NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
521
57
18:30-tól, ARENA4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 4 éve
JMD-nek mi maradtunk, mint opció, a Panthers állás is elkelt. A Giantsnél nehezen tudom elképzelni DG-vel. Nagyon megérdemelné, h. idén pofára essen a tavalyi Colts incidens után...Schwartz kb. hazatérne, itt kezdte az NFL-karrierjét még BB-vel. DC-nek mindenképp elnézném, de akár HC-nek is, bár még mindig azt mondom Baker jelenlegi helyzetében off beállítottságú vezetőedző kell.
Ez mondjuk korrekt:
.@JayGlazer told Colin Cowherd that the #Browns have a list of about 10 general managers that they’re showing to their head coaching candidates. They’re clearly flexible and willing to bring in someone that the next head coach wants to work with.— James Rapien (@JamesRapien) January 7, 2020
A HC választhat GM-et, de egy előre meghatározott listából, aki a legjobban tetszik. Ezzel legalább a Mangini - Kokinis báb GM felállás elkerülhető. Asszem a 9ers is ezt csinálta, először felvették kis Shannyt (papíron persze csak a SB után), és ő választotta Lynchet. Javítsatok ki, ha rosszul tudom.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
Már pedig van rá esély. Lejárt a szerződése, mehet, ahová szeretne. Régi barátja Doug Marrone is állítólag csábítja a Jaxbe. Simán el tudom képzelni, hogy új kihívás elé néz, ha nem HCként akkor DCként.Világi idióta lenne elmenni az eaglesből máshova DC-nek. Max a HC állás érdekelhetné.Schwartz DC , Stefanski HC - OC.Schwartz a Lionsnél is elsősorban azért bukott szvsz, mert hagyta szétesni az öltözőt, ez a Browns roster meg legalább annyi problémás karakterrel bír, mint az akkori Lions.Igen ez jutott nekem is eszembe sajnos hogy a nagy pofájú fekákkal mit csinálna?
Persze azóta eltelt 7 év, tanulhatott ebből, illetve láthatta h más HC-k hogyan kezelik az ilyen helyzeteket.
empty taxi
Pedig amúgy én szerettem a védelmeit a Lionsba és a Billsbe is.
P@trik
Na az lenne a kemény.
Toca
P@trik
több mint 4 éve
Világi idióta lenne elmenni az eaglesből máshova DC-nek. Max a HC állás érdekelhetné.Schwartz DC , Stefanski HC - OC.Schwartz a Lionsnél is elsősorban azért bukott szvsz, mert hagyta szétesni az öltözőt, ez a Browns roster meg legalább annyi problémás karakterrel bír, mint az akkori Lions.Igen ez jutott nekem is eszembe sajnos hogy a nagy pofájú fekákkal mit csinálna?
Persze azóta eltelt 7 év, tanulhatott ebből, illetve láthatta h más HC-k hogyan kezelik az ilyen helyzeteket.
empty taxi
P@trik
Na az lenne a kemény.
Toca
több mint 4 éve
ktms
617
Nekem egyébként Saleh mint HC is nagyon tetszene, jó reputációja van, tényleg tapasztalt. Szuper védelmeket és csapatokat csinált/látott belülről. Pl: Legion of Boom a Seahawks-nál, meghát az idei 49ers D is vadítóan jó. De mi lesz akkor a támadóoldallal? Ki lehetne mellette jó OC?Ha pedig Stefanski, akkor mellé magam is el tudom képzelni akár Schwartz-ot.
Végül is ezzel a jelenlegi rosterrel mindkét verziót látom működni. Aztán lehet, hogy JMD ahova megy oda akarja vinni Brady-t... Öööö... 🤐
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
ktms
617
Valahogy így vagyok vele magam is 😀 I did it now. I woke up this morning and convinced myself McDaniels can be the guy. That just means that I fully expect McDaniels to accept another job before getting to the #Browns on Friday. 😪😂
— theMike (@mgrace74) January 7, 2020
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 4 éve
Schwartz DC , Stefanski HC - OC.Schwartz a Lionsnél is elsősorban azért bukott szvsz, mert hagyta szétesni az öltözőt, ez a Browns roster meg legalább annyi problémás karakterrel bír, mint az akkori Lions.Igen ez jutott nekem is eszembe sajnos hogy a nagy pofájú fekákkal mit csinálna?
empty taxi
P@trik
Na az lenne a kemény.
több mint 4 éve
Schwartz a Lionsnél is elsősorban azért bukott szvsz, mert hagyta szétesni az öltözőt, ez a Browns roster meg legalább annyi problémás karakterrel bír, mint az akkori Lions.Igen ez jutott nekem is eszembe sajnos hogy a nagy pofájú fekákkal mit csinálna?
empty taxi
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Schwartz a Lionsnél is elsősorban azért bukott szvsz, mert hagyta szétesni az öltözőt, ez a Browns roster meg legalább annyi problémás karakterrel bír, mint az akkori Lions.Olyan fura tudod, hogy vannak edzők akik mindig ugyanabban a szarban landolnak.
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Schwartz a Lionsnél is elsősorban azért bukott szvsz, mert hagyta szétesni az öltözőt, ez a Browns roster meg legalább annyi problémás karakterrel bír, mint az akkori Lions.Persze azóta eltelt 7 év, tanulhatott ebből, illetve láthatta h más HC-k hogyan kezelik az ilyen helyzeteket.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Stefanski azért még csak Vikingsnál dolgozott, de végig járta a ranglétrát, szerintem HC matéria és igenis jót tenne a Browsnak. Mondjuk mellé kell egy igazán jó DC is aki akár tapasztaltabb.
Szerintem egy ilyen alapanyaggal teli offenseben igazán felüdülés lenne, ráadásul nálunk is jól eltudta sokszor rejteni a a fal nem létét.
Mondjuk én remelem marad nálunk max SB esetén megy el 😊
több mint 4 éve
Jim Schwarz intejúzik nálatok és állítólag Andrew Berry a legesélyesebb mint GM aki Eagles football of VP operations pozíciót tölti be.
több mint 4 éve
Amúgy ha nagyon kéne vkit mondani én is Stefába látnék még logikát, és akkor DePodest és tényleg megpróbálni az analitikát durván. Veszteni való nincs max rotyog megint a brigád.Sztem nem kell durván elmenni anál irányba se, egészséges mix is elég lenne. Minden lyukat használni kell 😛 Hue ugye utálta az egészet, Dorsey meg kidobta a kukába DePo elemzését. Ez minden, csak nem csapatmunka. Ha jön egy HC, aki nyitott minden újra már az is előre lépés ebben a fertőben.
P@trik
több mint 4 éve
twitter.com/JFowlerESPN/status/1214237334851477504
több mint 4 éve
Amúgy ha nagyon kéne vkit mondani én is Stefába látnék még logikát, és akkor DePodest és tényleg megpróbálni az analitikát durván. Veszteni való nincs max rotyog megint a brigád.
több mint 4 éve
Antonius
1 702
Majdnem mindegy kit hozunk sztem, 1-2 év és pcsán lesz rúgva és kezdjük elölről a HC keresést.sajnos van rá sansz...
P@trik
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Majdnem mindegy kit hozunk sztem, 1-2 év és pcsán lesz rúgva és kezdjük elölről a HC keresést.
több mint 4 éve
Plusz ki jön mellé GM-nek ugye. Valami Patses báb. Ezzel az igazolással megkoronázná Haslam az eddig ténykedését.Nemtom mennyire megbízható, de gyanús :/Fuck. Hát nem tudom. Bárki mást megnéznék itt, tényleg bárki mást.
mobile.twitter.com/CSPNetwork/status/1214257908747264004
Joey Tribbiani
Idén nem is volt jó OC, Redditen a Pats fanoknak a fasza ki van vele, és nem csak emiatt a PO meccs miatt.
Szóval eddig:
1. Mindenhol máshol szar volt eddig, ami nem a Pats.
2. Tavaly gátlástalanul visszadobott egy HC melót, amit már elfogadott.
3. Nem tűnik annyira hűdefasza OC-nak, csak jó a Pats.
Ezekután rábízni ezt a fiatal csapatot. Nem tudom, lehet a Pats hater beszél belőlem, de nem örülök.
tenorx
több mint 4 éve
Akkor itt ő is megbukik, BB elmegy nyugdíjba, átveszi a helyét és Stidhammel újabb dinasztiát épít. Uff szóltam 😛 😉
több mint 4 éve
Nemtom mennyire megbízható, de gyanús :/Fuck. Hát nem tudom. Bárki mást megnéznék itt, tényleg bárki mást.
mobile.twitter.com/CSPNetwork/status/1214257908747264004
Joey Tribbiani
Idén nem is volt jó OC, Redditen a Pats fanoknak a fasza ki van vele, és nem csak emiatt a PO meccs miatt.
Szóval eddig:
1. Mindenhol máshol szar volt eddig, ami nem a Pats.
2. Tavaly gátlástalanul visszadobott egy HC melót, amit már elfogadott.
3. Nem tűnik annyira hűdefasza OC-nak, csak jó a Pats.
Ezekután rábízni ezt a fiatal csapatot. Nem tudom, lehet a Pats hater beszél belőlem, de nem örülök.
több mint 4 éve
Nemtom mennyire megbízható, de gyanús :/mobile.twitter.com/CSPNetwork/status/1214257908747264004
több mint 4 éve
McCarthyt is lelehet húzni a listáról mert a Dallas elvitte.Úristen, elkerülte a figyelmedet, hogy a tapskirály Garrett elérhető? Remélem Haslamét nem kerülte el....😀 😀 😀
Maradt: Daboll, McDani, Saleh, Roman, Bieniemy, Stefanski
P@trik
több mint 4 éve
McCarthyt is lelehet húzni a listáról mert a Dallas elvitte.Maradt: Daboll, McDani, Saleh, Roman, Bieniemy, Stefanski
több mint 4 éve
Jövő héten jön a maradék HC interjú még, JMD, Daboll és ha pcsinán rúgják ma a néger vikingeket akkor Stefa is.Stefanskira még egy hetet várni kell. Nekem tetszett amit a Vikes csinált, el tudnám képzelni ezt a play action heavy, TE-re és FB-re építő offenset, működhet a mi Northunkban is. Az más kérdés, h. normális TE meg FB jelenleg nincs a csapatban 😊
P@trik
több mint 4 éve
Jövő héten jön a maradék HC interjú még, JMD, Daboll és ha pcsinán rúgják ma a néger vikingeket akkor Stefa is.
több mint 4 éve
ktms
617
Amennyiben az analitikus gondolkodás valóban szerepet kap a döntésben, akkor egyre kevesebb esélyt látok JMD-re.Daboll és McDaniels interjú előtt sincs már akadály.a valami egészen szörnyű dolog jönne ki a Baker - JMD projectből.
(az más kérdés hogy én egyiknek se örülnék)
P@trik
Amadeus
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧