NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
526
57
18:30-tól, ARENA4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 4 éve
Ha Khan addig eladja a csapatát egy fehérnek. 😊NO Racism, de itt még páran még meg fogják élni, hogy ez a szabály majd a fehéreket fogja védeni... évről évre csak módosul az arány. már Néger (fő)edzők, néger Qb-k, néger GM-ek pár évtizede ez még elképzelhetetlen lett volna.Vègül csak 32 fehér multimilliomos fog diktálni. 😊
NO Racism tényleg, csak a tények,
ozibozi
Amadeus
több mint 4 éve
Ha már témánál vagyunk:twitter.com/MikeSilver/status/1214961471844581377
Btw hol késik Stez?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
NO Racism, de itt még páran még meg fogják élni, hogy ez a szabály majd a fehéreket fogja védeni... évről évre csak módosul az arány. már Néger (fő)edzők, néger Qb-k, néger GM-ek pár évtizede ez még elképzelhetetlen lett volna.Vègül csak 32 fehér multimilliomos fog diktálni. 😊
NO Racism tényleg, csak a tények,
ozibozi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
ozibozi
17 218
NO Racism, de itt még páran még meg fogják élni, hogy ez a szabály majd a fehéreket fogja védeni... évről évre csak módosul az arány. már Néger (fő)edzők, néger Qb-k, néger GM-ek pár évtizede ez még elképzelhetetlen lett volna.NO Racism tényleg, csak a tények,
több mint 4 éve
gedam
5 914
Mert a Rooney rule alapvetően egy kedves gesztus de egy orbitális faszság. Valaki ne a bőrszíne alapján legyen már candidate hanem a tudása alapján. Még 2-3 év és kell majd meleg, gendersemleges jelölt is sőt a #metoo alapján nem is értem miért nincsen még kötelező női jelölt... vicc ez az egész és nemutolsó sorban megalázó.én ezt megértem, de ez a fajta rasszizmus igenis létezik. ahogy lamarból wr-t akartak csinálni például a fehér megmondó emberek és ha nincs az anyja akkor rá is erőltetik ezt a sztereotip szerepet. nem, nem a dobókészségével volt baj. josh allen fehér. hányan nevezik rb-nek? szóval azért az egy létező előítélet, hogy a négerek buták az irányításhoz és a fehérek bőven védik a pozícióikat.
Razi
több mint 4 éve
Mert a Rooney rule alapvetően egy kedves gesztus de egy orbitális faszság. Valaki ne a bőrszíne alapján legyen már candidate hanem a tudása alapján. Még 2-3 év és kell majd meleg, gendersemleges jelölt is sőt a #metoo alapján nem is értem miért nincsen még kötelező női jelölt... vicc ez az egész és nemutolsó sorban megalázó.A Rooney rule egy tünet, nem maga a probléma.
Razi
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Mert a Rooney rule alapvetően egy kedves gesztus de egy orbitális faszság. Valaki ne a bőrszíne alapján legyen már candidate hanem a tudása alapján. Még 2-3 év és kell majd meleg, gendersemleges jelölt is sőt a #metoo alapján nem is értem miért nincsen még kötelező női jelölt... vicc ez az egész és nemutolsó sorban megalázó.
több mint 4 éve
Antonius
1 702
Van is belőle cirkusz hogy semmit nem ér a rooney rule.Pedig anno Tomlin is így lett a Steelers edzője, ha jól tudom. Nem Ő volt a favorit, de annyira megtetszett a hozzáállása és az intelligenciája, hogy kinevezték.
P@trik
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Van is belőle cirkusz hogy semmit nem ér a rooney rule.
több mint 4 éve
gedam
5 914
Bieniemy nem is lehet? Vele járnátok a legjobban a Reides tanitványok beszoktak jönni, jobban mint a BB-sekőt csak azért hívja meg mindenki, mert néger, nem megy ő sehova hc-nek.
Hightower94
több mint 4 éve
Bieniemy nem is lehet? Vele járnátok a legjobban a Reides tanitványok beszoktak jönni, jobban mint a BB-sekÉn őt kihagynám. Reid ott az offense guru, talán 1-2 év múlva, de sztem ő még korai. Stefa mögött ott van Kubi, oké, de mégsem előtte egy off guru.
Hightower94
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Stefa - DePo - Berry verziót elemezgetik, érdekes a cikk, de egy dolgot külön kiemelnék ide:Nálam ez az egyetlen tényleg elfogadható felállás, még ha Stefa azért nagyon risky. Viszont ha Schwartz jönne mellé DC-nek, akkor azért bizakodó(bb) lennék. Sztem elég szabad kezet kapna a védelmet illetően, sokat segíthetne Stefanak a HC tapasztalatával. Lejár a szerződése az Eaglesnél, sztem meg lehet győzni.
"Sources told cleveland.com that everyone on the search committee was “blown away" by Stefanski last year, including Dorsey. But some believe that Dorsey was intent on hiring Kitchens, and refused to be swayed."
forrás: bit.ly/36vmpwd
Ez a felállás egyébként elég logikus, ami ugye nálunk néha nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy meg is lépik, pedig lenne benne lehetőség.
ktms
több mint 4 éve
Hightower94
232
Bieniemy nem is lehet? Vele járnátok a legjobban a Reides tanitványok beszoktak jönni, jobban mint a BB-sek
több mint 4 éve
ktms
617
Stefa - DePo - Berry verziót elemezgetik, érdekes a cikk, de egy dolgot külön kiemelnék ide:"Sources told cleveland.com that everyone on the search committee was “blown away" by Stefanski last year, including Dorsey. But some believe that Dorsey was intent on hiring Kitchens, and refused to be swayed."
forrás: bit.ly/36vmpwd
Ez a felállás egyébként elég logikus, ami ugye nálunk néha nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy meg is lépik, pedig lenne benne lehetőség.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
RAP szerint Stefanski és Jim Schwartz áll a Browns kívánságlistájának élén, Josh McDaniels nincs a favoritok között.És akkor szokták a legesélytelenebbet kinevezni...
twitter.com/RapSheet/status/1214686998063177741
Antonius
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Antonius
1 702
RAP szerint Stefanski és Jim Schwartz áll a Browns kívánságlistájának élén, Josh McDaniels nincs a favoritok között. twitter.com/RapSheet/status/1214686998063177741
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Jmd vs stef maradt?Többszereplős azért a játék: bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/kibol-lehet-2020-ban-nfl-vezetoedzo/2027237
peach
Madden hates me.
több mint 4 éve
Gym shortsot adnám, ő sztem elég alulértékelt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Jmd vs stef maradt?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Utál a fene... Sőt rátokférne már egy kiadós PO 💪💪💪JMD-t lécci vegyétel fel HC-nak 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏ennyire ne utáljál minket.
ThundersNFL
P@trik
Draft
több mint 4 éve
Kivéve ha az McCarthy volt 😊lol igaz, rohan az idő.JMD-nek mi maradtunk, mint opció, a Panthers állás is elkelt. A Giantsnél nehezen tudom elképzelni DG-vel. Nagyon megérdemelné, h. idén pofára essen a tavalyi Colts incidens után...Az tavalyelőtt volt, nem tavaly.
Joey Tribbiani
Azóta más ember lett...
Black_Adder
Közben a Giants is talált HC-t, szabad a vásár. Ideális év, nem kell senkivel versenyezni, be lehet húzni a top jelöltet.
Joey Tribbiani
Madden hates me.
több mint 4 éve
JMD-t lécci vegyétel fel HC-nak 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏ennyire ne utáljál minket.
ThundersNFL
több mint 4 éve
lol igaz, rohan az idő.JMD-nek mi maradtunk, mint opció, a Panthers állás is elkelt. A Giantsnél nehezen tudom elképzelni DG-vel. Nagyon megérdemelné, h. idén pofára essen a tavalyi Colts incidens után...Az tavalyelőtt volt, nem tavaly.
Joey Tribbiani
Azóta más ember lett...
Black_Adder
Közben a Giants is talált HC-t, szabad a vásár. Ideális év, nem kell senkivel versenyezni, be lehet húzni a top jelöltet.
több mint 4 éve
JMD-t lécci vegyétel fel HC-nak 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Draft
több mint 4 éve
JMD-nek mi maradtunk, mint opció, a Panthers állás is elkelt. A Giantsnél nehezen tudom elképzelni DG-vel. Nagyon megérdemelné, h. idén pofára essen a tavalyi Colts incidens után...Az tavalyelőtt volt, nem tavaly.
Joey Tribbiani
Azóta más ember lett...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear