NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 4 éve
Brownkeinstein...Daboll és McDaniels interjú előtt sincs már akadály.a valami egészen szörnyű dolog jönne ki a Baker - JMD projectből.
(az más kérdés hogy én egyiknek se örülnék)
P@trik
Amadeus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Daboll és McDaniels interjú előtt sincs már akadály.a valami egészen szörnyű dolog jönne ki a Baker - JMD projectből.
(az más kérdés hogy én egyiknek se örülnék)
P@trik
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Daboll és McDaniels interjú előtt sincs már akadály.(az más kérdés hogy én egyiknek se örülnék)
több mint 4 éve
Hát nekem ez az álom felállás (Mayfield miatt főleg), h. Stefanski HC, de hozza magával Kubit OC-nek, vagy special advisornek, vagy bárminek, de hoz valakit az offense oldalra is, nem egyedül próbálja megoldani. Realitása nem sok, Kubi Zimmer miatt ment a Vikeshoz, de van az a pénz...Mondjuk szvsz Stefanski is azért lett erre az évre még jobb, mert megkapta maga mögé a háttérbe Kubiakot.Hát nézd, sztem túlzás nélkül állíthatom, h. anno Hue megszerzése mindenkit kirántott az apátiából. Az eredmény ismerős lol.Remélem nem Greg Roman lesz a választott, mert ő igazán csak egy sémát tud futtatni eredményesen, amit most is látunk Lamartól. Ezzel a stílussal lett híres a Ninersnél is, és időközben a Billsnél ahol nem ilyen típusú QB volt (Tyrod Taylor) nem is volt sikeres. Baker pedig nem az ő sémájába illik.Haslam mondott ezer dolgot, azt se zavarja, ha néha ellentmondásokba ütközik. Majd találkozik útközben még egy csövessel, aki megsúgja neki, hogy Charlie Weis vagy Marvin Lewis a helyes választás... valami nagyot kell dobnia most, mert mondjuk Stefanski kinevezése nem hiszem, hogy ki tudná rántani az apátiából a fanokat
Urban Meyer-t sokan predesztinálják ide de neki nincs NFL múltja, amit a tulaj megkövetelne a következő edzőtől.
Csiriba
r.baggio
Én Stefanskinak is örülök, ha jön mellé egy kompetens GM és lesz terv, amivel mindenki egyetért.
Egyedül JMD-vel lenne gondom, nem is a Broncosnál eltöltött idő miatt (10 év alatt rengeteg minden változik), hanem amit az Indivel csinált. Ha egy Pat Shurmur kapott második esélyt, ő is kaphat, de ne itt ha lehet.
Joey Tribbiani
empty taxi
Így meglenne az SB győztes ex HC, két legyet egy csapásra.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Stefa azért nagy favorit mert baromi fiatal és ő is anál párti mint Depo.A Vikingsnál mutatott produktumára értettem, h a Browns számára miért attraktív azt eddig is tudtam 😊
P@trik
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Stefa azért nagy favorit mert baromi fiatal és ő is anál párti mint Depo.
több mint 4 éve
Mondjuk szvsz Stefanski is azért lett erre az évre még jobb, mert megkapta maga mögé a háttérbe Kubiakot.Hát nézd, sztem túlzás nélkül állíthatom, h. anno Hue megszerzése mindenkit kirántott az apátiából. Az eredmény ismerős lol.Remélem nem Greg Roman lesz a választott, mert ő igazán csak egy sémát tud futtatni eredményesen, amit most is látunk Lamartól. Ezzel a stílussal lett híres a Ninersnél is, és időközben a Billsnél ahol nem ilyen típusú QB volt (Tyrod Taylor) nem is volt sikeres. Baker pedig nem az ő sémájába illik.Haslam mondott ezer dolgot, azt se zavarja, ha néha ellentmondásokba ütközik. Majd találkozik útközben még egy csövessel, aki megsúgja neki, hogy Charlie Weis vagy Marvin Lewis a helyes választás... valami nagyot kell dobnia most, mert mondjuk Stefanski kinevezése nem hiszem, hogy ki tudná rántani az apátiából a fanokat
Urban Meyer-t sokan predesztinálják ide de neki nincs NFL múltja, amit a tulaj megkövetelne a következő edzőtől.
Csiriba
r.baggio
Én Stefanskinak is örülök, ha jön mellé egy kompetens GM és lesz terv, amivel mindenki egyetért.
Egyedül JMD-vel lenne gondom, nem is a Broncosnál eltöltött idő miatt (10 év alatt rengeteg minden változik), hanem amit az Indivel csinált. Ha egy Pat Shurmur kapott második esélyt, ő is kaphat, de ne itt ha lehet.
Joey Tribbiani
Madden hates me.
több mint 4 éve
Azért jól látható,hogy nagyon nem könnyű ez a HC/GM /OC/DC kérdés.Még innen a fotelból sem ahol bárkit le tudunk igazolni...Baltimorban évekig GM fizetésen volt DeCosta is csak hogy ne a pénz miatt menjen el,alap volt hogy övé Ozz széke.
kb annyi jó HC van mint fr QB...
Az hogy a KC edzők teritéken vannak nem csoda mert a csapat jó és Reid alól elég sok jó edző került ki.
Janek
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 4 éve
Hát nézd, sztem túlzás nélkül állíthatom, h. anno Hue megszerzése mindenkit kirántott az apátiából. Az eredmény ismerős lol.Remélem nem Greg Roman lesz a választott, mert ő igazán csak egy sémát tud futtatni eredményesen, amit most is látunk Lamartól. Ezzel a stílussal lett híres a Ninersnél is, és időközben a Billsnél ahol nem ilyen típusú QB volt (Tyrod Taylor) nem is volt sikeres. Baker pedig nem az ő sémájába illik.Haslam mondott ezer dolgot, azt se zavarja, ha néha ellentmondásokba ütközik. Majd találkozik útközben még egy csövessel, aki megsúgja neki, hogy Charlie Weis vagy Marvin Lewis a helyes választás... valami nagyot kell dobnia most, mert mondjuk Stefanski kinevezése nem hiszem, hogy ki tudná rántani az apátiából a fanokat
Csiriba
r.baggio
több mint 4 éve
Ma egyébként Saleh interjúzik.
Madden hates me.
több mint 4 éve
Azért jól látható,hogy nagyon nem könnyű ez a HC/GM /OC/DC kérdés.Még innen a fotelból sem ahol bárkit le tudunk igazolni...kb annyi jó HC van mint fr QB...
Az hogy a KC edzők teritéken vannak nem csoda mert a csapat jó és Reid alól elég sok jó edző került ki.
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
akkora dobásra ő nem képes szerintem.Remélem nem Greg Roman lesz a választott, mert ő igazán csak egy sémát tud futtatni eredményesen, amit most is látunk Lamartól. Ezzel a stílussal lett híres a Ninersnél is, és időközben a Billsnél ahol nem ilyen típusú QB volt (Tyrod Taylor) nem is volt sikeres. Baker pedig nem az ő sémájába illik.Haslam mondott ezer dolgot, azt se zavarja, ha néha ellentmondásokba ütközik. Majd találkozik útközben még egy csövessel, aki megsúgja neki, hogy Charlie Weis vagy Marvin Lewis a helyes választás... valami nagyot kell dobnia most, mert mondjuk Stefanski kinevezése nem hiszem, hogy ki tudná rántani az apátiából a fanokat
Csiriba
r.baggio
több mint 4 éve
Remélem nem Greg Roman lesz a választott, mert ő igazán csak egy sémát tud futtatni eredményesen, amit most is látunk Lamartól. Ezzel a stílussal lett híres a Ninersnél is, és időközben a Billsnél ahol nem ilyen típusú QB volt (Tyrod Taylor) nem is volt sikeres. Baker pedig nem az ő sémájába illik.Haslam mondott ezer dolgot, azt se zavarja, ha néha ellentmondásokba ütközik. Majd találkozik útközben még egy csövessel, aki megsúgja neki, hogy Charlie Weis vagy Marvin Lewis a helyes választás... valami nagyot kell dobnia most, mert mondjuk Stefanski kinevezése nem hiszem, hogy ki tudná rántani az apátiából a fanokat
Csiriba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Az a baj hogy a HC rutinnal rendelkező edzőket 90%-ba úgy utálják olyan megvetés van feléjük hogy az valami félelmetes.Mike Mularkeyt vagy Tom Coughlint tudom ajánlani. Na jó, nem.
Amit mondjuk meg is értek amikor ilyen nevek vannak a piacon: Lewis, Hue, Fisher, Caldwell, Ryan, Gruden, McAdoo, McCoy...
P@trik
több mint 4 éve
Hightower94
232
Amúgy ha van gurulósfociban Gutmann átok akkor a Brownsnál BB átok van. Mert amióta elküldték ami rossz érhette a csapatot megtörtént. Elköltözött a franchise Baltimoreba ott bajnok is lett, ex HC 6 gyűrűt nyert , az új Browns meg több mint egy évtizedig nem talált normális QBt, pozitiv szezonok messze elkerülték a csapatot, dilletáns HC-k tömege, erre tavaly jön Mayfield , mindenki elkezd reménykedni , főleg amilyen keret összejött és ebből idén folytatódott minden ugyanúgy ahogy eddig . Remélem kijöttök ebből és sikerül egy normális HCt találni és a csapat magja együtt marad.
több mint 4 éve
Remélem nem Greg Roman lesz a választott, mert ő igazán csak egy sémát tud futtatni eredményesen, amit most is látunk Lamartól. Ezzel a stílussal lett híres a Ninersnél is, és időközben a Billsnél ahol nem ilyen típusú QB volt (Tyrod Taylor) nem is volt sikeres. Baker pedig nem az ő sémájába illik.Urban Meyer-t sokan predesztinálják ide de neki nincs NFL múltja, amit a tulaj megkövetelne a következő edzőtől.
több mint 4 éve
Nem egyértelmű? 😊De kire gondolsz ?3 különböző irányítóval, ugyanabban a stílusban. ami teljesen idegen a ti támadósorotok berendezkedésétől. roman kinevezésében még több lenne az ismeretlen kimenetel, mint kitchensében volt. nektek egy vén róka hc kell, nem egy bizonytalan újonc.Sztem meg Román megmutatta, h. 3 különböző irányítóval/csapatnál is értelmes offenset tud összerakni. Vannak nála rosszabb jelöltek is.nektek egyébként van ötletetek, hogy a románunkat miért hívtátok interjúra? baker fut obj meg landry blokkol? vagy mi a koncepció? mert a pantherst még megérteném oda illik, de hozzátok nem.Szokásos agy nélküli riválistól igazolás. Remélem GR-nek több esze van ennél.
gedam
Amadeus
Joey Tribbiani
gedam
Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Az a baj hogy a HC rutinnal rendelkező edzőket 90%-ba úgy utálják olyan megvetés van feléjük hogy az valami félelmetes.Amit mondjuk meg is értek amikor ilyen nevek vannak a piacon: Lewis, Hue, Fisher, Caldwell, Ryan, Gruden, McAdoo, McCoy...
Szerkesztette: P@trik
több mint 4 éve
De kire gondolsz ? Mert ha tapasztalattal rendelkező jelenlegi OC /DCre gondolsz ok. De már megbukott főedző pont hogy nekem kéne ide, nem is ez a trend.3 különböző irányítóval, ugyanabban a stílusban. ami teljesen idegen a ti támadósorotok berendezkedésétől. roman kinevezésében még több lenne az ismeretlen kimenetel, mint kitchensében volt. nektek egy vén róka hc kell, nem egy bizonytalan újonc.Sztem meg Román megmutatta, h. 3 különböző irányítóval/csapatnál is értelmes offenset tud összerakni. Vannak nála rosszabb jelöltek is.nektek egyébként van ötletetek, hogy a románunkat miért hívtátok interjúra? baker fut obj meg landry blokkol? vagy mi a koncepció? mert a pantherst még megérteném oda illik, de hozzátok nem.Szokásos agy nélküli riválistól igazolás. Remélem GR-nek több esze van ennél.
gedam
Amadeus
Joey Tribbiani
gedam
Nem lehet biztonsági játékot játszani szerintem, ha megnézed az utóbbi 5 évben kinevezett HCkat van kb 3 aki HC múlttal ment új csapathoz és nem vágták ki 1-2 éven belül.
több mint 4 éve
gedam
5 914
3 különböző irányítóval, ugyanabban a stílusban. ami teljesen idegen a ti támadósorotok berendezkedésétől. roman kinevezésében még több lenne az ismeretlen kimenetel, mint kitchensében volt. nektek egy vén róka hc kell, nem egy bizonytalan újonc.Sztem meg Román megmutatta, h. 3 különböző irányítóval/csapatnál is értelmes offenset tud összerakni. Vannak nála rosszabb jelöltek is.nektek egyébként van ötletetek, hogy a románunkat miért hívtátok interjúra? baker fut obj meg landry blokkol? vagy mi a koncepció? mert a pantherst még megérteném oda illik, de hozzátok nem.Szokásos agy nélküli riválistól igazolás. Remélem GR-nek több esze van ennél.
gedam
Amadeus
Joey Tribbiani
több mint 4 éve
ozibozi
17 218
Mondjuk az a negyedik és sokra való OBJ fantasztikus elkapás az pont jelképezte, hogy milyen tartalékok vannak/lennének a csapatban, és mit nem sikerült kihozni belőlük. 😕
több mint 4 éve
Sztem meg Román megmutatta, h. 3 különböző irányítóval/csapatnál is értelmes offenset tud összerakni. Vannak nála rosszabb jelöltek is.nektek egyébként van ötletetek, hogy a románunkat miért hívtátok interjúra? baker fut obj meg landry blokkol? vagy mi a koncepció? mert a pantherst még megérteném oda illik, de hozzátok nem.Szokásos agy nélküli riválistól igazolás. Remélem GR-nek több esze van ennél.
gedam
Amadeus
több mint 4 éve
McCarthy és Roman után ma Bienemy következik, vicces lenne a Chiefsből edzőt hozni miközben most b@szták az onnan igazolt GM-et 😀Rooney-rule.
empty taxi
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
nektek egyébként van ötletetek, hogy a románunkat miért hívtátok interjúra? baker fut obj meg landry blokkol? vagy mi a koncepció? mert a pantherst még megérteném oda illik, de hozzátok nem.Szokásos agy nélküli riválistól igazolás. Remélem GR-nek több esze van ennél.
gedam
több mint 4 éve
McCarthy és Roman után ma Bienemy következik, vicces lenne a Chiefsből edzőt hozni miközben most b@szták az onnan igazolt GM-et 😀
Madden hates me.