Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 695 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Vicces, a Browns-Ravens meccsen kis túlzással mindenki a másikat várja sima győztesnek. Holott, egyik csapat sincs jó formában.

Tuti roncsderbi lesz, és mivel a Ravens idén imád szoros meccseket játszani, szerintem ez is OT lesz majd. 😀

Megjósolhatatlan, hogy az adott meccsnapon, éppen melyik csapat lesz majd jobb formában, szerintem 1-1 lesz majd a 2 meccs mérlege.
Vrij6
Elhiheted ha úgy érezném akkor azt mondanám miénk a győzelem.
Viszont idén mi kikaptunk minden valamire való ellenféltől(kansas,chargers,pats,arizona, steelers) és csak a gyengéket(texans, bears,lions,viks, denver) vertük meg egyedül a bengals lóg ki a sorból.

Eközben ti a sokadik szoros mérkőzést is betudjátok húzni idén, egy vagon sérülttel meg csere Qb-val is.
Én nem tudom hogy ez szerencse-e vagy mi de ha igen akkor az összes nálatok van.
P@trik
Nézz rá a season ending játékosokra és megláthatod mennyi szerencsénk van.
Stanley, Peters, Dobbins , Edwards, Fort , Elliott , Wolfe , Hill.

Ebből 6 ember kezdő és Edwardsot is vehetjük annak.
KeyG
Nem olvastad végig a mondatot. - mert még így is nyertek.
Mi meg jó kerettel a semmit puffogtatjuk.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 517
Vicces, a Browns-Ravens meccsen kis túlzással mindenki a másikat várja sima győztesnek. Holott, egyik csapat sincs jó formában.

Tuti roncsderbi lesz, és mivel a Ravens idén imád szoros meccseket játszani, szerintem ez is OT lesz majd. 😀

Megjósolhatatlan, hogy az adott meccsnapon, éppen melyik csapat lesz majd jobb formában, szerintem 1-1 lesz majd a 2 meccs mérlege.
Vrij6
Viszont idén mi kikaptunk minden valamire való ellenféltől(kansas,chargers,pats,arizona, steelers) és csak a gyengéket(texans, bears,lions,viks, denver) vertük meg egyedül a bengals lóg ki a sorból.

Eközben ti a sokadik szoros mérkőzést is betudjátok húzni idén, egy vagon sérülttel meg csere Qb-val is.
Én nem tudom hogy ez szerencse-e vagy mi de ha igen akkor az összes nálatok van.
P@trik
Nézz rá a season ending játékosokra és megláthatod mennyi szerencsénk van.
Stanley, Peters, Dobbins , Edwards, Fort , Elliott , Wolfe , Hill.

Ebből 6 ember kezdő és Edwardsot is vehetjük annak.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 695 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres

Vrij6

Szerkesztette: P@trik
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Győzelem és pont.
Minden más kritikán aluli....

holló-bye-holló.... nem biztos hogy befogom kapcsolni a tvt az utóbbi két meccsből kiindulva.
P@trik
Szerintem siman elvertek bennunket, mint a szar.. Ez a realitas.
LeviPoki
Imádom 😀 te biztos nem néztél az elmúlt két hétbe browns meccset 😀
P@trik
A realitas hogy Ti bizhattok a mi D#-unk elore prognosztizalhato balfeksegeben ami a kis- es nagyjatekokat engedeset illeti, mi meg Mayfield wtf megoldasaiban. Roncsderby lesz, sokpontos, ahogy szoktuk.

Aztan a vegen valamelyik oldal kihirdeheti hogy o volt az utolagos elorelatas bolcse mikozben csak jinxelt, hogy becsalogassa a masik balsorsat. 😄
RedFive
A pats ellen 7es darab pontot sikerült felrakni a táblára, tegnap a bivaly erős detroit ellen 13at. A roncsderbibe lehet valami.
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 551 — maci faszán vitézkötés
Győzelem és pont.

holló-bye-holló.... nem biztos hogy befogom kapcsolni a tvt az utóbbi két meccsből kiindulva.
P@trik
LeviPoki
P@trik
A realitas hogy Ti bizhattok a mi D#-unk elore prognosztizalhato balfeksegeben ami a kis- es nagyjatekokat engedeset illeti, mi meg Mayfield wtf megoldasaiban. Roncsderby lesz, sokpontos, ahogy szoktuk.

Aztan a vegen valamelyik oldal kihirdeheti hogy o volt az utolagos elorelatas bolcse mikozben csak jinxelt, hogy becsalogassa a masik balsorsat. 😄

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Amúgy Mayfield felesége kikelt magából hogy megint a férjét szidják, miközben az egész csapat jó szar volt.
több mint 3 éve
Győzelem és pont.

P@trik
LeviPoki
több mint 3 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Győzelem és pont.

P@trik
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 517
Győzelem és pont.

P@trik
Pedig érdemes lesz, nem tudunk unalmas meccset játszani. 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Becsüljünk meg minden W-t ebben az őrült szezonban, ahol egy Texans cumiztatja a Titanst, vagy mondhatnám a Jags-Billst is. Az a Josh Allen szerződés sem mutat jelenleg annyira jól...

Nem volt jó meccs, ezt mindenki látta, de november végén az a lényeg, h ott a W és minden nyitott. Azt az egy Swift futást leszámítva jól mutatott a D, kár h ilyen QB nem lesz többet az ellenfélnél.
Mayfield feleslegesen erőlteti, pihennie kéne, de 100szor át lett beszélve. Mostmár a byeig kihúzza gondolom.

Nem látom miért ne lenne verhető ez a Ravens - szarok ők is, mi is, még a végén jó meccs lesz.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
Győzelem és pont.

több mint 3 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Woods a következő 2 hétre megint kozmetikazhatja magát és a védelmet

Ha nem akkor meg még nagyobb a baj

több mint 3 éve
A győzelem kötelező kellene legyen, de a múlthétből kiindulva vannak kérdőjelek bennem.
több mint 3 éve
Csak aztán nehogy Boyle úgy szop@sson, mint 2 éve a denveri Brandon Allen (gugliznom kellett ki is volt a Broncos QB...), akinek asszem nem is volt NFL snapje a meccs előtt.

Chubb és Felton vissza, kíváncsi vagyok milyen lesz Nick a COVID után, tavaly Garrettet eléggé kiütötte.
Mayfield kezd.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Tehát Mayfield járni is alig tud (szó szerint), elmondja h sosem volt még ilyen szar állapotban, aztán ő és Stefa is lenyilatkozzák,h ja persze, nagy valószínűséggel ő fog kezdeni 😀
Joey Tribbiani
Én ezt valahogy nem tudom megérteni, mert ha sérülése ellenére is elég jól menne neki akkor valóban ez nagy dilemma lenne, de így ez felfoghatatlan számomra 😑
Bad 31
Plusz megérteném, ha soha pályát nem látott cserénk lenne de Keenum kb a legjobb QB2 a ligában
Drip
Aki rádáasul vitt már PO-ba csapatot 11-3-mal.
Na és ki volt a QB edzője? Hát persze, hogy Stefa!

Vajon mi kell ahhoz, hogy Kennum-ot kezdessék?

A - Még jobban megsérül Baker
B - Még rosszabbul játszik Baker
C - ???
ktms
C lehet mondjuk egy blowout csoportmeccsen

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ktms Cleveland Browns 617
Tehát Mayfield járni is alig tud (szó szerint), elmondja h sosem volt még ilyen szar állapotban, aztán ő és Stefa is lenyilatkozzák,h ja persze, nagy valószínűséggel ő fog kezdeni 😀
Joey Tribbiani
Én ezt valahogy nem tudom megérteni, mert ha sérülése ellenére is elég jól menne neki akkor valóban ez nagy dilemma lenne, de így ez felfoghatatlan számomra 😑
Bad 31
Plusz megérteném, ha soha pályát nem látott cserénk lenne de Keenum kb a legjobb QB2 a ligában
Drip
Aki rádáasul vitt már PO-ba csapatot 11-3-mal.
Na és ki volt a QB edzője? Hát persze, hogy Stefa!

Vajon mi kell ahhoz, hogy Kennum-ot kezdessék?

A - Még jobban megsérül Baker
B - Még rosszabbul játszik Baker
C - ???

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Joey Tribbiani
Bad 31

több mint 3 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
Joey Tribbiani

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 3 éve
Joey Tribbiani
És az a röhej, hogy még így is lehetne valamire jutni, ha nem lenne ennyire kiszámítható a D.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Azt nem igazán értem, miért kell mindig ilyen végletesen gondolkozni, egyik héten szar a rendszer, másik héten kurva jó.
Ha körbenézünk a ligában szinte kivétel nélkül mindenhol ez megy.
Chargers ellenünk 47, következő héten Ravens ellen 6 pont. Bengals Baltimoreban 41, nálunk 16 pont. De mondhatnám a Dallast v. a hétfői Ramset is.
Stefa tud változtatni a hibákon, második szezonja, OC sem volt sokat. Az tény,h nem WR paradise, de azért Landry tavaly nem panaszkodott és ha nincs két kihagyott meccs meglehetett volna az 1000 yardja.
Félkarú QBval nehéz kinyitni a playbookot.

Szerkesztette: Joey Tribbiani

több mint 3 éve
Landry is nyomott egy panaszkodás szagút hogy lofasz labdát nem kap a WR corp idén, és elég frusztráltak.
Még mindig egy érvágásnak érzi hogy OBJ elment. (Lehet hogy szezonvégén ő is?!)
Változni ez nem nagyon fog mert Baker 1-2 dobást leszámítva alkalmatlan jelenleg a dobásra.
P@trik
Pedzegetik már sokfelé, hogy valamit kezdeni kell Landry szerződésével, mert nincs arányban a pályán mutatott teljesítménnyel. Viszont sokat nyom a latban mellette, hogy egy igazi csapatember. Én azt tippelem, hogy átalakítják a szerződést és marad.

Egyébként pedig igaza van. Lényegében a minimális és az értelmezhetetlen között mozog a passzjáték. Mennyiségben és minőségben is. És ez még akkor is igaz, hogyha a rendszerben a futás dominál. Akkor sem lehet sehova eljutni egy ennyire impotens passzjátékkal.

Az fix, hogy ez így nem tud már sokáig tovább menni. Baker nem jó és a sérülés erre nem mentség. Akkor nem kell játsza(t)ni, ha csak lefelé tudja húzni a csapatot. Ennyit, ha nem jobbat Keenum is le tud hozni.
ktms
Fordítva ülünk a lovon, mert itt nem Landryvel van a baj.
Egyszerűen alkalmatlan a rendszer és Mayfield is a megfelelő kiszolgálásra.
Landrynek van az egyik legjobb keze a ligába. Egy működő passzjáték rendszernél minden centet megérne.

Nem csodálom, hogy felbassza a dolog tudja, hogy valamibe jó de totál nem kamatoztatják.

Persze lehet mondani, hogy igen de így meg sokat foglal hogy nem használjuk ami igaz is, de ez meg inkább szomorú, hogy kvázi elűzünk még egy embert mert totál nem tudjuk használni.
P@trik
Mondjuk azért droppolt 2-t kulcsszituban és volt egy fumbleja ugyanazon a meccsen 4. negyedben. Ettől még imádom Landryt de az, hogy szar a passzjáték nem egyoldalú dolog.

több mint 3 éve
Landry is nyomott egy panaszkodás szagút hogy lofasz labdát nem kap a WR corp idén, és elég frusztráltak.
Változni ez nem nagyon fog mert Baker 1-2 dobást leszámítva alkalmatlan jelenleg a dobásra.
P@trik
Pedzegetik már sokfelé, hogy valamit kezdeni kell Landry szerződésével, mert nincs arányban a pályán mutatott teljesítménnyel. Viszont sokat nyom a latban mellette, hogy egy igazi csapatember. Én azt tippelem, hogy átalakítják a szerződést és marad.

Egyébként pedig igaza van. Lényegében a minimális és az értelmezhetetlen között mozog a passzjáték. Mennyiségben és minőségben is. És ez még akkor is igaz, hogyha a rendszerben a futás dominál. Akkor sem lehet sehova eljutni egy ennyire impotens passzjátékkal.

Az fix, hogy ez így nem tud már sokáig tovább menni. Baker nem jó és a sérülés erre nem mentség. Akkor nem kell játsza(t)ni, ha csak lefelé tudja húzni a csapatot. Ennyit, ha nem jobbat Keenum is le tud hozni.
ktms
Fordítva ülünk a lovon, mert itt nem Landryvel van a baj.
Egyszerűen alkalmatlan a rendszer és Mayfield is a megfelelő kiszolgálásra.
Landrynek van az egyik legjobb keze a ligába. Egy működő passzjáték rendszernél minden centet megérne.

Nem csodálom, hogy felbassza a dolog tudja, hogy valamibe jó de totál nem kamatoztatják.

Persze lehet mondani, hogy igen de így meg sokat foglal hogy nem használjuk ami igaz is, de ez meg inkább szomorú, hogy kvázi elűzünk még egy embert mert totál nem tudjuk használni.
több mint 3 éve
P@trik

Szerkesztette: ktms

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧