Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 4 éve
Igen, néhány esetben akár érthető is lehet. De nem mondd már, hogy az normális hogy azon is fel vannak most háborodva, hogy a fogkrém fehér. Néha azért nem kéne átborulni azon a bizonyos lovon. Nagyjából mindenbe bele lehet magyarázni a rasszizmust, de ezzel pont a fontos témáktól veszik el a reflektorfényt.twitter.com/RuiterWrongFAN/status/1279228944328294401Az ilyen eltúlzó hisztizésnek mi értelme van?
Remélem a mi nevünk se lesz jó mert diszkriminatív szegény latinokra....
P@trik
Teljesen érthető miért akarnak új neveket.
tenorx
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
twitter.com/RuiterWrongFAN/status/1279228944328294401Az ilyen eltúlzó hisztizésnek mi értelme van?
P@trik
Teljesen érthető miért akarnak új neveket.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
twitter.com/RuiterWrongFAN/status/1279228944328294401Mondjuk váltson nevet Paul Brown is?
P@trik
több mint 4 éve
twitter.com/RuiterWrongFAN/status/1279228944328294401 Remélem a mi nevünk se lesz jó mert diszkriminatív szegény latinokra....
több mint 4 éve
BREAKING: Njoku az elcserélését kérte.Illetve egész pontosan Rosenhaus
P@trik
twitter.com/AdamSchefter/status/1279118675111337984
twitter.com/AdamSchefter/status/1279118918947418114
több mint 4 éve
BREAKING: Njoku az elcserélését kérte.
több mint 4 éve
Csináljak úgy mintha olvasnám? 😀Hetekkel ezelott kint volt mar FK-n 😊Spoiler 😀Kicsit off, de a csapatotokból az örök kedvencem, Joe Thomas az egyik "titán" a The Rock műsorában, a Titan Gamesben.Láttam azt a részt mikor megverte kb fél másodperccel az ellenfelét, egy tűzoltót aki iszonyatosan nagyot hajrázott és először ért a kulcshoz, csak megakadt ahogy fordította, míg hősünk közben lehajrázta. Izgalmas lett a vége.
Őt kell legyőzniük a férfi kihívóknak a central regionból a második évadban (első három rész) - érdemes lehet ránézni 😊 Én eddig élvezem.
tenorx
Csiriba
tenorx
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Hetekkel ezelott kint volt mar FK-n 😊Spoiler 😀Kicsit off, de a csapatotokból az örök kedvencem, Joe Thomas az egyik "titán" a The Rock műsorában, a Titan Gamesben.Láttam azt a részt mikor megverte kb fél másodperccel az ellenfelét, egy tűzoltót aki iszonyatosan nagyot hajrázott és először ért a kulcshoz, csak megakadt ahogy fordította, míg hősünk közben lehajrázta. Izgalmas lett a vége.
Őt kell legyőzniük a férfi kihívóknak a central regionból a második évadban (első három rész) - érdemes lehet ránézni 😊 Én eddig élvezem.
tenorx
Csiriba
tenorx
több mint 4 éve
Spoiler 😀Kicsit off, de a csapatotokból az örök kedvencem, Joe Thomas az egyik "titán" a The Rock műsorában, a Titan Gamesben.Láttam azt a részt mikor megverte kb fél másodperccel az ellenfelét, egy tűzoltót aki iszonyatosan nagyot hajrázott és először ért a kulcshoz, csak megakadt ahogy fordította, míg hősünk közben lehajrázta. Izgalmas lett a vége.
tenorx
Csiriba
több mint 4 éve
Kicsit off, de a csapatotokból az örök kedvencem, Joe Thomas az egyik "titán" a The Rock műsorában, a Titan Gamesben.Láttam azt a részt mikor megverte kb fél másodperccel az ellenfelét, egy tűzoltót aki iszonyatosan nagyot hajrázott és először ért a kulcshoz, csak megakadt ahogy fordította, míg hősünk közben lehajrázta. Izgalmas lett a vége.
tenorx
több mint 4 éve
Kicsit off, de a csapatotokból az örök kedvencem, Joe Thomas az egyik "titán" a The Rock műsorában, a Titan Gamesben.Őt kell legyőzniük a férfi kihívóknak a central regionból a második évadban (első három rész) - érdemes lehet ránézni 😊 Én eddig élvezem.
több mint 4 éve
Browns YouTube csatornán vannak új Building The Browns részek ha valaki nagyon nem bírja foci nélkül 😁
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Magas labda volt. 🤓Vártam már mikor mászol elő a vaskohóból 😀Ismét SB győzelem és 16-0 mint tavaly?☹Szomorú ez a 2014-es rookie of the year 😀 Azóta kicsit csendesebb.Majd idén 😉
tenorx
P@trik
JoeyPorter
P@trik
több mint 4 éve
Vártam már mikor mászol elő a vaskohóból 😀Ismét SB győzelem és 16-0 mint tavaly?☹Szomorú ez a 2014-es rookie of the year 😀 Azóta kicsit csendesebb.Majd idén 😉
tenorx
P@trik
JoeyPorter
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Ismét SB győzelem és 16-0 mint tavaly?☹Szomorú ez a 2014-es rookie of the year 😀 Azóta kicsit csendesebb.Majd idén 😉
tenorx
P@trik
több mint 4 éve
Amúgy kva jók a posztereid Matthew99, keep them coming, de ez most kifogott rajtam. 😀Kösz a dicséretet. De ismételten kihangsúlyozom, hogy amihez nem írom oda hogy én csináltam az talált nekem tetsző kép, amit megosztok az itteni közösséggel 😉
peterk2005
több mint 4 éve
Csak nekem ugrott be erről a képről első pillantásra az Ali Baba Dzsinnje? 😀 Ahogy a nagy felső test pont ráül alul a pirinyó lábakra?Amúgy kva jók a posztereid Matthew99, keep them coming, de ez most kifogott rajtam. 😀
Matthew99
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Szomorú ez a 2014-es rookie of the year 😀 Azóta kicsit csendesebb.Majd idén 😉
tenorx
több mint 4 éve
Szomorú ez a 2014-es rookie of the year 😀 Azóta kicsit csendesebb.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Clowney jófej voltHa nem tetszik a rendszer, akk mehet isten hírével. Viszont akk ne rinyáljon hogy kevés a lové...
Amadeus
több mint 4 éve
Harrison Bryant és DPJ aláírt.