Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 695 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Nem vagyunk jó focicsapat, ezt be kell látni. A védelem megadta az esélyt a 4 INT-tel ,de 10 pontokkal nem lehet meccseket nyerni.
Joey Tribbiani
Egyetértek a szavaiddal. Nem is fecsérelnék több szót erre. Vége gyakorlatilag a szezonnak ezzel.

Jöhetnek az offseason temák.
több mint 2 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hajnalban kevésbé zavart ez a meccs mint most. Ez a tavalyi, vagy mondjuk a week 1 offense-el simán megvan. A védelem erőn felül teljesített, ami szép az szép el kell ismerni. De az, hogy 4 intből 3 pontot csinálunk az beteg. Ugyanúgy, ahogy mindenki én se értem miért kell erőltetni Bakert. Mondjuk az elmúlt két meccshez képest jobbak voltak a labdái, de mostmár konkrétan csak a zsebből, egy helyben állva képes passzolni, bootlegből, improvból nem. Mondjuk így is ordas nagy mák volt, hogy nem adott INT-et. Nem tudom a bye mit segítene rajta, gondolom most ebben bíznak, hogy addig a kisebb nyavalyái helyre jönnek.

Landrynek legalább végre jó napja volt, a végén a droppot nem varrnám feltétlenül a nyakába, de Hoopernek viszont igen. Már megint ilyenkor jönnek ezek elő, kulcs szituban, meccset érő helyzetben. Kurvára kell egy legitim WR meg nagyon rövid a pálya.

Szerkesztette: Drip

több mint 2 éve
gedam 5 908
Stefa kvázi kizártnak tartja a váltást QB poszton, nincs rá ok szerinte.
Ja oké. Csak aztán nehogy forró legyen a kispad.
Joey Tribbiani
legkésőbb a detroit meccsen meg kellett volna nézni keenumot, még a csoportmeccsek előtt. ráadásul egyre ramatyabb állapotban van baker, minél többet játszatják sérülten. futni, dobni már csak fájdalmak mellett tud, folyamatosan vicsorog, nem értem.
több mint 2 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Stefa kvázi kizártnak tartja a váltást QB poszton, nincs rá ok szerinte.
Ja oké. Csak aztán nehogy forró legyen a kispad.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
Nagy D# csata volt, gyozott a szerencsesebb, a serulteknek mihamarabbi gyogyulast, amugy meg gyorsan felejtsuk el.
RedFive
Semmiképp sem nevezném szerencsésnek, jobbak voltatok.
Pont az ilyen kevés pontos brusztolós meccsekre lett volna felépítve ez a Browns az atom fallal és Chunttal, erre futunk 15-ször és passzolunk 37-szer. Pont fordítva kellett volna lennie.
Joey Tribbiani
Engem oszinten meglepett hogy 40 futott yardon tudtunk benneteket tartani. (Oke, a meccs elott hangoztattam, hogy ez kene, de a 100 yard volt nekem az alomhatar amit nem szabadna engednunk atlepni) A hosszu jatekok engedese a ravens D#-tol ugyanugy fenntarthatalan mint a tul jo vedomunka, abban biztam hogy nem lesz semmi szelsoseg. Meg Mayfield pontatlansagaban akarmi is okozza. Ha ugy tetszik, jobbak voltunk D-ben mert 4 interceptiont kovetkezmenyek nelkul elharitani az valid teljesitmeny.

A Conklin sracot nagyon sajnalom.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
gedam 5 908
Nem vagyunk jó focicsapat, ezt be kell látni. A védelem megadta az esélyt a 4 INT-tel ,de 10 pontokkal nem lehet meccseket nyerni.
A futást megint feladtuk, oké, nem ment Chubbnak, de volt már ilyen és a második félidőre beindult aztán. Ma ennek az esélyét sem adtuk meg.
A tököm kivan a csoszogó, félhalott Bakerrel is, persze, ez sem rajta ment el, de mostmár meg kéne nézni mit tud az O egy egészséges irányítóval. A szezonnak kb úgyis mind1.
Frusztráló vereség, remélem nem tévedünk Stefával kapcsolatban, de ez nagyon kevés. Meccsek óta.
Joey Tribbiani
érthetetlen baker szerepeltetése. ezen ment el nektek, mert tulajdonképp az vette ki chubbot is a játékból, hogy 8-9 embert küldtünk a boxba, annyira nem tartottunk a passzoktól, joggal. egyszer kétszer megbüntette ezt baker, de ennyi.
több mint 2 éve
Nagy D# csata volt, gyozott a szerencsesebb, a serulteknek mihamarabbi gyogyulast, amugy meg gyorsan felejtsuk el.
RedFive
Semmiképp sem nevezném szerencsésnek, jobbak voltatok.
Pont az ilyen kevés pontos brusztolós meccsekre lett volna felépítve ez a Browns az atom fallal és Chunttal, erre futunk 15-ször és passzolunk 37-szer. Pont fordítva kellett volna lennie.

több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
A futást megint feladtuk, oké, nem ment Chubbnak, de volt már ilyen és a második félidőre beindult aztán. Ma ennek az esélyét sem adtuk meg.
A tököm kivan a csoszogó, félhalott Bakerrel is, persze, ez sem rajta ment el, de mostmár meg kéne nézni mit tud az O egy egészséges irányítóval. A szezonnak kb úgyis mind1.
Frusztráló vereség, remélem nem tévedünk Stefával kapcsolatban, de ez nagyon kevés. Meccsek óta.

több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!
Sérülésmentes meccset majd mindenkinek! Győzzön a jobb!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Én tuti leszek este! JOKot amúgy inkább spyba raraknam lamarra, kíváncsi vagyok mennyire lenne hatékony.
Franc se tudja amúgy meg még, miért ne lehetne ez az a meccs ahol támadó oldalon is összejön egy két hosszú? 🙂 Mindenesetre most alig várom a meccset!

több mint 2 éve
A Pats elleniről is már úgy gondoltam, h a PO szempontjából a legfontosabb meccs, de aztán jól alakultak az eredmények és végülis beleférhet az a L. Egy mai vereség viszont már tényleg sok lehet és nem is biztos, h ott a helyünk ha ma is bukunk. Plusz mennyivel másabb lenne 7-5-tel, prime time W-el, csoport kvázi első hellyel byera menni, mint 6-6-tal úgy,h a hollók kb behúzták a csoportot. Kva fontos, na.
Hunt és Conklin játszhatnak, a sérülésekre nem lehet fogni, mások rosszabb helyzetben vannak.
Futni, futni, futni, Bakertől nem szeretnék 20-nál több passzt látni. Kicsit elvesztettük az identitásunkat támadóoldalon, Chubbal, Hunttal és Johnsonnal nem kell trükközni csak tolni neki.
Lamarral szemben azért alakul a recept, remélem a zebrák is befújják a végtelen számú holdingokat Garretten és Clowneyn. Andrewst valahogy ki kell venni, JOK megoldhatja.
Megpróbálok felkelni, túl fontos meccs 😊

több mint 2 éve
ktms Cleveland Browns 617
Én még a múlt heti meccsre sem tudtam magam rávenni, hogy megnézzem még game in 40 sem. 😕

Ma nincs mese, a D-nek is muszáj lesz kreatívnak lennie mert Lamar még egy rosszabb napján is nehéz feladat. Ha leszúrják, akkor kiváló lehetőség a bye week egy DC cserére.

Arra meg tényleg nem lehet mit mondani, hogy ha Baker-el kezdünk. Kb értelmetlen, hacsak nem történt menet közben valami orvos-biológiai csoda.

Nem vagyok bizakodó, de olyan ember anyag van, hogy még így sem lehet teljesen leírni minket.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 695 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Melo miatt kimarad az éjszakai meccsnézés. Aztán majd meglátom másnap érdemes-e egyáltalán megnézni. Továbbra sem vagyok valami optimista.

Az utolsó két meccsen alig szereztünk pontot, haldoklott az egész egység.
Lamar ellen nem szokott brillírozni a védelem. Ha szoros meccs lesz abba nem tud kikapni idén a ravens, ha sok pontos lesz akkor a multifunkció miatt Lamar a mérleg nyelve.
Kevés pontos brusztolós, szenvedős lógjon a belük a holló védőknek típusú felőrlés lenne nekünk kedvező.

Mayfieldet elkell felejteni a hős szerepre mert ha sokat akarjuk dobatni akkor felesleges kiállni.
Így egyetlen esélyt látok csak, ha kreatívan hívja a futójátékot Stefa + az OL-nek kell hozni amit tud ezáltal képes lesz haladni a Chubb-Hunt duó és szép hosszú driveokat vezethetünk.
Minden más esetbe kivégeznek minket.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM

Matthew99
Csak nehogy cunt legyen belőle… 😊

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Jön egy kis erősítés a minden héten háború előtt.
Aktiváljuk Jack Conklint és Kareem Huntot is az IR-ről.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 517
Győzelem és pont.
Minden más kritikán aluli....

holló-bye-holló.... nem biztos hogy befogom kapcsolni a tvt az utóbbi két meccsből kiindulva.
P@trik
Szerintem siman elvertek bennunket, mint a szar.. Ez a realitas.
LeviPoki
Imádom 😀 te biztos nem néztél az elmúlt két hétbe browns meccset 😀
P@trik
Valszeg Te sem nézted meg az utóbbi 2 meccsünket.. 😀 Hidd el,lesimáztok.
LeviPoki
Es igy alakult, hogy a meccs dontetlennel ert veget. 😀
Vrij6
Ami gyakorlatilag felérne egy hollo győzelemmel, mivel nem tudtunk közelebb kerülni hozzátok. Tény, hogy iszonyat szerencsétlenek vagytok a sérülésekkel de az élet ezért kárpótol a pályán, talán negyedik v ötödik win a legvégén... Összességében az élet igazságos. (Akinek az egyik lába rövidebb, annak a másik hosszabb)
Csiriba
Szerintem egy ilyen W lehet szerencse , a tendencia nem az. LJ megtanult dobni és képes visszahozni bármit , mint bizonyította is. Egy jó O fal elé és sok mindent elérhet.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Győzelem és pont.

holló-bye-holló.... nem biztos hogy befogom kapcsolni a tvt az utóbbi két meccsből kiindulva.
P@trik
LeviPoki
P@trik
LeviPoki
Vrij6
Ami gyakorlatilag felérne egy hollo győzelemmel, mivel nem tudtunk közelebb kerülni hozzátok. Tény, hogy iszonyat szerencsétlenek vagytok a sérülésekkel de az élet ezért kárpótol a pályán, talán negyedik v ötödik win a legvégén... Összességében az élet igazságos. (Akinek az egyik lába rövidebb, annak a másik hosszabb)
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!
Győzelem és pont.

P@trik
LeviPoki
P@trik
LeviPoki

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Győzelem és pont.

P@trik
LeviPoki
P@trik
több mint 3 éve
Egybk meg továbbra sem vagyok hajlandó sírni, inkább ezt nézem mint a 4-12-es szezonokat, főleg h idén tényleg mindenki szenved.
Joey Tribbiani
Nyilván én is inkább ezt nézem mint a 4-44et.

De azért az mellett nem szabad elmenni hogy:

Hátra lévő sorsolás: Ravens-bye-Ravens-Raiders-GB-Steelers-Bengals
Mivel horrorisztikusan szoros az AFC, 17 meccs van, így erősen kérdéses, hogy a 10 győzelem egyáltalán elég lenne-e a PO-hoz.
Nah most ha ránézünk az ellenfelekre akkor én nem vagyok biztos abba, hogy ott lapul minimum 4 de inkább 5 győzelem.
P@trik
Persze, rajtam sincs rózsaszín szemüveg, de a Bengalst vertük, a Steelers ugyanúgy szenved mint mi, a GB kikapott most a Vikestól, a Ravensről meg lentebb volt szó. Ebből bármi lehet, 5-1 de 1-5 is 😀

több mint 3 éve
Egybk meg továbbra sem vagyok hajlandó sírni, inkább ezt nézem mint a 4-12-es szezonokat, főleg h idén tényleg mindenki szenved.
Joey Tribbiani
Nyilván én is inkább ezt nézem mint a 4-44et.

De azért az mellett nem szabad elmenni hogy:

Hátra lévő sorsolás: Ravens-bye-Ravens-Raiders-GB-Steelers-Bengals
Mivel horrorisztikusan szoros az AFC, 17 meccs van, így erősen kérdéses, hogy a 10 győzelem egyáltalán elég lenne-e a PO-hoz.
Nah most ha ránézünk az ellenfelekre akkor én nem vagyok biztos abba, hogy ott lapul minimum 4 de inkább 5 győzelem.
több mint 3 éve
Az azért látható, h bőven van felvétele a D koordinátoroknak a felállásokról és várható playekről, Stefa is kicsit sophomore slumpba került, de ez normális. Ezzel full totálkáros Mayfielddel a playbookot sem lehet nagyon kinyitni, úgy hogy minden jó passzra jut két rossz.

Egybk meg továbbra sem vagyok hajlandó sírni, inkább ezt nézem mint a 4-12-es szezonokat, főleg h idén tényleg mindenki szenved. Győztes csapatot építhetsz, a nyerő kultúra már más kérdés, azon még dolgozni kell. Ez látszott Garrett szerencsétlen nyilatkozatából v Landry sírásából.

több mint 3 éve
Tegnap meccs után lefeküdtem rögtön, mert korán kellett kelni.

Szar meccs volt de győztünk, aztán úgyis az számít. Mayfield passzai baszki nem értem. A végén Chubb lehozta a meccset, nem értem miért nem lehetett több ilyet. Vagyis inkább azt a driveot amiből jött a Landry TD is. Ott volt PA, screen, trükkös játék, jól voltak keverve a lapok, Mayfieldnek sem kellett megszakadnia és a Lions védők sem értek oda. Lehet én vagyok hülye de ha látványosan szenved a QB és ha már mindenáron hozzá ragaszkodsz akkor lehet úgy is kéne hívni a playeket, mert az biztos, hogy hiába érzi Baker, hogy szar mindene akkor is megpróbál majd beleállni aminek az az eredménye, hogy úgy túldobja Landryt, hogy a Lions védő is csak csodálkozik, hogy az ölébe esik a labda. Apropó elkapók, durván kiütközik amúgy, hogy vékony ez a WR sor. A legnagyobb játékot Jamarcus Bradley hozta, akire rákellett gugliznom.

A jövőhetet viszont nem temetném, mivel tényleg egy őrült szezon van és a ravens sincs éppen formában. Nem azt mondom, hogy simázzuk őket, de bőven benne van, hogy nyerünk.