Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 2 éve
Ismét csak 1 csapat nyert a csoportban. Tragikomikus a North.Ami felteszi az egész közröhejre a koronát, hogy két meccs van vissza, csoport utolsók vagyunk, a konferencia legvégén rohadunk DE a PO tracker szerint még mindig van olyan opció amivel mi nyerjük a csoportot.
Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek....
több mint 2 éve
sajnos ez nagyon igaz 😕Ultimate Denver pick 😀Pont ezért vicces, mert Ridder elsõ körbe kerülhet.Mondjuk a Ridder első kör is vicces önmagában 😃Most még.
Drip
Figyeld csak meg, nemrég még azt mondogatták, hogy talán nincs is első körös QB prospect, aztán jön egy jól sikerült rájátszás vagy bowl meccs, egy combine, majd tavaszra 1-2 bepánikoló NFL csapat, és úgy viszik a QB-kat top10-ben, mint a huzat. 😊
Jan
Aki nem látta játszani, nagydarab, nagyot dob, szeret futni. Csakhogy rosszul olvas, rosszul dönt és pontatlan. A gond az, hogy az NFLben utóbbiak számítanak.
Dehát magas és nagyot dob, valakit tényleg mindig visznek, szal ennyi. 😁
ulpianus
gordon
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ultimate Denver pick 😀Pont ezért vicces, mert Ridder elsõ körbe kerülhet.Mondjuk a Ridder első kör is vicces önmagában 😃Most még.
Drip
Figyeld csak meg, nemrég még azt mondogatták, hogy talán nincs is első körös QB prospect, aztán jön egy jól sikerült rájátszás vagy bowl meccs, egy combine, majd tavaszra 1-2 bepánikoló NFL csapat, és úgy viszik a QB-kat top10-ben, mint a huzat. 😊
Jan
Aki nem látta játszani, nagydarab, nagyot dob, szeret futni. Csakhogy rosszul olvas, rosszul dönt és pontatlan. A gond az, hogy az NFLben utóbbiak számítanak.
ulpianus
több mint 2 éve
gedam
5 908
én mayfieldet nem értem. nyilván ő tudja mekkora limitet okoz a sérülése(i) és nem mondja, hogy nem tudja vállalni. neki ez a pár meccs rossz irányba billentette az esetleges jövőjét a ligában és tízmilliós lyukat ütött a zsebén. butaság volt hősködni, mert ő hiába akar élni-halni a franchise-ért az bizniszdöntést hoz a végén úgy is.Tök összeesküvés elmélet, de mi van ha Stefa direkt tartja bent így a kezdőben Mayfieldet, kvázi a gyenge játékával "legitimizálni" egy QB draftot, vagy nagyobb nevű FA érkeztetését?! Őszintén szólva mondjuk nem gondolom, hogy ez a helyzet, csak átfutott az agyamon.Így van.Igaz.Csak azóta eltelt még egy évtized, teljesen reménytelen irányítókkal, a végén egy 0-16-tal megkoronázva. Ezek után a franchise utolsó 30 évének legjobb QB-ját, a megváltóként beharangozott tehetséget, aki még a playoffba is vezette a csapatot nemrég, nagyon nehéz leültetni.Első 3 évben oké, de ez már a 4. neki és nem is ez a rezsim draftolta.Én már nem tudom mit gondoljak, mi ez a ragaszkodás a sérült Mayfieldhez.Az, hogy 1/1 volt.
Joey Tribbiani
Így nagyon nehéz lecserélni.
Kampman
Mangini anno 3 meccs után leültette Brady Quinnt, pedig egész offseasonben ment a QB battle Andressonnal 😊 az sem volt jó döntés, ez sem az.
Joey Tribbiani
Kampman
De elsősorban azért kell leültetni most mert sérült. Jövőre kell majd megnézni, hogy akkor most mi a pálya? Mennyit tud valójában?
ktms
Ha viszont egy sérült Mayfield is jobb mint Keenum, akkor miért van itt legjobban fizetett csereként az utóbbi?
Joey Tribbiani
Bad 31
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Nem gondolom, hogy egy fullra húzott kerettel így kockáztatná az eredményességet. Én ebben vmi fura csökönyösséget látok, pedig Keenumból ő csinált NFL szintűnek kinéző QB-t, és legutóbb is hozta a minimumot.Tök összeesküvés elmélet, de mi van ha Stefa direkt tartja bent így a kezdőben Mayfieldet, kvázi a gyenge játékával "legitimizálni" egy QB draftot, vagy nagyobb nevű FA érkeztetését?! Őszintén szólva mondjuk nem gondolom, hogy ez a helyzet, csak átfutott az agyamon.Így van.Igaz.Csak azóta eltelt még egy évtized, teljesen reménytelen irányítókkal, a végén egy 0-16-tal megkoronázva. Ezek után a franchise utolsó 30 évének legjobb QB-ját, a megváltóként beharangozott tehetséget, aki még a playoffba is vezette a csapatot nemrég, nagyon nehéz leültetni.Első 3 évben oké, de ez már a 4. neki és nem is ez a rezsim draftolta.Én már nem tudom mit gondoljak, mi ez a ragaszkodás a sérült Mayfieldhez.Az, hogy 1/1 volt.
Joey Tribbiani
Kampman
Mangini anno 3 meccs után leültette Brady Quinnt, pedig egész offseasonben ment a QB battle Andressonnal 😊 az sem volt jó döntés, ez sem az.
Joey Tribbiani
Kampman
De elsősorban azért kell leültetni most mert sérült. Jövőre kell majd megnézni, hogy akkor most mi a pálya? Mennyit tud valójában?
ktms
Ha viszont egy sérült Mayfield is jobb mint Keenum, akkor miért van itt legjobban fizetett csereként az utóbbi?
Joey Tribbiani
Bad 31
több mint 2 éve
Tök összeesküvés elmélet, de mi van ha Stefa direkt tartja bent így a kezdőben Mayfieldet, kvázi a gyenge játékával "legitimizálni" egy QB draftot, vagy nagyobb nevű FA érkeztetését?! Őszintén szólva mondjuk nem gondolom, hogy ez a helyzet, csak átfutott az agyamon.Így van.Igaz.Csak azóta eltelt még egy évtized, teljesen reménytelen irányítókkal, a végén egy 0-16-tal megkoronázva. Ezek után a franchise utolsó 30 évének legjobb QB-ját, a megváltóként beharangozott tehetséget, aki még a playoffba is vezette a csapatot nemrég, nagyon nehéz leültetni.Első 3 évben oké, de ez már a 4. neki és nem is ez a rezsim draftolta.Én már nem tudom mit gondoljak, mi ez a ragaszkodás a sérült Mayfieldhez.Az, hogy 1/1 volt.
Joey Tribbiani
Kampman
Joey Tribbiani
Kampman
ktms
Joey Tribbiani
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 2 éve
Így van.Igaz.Csak azóta eltelt még egy évtized, teljesen reménytelen irányítókkal, a végén egy 0-16-tal megkoronázva. Ezek után a franchise utolsó 30 évének legjobb QB-ját, a megváltóként beharangozott tehetséget, aki még a playoffba is vezette a csapatot nemrég, nagyon nehéz leültetni.Első 3 évben oké, de ez már a 4. neki és nem is ez a rezsim draftolta.Én már nem tudom mit gondoljak, mi ez a ragaszkodás a sérült Mayfieldhez.Az, hogy 1/1 volt.
Joey Tribbiani
Kampman
Joey Tribbiani
Kampman
ktms
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
ktms
617
Igaz.Csak azóta eltelt még egy évtized, teljesen reménytelen irányítókkal, a végén egy 0-16-tal megkoronázva. Ezek után a franchise utolsó 30 évének legjobb QB-ját, a megváltóként beharangozott tehetséget, aki még a playoffba is vezette a csapatot nemrég, nagyon nehéz leültetni.Első 3 évben oké, de ez már a 4. neki és nem is ez a rezsim draftolta.Én már nem tudom mit gondoljak, mi ez a ragaszkodás a sérült Mayfieldhez.Az, hogy 1/1 volt.
Joey Tribbiani
Kampman
Joey Tribbiani
Kampman
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Csak azóta eltelt még egy évtized, teljesen reménytelen irányítókkal, a végén egy 0-16-tal megkoronázva. Ezek után a franchise utolsó 30 évének legjobb QB-ját, a megváltóként beharangozott tehetséget, aki még a playoffba is vezette a csapatot nemrég, nagyon nehéz leültetni.Első 3 évben oké, de ez már a 4. neki és nem is ez a rezsim draftolta.Én már nem tudom mit gondoljak, mi ez a ragaszkodás a sérült Mayfieldhez.Az, hogy 1/1 volt.
Joey Tribbiani
Kampman
Joey Tribbiani
több mint 2 éve
Első 3 évben oké, de ez már a 4. neki és nem is ez a rezsim draftolta.Én már nem tudom mit gondoljak, mi ez a ragaszkodás a sérült Mayfieldhez.Az, hogy 1/1 volt.
Joey Tribbiani
Kampman
több mint 2 éve
Mayfieldet tényleg le kéne állítani, ennek nincs sok értelme. Vegyék ki, műtsék meg a vállát, rehabolhasson alaposan és teljesen úgy, hogy a következő offseasont teljesen végigdolgozhatja. Így, hogy a pályán kínlódik, és majd valamikor januárban / februárban lesz a műtétje nem csak az idei éve megy el, de a következő offseasonja sem lesz teljes.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Persze mindig így van főleg egy gyengébb qb classban pont ezért vicces ahogy Ulpi is írta.Mondjuk a Ridder első kör is vicces önmagában 😃Most még.
Drip
Jan
több mint 2 éve
Pont ezért vicces, mert Ridder elsõ körbe kerülhet.Mondjuk a Ridder első kör is vicces önmagában 😃Most még.
Drip
Jan
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Mondjuk a Ridder első kör is vicces önmagában 😃Most még.
Drip
több mint 2 éve
Az utolso INT azert nem Baker-e volt.Az első kettő az ordas nagy hiba volt főleg a második.
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Én már nem tudom mit gondoljak, mi ez a ragaszkodás a sérült Mayfieldhez.Az, hogy 1/1 volt.
Joey Tribbiani
több mint 2 éve
Mondjuk a Ridder első kör is vicces önmagában 😃
több mint 2 éve
Ha igy folytatodik, akkor ezek a mockok csak surusodni fognak.
Nem, Stefa makacssagat latva nem erzem realitasnak, de...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Legalább 3 teljesen nyilvánvaló zászló maradt el a Packersnél, az első pick is holding után volt, az utolsó is, a második előtti sacknél pedig facemask.Én már nem tudom mit gondoljak, mi ez a ragaszkodás a sérült Mayfieldhez. Keenum (oké, D'Ernest) lehozta a Denver ellenit, egy olyan QB teljesítmény tegnap (200 yard, 1TD, 0INT) győzelmet ért volna. Látták, hogy tud nyerni, miért nem teszik be?
De ez nem mentesíti fel Mayfieldet a borzasztó döntései kapcsán, meg nyilván a sérülések is korlátozzák a játékát, de ez az NFL, ha pályára lépsz egészséges vagy és akkor játsszál is úgy.
Tartom amit a meccs után írtam, cserélni kell egy veterán QB-ért, Mayfieldet pedig rásózni vmi hopeless franchisera... (Darnoldért adtunk 2+4+6-ot...).
gabokocka
Ezt csak azért írom, mert ezek után nagyon meglepne egy Mayfield csere. Kapni fog még egy esélyt jövőre, nincs ezzel gond, csak nagyon kár az ideiért.
több mint 2 éve
Legalább 3 teljesen nyilvánvaló zászló maradt el a Packersnél, az első pick is holding után volt, az utolsó is, a második előtti sacknél pedig facemask.De ez nem mentesíti fel Mayfieldet a borzasztó döntései kapcsán, meg nyilván a sérülések is korlátozzák a játékát, de ez az NFL, ha pályára lépsz egészséges vagy és akkor játsszál is úgy.
Tartom amit a meccs után írtam, cserélni kell egy veterán QB-ért, Mayfieldet pedig rásózni vmi hopeless franchisera... (Darnoldért adtunk 2+4+6-ot...).
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
gedam
5 908
Így aludva egyet is azt mondom, hogy baszd+ Mayfield....egy hete tulképp huntleyval a ti offenzsémátokat nyomattuk és hát huntley mennyivel jobban nézett ki, mint baker.
Amúgy idén mindkét csapatom ugyan azt csinálja velem.
A Padres szezonja ugyan ez a pokoljárás volt.
- optimista média felhangok,
- nagy remények,
- jó igazolások,
- baromi jó keret,
- csalódást keltő évközi játék,
- szezon végi bukdácsolás miatt viszlát PO esély
- totális csalódottság
---------------------------------
+Szerencsétlen drukker azt érzi hogy ebben sokkal több volt.
P@trik
több mint 2 éve
Korábban volt egy false start is a 77-esre, a snap pillanatában még úgy állt az ember mint a cövek, meg se mozdult, az is wtf zászló volt, és fontos szituban jött.Hangsúlyozom, nem akarom, nem is lehet védeni Mayfieldet, de ha 8,8 yardot átlagolsz egy mérkőzésen a földön és működik, akkor passzolj 20-at, de nyerni fogsz.Persze, mert végig vezettek a második félidőben és jöttek a 3&outok.Nem tudom, de teljesen nem lehet passz nélkül játszani, a 2 minute drill alatt is futottak van négyszer. Egyszerűen úgy nem lehet játszani, hogy nem hívhatsz passzjátékot, mert a QB-d jó eséllyel picket fog dobni. Nem puntoltak a meccsen.szinte végig hátrányban voltak mégis futottak 200+ yardot. Ennél jobban nem lehet tehermentesíteni egy irányítót, vagy akkor fel se küldjék és mehet a wildcat.Azért Gabo 36 passzjáték volt, Rogers 34-et passzolt. És még 5 alkalommal sackelték, amiből szintén passz jött volna. Szerintem ez nem kevés...
gabokocka
| Nem is lettek volna hátrányban, ha többet futnak pl a 2. int-nél a RZ-ban. |
Klaci79
Nyilván voltak olyan játékok, aminél lehetett volna mást hívni, én pl a kétpontosnál futottam volna inkább, de ne a playhívást vegyük ott elő, amikor egyszer puntolnak egész meccsen...
Egyszerűen Mayfield tegnap szabotálta a csapatot, erre nem lehet mást mondani.
gabokocka
Azért volt peche is egyébként, de megint csak nem védeni akarom, de ilyet nem észrevenni, már komolyan vicces:
Should this have been a flag? 👀
— PFF (@PFF) December 26, 2021
pic.twitter.com/pRUjUUl9sN
Klaci79
több mint 2 éve
Az a baj, h lett volna ideje tanulni, ahogy Bad írta control C control V, kb negyedik meccs ami után ugyanaz a téma.Igazából a kettő együtt. Régóta megy itt a "vita", hogyha tudod, hogy sérült a QB, ha tudod, hogy a vállát év végén úgyis műteni kell és van egy Keenum a padon, akkor miért nem ülteted le. Nem az első meccs ment el ezen. Mayfield is és Stefa is hiába mondja, hogy minden fasza, a bal oldalára teljesen balfaszul dob, mert nem tudja úgy nyitni a vállát, aztán van még 6 másik nyavalyája ami szintén befolyásolja. Persze megy a futás és tehermentesítik, de pl egészségesen se volt egy olyan QB aki jól kezelte a nyomást így meg főleg. A Bootlegek ami ugye nagy erőssége így eléggé kizárva. Mayfield nem fogja azt mondani, hogy leülük inkább beleszakad és megpróbálja de annak meg ez a vége.Persze, mert végig vezettek a második félidőben és jöttek a 3&outok.Nem tudom, de teljesen nem lehet passz nélkül játszani, a 2 minute drill alatt is futottak van négyszer. Egyszerűen úgy nem lehet játszani, hogy nem hívhatsz passzjátékot, mert a QB-d jó eséllyel picket fog dobni. Nem puntoltak a meccsen.szinte végig hátrányban voltak mégis futottak 200+ yardot. Ennél jobban nem lehet tehermentesíteni egy irányítót, vagy akkor fel se küldjék és mehet a wildcat.Azért Gabo 36 passzjáték volt, Rogers 34-et passzolt. És még 5 alkalommal sackelték, amiből szintén passz jött volna. Szerintem ez nem kevés...
gabokocka
Klaci79
Nyilván voltak olyan játékok, aminél lehetett volna mást hívni, én pl a kétpontosnál futottam volna inkább, de ne a playhívást vegyük ott elő, amikor egyszer puntolnak egész meccsen...
gabokocka
Szóval lehetne máshogy hívni a playeket is, bizonyos helyzetbe többet futni, de inkább egyszerű lenne maradni a gameplannél és leültetni BM-et amíg felnem épül, és nem ezen agyalni, hogy mit is kellett volna hívni, mert Keenummal meg lehetne játszani eredeti tervet.
Csak így meg már későbánat mert volt vagy 4 olyan meccs minimum, ahol hasonló gondolatok lettek leírva a vereség után... és ez itt inkább az edzői stábot venném elő, attól függetlenül, hogy bírom Stefát és túlzás,hogy valahol már a menesztését követelik. Tanulnia kéne ebből.
Drip
17 meccses szezonban nincs idő hetekig tépelődni mi legyen, amint látjuk.
Tényleg bosszantó, főleg ha azt nézem ennyi hiányzóval is versenyben voltunk az NFC egyik legjobbjával.
Jake Trotter
@Jake_Trotter
Per @ESPNStatsInfo, Baker Mayfield was 2 of 10 for 40 yards with 4 INTs on throws 10+ yards downfield vs. GB. #Browns
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Hangsúlyozom, nem akarom, nem is lehet védeni Mayfieldet, de ha 8,8 yardot átlagolsz egy mérkőzésen a földön és működik, akkor passzolj 20-at, de nyerni fogsz.Persze, mert végig vezettek a második félidőben és jöttek a 3&outok.Nem tudom, de teljesen nem lehet passz nélkül játszani, a 2 minute drill alatt is futottak van négyszer. Egyszerűen úgy nem lehet játszani, hogy nem hívhatsz passzjátékot, mert a QB-d jó eséllyel picket fog dobni. Nem puntoltak a meccsen.szinte végig hátrányban voltak mégis futottak 200+ yardot. Ennél jobban nem lehet tehermentesíteni egy irányítót, vagy akkor fel se küldjék és mehet a wildcat.Azért Gabo 36 passzjáték volt, Rogers 34-et passzolt. És még 5 alkalommal sackelték, amiből szintén passz jött volna. Szerintem ez nem kevés...
gabokocka
Klaci79
gabokocka
Azért volt peche is egyébként, de megint csak nem védeni akarom, de ilyet nem észrevenni, már komolyan vicces:
Should this have been a flag? 👀
— PFF (@PFF) December 26, 2021
pic.twitter.com/pRUjUUl9sN
több mint 2 éve
Igazából a kettő együtt. Régóta megy itt a "vita", hogyha tudod, hogy sérült a QB, ha tudod, hogy a vállát év végén úgyis műteni kell és van egy Keenum a padon, akkor miért nem ülteted le. Nem az első meccs ment el ezen. Mayfield is és Stefa is hiába mondja, hogy minden fasza, a bal oldalára teljesen balfaszul dob, mert nem tudja úgy nyitni a vállát, aztán van még 6 másik nyavalyája ami szintén befolyásolja. Persze megy a futás és tehermentesítik, de pl egészségesen se volt egy olyan QB aki jól kezelte a nyomást így meg főleg. A Bootlegek ami ugye nagy erőssége így eléggé kizárva. Mayfield nem fogja azt mondani, hogy leülük inkább beleszakad és megpróbálja de annak meg ez a vége.Persze, mert végig vezettek a második félidőben és jöttek a 3&outok.Nem tudom, de teljesen nem lehet passz nélkül játszani, a 2 minute drill alatt is futottak van négyszer. Egyszerűen úgy nem lehet játszani, hogy nem hívhatsz passzjátékot, mert a QB-d jó eséllyel picket fog dobni. Nem puntoltak a meccsen.szinte végig hátrányban voltak mégis futottak 200+ yardot. Ennél jobban nem lehet tehermentesíteni egy irányítót, vagy akkor fel se küldjék és mehet a wildcat.Azért Gabo 36 passzjáték volt, Rogers 34-et passzolt. És még 5 alkalommal sackelték, amiből szintén passz jött volna. Szerintem ez nem kevés...
gabokocka
Klaci79
gabokocka
Szóval lehetne máshogy hívni a playeket is, bizonyos helyzetbe többet futni, de inkább egyszerű lenne maradni a gameplannél és leültetni BM-et amíg felnem épül, és nem ezen agyalni, hogy mit is kellett volna hívni, mert Keenummal meg lehetne játszani eredeti tervet.
Csak így meg már későbánat mert volt vagy 4 olyan meccs minimum, ahol hasonló gondolatok lettek leírva a vereség után... és itt inkább az edzői stábot venném elő, attól függetlenül, hogy bírom Stefát és túlzás,hogy valahol már a menesztését követelik. Tanulnia kéne ebből.