Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Szerintem ha egy irányító nem érzi az OBJ kémiát az minimum elgondolkoztató.
Eli már fáradtan és fal nélkül, de legalább futó nélkül is dobált neki lazán 1000 felett.
Egy fiatalnál aki még befelé megy ott van vlm gond.
ozibozi
Es nem lehet hogy OBJ változott?
Vagy ő egy párhuzamos egyenes ?
Janek
Biztos nem ugyanaz, de klasszisokkal jobb elkapó mint ő Qb még mindig simán Másik kávéház.
Ha Oda dobod valahova az meglesz.
Ha nem dobod még oda sem, tipegsz-topogsz az, akkor nem lesz meg.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Eli már fáradtan és fal nélkül, de legalább futó nélkül is dobált neki lazán 1000 felett.
ozibozi
Es nem lehet hogy OBJ változott?
Vagy ő egy párhuzamos egyenes ?

több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
ozibozi
A cut nem opció jelenleg.
A kérdés hogy a többiek után mész és horror pénzt adsz vagy megpróbálsz emberit.
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 20 244
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 721
Allen 6/258 giga szerződés, Lamar is valami hasonlóra számíthat.

Habár szereti a média összemosni velük Mayfieldet de én nem érzem ezt reálisnak.
Bakernek volt egy jó rookie éve, egy szar konyhással, meg egy vegyes vágott de PO év.
Szerintem Mayfieldnek ilyen 30-35 közt lenne reális/emberi. Pl: egy 4/130-140 és akkor maradna Wardnak és másoknak is.
Aztán lehet elég naív vagyok de tök jó lenne ha valami Chubbhoz hasonló csapatot előtérbe helyező okos szerződést kapna.
P@trik
Baszus Allen -nek 1 jó éve volt 2 szar mellé és megkapta a nagy lóvét,Mayfield is 40 millió felett fog kapni szerintem.
több mint 4 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Allen 6/258 giga szerződés, Lamar is valami hasonlóra számíthat.

Habár szereti a média összemosni velük Mayfieldet de én nem érzem ezt reálisnak.
Bakernek volt egy jó rookie éve, egy szar konyhással, meg egy vegyes vágott de PO év.
Szerintem Mayfieldnek ilyen 30-35 közt lenne reális/emberi. Pl: egy 4/130-140 és akkor maradna Wardnak és másoknak is.
Aztán lehet elég naív vagyok de tök jó lenne ha valami Chubbhoz hasonló csapatot előtérbe helyező okos szerződést kapna.
több mint 4 éve
Jó lenne valahogy Wardot is a piacihoz képest áron alul megkötni.
Aztán lehet agyalni mi legyen a Mayfield zsozsóval.
több mint 4 éve

steelwolf
Egész emberi pénz lett. Én szarabbra számítottam. Főleg ha azt nézem hogy vannak csapatok akik 15-16ot is kifizetnek egy futónak /év nekünk 17ből van egy Chubb+Hunt.
Chubb 3/36 és Hunt 3/15
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 367 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Are you JOKing me?

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 079 — Lájkold a zsűrit!
Höri felvette a barna szemüveget:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 101 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Múlt évihez képest azért ez sokkal brutálisabb.
Tavaly ugye két gyengélkedő csoport volt az ellenfél most azért lesz durvulás.
Én valami nagyon hasonló heroikus küzdelmet várok amúgy a csoportba mint tavaly.
A hollók erősödtek, a vasasnál teljesen mind1 mivan mindig erősek és a bengalsba is visszatér Burrow.
Óriási harc lesz a PO helyekért.
több mint 4 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 451 — Believelander
Idei menetrend TNF-el, MNF_el és SNF-el.

iktriad
Korrekt, első 8-ból 5 hazai, meg lehet alapozni a szezont, 6-2. Bye week kicsit későn, de legalább rá lehet pihenni ott a PO-ra 😊
Packers elleni karácsonyi különösen tetszik.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Idei menetrend TNF-el, MNF_el és SNF-el.
több mint 4 éve

Beki
Hát akk nem valószínű hogy idén törik meg az első meccses átok.
P@trik
A lényeg hogy valahol a közepe felé legyen a bye és rövid héten ne kelljen a nyugati partra utazni 😊 A sorrend mind1, ahogy a tavalyi szezon megmutatta :p

több mint 4 éve

Beki
Hát akk nem valószínű hogy idén törik meg az első meccses átok.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
ktms Cleveland Browns 721
Jeremiah Owusu-Koramoah said Tuesday there weren't any "heart issues at all" during his medical check before the 2021 NFL draft:
"I never really had any heart issues or anything going on there. You know, you hear a lot of things, but you've got to get it from the source."

Uborkaszezon kimaxolva. 😬😁🤷🏻‍♂️

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
JOK esete nagyon hasonlít Maurice Hurst-höz, 2018 első körös tehetség, szív problémák, akkor Hurst az 5. körig csúszott, ott vittük ki, végül nem az egészsége miatt váltunk meg tőle. Szóval van remény
több mint 4 éve
Szerintem sem kell túlgondolni ezt a McDowell igazolást, flyer, de Patrikhoz hasonlóan szerintem sem éri meg a szeptembert.

JOK-kal kapcsolatban reméljük a mi orvosainknak lesz igaza, de 2. körben már bevállalható ennyi rizikó.

több mint 4 éve
P@trik
RedFive
Csak erdekessegkent, JOK draft grade-je 6.82, Togiai-e pedig 5.8 volt az nfl.com-on, McDowell-e pedig 6.8.
Tehetseg alapjan beferne szerintem.
undisputedly
Berry:
"We are certainly aware of Malik’s past, as we have done extensive work on him for the last two months. He is accountable for his actions and has had to live with the consequences for decisions earlier in his life.
We believe Malik is in a good place, personally & medically. He has taken the necessary steps to get on a healthy path, & has learned from his experiences. Malik understands the expectations we have of him as he attempts to make our FB team.
He is committed to taking advantage of the support network in place to become the best version of himself—both on and off the field—and we will support him as he attempts to make his return to football."

Az eddigi munkájuk alapján azt tudjuk a Berry-DePodesta párosról hogy szeretnek kísérletezni a bukottakkal.
Ettől független nem tartom valószínűnek hogy keret közelébe jutna.
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
P@trik
RedFive
Csak erdekessegkent, JOK draft grade-je 6.82, Togiai-e pedig 5.8 volt az nfl.com-on, McDowell-e pedig 6.8.
Tehetseg alapjan beferne szerintem.
több mint 4 éve
McDovellt én se nagyon értem de kapott egy utolsó utáni lehetőséget, valszeg majd részt vesz 1-2 felkészítésen, de szinte kizárt hogy keretbe kerüljön főleg h kvázi már így is túltelített a #D.

JOK-ról tegnap nyilatkoztak Berryék. Tudták hogy van nála ez a kérdőjel. Az orvosok megvizsgálták és nincs akadálya hogy pályára lépjen.

Ott a második kör vége fele már muszáj volt rápróbálni. Ha nem mi visszük el akkor más viszi.
Amúgy szó sincs ilyenről hogy nem játszhat, szokásos kenyér meg cirkusz kell a népnek effektus játszik.
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Leigazoltatok a 2017-ben a 35. helyen draftolt bustunkat, Malik McDowellt (passrusher DT).
Arrol "hires", hogy egy snappet se toltott a palyan, ugyanis draftolasa utan quaddozott, felborult, fejserulest szenvedett, majd nem "akart" jatszani. Ha jol emlekszem voltak hirek, hogy az orvosok mar engedelyeztek neki, de o egyszeruen nem akart, viszont a szerzodese mar kifizetett tartalmat nemes egyszeruseggel lenyulta.

Pereltunk is erte, szovetsegi birosag igazat adott a csapatnak, de ha minden igaz, McDowell azota sem fizette vissza a kb. 230 millio forintos osszeget 😊

A csaladja megtiltotta a Seahawksnak, hogy barmit nyilatkozzanak az egeszsegugyi allapotarol, a csapat eleg sokaig vart ra amugy, hogy "kedve legyen" jatszani, de vegul talan 2 eve kivagtuk.

A torvennyel is meggyult a baja, 2019-ben 11 honap bortonre iteltek (3 evre felfuggesztve, tehat meg a hatalya alatt all).

Nagy remenyeket fuzott amugy a jatekahoz a vezetes anno.

www.seattletimes.com/sports/seahawks/report-seahawks-sue-former-second-round-pick-malik-mcdowell-for-failing-to-repay-bonus-money/

www.espn.com/nfl/story/_/id/28074874/ex-seahawk-malik-mcdowell-sentenced-11-months-jail
undisputedly
Ez a pali nagyon cinkes. Hat kivancsi leszek hogy folytatodik a McDowell saga. De szerintem meg JOK es Togai is sikeresebb lesz passrushban. Ha egyaltalan palyara kerul.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!