progression, etc. No established coaches are seeking out someone to teach how to get better at Visio drawings. https://t.co/90hHQY83Gt
Joey Tribbiani
Ha valaki jó akkor siker, ha nem akkor top3 pick.
Erre teljesen alkalmas Monken.
Aztán jövőre jöhet egy jó HC.
A lehetséges jelöltek és a sok üresedés szerencsés kárvallotja lett.
Can confirm new Browns coach Todd Monken will hire George Warhop as OL coach. @AdamSchefter first to report.
— Scott Petrak ct (@ScottPetrak) January 28, 2026
Warhop was Browns OL coach from 2009-13 and most recently with Ravens. Hall of Famer Joe Thomas raves about him.
George Warhop is a beast
— Joe Thomas (@joethomas73) October 22, 2021
Ez még 2021es tweet szóval nem azért hypeolja mert leigazoltuk. Elég jókat írnak róla.
Warhop isn’t just an “old head” either he and Monken introduced the “crunch” blocking concept while in Baltimore
— Mac🦬 (@tha_buffalo) January 28, 2026
Look at the hole that opens up as penetrating DL gets caught and LBs hesitate due to confusion reading their keys
pic.twitter.com/Fd03GjwRNQ
A crazy innovative blocking scheme
— Mac🦬 (@tha_buffalo) January 28, 2026
Alternate blocks of gapping down (stopping penetration) while the guy next to him goes second level
LBs get influenced one way seeing guys gap down, buying enough time for the free olineman to reach them
Huge hole
pic.twitter.com/4z9x0a2oCP
Megértem hogy bírta Schwartzot és csalódott, de most miatta kellett volna neki adni a HC posztot? Ez ilyen biznisz. Joe Thomas anno elfogadta mit vállalt, meg volt mindkettő fizetve és gondolom neki sem tetszett hogy 5 HC alatt játszott.
Gondolom nem ez volt tavaly ígérve. A lovét bárhol megkapta volna, de nyilván a csillagokat lehazudták berryék amivel meglett fűzve.
P@trik

Gondolom nem ez volt tavaly ígérve. A lovét bárhol megkapta volna, de nyilván a csillagokat lehazudták berryék amivel meglett fűzve.
Hát fellesz adva a lecke neki:Another hire in Cleveland: Browns HC Todd Monken is bringing former Ravens OL coach George Warhop with him to the Browns to coach the same position, per sources.csodás, ez a faszi volt a legnagyobb homály nálatok nem? jól indul...
KeyG
lehet keverem valakivel.
Warhop has been the Ravens OL coach for the last two seasons. During that time, Baltimore’s offensive line has ranked third in ESPN’s pass block win rate and seventh in run block win rate. https://t.co/gvkJZVHemz
— Daniel Oyefusi (@DanielOyefusi) January 28, 2026
Joey Tribbiani
magasan draftolt OL-Zinter-Wypler-valaki olcso FA-dawandból csinálni egy olyan OL-t aki megvédi a sackmágnes Watson vagy shedurt....
Ezen azért behalok. Ventrone mint respected edző? Baszki a Jets a történetében először csinált egy meccsen PR és KR TD-t. Ellenünk. Nem tudom ki fizeti ezeket. 32. lett a csapat a special teams rangsorban.Ezzel a névvel, hogy Bubba, hogy a csudába ne? A többi ST edző neve nem maradt meg 😀
Bubba Ventrone to the Rams would be a big score for LA. One of the more respected ST coaches in the league. Has had HC interviews in previous years. https://t.co/ypquouBnEN
— Peter Schrager (@PSchrags) January 28, 2026
Joey Tribbiani
Meg nálunk se volt egy sikertörténet előtte...Another hire in Cleveland: Browns HC Todd Monken is bringing former Ravens OL coach George Warhop with him to the Browns to coach the same position, per sources.csodás, ez a faszi volt a legnagyobb homály nálatok nem? jól indul...
KeyG
lehet keverem valakivel.
Warhop has been the Ravens OL coach for the last two seasons. During that time, Baltimore’s offensive line has ranked third in ESPN’s pass block win rate and seventh in run block win rate. https://t.co/gvkJZVHemz
Joey Tribbiani
Monken is volt nálunk WR edző, és ő kezeskedett Justin Blackmonért a Jagsnek, mikor az Oklahoma State-n volt OC, hogy minden rendben van vele, pedig ott alakult ki a súlyos alkoholproblémája....
Another hire in Cleveland: Browns HC Todd Monken is bringing former Ravens OL coach George Warhop with him to the Browns to coach the same position, per sources.csodás, ez a faszi volt a legnagyobb homály nálatok nem? jól indul...
KeyG
lehet keverem valakivel.
Szerkesztette: Joey Tribbiani
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Bubba Ventrone to the Rams would be a big score for LA. One of the more respected ST coaches in the league. Has had HC interviews in previous years. https://t.co/ypquouBnEN
— Peter Schrager (@PSchrags) January 28, 2026
The Jim Schwartz situation with the #Browns, per sources:
— Jordan Schultz (@Schultz_Report) January 28, 2026
• Schwartz expected to get the HC job, especially after Grant Udinski dropped out.
• When informed this morning that the job was going to Todd Monken, Schwartz said goodbye to a few people and angrily told others he… https://t.co/CB5JZaRFEz pic.twitter.com/9yFJ9sigqd
naív leszek, de annyira azért Berry sem hülye, hogy rátukmálja Schwartzot a jelöltekre úgy hogy ez nem lett előre lebeszélve. Itt inkább az a valószínűbb, hogy Schwartz matekozott kicsit (azért szarul néz ki ha ultimátumot adsz a csapatnak, hogy vagy én HC, vagy lelépek), aztán most besértődött (érthető, de nem profi).őszintén szólva nem tudom elítélni JS-t h ha lelép, mert tényleg úgy tűnik, hogy teljes a zavar az elefántcsont toronyban, és mindenféle is akarnak menni meg sehova se. Eddig nekem úgy tűnik, hogy őskáosz a négyzeten.itt valami nagyon nem volt kerek, valahol a médiába összevissza hazudtak vagy komplett idióták ülnek nálunk a vezetőségbe(mondjuk ezt tudjuk). A fiatal és egyéb jelölteknek azt mondogatták elvileg h JS megkell tartsák ha jönnek, erre azok majdnem mind visszaléptek. Erre elhozták Monkent és JS lelép. Most csak nem voltunk olyan hülyék h a vakvilágba vártunk el vmit, vagy ha igen akk menjen el mindenki a büdös francba...Jobb lenne ha mindneki egy irányba húzna, de nála az volt az adu h nézzétek meg a legjobb D-t csináltam, ezért megérdemlem, ez nem mindig ennyire automatikus, megértem őket, viszont ezen megsértődni és lelépni, mikor élő szerződése van, az nem túl szép. Vagy inkább azt mondja ok, és kb telibeszarja a jövő évet csak h leléphessen...Schwartzban azért kicsit csalódtam. Értem hogy nem tetszik neki, de ez így kb ultimátum, hogy vagy én leszek a HC vagy lelépek. Ha ezt nem tette nyilvánvalóvá a hiring process közben, az nem túl korrekt. Főleg hogy élő szerződése van 26-ra. Azért nem véletlen hogy senki sem kapkodott érte, pedig volt 10 üres állás.
Igen, ez korrekt összefoglalása a dolgoknak. Nehéz lelkesedni ezért a kinevezésért, de hátha nem lesz gyalázat az egész. Még ezt a Schwartz dolgot kell kihámozni, elvileg szerződés alatt van, nyilván ha nem akar itt maradni nem fog, de talán azért meg lehet győzni.
gabokocka
Joey Tribbiani
Csiriba
P@trik
Csiriba
Szerintem amúgy pótolható. Nem ezen fog múlni a SB...
őszintén szólva nem tudom elítélni JS-t h ha lelép, mert tényleg úgy tűnik, hogy teljes a zavar az elefántcsont toronyban, és mindenféle is akarnak menni meg sehova se. Eddig nekem úgy tűnik, hogy őskáosz a négyzeten.itt valami nagyon nem volt kerek, valahol a médiába összevissza hazudtak vagy komplett idióták ülnek nálunk a vezetőségbe(mondjuk ezt tudjuk). A fiatal és egyéb jelölteknek azt mondogatták elvileg h JS megkell tartsák ha jönnek, erre azok majdnem mind visszaléptek. Erre elhozták Monkent és JS lelép. Most csak nem voltunk olyan hülyék h a vakvilágba vártunk el vmit, vagy ha igen akk menjen el mindenki a büdös francba...Jobb lenne ha mindneki egy irányba húzna, de nála az volt az adu h nézzétek meg a legjobb D-t csináltam, ezért megérdemlem, ez nem mindig ennyire automatikus, megértem őket, viszont ezen megsértődni és lelépni, mikor élő szerződése van, az nem túl szép. Vagy inkább azt mondja ok, és kb telibeszarja a jövő évet csak h leléphessen...Schwartzban azért kicsit csalódtam. Értem hogy nem tetszik neki, de ez így kb ultimátum, hogy vagy én leszek a HC vagy lelépek. Ha ezt nem tette nyilvánvalóvá a hiring process közben, az nem túl korrekt. Főleg hogy élő szerződése van 26-ra. Azért nem véletlen hogy senki sem kapkodott érte, pedig volt 10 üres állás.
Igen, ez korrekt összefoglalása a dolgoknak. Nehéz lelkesedni ezért a kinevezésért, de hátha nem lesz gyalázat az egész. Még ezt a Schwartz dolgot kell kihámozni, elvileg szerződés alatt van, nyilván ha nem akar itt maradni nem fog, de talán azért meg lehet győzni.
gabokocka
Joey Tribbiani
Csiriba
P@trik
itt valami nagyon nem volt kerek, valahol a médiába összevissza hazudtak vagy komplett idióták ülnek nálunk a vezetőségbe(mondjuk ezt tudjuk). A fiatal és egyéb jelölteknek azt mondogatták elvileg h JS megkell tartsák ha jönnek, erre azok majdnem mind visszaléptek. Erre elhozták Monkent és JS lelép. Most csak nem voltunk olyan hülyék h a vakvilágba vártunk el vmit, vagy ha igen akk menjen el mindenki a büdös francba...Jobb lenne ha mindneki egy irányba húzna, de nála az volt az adu h nézzétek meg a legjobb D-t csináltam, ezért megérdemlem, ez nem mindig ennyire automatikus, megértem őket, viszont ezen megsértődni és lelépni, mikor élő szerződése van, az nem túl szép. Vagy inkább azt mondja ok, és kb telibeszarja a jövő évet csak h leléphessen...Schwartzban azért kicsit csalódtam. Értem hogy nem tetszik neki, de ez így kb ultimátum, hogy vagy én leszek a HC vagy lelépek. Ha ezt nem tette nyilvánvalóvá a hiring process közben, az nem túl korrekt. Főleg hogy élő szerződése van 26-ra. Azért nem véletlen hogy senki sem kapkodott érte, pedig volt 10 üres állás.
gabokocka
Joey Tribbiani
Csiriba
Jobb lenne ha mindneki egy irányba húzna, de nála az volt az adu h nézzétek meg a legjobb D-t csináltam, ezért megérdemlem, ez nem mindig ennyire automatikus, megértem őket, viszont ezen megsértődni és lelépni, mikor élő szerződése van, az nem túl szép. Vagy inkább azt mondja ok, és kb telibeszarja a jövő évet csak h leléphessen...Schwartzban azért kicsit csalódtam. Értem hogy nem tetszik neki, de ez így kb ultimátum, hogy vagy én leszek a HC vagy lelépek. Ha ezt nem tette nyilvánvalóvá a hiring process közben, az nem túl korrekt. Főleg hogy élő szerződése van 26-ra. Azért nem véletlen hogy senki sem kapkodott érte, pedig volt 10 üres állás.
gabokocka
Joey Tribbiani
Browns Special Teams Coordinator Bubba Ventrone "is not expected to return" to coach on Todd Monken's staff in Cleveland, per @TomPelisseroKár érte, kiváló ügynök volt...
Ó érte mondjuk nem kár.
P@trik
Ó érte mondjuk nem kár.
Egy ilyen konyhás frédi szinvonalat várok tőle, jó esetbe 4-13 kb várható jövőre, így h védelem is letolta a gatyát, -23milla a cap, az a kezdő OL-be van x-x-x-x- meg egy lábadozó dwand, egy lyukas kezű 2. számú judy meg pár töltelék, Njokura nincs lové, és hát a Qb room a közröhej.pont ezt mondom. Konyhás mielőtt HC lett, a legmagasabb pozi amit betöltött QB coach meg interim OC volt egy fél szezon erejéig. Monken azért nem ez a szint.
P@trik
Amiket leírtál mind igaz. De ez igaz lett volna ha bárki jön.
Egy ilyen konyhás frédi szinvonalat várok tőle, jó esetbe 4-13 kb várható jövőre, így h védelem is letolta a gatyát, -23milla a cap, az a kezdő OL-be van x-x-x-x- meg egy lábadozó dwand, egy lyukas kezű 2. számú judy meg pár töltelék, Njokura nincs lové, és hát a Qb room a közröhej.Monken. Hát bazmeg…Megértelek. Senki sem boldog. De ha egyet hátra lépünk és megpróbálunk logikát keresni, lehet találni (még ha egyelőre nehéz is). Vezetőt kerestek, nem egy X and O's embert. Valakit, aki tud motiválni, vezetni egy csapatot, nem csak a támadó egységet. Scheelhaase plafonja tuti magasabb, de ki tudja 2 év pass game koordinátorként rá lehet-e bízni 70 játékost és 20-25 edzőt. Én is neki örültem volna leginkább, de túlzás is hogy ilyen tapasztalatlan emberek szóba kerülnek, asszem a Bills topikba le is írtam.
ktms
Schwartz gondolom azért esett ki, mert nála nem látták biztosítottnak, hogy előre lép az offense a liga utolsó helyről. Monken lehet nem fogja megváltani a világot és minden védelmet leszedni a pályáról, mint McVay, de azt ne vitassuk el tőle hogy ahova ment, teljesített. A Southern Missnél egy 0-12es csapatból csinált 3 év alatt 9-5-t. Azóta is ez a legtöbb győzelmük. A Georgiaval három év alatt két bajnoki cím, mint OC. A Ravens munkássága ismert.
Félreértés ne essék, én sem számítok sok jóra, de Shurmurt úgy hoztuk ide anno, hogy az a Rams valami liga 29. volt, Mike Pettinet és Kitchenst kb. senki sem ismerte mielőtt kineveztük. Ezeknél Monken azért többet tett le az asztalra. És sajnos ez a realitás. Nem vagyunk vonzó célpont, a fiatalok inkább kívárnak. Legrosszabb esetben megint a top 5ben draftolunk.
Joey Tribbiani