Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 3 éve
Újra itt a hullámvasút, szép győzelem után jó nagy vereség.Értékelhetetlen volt a védelem és a támadóoldal is. Amint elkezdtünk dobálni tudtam hogy vége a meccsnek.
Mayfield is gyenge volt nagyon, jól meg is verték. Nem tudom mi értelme erőltetni így sérülten.
Első meccs idén, amit a 3. végén kilőttem, öreg vagyok már ehhez 😊Én ennyire nem vagyok optimista, kikaptunk, a chargerstől, a pecctől, a kansastől és a vasastól is.
Elfelejteni és készülni a következő hétre.
Ma minden félre ment, nincs nagyon mit elemezni. Nulla nyomás Joneson, run D is szétesett, Mayfield pont hogy nem volt nyugodt és belekergették egy nagy hibába, de lehetne a végtelenségig sorolni.
Szerencsére olyan körbeverés megy az AFCben, h ez is beleférhet, de hogy messzire nem jutunk idén az is egyre biztosabb. Bár megnézve a többi csapatot kb senkit sem lehet kiemelni. Talán a Titanst.
Joey Tribbiani
A raidersen(velük még lesz randi) kívül mindenkitől aki beleszólhat a WC harcba. A csoportot meg esélytelen megnyerni, mert ha néha el is esik a ravens sokkal kiegyensúlyozottabb mint mi.
Kvázi lefőtt a szezonunk. Jövő héten detroit, ha így játszunk meg lehet az első győzelmük...
Szerkesztette: P@trik
több mint 3 éve
Első meccs idén, amit a 3. végén kilőttem, öreg vagyok már ehhez 😊Elfelejteni és készülni a következő hétre.
Ma minden félre ment, nincs nagyon mit elemezni. Nulla nyomás Joneson, run D is szétesett, Mayfield pont hogy nem volt nyugodt és belekergették egy nagy hibába, de lehetne a végtelenségig sorolni.
Szerencsére olyan körbeverés megy az AFCben, h ez is beleférhet, de hogy messzire nem jutunk idén az is egyre biztosabb. Bár megnézve a többi csapatot kb senkit sem lehet kiemelni. Talán a Titanst.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
Idegenbe megyünk, futó nélkül, félkarú irányítóval. Vegas szerint ez miatt a Pats az esélyes.Bakernek csak nyugodtan, nem számítok pontháborúra, mint a Chargers ellen, ha keveset hibázunk, meglehet. A Pats D nagyon jól mixeli a kártyákat, különösen kell figyelnie Mayfieldnek, nehogy benézzen valami csapdát.
Viszont a rookie QB terror már egyszer bevált, szerintem itt is kulcs lehet ez.
Garrettnek amúgy is gyűjtögetni kell a sacket tovább.
A Pecc védelem bomba kíváncsi vagyok mit találtak ki Stefáék.
GoBrowns!
P@trik
D'Ernest azért megmutatta,h nincs totál elveszve, és azóta az a Broncos D sem néz ki olyan rosszul.
Idegenben sosem könnyű, de mikor ha nem most. PO szempontjából is szuper fontos meccs, rosszul nézne ki még egy konf vereség.
Sztem nem volt véletlen a múlt heti, ma is meglesz.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Idegenbe megyünk, futó nélkül, félkarú irányítóval. Vegas szerint ez miatt a Pats az esélyes.Szerintem a keretek és a fal miatt esélyesebb valamivel a Browns, de hát most hazai pályán egyszer jöjjön már ki a lépés. Remélem, Mac ma is bebizonyítja, hogy nagyon nem egy Fields, bár jó lenne, ha felpörögne olvasásban és játékok indításában, hogy megkönnyítse a fal dolgát. Ha Mayfield nem ront, akkor nehéz lesz, viszont ha egy-két hiba becsúszik (labdaeladás leginkább), akkor van bőven esély, futóügyileg itt sem jó a helyzet
Viszont a rookie QB terror már egyszer bevált, szerintem itt is kulcs lehet ez.
GoBrowns!
P@trik
több mint 3 éve
Idegenbe megyünk, futó nélkül, félkarú irányítóval. Vegas szerint ez miatt a Pats az esélyes.Viszont a rookie QB terror már egyszer bevált, szerintem itt is kulcs lehet ez.
GoBrowns!
több mint 3 éve
KeyG
9 518
Nem játszhat se Chubb se Felton a Pats ellen.Dobbins, Edwards, Fort, Peters , Stanley, Elliott season ending.
Johnson time lesz megint.
Nincs sok szerencsénk idén.
P@trik
Hidd el , lehetne rosszabb is. 😊
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Nem játszhat se Chubb se Felton a Pats ellen.Johnson time lesz megint.
Nincs sok szerencsénk idén.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Jaj csak Ozibozi ezt meg ne lássaSzóval így egy hét után: -1 OBJ, Bengals meccs megnyerve, + Teller, Bitonio szerződések megkötve.Azt kihagytad,h totál nyitott lett a csoport és pár hét alatt utolsókból elsők lehetünk 😊
Összeségében sikerült kihozni egy elég nyertes szitut egy eléggé vesztesnek látszó helyzetből. Össze lehet tenni a kezeket, mert AB nagyon jól keverte a lapokat és már nem először.
Nem lepődnék meg ha QB fronton is meg lenne már az ötlet a fejekben (úgy értem, hogy AB és Stefa fejében). Nagyon meglepődnék, ha épp Baker szerződése lenne elrontva.
ktms
Joe Thomas
NU: Obviously, Tom Brady made it so tough for visiting teams to win in Foxborough. But is there anything else challenging about Gillette Stadium?
JT: “I do remember that our quarterback's communication in the headset always went out in that stadium. Maybe that's the conspiracy in me and my hate of the Patriots, but it always seemed like we struggled to get those headsets working for whatever reason. So if I was Baker [Mayfield], I'd just make sure to be ready with a handful of situational plays to fall back on if the communication does go out, so that it's not a panic, like, 'I can't hear you! What do you want me to call? Be calm. I know what to do in this situation. The plan B is right there.'
Joey Tribbiani
Elsők
több mint 3 éve
KeyG
9 518
A csoportot meg fogjátok nyerni, már csak az O fal és annak a futásra gyakorolt hatása miatt.Szóval így egy hét után: -1 OBJ, Bengals meccs megnyerve, + Teller, Bitonio szerződések megkötve.Azt kihagytad,h totál nyitott lett a csoport és pár hét alatt utolsókból elsők lehetünk 😊
Összeségében sikerült kihozni egy elég nyertes szitut egy eléggé vesztesnek látszó helyzetből. Össze lehet tenni a kezeket, mert AB nagyon jól keverte a lapokat és már nem először.
Nem lepődnék meg ha QB fronton is meg lenne már az ötlet a fejekben (úgy értem, hogy AB és Stefa fejében). Nagyon meglepődnék, ha épp Baker szerződése lenne elrontva.
ktms
Joe Thomas
NU: Obviously, Tom Brady made it so tough for visiting teams to win in Foxborough. But is there anything else challenging about Gillette Stadium?
JT: “I do remember that our quarterback's communication in the headset always went out in that stadium. Maybe that's the conspiracy in me and my hate of the Patriots, but it always seemed like we struggled to get those headsets working for whatever reason. So if I was Baker [Mayfield], I'd just make sure to be ready with a handful of situational plays to fall back on if the communication does go out, so that it's not a panic, like, 'I can't hear you! What do you want me to call? Be calm. I know what to do in this situation. The plan B is right there.'
Joey Tribbiani
Ez nálam nem kérdés.
több mint 3 éve
Szóval így egy hét után: -1 OBJ, Bengals meccs megnyerve, + Teller, Bitonio szerződések megkötve.Azt kihagytad,h totál nyitott lett a csoport és pár hét alatt utolsókból elsők lehetünk 😊
ktms
Joe Thomas
több mint 3 éve
ktms
617
Szóval így egy hét után: -1 OBJ, Bengals meccs megnyerve, + Teller, Bitonio szerződések megkötve. Összeségében sikerült kihozni egy elég nyertes szitut egy eléggé vesztesnek látszó helyzetből. Össze lehet tenni a kezeket, mert AB nagyon jól keverte a lapokat és már nem először.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
OBJ rams. Így nem valószínű h találkozunk vele idén.Ment LBJ után LA-be, nem is értettem miért nem merült fel a Rams mint lehetséges állomás
P@trik
több mint 3 éve
OBJ rams. Így nem valószínű h találkozunk vele idén.
több mint 3 éve
Sztem baker igazi vezér, beállnak mögé a többiek. Ezt is fizeted, nemcsak a nyers tudást. Szerintem az öltözőnek sem biztos, hogy jót tenne egy mayfield-rookie csere.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Szerintem meg Bakerben minden megvan ami egy konstans PO szerepléshez kell. Onnan pedig bármi lehet.Ha idén bevisz minket megint (jó tudom, csak a futójáték és a fal miatt....), nincs az a FO, aki ne tartaná meg, főleg itt, ahol volt 29 kezdő QB előtte 99 óta és 2DB playoff - az egyik pont vele.
Ha draftolsz valakit, azzal pont hogy nem emeled a plafont 2-3 évig, főleg nem ebből a classból. Amire megszokja az NFLt, aztán sophomore slump, etc addigra Bitonio és még 2 veterán vissza is vonul mondjuk.
Elég sokszor ki lett beszélve a téma, nem sürget az idő, jó helyzetben vannak Berryék.
több mint 3 éve
gedam
5 908
a rengeteg qb, aki megfordult a csapatban, a sok-sok elpazarolt elsőkörös bust miatt kizártnak tartom, hogy elküldjék bakert. minden a fizun múlik, szerintem egy 30millió környékét megérhet az, hogy ne kelljen ismét keresgetni. vannak limitációi, de lelkes, odateszi magát, szeretik a szurkolók, alkalmas franchise arcnak. nem szabad túlfizetni, át kell dobni a labdát az ő térfelére, hogy elfogad-e egy szolidabb fizetést vagy megméretteti magát a piacon. ez tesztnek is jó, mert kiderül, hogy érdekli-e franchise és mennyire látja jól saját magát. mert szerintem ha elmegy max. 1-2 évig lesz még kezdő és kezdődik számára a keringő kálvária.Kicsit Goff érzésem van Bakernél. Ott is voltak a megfizetése előtt olyan hangok, hogy ezt tudja egy rookie is, sokkal olcsóbban.Goffnál talán jobb, de alapvetően ül a hasonlat.
Ők megfizették, és megbánták, szerencséjük volt, hogy a Lions látott benne bármit, de így se volt könnyű dumpolni.
Én a csapatba fektetnék, ami ad egy erős floort, viszont egy másik QB-val megpróbálnám a plafont emelni.
tenorx
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Kicsit Goff érzésem van Bakernél. Ott is voltak a megfizetése előtt olyan hangok, hogy ezt tudja egy rookie is, sokkal olcsóbban.Goffnál talán jobb, de alapvetően ül a hasonlat.
Ők megfizették, és megbánták, szerencséjük volt, hogy a Lions látott benne bármit, de így se volt könnyű dumpolni.
Én a csapatba fektetnék, ami ad egy erős floort, viszont egy másik QB-val megpróbálnám a plafont emelni.
tenorx
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Hendrix
1 555
Szerintem amennyiben elérhető lesz egy Rodgers/ Wilson/Watson (ha nem csukják le) azonnal lépni kell. Ezt a csapatot ebben a formában nem sokáig lehet együtt tartani, ki kell maxolni a lehetőségeket.A pénzügyi lehetőségekkel mondjuk nem vagyok képben, egyáltalán mennyi pénz van egy QB-ra?
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 3 éve
Kicsit Goff érzésem van Bakernél. Ott is voltak a megfizetése előtt olyan hangok, hogy ezt tudja egy rookie is, sokkal olcsóbban.Lions látott benne bármit = láttak Staffordban pickeket 😀
tenorx
adhatnak neki 3 éves szerződést kevés garantálttal, előre görgetve a pénzt, az nem foglalna sok helyet, ha meg nem tetszik neki, akkor viszlát, és jöhet a draft, ami meg nyilván rizikó
több mint 3 éve
Kicsit Goff érzésem van Bakernél. Ott is voltak a megfizetése előtt olyan hangok, hogy ezt tudja egy rookie is, sokkal olcsóbban.Ők megfizették, és megbánták, szerencséjük volt, hogy a Lions látott benne bármit, de így se volt könnyű dumpolni.
több mint 3 éve
Nem kell top 5-ben draftolt irányító, viszont 45-50 millát sem biztos, hogy be tudnak sűríteni ilyen fizuk mellett hosszú távon egy olyan irányítóra, akinek a szerepét egy 1. körös QB is elviheti tized áron. Ez nem jelenti azt, hogy ez lesz, szimplán csak hogy egy ilyen opció is akadEbben csak a 45-50 milla meg a 1.körös aki így jatszik ami bizonytalan a többi igaz.
Wyatt
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Nem kell top 5-ben draftolt irányító, viszont 45-50 millát sem biztos, hogy be tudnak sűríteni ilyen fizuk mellett hosszú távon egy olyan irányítóra, akinek a szerepét egy 1. körös QB is elviheti tized áron. Ez nem jelenti azt, hogy ez lesz, szimplán csak hogy egy ilyen opció is akad
több mint 3 éve
Minek engednék el ?ez a keret nem hoz top 5 picket. FA piacon meg megkapod Bakert öregebb kiadásban.
több mint 3 éve
Hova megy Baker? Miami? Jets? Den? Vagy NFC csapathoz? Szerintem nem engedik el Bakert. Tul sokat szivott a Browns az elmult evekben, hogy egy valamirevalo qb legyen a csapatban... Az elodokhoz kepest Baker sokkal jobb...
több mint 3 éve
KeyG
9 518
Remek dolga lesz majd a leendő újonc QB-nak 😊Én is így gondolom, nem fogják megfizetni Bakert , ezért a nagy költekezés.
Wyatt