Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 3 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 986
Nezd mindenki orulne ha jatszhatna
no
Itt biztosan. Azon kívül a liga 99% dörzsöli a tenyerét hogy minél hosszabb távra tiltsák el.
Ingyen győzelmek, nem kell velünk számolni idén, de akár több évre is attól függően, hogy Goodell emberének mit adnak ki házi feladatba.
P@trik
Mert eddig is marha nagy faktorok voltatok.. 😂
Volt egy pozitív szezonotok 20 év után 2 éve, aztán tavaly szembe jött a valóság megint...🥴
JoeyPorter
Egyébként ezt az undormány "utálni kell a csoportellenfelet" szokást minek kell átvenni? Ha tippelnem kéne még Amerikában sem ez az általános (de ott még ra lehet mondani hogy oké, valakit ebbe neveltek stb) de itthon aztán semmi alapja nincs

Nem azt mondom, kis csipkelődés belefér, de ez vagy ami FK facebook kommentek között megy az már a szánalmas kategória
több mint 3 éve
ktms Cleveland Browns 719
Visszatérve az érdekesebb dolgokhoz:

Ha eltiltják 10-12 meccsre DW-t akkor miért ne hoznánk el Jimmy-t? Jobb irányító mint Brissett, létszám feletti SF-ban, nálunk meg éppen kéne egy hasonló tudású irányító. A keret és az O stílusa szerintem feküdne neki és idén még valamennyit tudnánk is fizetni.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
no
Itt biztosan. Azon kívül a liga 99% dörzsöli a tenyerét hogy minél hosszabb távra tiltsák el.
Ingyen győzelmek, nem kell velünk számolni idén, de akár több évre is attól függően, hogy Goodell emberének mit adnak ki házi feladatba.
P@trik
Volt egy pozitív szezonotok 20 év után 2 éve, aztán tavaly szembe jött a valóság megint...🥴
JoeyPorter
Senki nem beszélt itt az elmúlt évekről. 🙄

P@trik arra célzott, hogy most elég jó a keret és egy képességes irányító kell a következő szintre lépéshez, ami DW-al lehetséges. Ha ő nem játszik, akkor sokkal könnyebb dolga lesz mindenkinek.

Erre jönni itt azzal, hogy mi volt itt száz éve. Elég felszínes megközelítés.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
A velemenyem szerint a Browns oriasit kockaztatott egy lehetseges oriasi nyeresegert es nem tul nagy buktaert jatekban.
no
Ebben is egyetértünk.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 719
no
P@trik
JoeyPorter
És akkor visza kérdezek, ti hányszor voltatok faktorok az elmúlt 10 évben? Segítek egyszer sem, hány gyürüt nyertetek egyet sem, hány konf döntőt játszotatok egyet sem, akkor le lehet szálni a magas lóról, és visza venni az arcból, mert most majd fordul a kocka.

Biztos kell Watsonak egy év mire visza rázodik, de utána hasitani fognak ,nagyon szép szakmai munka folyik itt Clevelandben, én szurkolok nektek hajrá.
Norbi180
Okosabb maradtál volna,ha csendben maradsz. 🤐
Vagy legalább utána nézel mondjuk a konferencia döntőknek vagy a csoportgyőzteseknek mielőtt hülyeségeket írkálsz.
JoeyPorter
Utána néztem, elnéztem ezért elnézést, a 2016/2017 szezonban játszotatok konf döntöt de enyi . Másik meg hogy hányszor nyertétek meg a csoportot a réti kutyát nem érdekli, itt csak a gyürü számít semmi más.
több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
no
P@trik
JoeyPorter
És akkor visza kérdezek, ti hányszor voltatok faktorok az elmúlt 10 évben? Segítek egyszer sem, hány gyürüt nyertetek egyet sem, hány konf döntőt játszotatok egyet sem, akkor le lehet szálni a magas lóról, és visza venni az arcból, mert most majd fordul a kocka.

Biztos kell Watsonak egy év mire visza rázodik, de utána hasitani fognak ,nagyon szép szakmai munka folyik itt Clevelandben, én szurkolok nektek hajrá.
Norbi180
Okosabb maradtál volna,ha csendben maradsz. 🤐
Vagy legalább utána nézel mondjuk a konferencia döntőknek vagy a csoportgyőzteseknek mielőtt hülyeségeket írkálsz.

több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 719
no
P@trik
JoeyPorter

több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 874 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
no
P@trik
JoeyPorter
Vártam h melyik világ gyökér szólal meg.
több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
no
P@trik

több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 874 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
no

Szerkesztette: P@trik
több mint 3 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 299 — settenke1976@gmail.com
Amúgy ha valakinek van valami infója a training campről, ne tartsa magába, ennek a DW-s szófosásnak is véget kell érnie egyszer.
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 301
viszont a csapat a balhé ellenére ment bele a bizniszbe
Snagal
Miközben a fél liga szerződtetni akarta. Nyilván a pénz és a keret erőssége döntött, így került hozzánk.

Papíron Watsonnal PO meg kellene, hogy legyen. Így a huza-vona miatt viszont ez a szezon várhatóan kuka. Habár Brissett nem dob sok int-et, szóval még működhet is valamennyire, de nincsenek illúzióim. Talán erről a Colts szurkolók többet tudnak mondani.

Szóval én arra várok, hogy nyögjék már ki végre, hogy melyik meccstől fog kezdeni DW, mert nagyon kiváncsi vagyok, hogy mekkora a csapat potenciálja ezzel a kerettel és egy ilyen irányítóival.
ktms
Nezd mindenki orulne ha jatszhatna es ertheto ha frusztralt a tarsasag ( voltunk a cipotokben ahogy lett emlegetve is ) mert vele akar SB esely is lehet mig B-el biztosan nem. Es amikor feljon hogy lehetne mar dontes meg artatlanul ( jelenleg es valoszinuleg meg lesz egyezve mindenkivel ) miert akarnak nagy buntetest neki arra tudni lehet a valaszt es teljesen egyertelmu a miertje is.

A fel liga szerzodtetni akarta meg egy eleg gyenge erv, mert akarni es megtenni ket dolog es biztos lehetsz benne hogy barmi az igazsag most azt mondanak hogy naluk az ugye benne lett volna a szerzodeseben valamilyen formaban. Nalatok ez ugy tunik hogy nincs bar nem vagyok kepben. A lenyeg ugy is hosszu tavon fog eldolni mert ha evekig top csapat lesztek vele akkor senkit nem fog erdekelni hogy indult, ha befurodtok vele akkor sem az lesz a baj hogy indult a dolog. Persze ertem hogy feleslegesen elszorni egy evet ( ha ugy alakulna ), pocsekolasnak tunik. De ebben nem a liga a ludas mert sem a lanyokkal nem o pajkoskodott es meg csak nem is o egyezkedett veluk borzasztoan raerosen. Es amugy en szemely szerint ezert irtam mert felhaborito hogy penzzel meg tudja vasarolni valaki az artatlansagot. Es mivel az artatlansagat DW mar eljatszotta, innentol kezdve egy ordinare seggfej hogy meg nem egyezett meg kerul amibe kerul. A moralis alapkerdesbol az egyeni erdek vs kozossegi erdekbol meg az alapvicc jott ki csak hogy mar meg lett allapitva hogy ezek a nok kurvak mar csak az aron vitatkoznak.
no
Alapvetően egyet értünk. Teljesen érthetetlen, hogy ha már ekkora marha volt, akkor ilyen fizu mellett miért nem állapodott meg minél hamarabb?

Amúgy is elég hülyén kezeli ezt az egészet, és ez nem túl biztató arra nézve, hogy mit lehet várni tőle. Ne legyen igazam.

Viszont azt is tartom, hogy a fél liga le is igazolta volna, csak vagy nem volt pénzük, vagy értelmezhető keretük, vagy egyik sem.
ktms
En szerintem nagyon tisztesegesen irtam le az egyeb csapatok es DW igazolasat. De mivel ti foleg ezt egy vedekezesnek hozzatok fel arra hogy CSAK a Browns lehet ilyen ....
De nalam ez nem jott fel, de leirtam hogy akinek nem jott letre az azt mond amit akar ( ha igaz ha nem mivel leellenorizhetetlen ) es nem arrol hogy mennyi komoly keroje volt vagy sem. Mert mindenhol ahol elorelepest jelentett volna ott leigazoltak volna. A lehetoseg egy mas kerdes es vegul a kinek az is meg lett volna ott a "milyen feltetelek mellett". En csak errol beszeltem.
A velemenyem szerint a Browns oriasit kockaztatott egy lehetseges oriasi nyeresegert es nem tul nagy buktaert jatekban.
több mint 3 éve
Snagal
Miközben a fél liga szerződtetni akarta. Nyilván a pénz és a keret erőssége döntött, így került hozzánk.

Papíron Watsonnal PO meg kellene, hogy legyen. Így a huza-vona miatt viszont ez a szezon várhatóan kuka. Habár Brissett nem dob sok int-et, szóval még működhet is valamennyire, de nincsenek illúzióim. Talán erről a Colts szurkolók többet tudnak mondani.

Szóval én arra várok, hogy nyögjék már ki végre, hogy melyik meccstől fog kezdeni DW, mert nagyon kiváncsi vagyok, hogy mekkora a csapat potenciálja ezzel a kerettel és egy ilyen irányítóival.
ktms
Nezd mindenki orulne ha jatszhatna es ertheto ha frusztralt a tarsasag ( voltunk a cipotokben ahogy lett emlegetve is ) mert vele akar SB esely is lehet mig B-el biztosan nem. Es amikor feljon hogy lehetne mar dontes meg artatlanul ( jelenleg es valoszinuleg meg lesz egyezve mindenkivel ) miert akarnak nagy buntetest neki arra tudni lehet a valaszt es teljesen egyertelmu a miertje is.

A fel liga szerzodtetni akarta meg egy eleg gyenge erv, mert akarni es megtenni ket dolog es biztos lehetsz benne hogy barmi az igazsag most azt mondanak hogy naluk az ugye benne lett volna a szerzodeseben valamilyen formaban. Nalatok ez ugy tunik hogy nincs bar nem vagyok kepben. A lenyeg ugy is hosszu tavon fog eldolni mert ha evekig top csapat lesztek vele akkor senkit nem fog erdekelni hogy indult, ha befurodtok vele akkor sem az lesz a baj hogy indult a dolog. Persze ertem hogy feleslegesen elszorni egy evet ( ha ugy alakulna ), pocsekolasnak tunik. De ebben nem a liga a ludas mert sem a lanyokkal nem o pajkoskodott es meg csak nem is o egyezkedett veluk borzasztoan raerosen. Es amugy en szemely szerint ezert irtam mert felhaborito hogy penzzel meg tudja vasarolni valaki az artatlansagot. Es mivel az artatlansagat DW mar eljatszotta, innentol kezdve egy ordinare seggfej hogy meg nem egyezett meg kerul amibe kerul. A moralis alapkerdesbol az egyeni erdek vs kozossegi erdekbol meg az alapvicc jott ki csak hogy mar meg lett allapitva hogy ezek a nok kurvak mar csak az aron vitatkoznak.
no
Alapvetően egyet értünk. Teljesen érthetetlen, hogy ha már ekkora marha volt, akkor ilyen fizu mellett miért nem állapodott meg minél hamarabb?

Amúgy is elég hülyén kezeli ezt az egészet, és ez nem túl biztató arra nézve, hogy mit lehet várni tőle. Ne legyen igazam.

Viszont azt is tartom, hogy a fél liga le is igazolta volna, csak vagy nem volt pénzük, vagy értelmezhető keretük, vagy egyik sem.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Snagal

ktms

több mint 3 éve
Van itt téma bőven, Hunt elkezdte
ozibozi
Bővebben:  www.espn.com/nfl/story/_/id/34363739/source-rb-kareem-hunt-requests-trade-cleveland-browns-decline
empty taxi
Én nagyon kedvelem Hunt-ot és a játékát, de felőlem simán el is lehetne cserélni, van mélység mögötte.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Snagal

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
ozibozi
Bővebben:
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F0807%2Fr1045512_1296x729_16-9.jpg
Sources: RB Hunt requests trade, Browns say no
Running back Kareem Hunt, who is seeking a contract extension, has requested a trade from the Browns, but the team has declined that request, sources confirmed to ESPN.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 20 233
több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 069
Unalmas már srácok, tényleg ugyanazt írjátok le hetek, hónapok óta. Persze felőlem mehet, nem vagyok moderátor, csak amint látható elmaradoznak a Browns fanok a topikból, itt már mindenki unja a témát. Annyit szeretnénk hogy legyen döntés, ennyi. De azért vicces, hogy olyanok tiltanák el Watsont egy életre, akik évekig tapsoltak Ray Lewisnak meg Big Bennek, de tényleg a fél ligát fel lehetne sorolni.
Joey Tribbiani
Totál megértelek, de nem unalmasabb mint Ray Lewis-szal vagdalkozni. Amikor valakinek nem jön be a Ravens, mindig ezt hallgatom, aztán kiderül, hogy az illető a szalagcímeken kívül semmilyen információval nem rendelkezik az ügyről.

Én sajnálom a Browns fanokat, mert tényleg nem hiányzott ez most a franchisenak (ráadásul én Watsont a balhé nélkül is túlértékeltnek tartottam), viszont a csapat a balhé ellenére ment bele a bizniszbe, így pláne nem tartom elegánsnak, hogy most másra haragudtok, amiért erről megy a téma, amit az újonnan igazolt irányító szolgáltat.
Még főcsoporton belül is sok itteni rajongó szorított a Brownsnak, mikor úgy tűnt összeáll végre egy jó keret a sok ínséges szezon után, mikor meglettek az első sikerek, rájátszás meccs stb., szóval az itteni kommentelőket pláne feleslegesnek érzem "marni" ilyen megjegyzésekkel.

Kitartás, már csak 1 hónap és elkezdődik a szezon és akkor lesz más téma (is), én speciel örülnék ha Watsonnal kiegészítve lenne már az első közös csörténk is.
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
 www.amtamassage.org/continuing-education/national-convention/

Csak, hogy kicsit oldjuk a feszültséget ezt itt hagyom. 😀
Clevelandben rendezik augusztus végén a masszázsterapeuták nemzetközi gyűlését...
Lehet, hogy Watson mégsem a 230 misiért választotta a Clevelandet? 😊))
Zaborn
Jah és ha mondjuk jövőre New Yorkban lesz akkor cserét ker? 🤣

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 956

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Zaborn Cleveland Browns Ohio State Buckeyes 107
 www.amtamassage.org/continuing-education/national-convention/

Csak, hogy kicsit oldjuk a feszültséget ezt itt hagyom. 😀
Clevelandben rendezik augusztus végén a masszázsterapeuták nemzetközi gyűlését...
Lehet, hogy Watson mégsem a 230 misiért választotta a Clevelandet? 😊))
több mint 3 éve
A liganak nem szerepe hogy eldontse hogy artatlan vagy sem. A liganak viszont ugy kellene dontenie hogy a megitelese ne csorbuljon ebben az esetben ( tovabb). A Browns szurkolok kivetelevel ezt senki nem nezi foci szempontbol. DW-nak volt temerdek ideje hogy megegyezzen a nokkel es mara mar a kozhangulat olvasva lenne es hatarozna meg a buntetes merteket.

De kivancsisagbol kerdezem hogy a Browns mint Franchise taktikusan kussol es siman varja az iteletet vagy hangsulyozza DW artatlansagat es harcol a kis buntetesert? Az elsore tippelek es nagyon meg lennek lepodve ha a masodik lenne. Csodalkoznek ha ra lehet tolni egy nagyon kenyes dontest masra es hadakozna hogy elol lehessen a sorban. A kozvelemeny bunosnek gondolja a tippem szerint es az ugy lezarasanal majd a kozosseg megnyilvanul ( ez lenne egy jo pont ugyebar a dontesre ). Addig en is inkabb sulyosabbat adnek mint sem szemely szerint mert a liganak egy jo Browns-DW nem tud akkora pluszt adni mint negativat egy kismerteku buntetes. A liga is szeretne ha lezarulna az ugy, de nem fog felni a pertol es nem is fogja valoszinuleg elvesziteni. Ha elvesziti is akkor is moralis gyozteskent jon ki.

A szurkolok es nem csak a (Browns) meg szeretnek a legjobb mecseket latni minel tobb jo csapattal
több mint 3 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 446 — Believelander
Ez a csávó tiltotta el Elliottot 6 meccsre, meglepne ha nem kapna Watson legalább 12-t és egy vaskos pénzbírságot, aztán mehet a perelés egész szezonban...

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964