Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 2 éve
Viszont mindenkinek! 😊DT Jordan Elliott, DLine coach Chris Kiffin, és a rugónk Chase McLaughlin viszont pozitív lett.Mondjuk a kihagyott FGje után a franc se tudja hogy hátrébb vagyunk e vagy sem 😃
P@trik
Boldog Karácsonyt amúgy mindenkinek! 🙂
Drip
Eszméletlen milyen nehéz jó kickert találni, nem gondoltam volna h Dawson után 8 évvel még mindig keresgélni fogunk.
Pedig a Ravens a példa, h mennyit számít, nekik csak idén kb 2W-t hozott Tucker... Alulértékelt poszt.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
DT Jordan Elliott, DLine coach Chris Kiffin, és a rugónk Chase McLaughlin viszont pozitív lett.Mondjuk a kihagyott FGje után a franc se tudja hogy hátrébb vagyunk e vagy sem 😃
P@trik
Boldog Karácsonyt amúgy mindenkinek! 🙂
több mint 2 éve
DT Jordan Elliott, DLine coach Chris Kiffin, és a rugónk Chase McLaughlin viszont pozitív lett.
több mint 2 éve
Frissen aktivált játékosok a covid listáról:CB A.J. Green
QB Case Keenum
WR Jarvis Landry
QB Baker Mayfield
DE Ifeadi Odenigbo
A főni visszatért 😀
több mint 2 éve
Jaja. Mondjuk én Drake Londonnak jobban örülnék de őt pont soha nem hozzánk teszik hanem hátrébb. Bár az is igaz, hogy más stílus mint OlaveTeny, hogy Olavet joval tobb mockban lattam. ☺Mekkora eselyt lattok qb draftnak az elso korben 2022-ben?Érdekes valószínű inkább csak a mockolo akart kitűnni és bár belelehet magyarázni de én is kétlem. Max valahol hátsó körben. Tuti, hogy WRt huznek első körben.
Csak azert kerdem mert tegnap lattam ilyen mock-ot ami engem oszinten meglepett.
RedFive
Drip
RedFive
több mint 2 éve
Takk McKinley achilles szakadás.Greg Newsome és Tretter covidos.
Közbe aktiválva lett Delpit, Hudson, Hooper, Phillips és Stefa.
több mint 2 éve
Teny, hogy Olavet joval tobb mockban lattam. ☺Mekkora eselyt lattok qb draftnak az elso korben 2022-ben?Érdekes valószínű inkább csak a mockolo akart kitűnni és bár belelehet magyarázni de én is kétlem. Max valahol hátsó körben. Tuti, hogy WRt huznek első körben.
Csak azert kerdem mert tegnap lattam ilyen mock-ot ami engem oszinten meglepett.
RedFive
Drip
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Mekkora eselyt lattok qb draftnak az elso korben 2022-ben?Érdekes valószínű inkább csak a mockolo akart kitűnni és bár belelehet magyarázni de én is kétlem. Max valahol hátsó körben. Tuti, hogy WRt huznek első körben.
RedFive
több mint 2 éve
Mekkora eselyt lattok qb draftnak az elso korben 2022-ben?0,00%. Ha még egy olyan class lenne papíron mint a tavalyi, és egy Fields szintű QB elérhető lenne 10 körül, akkor esetleg, de itt semmi értelme.
RedFive
WR v DT, aztán 2023-ban jöhet egy QB ha Baker megint besül.
több mint 2 éve
Mekkora eselyt lattok qb draftnak az elso korben 2022-ben?Csak azert kerdem mert tegnap lattam ilyen mock-ot ami engem oszinten meglepett.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
ktms
617
Összeségében ez a szezon a várakozásokhoz képest nyilván csalódás, de nagyon jó tanulási és fejlődési lehetőség a csapatnak és Stefának egyaránt.Lentebb volt szó róla, hogy az alap emberek mindenhol megvannak. Bár én tele vagyok kérdőjelekkel mégis azt gondolom, hogy Bakert békén kell hagyni az idei szezonnal. Ha jövőre nem tudja hozni egy franchise QB szintjét (és itt arra is gondolok, hogy ha dob egy INT-et, akkor nem úgy próbál szerelni, hogy abba úgy belesérül, hogy kuka a szezon), akkor nincs miről beszélni. Szerencsére minden adott a teszthez, hiszen van még egy év a szerződésből. Keenum helyet talán jobb lenne egy komolyabb versenyre sarkalló játékos. De ki?
Stefa hosszú ideje a legjobb edző itt, szóval ezen nem is igazán van mit lamentálni. Remélem sokáig maradni fog és tovább fejlődik.
AB eddig szuper döntéseket hozó GM-nek bizonyul, elképzelhető mellényúlás tőle de az összkép szuper.
Az O-ból ami igazán hiányzik az egy gyors, jó kezű és nyugodt WR (kb mint Chubb RB-ben), aki képes lenne megnyitni a pályát vertikálisan. Nincs mese, kelleni fog egy klasszis de nem primadonna ide.
D oldalon nekem már kezd rendben lenni a játék, ezt kell megtartani és nem lesz probléma.
Ha az egész csapatot nézem akkor szerintem még az hátra van, hogy vagy az O vagy a D is fel tudjon lépni kulcs szitukban. Hogy meg tudjunk állítani egy LV GW drive-ot vagy még inkább: meg legyen a first down amikor kell.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Azért a sok negatív hang mellett fordítsuk meg egy kicsit. Ha ezt a legutóbbi Raiders meccset nem számítjuk a C csapattal, akkor:- kikaptunk idegenben a Chiefs, Pats, Chargers, Ravens négyestől. Ebből egyet leszámítva mind szoros volt, kettőnél a 4. negyedben még vezettünk. A szezon előtt valszeg ezeket mindenki L-nek húzta volna be. Hiányzik a bravúr W, de ahhoz kell egy egészséges QB. Stefának is ezek voltak az első igazi derbijei, le kell ezeket meccselni, Reid, Harbaugh, BB még más szint.
- otthon megvert az NFC egyik legjobbja, a Cards és a Steelers (plusz ugye most a Raiders). A Pittsburgh elleni fáj igazán, kérdés megint egy egészséges Mayfielddel mi lett volna.
Nem azt mondom, h jó szezon eddig, de láttunk már nagyobb betliket is. Az a Vasas elleni hiányzik nagyon, de jövőre meglesz. Rózsaszín szemüveg on.
több mint 2 éve
Baker tele van reklampenzzel. Szerintem o ott inkabb enged 2-3 milliot es marad itt fr qb
több mint 2 éve
Az az aránylag tűrhető 3. év a Bye week után szerintem elég stabillá vált. Idén a KC ellen week 1 is ott folytatta. Nem akarom teljesen a sérüléseire fogni, mert tény, hogy egészségesen is inkonzisztens tudott lenni de az is biztos, hogy szarul jöttek ki után a dolgok neki. Én bíznék benne, hogy teljesen felépülve tudná ugyanazt az arcát mutatni.A következő 2-3 év biztosítva van a sztárok szempontjából. Addig meg kifut hogy miként is mutat Stefa.De volt egy raklap lovétok úgy egyszerü,de nálunk is mosley ,zadarius smith,judon, és még sorolhatnám hogy kiket nem tudtunk megtartani,a pénz miatt. Majd amikor nem lesz enyi lové akkor ti is el fogtok engedni jó pár játékost. Mert enyi sztárt lehetetlen hosszú távon megtartani.Aztán meséld már el ki az aki nem kapott pénzt?Mi lesz vele ha jönnek az elit játékosok a kaszához és ell kell majd öket engedni mert nem lehet megfizetni ennyi jó játékost,és gyengébb lesz a keret.Norbi180Hát igazuk is van Stefa eddig egy nagy nulla,az nfl legerősebb kerete van allatta és lehet a play off sem lesz meg, nektek simán a konf döntőig el kellett volna jutni ezzel a kerettel.
Remélem hozzászólásod legalább nyomokban tartalmaz iróniát...
Csiriba
Norbi180
Az OL-ből bitonio,teller,conklin kapott, Chubb, Hunt kapott, FA-ból jött Hooper, Troy Hill, JJ3 ők is megkapták a lovét. Garrett megkapta a giga szerződést.
Mayfield kérdést hogy mit érdemel, kap-e dolgot most nem ragoznám, rágtuk eleget a csontot.
Érvelhetsz még NJokuval, Greedy Williamsel, Ronnie Harrisonnal, Clowneyval, Sione Takitakival, Mack Wilsonnal, egyik se tett le olyat az asztalra h nagy lovét érdemeljen. Tehát vagy elfogadják a kis szerződést vagy mennek.
Ward az egyetlen olyan aki még nem kapott de megmondta a GM hogy tavasszal ő meg is fogja kapni.
P@trik
Norbi180
Egy biztos neki már most több győzelme van ebbe a gyengébb évbe is mint az elmúlt 10 év browns edzőinek bármikor. Szal zárnám is ezt a meddő vitát.
P@trik
több mint 2 éve
Az eddigiek alapján Baker nem az a csávó, aki minden centet ki akar sajtolni a csapatából, 25 kicsit kevés, de egy 30-ba sztem belemenne. A cap nőni fog, 30 korrekt. Az más kérdés, h az idei alapján ennyit sem adnék neki, de ahogy már beszéltük korábban, jövőre make or break év. Ha jól kezdi a szezont, akár már idény közben is lehet hosszabbítani.Baker nagy kedvencem, de az idei szezonja IS elég kuka lett, bár a sérülések nyilván közrejátszottak.Jövőre fog az 5. évessel.
Túl sok értelme nincs rámenni a QB draftra idén, amúgy is magasan fog húzni a Browns és az elmúlt 10 évben sem sikerült értelmes QB-t húzni, közülük még mindig Baker a legjobb...
Mondjuk szivesen nézném Bakert a Saintsben 😀
Most játszik ötödéves opcióval, vagy jövőre fog? Erre nem emlékszem sajnos. Hová lehet belőni az árát amúgy?
Kájzerszóze
Hullámzik a kölyök rendesen volt egy jó rookie éve, egy botrányos 2. év konyhással, egy aránylag türhető 3. éve stefával meg egy félig sérült szar 4.éve.
Ember legyen a talpán aki ebbe dönt majd. Továbbra is tartom a véleményem hogy az 5. év vége fele kell ebbe a kérdésről dönteni.
Hát a média szereti valahova az Allen - Lamar tengely közelébe rakni amit én egy netto hülyeségnek tartok.
Az előző kettő mutatott annyi h megérdemelje a 40+/évet de Mayfield szerintem 25-30/év közt lenne valahol reális.
P@trik
Mindenesetre a hideg ráz ki attól, h QB draft... Bár lehet Berrynek megadnám az esélyt egyszer.
több mint 2 éve
Azért féltékeny ne legyél az elmúlt 10 évünkre és a lóvéra. Amúgy a Jags, Jets párosnak is rengeteg cap helye van évek óta, szal annyira nem könnyű. El is kell tudni költeni.De volt egy raklap lovétok úgy egyszerü,de nálunk is mosley ,zadarius smith,judon, és még sorolhatnám hogy kiket nem tudtunk megtartani,a pénz miatt. Majd amikor nem lesz enyi lové akkor ti is el fogtok engedni jó pár játékost. Mert enyi sztárt lehetetlen hosszú távon megtartani.Aztán meséld már el ki az aki nem kapott pénzt?Mi lesz vele ha jönnek az elit játékosok a kaszához és ell kell majd öket engedni mert nem lehet megfizetni ennyi jó játékost,és gyengébb lesz a keret.Norbi180Hát igazuk is van Stefa eddig egy nagy nulla,az nfl legerősebb kerete van allatta és lehet a play off sem lesz meg, nektek simán a konf döntőig el kellett volna jutni ezzel a kerettel.
Csiriba
Norbi180
Az OL-ből bitonio,teller,conklin kapott, Chubb, Hunt kapott, FA-ból jött Hooper, Troy Hill, JJ3 ők is megkapták a lovét. Garrett megkapta a giga szerződést.
Mayfield kérdést hogy mit érdemel, kap-e dolgot most nem ragoznám, rágtuk eleget a csontot.
Érvelhetsz még NJokuval, Greedy Williamsel, Ronnie Harrisonnal, Clowneyval, Sione Takitakival, Mack Wilsonnal, egyik se tett le olyat az asztalra h nagy lovét érdemeljen. Tehát vagy elfogadják a kis szerződést vagy mennek.
Ward az egyetlen olyan aki még nem kapott de megmondta a GM hogy tavasszal ő meg is fogja kapni.
P@trik
Norbi180
Berry bebizonyította, h tud draftolni, én nem aggódom az utánpótlás miatt. Nálatok is azért működött mert Ozzie értette a dolgát.
több mint 2 éve
A következő 2-3 év biztosítva van a sztárok szempontjából. Addig meg kifut hogy miként is mutat Stefa.De volt egy raklap lovétok úgy egyszerü,de nálunk is mosley ,zadarius smith,judon, és még sorolhatnám hogy kiket nem tudtunk megtartani,a pénz miatt. Majd amikor nem lesz enyi lové akkor ti is el fogtok engedni jó pár játékost. Mert enyi sztárt lehetetlen hosszú távon megtartani.Aztán meséld már el ki az aki nem kapott pénzt?Mi lesz vele ha jönnek az elit játékosok a kaszához és ell kell majd öket engedni mert nem lehet megfizetni ennyi jó játékost,és gyengébb lesz a keret.Norbi180Hát igazuk is van Stefa eddig egy nagy nulla,az nfl legerősebb kerete van allatta és lehet a play off sem lesz meg, nektek simán a konf döntőig el kellett volna jutni ezzel a kerettel.
Csiriba
Norbi180
P@trik
Norbi180
Egy biztos neki már most több győzelme van ebbe a gyengébb évbe is mint az elmúlt 10 év browns edzőinek bármikor. Szal zárnám is ezt a meddő vitát.
több mint 2 éve
Norbi180
676
De volt egy raklap lovétok úgy egyszerü,de nálunk is mosley ,zadarius smith,judon, és még sorolhatnám hogy kiket nem tudtunk megtartani,a pénz miatt. Majd amikor nem lesz enyi lové akkor ti is el fogtok engedni jó pár játékost. Mert enyi sztárt lehetetlen hosszú távon megtartani.Aztán meséld már el ki az aki nem kapott pénzt?Mi lesz vele ha jönnek az elit játékosok a kaszához és ell kell majd öket engedni mert nem lehet megfizetni ennyi jó játékost,és gyengébb lesz a keret.Norbi180Hát igazuk is van Stefa eddig egy nagy nulla,az nfl legerősebb kerete van allatta és lehet a play off sem lesz meg, nektek simán a konf döntőig el kellett volna jutni ezzel a kerettel.
Csiriba
Norbi180
P@trik
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Jaja, én is hagynám az opciós évét kifutni, mert nagyon rizikós a döntés. A mostani offseasonben akkor adnék neki szerződést maximum ha nagyon durva discountot ad, s akkor is csak valami 2+2 éves konstrukcióban gondolkodnék.Baker nagy kedvencem, de az idei szezonja IS elég kuka lett, bár a sérülések nyilván közrejátszottak.Jövőre fog az 5. évessel.
Túl sok értelme nincs rámenni a QB draftra idén, amúgy is magasan fog húzni a Browns és az elmúlt 10 évben sem sikerült értelmes QB-t húzni, közülük még mindig Baker a legjobb...
Most játszik ötödéves opcióval, vagy jövőre fog? Erre nem emlékszem sajnos. Hová lehet belőni az árát amúgy?
Kájzerszóze
Hullámzik a kölyök rendesen volt egy jó rookie éve, egy botrányos 2. év konyhással, egy aránylag türhető 3. éve stefával meg egy félig sérült szar 4.éve.
Ember legyen a talpán aki ebbe dönt majd. Továbbra is tartom a véleményem hogy az 5. év vége fele kell ebbe a kérdésről dönteni.
Hát a média szereti valahova az Allen - Lamar tengely közelébe rakni amit én egy netto hülyeségnek tartok.
Az előző kettő mutatott annyi h megérdemelje a 40+/évet de Mayfield szerintem 25-30/év közt lenne valahol reális.
P@trik
több mint 2 éve
Baker nagy kedvencem, de az idei szezonja IS elég kuka lett, bár a sérülések nyilván közrejátszottak.Jövőre fog az 5. évessel.
Kájzerszóze
Szerkesztette: P@trik
több mint 2 éve
Baker nagy kedvencem, de az idei szezonja IS elég kuka lett, bár a sérülések nyilván közrejátszottak. Túl sok értelme nincs rámenni a QB draftra idén, amúgy is magasan fog húzni a Browns és az elmúlt 10 évben sem sikerült értelmes QB-t húzni, közülük még mindig Baker a legjobb...
több mint 2 éve
Aztán meséld már el ki az aki nem kapott pénzt?Mi lesz vele ha jönnek az elit játékosok a kaszához és ell kell majd öket engedni mert nem lehet megfizetni ennyi jó játékost,és gyengébb lesz a keret.Norbi180Hát igazuk is van Stefa eddig egy nagy nulla,az nfl legerősebb kerete van allatta és lehet a play off sem lesz meg, nektek simán a konf döntőig el kellett volna jutni ezzel a kerettel.
Csiriba
Norbi180
több mint 2 éve
Norbi180
676
Melyik részel van problémád ? Csak kíváncsi vagyok rá. Akor is tartom hogy itt van a legerősebb keret és semmit nem hoz ki belőlük stefa, én töle sokkal többet vártam. Mi lesz vele ha jönnek az elit játékosok a kaszához és ell kell majd öket engedni mert nem lehet megfizetni ennyi jó játékost,és gyengébb lesz a keret.Norbi180Hát igazuk is van Stefa eddig egy nagy nulla,az nfl legerősebb kerete van allatta és lehet a play off sem lesz meg, nektek simán a konf döntőig el kellett volna jutni ezzel a kerettel.
Csiriba