Cleveland Browns

41 feliratkozó

3 órája
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 074 — Axel Foley
5 éves szerződést kapott, totális összeomlás (0-17, 1-16) kellene hogy one and done legyen. Egyelőre záruljon le a Schwartz ügy, nézzük meg kik jönnek a staffba.
Joey Tribbiani
Egész jó oddsok lehetnek erre amúgy.
P@trik
Szerintem egy top3 picknél kb mindegy lenne a mérleg. Úgy repülne Monken mint a huzat, főleg ha a játék képe is olyan.
(Meg a GM is.)

4 órája
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 925 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
5 éves szerződést kapott, totális összeomlás (0-17, 1-16) kellene hogy one and done legyen. Egyelőre záruljon le a Schwartz ügy, nézzük meg kik jönnek a staffba.
Joey Tribbiani
Egész jó oddsok lehetnek erre amúgy.
6 órája
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 619 — Believelander
Ezt a videót elnézve lehet teszünk egy próbát a Shedeur, Gabriel, Watson trióval, de egyik sem tűnik Monken prototípus irányítójának. Watson az lehetett volna, a 6 évvel ezelőtti verziója...

Joey Tribbiani
Szerintem ez a legjobb út jelenleg.
Ha valaki jó akkor siker, ha nem akkor top3 pick.
Erre teljesen alkalmas Monken.
Aztán jövőre jöhet egy jó HC.
Bazzani

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
7 órája
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 074 — Axel Foley
Ezt a videót elnézve lehet teszünk egy próbát a Shedeur, Gabriel, Watson trióval, de egyik sem tűnik Monken prototípus irányítójának. Watson az lehetett volna, a 6 évvel ezelőtti verziója...

Joey Tribbiani
Szerintem ez a legjobb út jelenleg.
Ha valaki jó akkor siker, ha nem akkor top3 pick.
Erre teljesen alkalmas Monken.
Aztán jövőre jöhet egy jó HC.

8 órája

8 órája
Snagal Baltimore Ravens 1 130
Szerintem Monken OC-nak okés lett volna több helyen, de nem látom benne a HC materiált, a motivátort.
A lehetséges jelöltek és a sok üresedés szerencsés kárvallotja lett.
9 órája

Ez még 2021es tweet szóval nem azért hypeolja mert leigazoltuk. Elég jókat írnak róla.

10 órája

Gondolom nem ez volt tavaly ígérve. A lovét bárhol megkapta volna, de nyilván a csillagokat lehazudták berryék amivel meglett fűzve.
P@trik
Megértem hogy bírta Schwartzot és csalódott, de most miatta kellett volna neki adni a HC posztot? Ez ilyen biznisz. Joe Thomas anno elfogadta mit vállalt, meg volt mindkettő fizetve és gondolom neki sem tetszett hogy 5 HC alatt játszott.

10 órája
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 925 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres

Gondolom nem ez volt tavaly ígérve. A lovét bárhol megkapta volna, de nyilván a csillagokat lehazudták berryék amivel meglett fűzve.
10 órája
Another hire in Cleveland: Browns HC Todd Monken is bringing former Ravens OL coach George Warhop with him to the Browns to coach the same position, per sources.
KeyG
csodás, ez a faszi volt a legnagyobb homály nálatok nem? jól indul...

lehet keverem valakivel.

Joey Tribbiani
Hát fellesz adva a lecke neki:
magasan draftolt OL-Zinter-Wypler-valaki olcso FA-dawandból csinálni egy olyan OL-t aki megvédi a sackmágnes Watson vagy shedurt....
18 órája
astroid Pittsburgh Steelers 684
Ezen azért behalok. Ventrone mint respected edző? Baszki a Jets a történetében először csinált egy meccsen PR és KR TD-t. Ellenünk. Nem tudom ki fizeti ezeket. 32. lett a csapat a special teams rangsorban.

Joey Tribbiani
Ezzel a névvel, hogy Bubba, hogy a csudába ne? A többi ST edző neve nem maradt meg 😀
19 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 899
ben allbright már black mondayen bemondta, hogy schwartz, monken vagy rees lesz a hc, annak ellenére hogy a tulaj salehet vagy mcdanielt szeretné, mert az első hármasnál komolyabb név nem fog aláírni bukott fo-nak. miután rees váratlanul keresztbe tett a lelépéssel, schwartz elvesztette a favorit szerepet, mert elbukta az oc-ját és nem tudott valid alternatívát felmutatni.
19 órája
iktriad Jacksonville Jaguars 84 374 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Another hire in Cleveland: Browns HC Todd Monken is bringing former Ravens OL coach George Warhop with him to the Browns to coach the same position, per sources.
KeyG

lehet keverem valakivel.

Joey Tribbiani
Meg nálunk se volt egy sikertörténet előtte...
Monken is volt nálunk WR edző, és ő kezeskedett Justin Blackmonért a Jagsnek, mikor az Oklahoma State-n volt OC, hogy minden rendben van vele, pedig ott alakult ki a súlyos alkoholproblémája....
19 órája
KeyG

lehet keverem valakivel.

Szerkesztette: Joey Tribbiani

20 órája
KeyG Baltimore Ravens 13 607

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
20 órája
Ezen azért behalok. Ventrone mint respected edző? Baszki a Jets a történetében először csinált egy meccsen PR és KR TD-t. Ellenünk. Nem tudom ki fizeti ezeket. 32. lett a csapat a special teams rangsorban.

20 órája

20 órája

Igen, ez korrekt összefoglalása a dolgoknak. Nehéz lelkesedni ezért a kinevezésért, de hátha nem lesz gyalázat az egész. Még ezt a Schwartz dolgot kell kihámozni, elvileg szerződés alatt van, nyilván ha nem akar itt maradni nem fog, de talán azért meg lehet győzni.
gabokocka
Schwartzban azért kicsit csalódtam. Értem hogy nem tetszik neki, de ez így kb ultimátum, hogy vagy én leszek a HC vagy lelépek. Ha ezt nem tette nyilvánvalóvá a hiring process közben, az nem túl korrekt. Főleg hogy élő szerződése van 26-ra. Azért nem véletlen hogy senki sem kapkodott érte, pedig volt 10 üres állás.
Joey Tribbiani
Jobb lenne ha mindneki egy irányba húzna, de nála az volt az adu h nézzétek meg a legjobb D-t csináltam, ezért megérdemlem, ez nem mindig ennyire automatikus, megértem őket, viszont ezen megsértődni és lelépni, mikor élő szerződése van, az nem túl szép. Vagy inkább azt mondja ok, és kb telibeszarja a jövő évet csak h leléphessen...
Csiriba
itt valami nagyon nem volt kerek, valahol a médiába összevissza hazudtak vagy komplett idióták ülnek nálunk a vezetőségbe(mondjuk ezt tudjuk). A fiatal és egyéb jelölteknek azt mondogatták elvileg h JS megkell tartsák ha jönnek, erre azok majdnem mind visszaléptek. Erre elhozták Monkent és JS lelép. Most csak nem voltunk olyan hülyék h a vakvilágba vártunk el vmit, vagy ha igen akk menjen el mindenki a büdös francba...
P@trik
őszintén szólva nem tudom elítélni JS-t h ha lelép, mert tényleg úgy tűnik, hogy teljes a zavar az elefántcsont toronyban, és mindenféle is akarnak menni meg sehova se. Eddig nekem úgy tűnik, hogy őskáosz a négyzeten.
Csiriba
naív leszek, de annyira azért Berry sem hülye, hogy rátukmálja Schwartzot a jelöltekre úgy hogy ez nem lett előre lebeszélve. Itt inkább az a valószínűbb, hogy Schwartz matekozott kicsit (azért szarul néz ki ha ultimátumot adsz a csapatnak, hogy vagy én HC, vagy lelépek), aztán most besértődött (érthető, de nem profi).
Szerintem amúgy pótolható. Nem ezen fog múlni a SB...

20 órája
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 328 — settenke1976@gmail.com

Igen, ez korrekt összefoglalása a dolgoknak. Nehéz lelkesedni ezért a kinevezésért, de hátha nem lesz gyalázat az egész. Még ezt a Schwartz dolgot kell kihámozni, elvileg szerződés alatt van, nyilván ha nem akar itt maradni nem fog, de talán azért meg lehet győzni.
gabokocka
Schwartzban azért kicsit csalódtam. Értem hogy nem tetszik neki, de ez így kb ultimátum, hogy vagy én leszek a HC vagy lelépek. Ha ezt nem tette nyilvánvalóvá a hiring process közben, az nem túl korrekt. Főleg hogy élő szerződése van 26-ra. Azért nem véletlen hogy senki sem kapkodott érte, pedig volt 10 üres állás.
Joey Tribbiani
Jobb lenne ha mindneki egy irányba húzna, de nála az volt az adu h nézzétek meg a legjobb D-t csináltam, ezért megérdemlem, ez nem mindig ennyire automatikus, megértem őket, viszont ezen megsértődni és lelépni, mikor élő szerződése van, az nem túl szép. Vagy inkább azt mondja ok, és kb telibeszarja a jövő évet csak h leléphessen...
Csiriba
itt valami nagyon nem volt kerek, valahol a médiába összevissza hazudtak vagy komplett idióták ülnek nálunk a vezetőségbe(mondjuk ezt tudjuk). A fiatal és egyéb jelölteknek azt mondogatták elvileg h JS megkell tartsák ha jönnek, erre azok majdnem mind visszaléptek. Erre elhozták Monkent és JS lelép. Most csak nem voltunk olyan hülyék h a vakvilágba vártunk el vmit, vagy ha igen akk menjen el mindenki a büdös francba...
P@trik
őszintén szólva nem tudom elítélni JS-t h ha lelép, mert tényleg úgy tűnik, hogy teljes a zavar az elefántcsont toronyban, és mindenféle is akarnak menni meg sehova se. Eddig nekem úgy tűnik, hogy őskáosz a négyzeten.
20 órája

gabokocka
Joey Tribbiani
Csiriba
20 órája

gabokocka
Joey Tribbiani
20 órája
Browns Special Teams Coordinator Bubba Ventrone "is not expected to return" to coach on Todd Monken's staff in Cleveland, per @TomPelissero

Ó érte mondjuk nem kár.
P@trik
Kár érte, kiváló ügynök volt...
20 órája
Browns Special Teams Coordinator Bubba Ventrone "is not expected to return" to coach on Todd Monken's staff in Cleveland, per @TomPelissero

Ó érte mondjuk nem kár.
21 órája
Egy ilyen konyhás frédi szinvonalat várok tőle, jó esetbe 4-13 kb várható jövőre, így h védelem is letolta a gatyát, -23milla a cap, az a kezdő OL-be van x-x-x-x- meg egy lábadozó dwand, egy lyukas kezű 2. számú judy meg pár töltelék, Njokura nincs lové, és hát a Qb room a közröhej.
P@trik
pont ezt mondom. Konyhás mielőtt HC lett, a legmagasabb pozi amit betöltött QB coach meg interim OC volt egy fél szezon erejéig. Monken azért nem ez a szint.
Amiket leírtál mind igaz. De ez igaz lett volna ha bárki jön.

21 órája
Monken. Hát bazmeg…
ktms
Megértelek. Senki sem boldog. De ha egyet hátra lépünk és megpróbálunk logikát keresni, lehet találni (még ha egyelőre nehéz is). Vezetőt kerestek, nem egy X and O's embert. Valakit, aki tud motiválni, vezetni egy csapatot, nem csak a támadó egységet. Scheelhaase plafonja tuti magasabb, de ki tudja 2 év pass game koordinátorként rá lehet-e bízni 70 játékost és 20-25 edzőt. Én is neki örültem volna leginkább, de túlzás is hogy ilyen tapasztalatlan emberek szóba kerülnek, asszem a Bills topikba le is írtam.
Schwartz gondolom azért esett ki, mert nála nem látták biztosítottnak, hogy előre lép az offense a liga utolsó helyről. Monken lehet nem fogja megváltani a világot és minden védelmet leszedni a pályáról, mint McVay, de azt ne vitassuk el tőle hogy ahova ment, teljesített. A Southern Missnél egy 0-12es csapatból csinált 3 év alatt 9-5-t. Azóta is ez a legtöbb győzelmük. A Georgiaval három év alatt két bajnoki cím, mint OC. A Ravens munkássága ismert.
Félreértés ne essék, én sem számítok sok jóra, de Shurmurt úgy hoztuk ide anno, hogy az a Rams valami liga 29. volt, Mike Pettinet és Kitchenst kb. senki sem ismerte mielőtt kineveztük. Ezeknél Monken azért többet tett le az asztalra. És sajnos ez a realitás. Nem vagyunk vonzó célpont, a fiatalok inkább kívárnak. Legrosszabb esetben megint a top 5ben draftolunk.
Joey Tribbiani
Egy ilyen konyhás frédi szinvonalat várok tőle, jó esetbe 4-13 kb várható jövőre, így h védelem is letolta a gatyát, -23milla a cap, az a kezdő OL-be van x-x-x-x- meg egy lábadozó dwand, egy lyukas kezű 2. számú judy meg pár töltelék, Njokura nincs lové, és hát a Qb room a közröhej.