Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 2 éve
Clowney is covid.Hétfő 5PM. De ahogy mondod akkor ér valamit ha addig nem lesz a komplett csapat covidos...
Áttették a meccset elvileg hétfőre.
Viszont ez csak akkor ér valamit ha játszhat valaki a covid listások közül, mert különben csak eltoltuk a problémát.
P@trik
A Raiders korrektül nekiment a döntésnek 😊
Jeremy Fowler
@JFowlerESPN
The Las Vegas Raiders have been made aware that the league is discussing a potential scheduling change with the Browns game, per source. Las Vegas has been fighting it, believing that protocols over the summer were clear that teams with outbreaks had to forfeit.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Clowney is covid.Áttették a meccset elvileg hétfőre.
Viszont ez csak akkor ér valamit ha játszhat valaki a covid listások közül, mert különben csak eltoltuk a problémát.
több mint 2 éve
KeyG
9 517
Pedig Manziel-nek a Wonderlic tesztje 32-es lett, Lamarhoz képest fasorban sincs a pályán.Mack Wilson és Tony Fields is covid.A végén még feltűnik Johnny Manziel és Deshone Kizer is...
QB Kyle Laulette jött Mullens mögé...
P@trik
Csiriba
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Az új szabályok alapján azért még van remény, hogy játszhatnak páran.Kedd vagy akár szerda is, aztán a következő Raiders és Browns meccset áttenni hétfőre. Nem ideális, de mégis valami.
De Ti ebben a helyzetben a liga helyében mit csinálnátok?
Halasztani fordulót én maximum azt tudom elképzelni, hogy az utolsó fordulót arrébb teszik egy héttel és annak a helyén lenne egy pótló hét.
Viszont akkor csúszik a playoff minden egyéb.
Ha a meccset átteszik hétfőre vagy keddre még az lehetne talán valami kis reménysugár.
tüsi91
több mint 2 éve
Ha Lauletta kezd, van értelme fennmaradni az FCS elődöntő után
több mint 2 éve
Mack Wilson és Tony Fields is covid.A végén még feltűnik Johnny Manziel és Deshone Kizer is...
QB Kyle Laulette jött Mullens mögé...
P@trik
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Az új szabályok alapján azért még van remény, hogy játszhatnak páran.De Ti ebben a helyzetben a liga helyében mit csinálnátok?
Halasztani fordulót én maximum azt tudom elképzelni, hogy az utolsó fordulót arrébb teszik egy héttel és annak a helyén lenne egy pótló hét.
Viszont akkor csúszik a playoff minden egyéb.
Ha a meccset átteszik hétfőre vagy keddre még az lehetne talán valami kis reménysugár.
több mint 2 éve
Tarsi
1 246
még akár itthonról is ki lehet érni a meccsre, ha valaki ki akarja próbálni magát az nfl-ben 😀 Sajnállak titeket, remélem nem ezen a meccsen fog múlni a rájátszás.
több mint 2 éve
Bozontron
390
van elkapótok, aki irányítót játszott középiskolában?
több mint 2 éve
Papíron működhetne is, csak Teller és Wills is a listán vannak, fal sincs aki blokkolna Chubbnak.Hát amúgy ennyi amiben reménykedni tudunk, hogy Chubb még "él", a másik oldalon meg még ott van Garrett és Ward (ha jól emlékszek 😀) Simán betrollkodnék egy Pats szerű gameplannel 😀Sztem ettol fuggetlenul nyerni fogtok.áááh hát alig van ember a secondarybe, konkrétan nincs safetynk. Carr azt csinál amit akar.
A Raiders total szet van esve, az offense eddig is doglodott, a vedelem hozni fogja a meccset egy slugfesten.
gabokocka
Futás-futás-futás Chubbnak és Johnsonnak, de azért a raiders se hülye valszeg készülni fognak.
P@trik
Drip
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
és nyerő is lenne.Hát amúgy ennyi amiben reménykedni tudunk, hogy Chubb még "él", a másik oldalon meg még ott van Garrett és Ward (ha jól emlékszek 😀) Simán betrollkodnék egy Pats szerű gameplannel 😀Sztem ettol fuggetlenul nyerni fogtok.áááh hát alig van ember a secondarybe, konkrétan nincs safetynk. Carr azt csinál amit akar.
A Raiders total szet van esve, az offense eddig is doglodott, a vedelem hozni fogja a meccset egy slugfesten.
gabokocka
Futás-futás-futás Chubbnak és Johnsonnak, de azért a raiders se hülye valszeg készülni fognak.
P@trik
Drip
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Hát amúgy ennyi amiben reménykedni tudunk, hogy Chubb még "él", a másik oldalon meg még ott van Garrett és Ward (ha jól emlékszek 😀) Simán betrollkodnék egy Pats szerű gameplannel 😀Sztem ettol fuggetlenul nyerni fogtok.áááh hát alig van ember a secondarybe, konkrétan nincs safetynk. Carr azt csinál amit akar.
gabokocka
P@trik
több mint 2 éve
Sztem ettol fuggetlenul nyerni fogtok.áááh hát alig van ember a secondarybe, konkrétan nincs safetynk. Carr azt csinál amit akar.
gabokocka
több mint 2 éve
Sztem ettol fuggetlenul nyerni fogtok.A Raiders total szet van esve, az offense eddig is doglodott, a vedelem hozni fogja a meccset egy slugfesten.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Ez már tényleg vicc, de az is h az NFL nem lép semmit. Persze, bővített PS, de onnan nem lehet 28 hiányzót pótolni.Vicc az egész.
több mint 2 éve
Olvastam egy szurkolói csoportban, hogy aki kimegy a meccsre az vigye magával a Browns mezét, mert lehet, hogy játszania is kell.Lassan lesz realitása 😀
több mint 2 éve
lol 😀Szar ez, hogy ha elmegy a PO akkor így megy el... De persze vannak még csodák.
több mint 2 éve
Újabb covid listások:Ronnie Harrison, S, Browns
Grant Delpit, S, Browns
Jacob Phillips, LB, Browns
Case Keenum, QB, Browns
Mire szombat lesz kise fogunk tudni állni...
Ugyan úgy járunk bazmeg mint tavaly a szerencsétlen denver... Vicc az egész.
több mint 2 éve
Püff neki| | Report: Keenum tests positive for COVID-19, Mullens in line to start
www.thescore.com/nfl/news/2253232
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ronnie Harrison is ment covid listára.
több mint 2 éve
ktms
617
Ez mekkora szívás… Nekem is a tavalyi Jets elleni meccs ugrott be. Azt olvastam, hogy mivel nehezedik a COVID helyzet (várható a rengeteg pozitív eset), emiatt elképzelhető, hogy változtatnak a protokollon. Elképzelhető, hogy nem kell két negatív teszt a visszatéréshez amennyiben tünetmentes a személy. Ha ezt ma vagy holnap behozzák, akkor még egyenesbe jöhetnek a dolgok valamennyire.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
Stefának megvan mind a 3 oltása, de ettől független covidos, elvileg nincs komoly panasza.Ezt mondjuk külön nem értem, pont ez volt az oltás lényege, h szinte egy kis megfázás legyen a COVID. 3szor oltott, tünetmentes. Miért nem lehet ott?
ST coach Mike Priefer lesz az ideiglenes HC és az OC Van Pelt hívja a játékot a raiders ellen.
P@trik
Ha nem is a pálya mellett, de a kakasülőn egyedül?
Szerkesztette: Joey Tribbiani
több mint 2 éve
Stefának megvan mind a 3 oltása, de ettől független covidos, elvileg nincs komoly panasza.ST coach Mike Priefer lesz az ideiglenes HC és az OC Van Pelt hívja a játékot a raiders ellen.
több mint 2 éve
Őszintén ennek a meccsnek így sok értelme nincs. Az meg h kb a PO múlik rajta még szomorúbb. Halasztás tuti nem lesz 😕Tavaly a jets ellen ugyan ez volt - játszani kellett, de ugyan így leszopatták a denvert is, és most durvább a covid helyzet.
Joey Tribbiani