NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
524
57
18:30-tól, ARENA4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 4 éve
Greg W-vel mi volt a gond?
több mint 4 éve
Minden szavaddal egyetértek.twitter.com/RapSheet/status/1215736783708860416JMD full kontrollt akar a roster felett, a Haslam által felvázolt modell nem éppen ez volt a sajttájon... Haslam szerelmes JMDbe sztem, DePonál viszont Stefanski v. Schwartz a nyerő. Esetleg Saleh. De ez a HC über alles tuti nem játszik. Kivéve ha Jimmy megint leszarja mit mondanak a hozzáértők.
P@trik
Ha JMD jön tényleg nem nézem tovább. Nem is csak miatta, hanem mert az megint teljes struktúra robbantás. Haslam ahhoz sem tartaná magát amit 1.5 hete mondott.
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
twitter.com/RapSheet/status/1215736783708860416JMD full kontrollt akar a roster felett, a Haslam által felvázolt modell nem éppen ez volt a sajttájon... Haslam szerelmes JMDbe sztem, DePonál viszont Stefanski v. Schwartz a nyerő. Esetleg Saleh. De ez a HC über alles tuti nem játszik. Kivéve ha Jimmy megint leszarja mit mondanak a hozzáértők.
P@trik
Ha JMD jön tényleg nem nézem tovább. Nem is csak miatta, hanem mert az megint teljes struktúra robbantás. Haslam ahhoz sem tartaná magát amit 1.5 hete mondott.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
twitter.com/RapSheet/status/1215736783708860416
több mint 4 éve
ozibozi
17 218
Nem ússzátok meg nagyon úgy néz ki.
több mint 4 éve
Igen, volt az is, de azért annyira kamu nem lehet a dolog, ha maga DP beszél arról, ha nem ő a HC, akkor marad nálunk DC nek.Azt csak egy kamu Twitter profil rakta ki hogy ő is a komoly jelöltek között vanNa akkor mindenki mormoljon el egy Miatyànkot, McDaniels Clevelandben...Az összes Eagles fan segít (azért, hogy ō legyen, mert akkor JS marad DC nálunk) bocs 😉 na jó, akkor nem ő de más, aki még a jelöltek között van 😊
Joey Tribbiani
dande
kapitnono
több mint 4 éve
Azt csak egy kamu Twitter profil rakta ki hogy ő is a komoly jelöltek között vanNa akkor mindenki mormoljon el egy Miatyànkot, McDaniels Clevelandben...Az összes Eagles fan segít (azért, hogy ō legyen, mert akkor JS marad DC nálunk) bocs 😉 na jó, akkor nem ő de más, aki még a jelöltek között van 😊
Joey Tribbiani
dande
több mint 4 éve
Khmm 😀Na akkor mindenki mormoljon el egy Miatyànkot, McDaniels Clevelandben...Az összes Eagles fan segít (azért, hogy ō legyen, mert akkor JS marad DC nálunk) bocs 😉 na jó, akkor nem ő de más, aki még a jelöltek között van 😊
Joey Tribbiani
dande
twitter.com/mlombardiNFL/status/1215630961595027456
több mint 4 éve
Na akkor mindenki mormoljon el egy Miatyànkot, McDaniels Clevelandben...Az összes Eagles fan segít (azért, hogy ō legyen, mert akkor JS marad DC nálunk) bocs 😉 na jó, akkor nem ő de más, aki még a jelöltek között van 😊
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Giantsnál gondolkoznak Konyhást megrakni OC-nak.Ez a tudatos tankolás, nem amit a Miami próbált 😎
Ahogy látom ott már legalizálták az orvosi füvet 😀
P@trik
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Na akkor mindenki mormoljon el egy Miatyànkot, McDaniels Clevelandben...Egy csomó Miatyánk semlegesíti egymást.
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Na akkor mindenki mormoljon el egy Miatyànkot, McDaniels Clevelandben...
több mint 4 éve
Hát nem tudom, én ez a szezon után főleg hiszek abba amit év elején mondott Wylie hogy az agy lett kibaszva a lókötő meg kinevezve.Tény. Ezért utálom, amikor a HC a playcaller is egyben, főleg az első szezonban. Sosem működik.Ez oké de idén fogalma nem volt a játékhívásról.Giantsnál gondolkoznak Konyhást megrakni OC-nak.Miért ne? Tök más pozíció, mint a HC, egy dologra kell koncentrálni és az ment neki. Óriási volt rá a HC kabát, de OC-nek sztem még fel fog bukkanni.
P@trik
Joey Tribbiani
P@trik
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Tény. Ezért utálom, amikor a HC a playcaller is egyben, főleg az első szezonban. Sosem működik.Ez oké de idén fogalma nem volt a játékhívásról.Giantsnál gondolkoznak Konyhást megrakni OC-nak.Miért ne? Tök más pozíció, mint a HC, egy dologra kell koncentrálni és az ment neki. Óriási volt rá a HC kabát, de OC-nek sztem még fel fog bukkanni.
P@trik
Joey Tribbiani
P@trik
több mint 4 éve
Ez oké de idén fogalma nem volt a játékhívásról.Giantsnál gondolkoznak Konyhást megrakni OC-nak.Miért ne? Tök más pozíció, mint a HC, egy dologra kell koncentrálni és az ment neki. Óriási volt rá a HC kabát, de OC-nek sztem még fel fog bukkanni.
P@trik
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
Ma Stefanski, holnap JMD, őket sztem már megvárjuk, és hétfőn a PO után meglesz a HC.Kamu oldal nem az eredeti.Wow. The #Browns are hiring #Eagles DC Jim Schwartz as their new HC, sources say. The Browns have their man. What’s next for #Patriots Josh McDaniels? pic.twitter.com/O9YSs5ctTI
— Ian Rapoport (@rapsheeeeett) January 9, 2020
ktms
P@trik
több mint 4 éve
Giantsnál gondolkoznak Konyhást megrakni OC-nak.Miért ne? Tök más pozíció, mint a HC, egy dologra kell koncentrálni és az ment neki. Óriási volt rá a HC kabát, de OC-nek sztem még fel fog bukkanni.
P@trik
több mint 4 éve
Giantsnál gondolkoznak Konyhást megrakni OC-nak.Ahogy látom ott már legalizálták az orvosi füvet 😀
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Picsába, pedig jó lett vónPont ebből tudtam azonnal, hogy fake.
gabokocka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Ne ijeszgessetek 😊
több mint 4 éve
Picsába, pedig jó lett vón
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Kamu oldal nem az eredeti.Wow. The #Browns are hiring #Eagles DC Jim Schwartz as their new HC, sources say. The Browns have their man. What’s next for #Patriots Josh McDaniels? pic.twitter.com/O9YSs5ctTI
ktms
több mint 4 éve
Na, ennek örülök, remélem be fog válni, látok benne fantáziát.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
ktms
617
Uh ez egy kamu oldal lehet, benéztem szépen. 😕Wow. The #Browns are hiring #Eagles DC Jim Schwartz as their new HC, sources say. The Browns have their man. What’s next for #Patriots Josh McDaniels? pic.twitter.com/O9YSs5ctTI
Szerkesztette: ktms
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
31+1 a komiszárHa Khan addig eladja a csapatát egy fehérnek. 😊NO Racism, de itt még páran még meg fogják élni, hogy ez a szabály majd a fehéreket fogja védeni... évről évre csak módosul az arány. már Néger (fő)edzők, néger Qb-k, néger GM-ek pár évtizede ez még elképzelhetetlen lett volna.Vègül csak 32 fehér multimilliomos fog diktálni. 😊
NO Racism tényleg, csak a tények,
ozibozi
Amadeus
Jan
criminal lawyer or criminal lawyer?