Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 2 éve
Persze, mert végig vezettek a második félidőben és jöttek a 3&outok.Nem tudom, de teljesen nem lehet passz nélkül játszani, a 2 minute drill alatt is futottak van négyszer. Egyszerűen úgy nem lehet játszani, hogy nem hívhatsz passzjátékot, mert a QB-d jó eséllyel picket fog dobni. Nem puntoltak a meccsen.szinte végig hátrányban voltak mégis futottak 200+ yardot. Ennél jobban nem lehet tehermentesíteni egy irányítót, vagy akkor fel se küldjék és mehet a wildcat.Azért Gabo 36 passzjáték volt, Rogers 34-et passzolt. És még 5 alkalommal sackelték, amiből szintén passz jött volna. Szerintem ez nem kevés...
gabokocka
| Nem is lettek volna hátrányban, ha többet futnak pl a 2. int-nél a RZ-ban. |
Klaci79
Nyilván voltak olyan játékok, aminél lehetett volna mást hívni, én pl a kétpontosnál futottam volna inkább, de ne a playhívást vegyük ott elő, amikor egyszer puntolnak egész meccsen...
Egyszerűen Mayfield tegnap szabotálta a csapatot, erre nem lehet mást mondani.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nem tudom, de teljesen nem lehet passz nélkül játszani, a 2 minute drill alatt is futottak van négyszer. Egyszerűen úgy nem lehet játszani, hogy nem hívhatsz passzjátékot, mert a QB-d jó eséllyel picket fog dobni. Nem puntoltak a meccsen.szinte végig hátrányban voltak mégis futottak 200+ yardot. Ennél jobban nem lehet tehermentesíteni egy irányítót, vagy akkor fel se küldjék és mehet a wildcat.Azért Gabo 36 passzjáték volt, Rogers 34-et passzolt. És még 5 alkalommal sackelték, amiből szintén passz jött volna. Szerintem ez nem kevés...
gabokocka
| Nem is lettek volna hátrányban, ha többet futnak pl a 2. int-nél a RZ-ban. |
több mint 2 éve
Nem tudom, de teljesen nem lehet passz nélkül játszani, a 2 minute drill alatt is futottak van négyszer. Egyszerűen úgy nem lehet játszani, hogy nem hívhatsz passzjátékot, mert a QB-d jó eséllyel picket fog dobni. Nem puntoltak a meccsen.szinte végig hátrányban voltak mégis futottak 200+ yardot. Ennél jobban nem lehet tehermentesíteni egy irányítót, vagy akkor fel se küldjék és mehet a wildcat.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Nem vagyok egy Mayfield fan, de szerintem a hiba inkább ott volt, hogy hagyták ez a mérkőzés rajta múljon. Óriási edzői ostobaságnak tartom, hogy működik a futás, de dobáljon inkább. A 2. int-nél nagyon szembeötlött, hogy Chubb 27 yardos futása után jött egy Schwartz futás majd a RZ-ban 3 Mayfield passzkísérlet...sack-inc-int sorban.Számomra teljesen érthetetlen, hogy ha valami működik, akkor azon miért próbálsz változtatni, kockáztatni a tutit. És nem az volt, hogy nem futsz elsőre, mert azt már 8 emberes boxal várja a Packers, mert akkor is jött 3-4 yard menetrend szerint.
Tudja mindenki, hogy Mayfield nem egészséges és nem is egy top QB, aki a hajánál fogva kirángatja a csapatot a gödörből....de akkor miért kell ezt erőltetni?
8,8 yardos átlagnál semmi értelme nem volt Mayfield kezébe adni a játékot. Ezt az edzői kar bukta el és csak Mayfield önbizalmát is rombolják vele.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Nem ezt a meccset kellett nektek nyerni. Továbbra is teljesen nyitott a csoport, és a legnagyobb valószínűsége annak van, hogy ellenünk otthon tudjátok megnyerni a divíziót. Remélem nem jön össze, de tegnap is brutál jól haladtatok a földön, 4 INT-vel épp, hogy buktátok a meccset. Jó ez a csapat, csak le kell ültetni a sérült QB-t.
több mint 2 éve
Proxyi
88
Nem a bírókon és nem is az utolsó INT-en, hanem a három komoly Mayfield hibán ment el a meccs. 3 INT = 3 TDNem sok Browns meccset látok, de a mai után gondolom a playhovasok is bőven kifogasolhatoak, mint pl az utolsó driveban, és pont az INT-nél.
Ennyi volt, kell hozni valakit.
Ez a meccs nyerhető lett volna egy normális QB-val. Hiába mondja Aikman, hogy a váll rögzítő miatt nem tud pontosan dobni. Akkor nem kell játszatni. Ez edzői hiba. Remélem tanul ebből Stefa.
ktms
több mint 2 éve
Vicces de egyre több helyen jön elő a neve a kinti fórumokba. Adott lenne neki minden.Én nem tudom sérülés, betegség, vagy mifasz de ez vállalhatatlan.Derek Carr valaki?
Gerappa szinten korlátozta ma ezt a csapatot Mayfield, 200+ futott yarddal simán kell nyerni.
Majd kiderül melyik veterán QB lesz mozdítható, de cserélni kell érte, mert ez egy contender keret amiből így lófasz se lesz.
Nyilván a bírók csaltak, de azzal nem tudsz mit kezdeni, őket nem tudod lecserélni, ellenben a QB-t igen.
gabokocka
Amadeus
Viszont ha visszatér a Brownsnál az egymásnak adjuk a kilincset a a QB roomba. Akkor én valszeg felhagyok ezzel a sporttal egy életre. Az én torkomon az már nem menne le.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Én nem tudom sérülés, betegség, vagy mifasz de ez vállalhatatlan.Derek Carr valaki?
Gerappa szinten korlátozta ma ezt a csapatot Mayfield, 200+ futott yarddal simán kell nyerni.
Majd kiderül melyik veterán QB lesz mozdítható, de cserélni kell érte, mert ez egy contender keret amiből így lófasz se lesz.
Nyilván a bírók csaltak, de azzal nem tudsz mit kezdeni, őket nem tudod lecserélni, ellenben a QB-t igen.
gabokocka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Ebben lehet igazság mert évek óta nem volt ilyen szar a csoport, de hála isten az évről évre való erőviszonyok nem lineárisak. Hanem hullámzik mint a tenger.Nem a bírókon és nem is az utolsó INT-en, hanem a három komoly Mayfield hibán ment el a meccs. 3 INT = 3 TDmióta írtam, írtuk ezt, hogy így nem érdemes erőltetni? sérülten ne játszon. ezen a döntésen ment el a rájátszás nektek. érthetetlen döntés mayfield és a vezetőedző részéről is. pedig ez az év a csoportban nektek állt volna, mi kórházban voltunk, vagyunk, steelers qb gondokkal küzd, bengals még messze nincs kész. jövőre nektek ez sokkal nehezebb lesz.
Ez a meccs nyerhető lett volna egy normális QB-val. Hiába mondja Aikman, hogy a váll rögzítő miatt nem tud pontosan dobni. Akkor nem kell játszatni. Ez edzői hiba. Remélem tanul ebből Stefa.
ktms
gedam
Tehát ha visszajönnek a sérültek se biztos, hogy ti jövőre SB nyertek, és a vasas se biztos hogy HOF QBt húz.
Arról nem is beszélve ha végre egyszer kijönne a lépés nekünk.
több mint 2 éve
Így aludva egyet is azt mondom, hogy baszd+ Mayfield....Amúgy idén mindkét csapatom ugyan azt csinálja velem.
A Padres szezonja ugyan ez a pokoljárás volt.
- optimista média felhangok,
- nagy remények,
- jó igazolások,
- baromi jó keret,
- csalódást keltő évközi játék,
- szezon végi bukdácsolás miatt viszlát PO esély
- totális csalódottság
---------------------------------
+Szerencsétlen drukker azt érzi hogy ebben sokkal több volt.
több mint 2 éve
Sajnos én is ott vagyok, h elég. Ha Baker nem egészséges, ne kezdjen. Az edzők dolga eldönteni. Ha egészségesen ennyit tud, akkor viszont tradelni kell valakiért az offseasonben. Ez egyszerűen sok. Full nyerhető meccs, de ilyen homály passzokat Kizer sem eresztett el.Ctrl C - Ctrl Vézhetjük a másfél hónappal ezelőtti hozzászólásainkat, sajnos nem tudjuk a színfalak mögött mik történtek. Ki erőltette ennyire Baker játékát, egészséges vagy sem?! Stefa egyszerűen így fejezi ki a bizalmát, vagy látni akarta, hogy van e potenciál benne? Egyszerűen annyira bosszantó helyzet, hogy nem tudom elhinni, hogy az edzői stáb ennyire hülye, hogy egy jó csere irányító helyett, minden hátsó szándék nélkül a sérülten vagy anélkül is sajnos gyengén játszó Bakert kezdeti! Ha sérült volt akkor Stefa ment össze a szememben, ha nem, akkor meg sajnos Baker tényleg nem az akit kerestünk 😕
Boldog Karácsonyt 😕
Joey Tribbiani
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 2 éve
gedam
5 908
Nem a bírókon és nem is az utolsó INT-en, hanem a három komoly Mayfield hibán ment el a meccs. 3 INT = 3 TDmióta írtam, írtuk ezt, hogy így nem érdemes erőltetni? sérülten ne játszon. ezen a döntésen ment el a rájátszás nektek. érthetetlen döntés mayfield és a vezetőedző részéről is. pedig ez az év a csoportban nektek állt volna, mi kórházban voltunk, vagyunk, steelers qb gondokkal küzd, bengals még messze nincs kész. jövőre nektek ez sokkal nehezebb lesz.
ktms
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
ktms
617
Kevin Stefanski didn’t consider a QB change at halftime and isn’t considering one now. Says Baker Mayfield is the starting quarterback.
— Dan Labbe (@dan_labbe) December 26, 2021
Hátőő… izé…
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
5. ilyen meccs idén!!!- Első fordulóba kansas ellen győztes drive helyett-->int
- Ötödik forduló chargers ellen nem tudtunk végig menni a győztes driveba-->down
- 12. forduló hollók ellen nem tudtunk végig menni a győztes driveba-->down
- raiders ellen nem tudunk még field gólig se elmenni majd visszatámadnak és berúgják nyernek
- packers ellen nem kell ragozni--->int...
ha csak a felénél szerencsék van rég nem lenne kérdés a csoportba, így viszont utolsóként búcsúzunk az évtől.
több mint 2 éve
ktms
617
Nem a bírókon és nem is az utolsó INT-en, hanem a három komoly Mayfield hibán ment el a meccs. 3 INT = 3 TDEnnyi volt, kell hozni valakit.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
Én nem tudom sérülés, betegség, vagy mifasz de ez vállalhatatlan.Arra is kíváncsi lennék miért kapja Keenum a fizuját. Jobb irányítókat is ültettek már le. Ez a bukott PO legalább annyira Stefáé, mint Bakeré.
gabokocka
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Elég volt... ennyit tudok csak írni.
több mint 2 éve
Én nem tudom sérülés, betegség, vagy mifasz de ez vállalhatatlan.Gerappa szinten korlátozta ma ezt a csapatot Mayfield, 200+ futott yarddal simán kell nyerni.
több mint 2 éve
Azt is értem már a Lions topikban miért bíróznak folyamatosan a packers ellen. Undorító.
több mint 2 éve
Sajnos én is ott vagyok, h elég. Ha Baker nem egészséges, ne kezdjen. Az edzők dolga eldönteni. Ha egészségesen ennyit tud, akkor viszont tradelni kell valakiért az offseasonben. Ez egyszerűen sok. Full nyerhető meccs, de ilyen homály passzokat Kizer sem eresztett el.Boldog Karácsonyt 😕
több mint 2 éve
- JC6
6 988
Nem vagyok CLE-fan, de szimpatikus jó pár éve a csapat. Van egy klassz O#, egy - nekem legalábbis - király D#, és akkor itt van Mayfield..
2 negyed alatt 3 INT? Wtf? Megnéztem nem egy meccsetek, sokkal, de sokkal jobb QB-t érdemeltek..
Lesz jobb! Hajrá!
több mint 2 éve
Nektek a Packers legyozese most nagyobb hero lenne mint nekunk a Cincie. Es mar magunknak se josolnek tul sok sikert. De hajra mindkettonk csapatanak! 😉👍Kik térnek vissza nálatok estére a Covid listáról?Mayfield és Landry a két legfontosabb, cserébe buktuk a centerünket, sokkal jobb nem lett a helyzet.
KeyG
Joey Tribbiani
Utoszerkesztek: most hogy Huntley is Covidos mar a mi gyozelmunk lenne a nagyobb csoda. Amilyen nincs is. 👋
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Kik térnek vissza nálatok estére a Covid listáról?Mayfield és Landry a két legfontosabb, cserébe buktuk a centerünket, sokkal jobb nem lett a helyzet.
KeyG
több mint 2 éve
Teny, hogy Tucker osszesen mar 18 db game winning field goal-nal tart a palyafutasaban.Viszont mindenkinek! 😊DT Jordan Elliott, DLine coach Chris Kiffin, és a rugónk Chase McLaughlin viszont pozitív lett.Mondjuk a kihagyott FGje után a franc se tudja hogy hátrébb vagyunk e vagy sem 😃
P@trik
Boldog Karácsonyt amúgy mindenkinek! 🙂
Drip
Eszméletlen milyen nehéz jó kickert találni, nem gondoltam volna h Dawson után 8 évvel még mindig keresgélni fogunk.
Pedig a Ravens a példa, h mennyit számít, nekik csak idén kb 2W-t hozott Tucker... Alulértékelt poszt.
Joey Tribbiani
2012 ben draftolatlankent szerzodtettuk es ujonc eveben SB gyurut is nyert.
Az edzotaborban es az eloszezon meccseken legyozte Billy Cundiff-et, aki aztan meg nalatok is jatszott 2 evet asszem.
Ritkan talalni ilyen aranyrogot mint Tucker. ☺
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
KeyG
9 515
Kik térnek vissza nálatok estére a Covid listáról?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers