NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 709
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
Eszembe jut Seymour, akiből szintén kiprovokálták vasasék, hogy üssön. Nem lepne meg, ha Tomlin utazott volna Garrettre.Az igen. Azt gondolom vágod ,hogy minden meccsen megy a trash talk és a provokáció oda vissza. Viszont az esetek 99%-ában itt meg is áll a történet nagyon helyesen. Az pedig bevett gyakorlat, ha van az ellenfél csapatában provokálható ember, akkor azt ki kell használni. Ez biztos minden csapatnál így van és nem csak itt ,hanem másik csapatsportokban is.
Amadeus
Steelers fan
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Eszembe jut Seymour, akiből szintén kiprovokálták vasasék, hogy üssön. Nem lepne meg, ha Tomlin utazott volna Garrettre.Ja-ja, le is nyomta Tomlin a földre, aztán mondta neki, hogy úgyse mered megírni Rudit a sisakjaval...
Amadeus
több mint 5 éve
Egyértelmű, hogy Garrett kezdte. Ettől persze Rudolph is egy fasz volt és neki is járna 1 meccs eltiltás. Egyik szakíró 16 meccses eltiltást prognosztizált Garrett-nek.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Eszembe jut Seymour, akiből szintén kiprovokálták vasasék, hogy üssön. Nem lepne meg, ha Tomlin utazott volna Garrettre.Az most mindegy, ez a hirtelen felindulásból elkövetett emberölési kísérlet kategória.
Amadeus
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Ráaádul Garrettnél volt a sisakja, és el kellett volna csöndben mennie?Vicc amit írsz. Semmi olyasmit nem csinált ami eltiltást érdemelne, mégis mit kellett volna csinálnia azután ,hogy szét akarta verni a fejét a sisakjával? Garett és Pouncey igen. Viszont Pounceyra nem tudok haragudni, az ilyen esetekben a falembereknek oda kell verni minden esetben.Hát azért egyfelől nyomta a földbe Garrett fejét ha jól láttam, amikor meg Pouncey leszedte róla a védőt ment utána bunyózni tovább, ahelyett hogy elkotródott volna onnan.Nem is értem, hogy lehet ekkora kretén. Mondjuk remélem Rudolphot is eltiltják, ő is benne volt azért.És mégis miért tiltanák el Rudolphot? Minden meccsen van ilyen jelenet , kapnak zászlót rá és kész.
gabokocka
pfefe8
gabokocka
pfefe8
Az is "tetszik" mikor azt írják h Rudolph kezdte. Alapból már ugy vitte le Garrett, hogy 2 másodperce eldobta a QB a labdát és még vitte, nyomta le, rá a testsúly. Ezt egy Rivers pont ugyanígy reagálja le és löki le magáról a DE-t. Csak a DE-k ilyenkor nem kezdenek megőrülni. Mondjuk Rudolph se kedvesen nyomta le magáról, igen ott ő is fasz volt. De azért elég sok ilyen van egy fordulóban, mégse nagyon tiltogatnak el QBkat.
Garrettnek minimum teljes éves eltiltás, de 2020ba is lógjon az bele. Sokkolóan undorító volt, ha normális eltalálja szétveri Rudolph fejét, nagyon komoly sérülést szenvedhetett volna.
Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Eszembe jut Seymour, akiből szintén kiprovokálták vasasék, hogy üssön. Nem lepne meg, ha Tomlin utazott volna Garrettre.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Hu pasztmeg... Garrett teste erre lett fejlesztve, az agya nem ment vele. Egy szimpi szerény srác is lehet elmebeteg.
több mint 5 éve
Akkor most nem rúgják ki a Konyhás Frédit?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Garrett úgy fejbe baszta Rudolph-ot hogy neki az épp elég büntetés
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Garrett ezen borult el.
Mondjuk ettől független vállalhatatlan amit művelt Garrett.
Valszeg vége a szezonjának, Punci kap egy 2-3, Ogubjobi 1, Rudi 1 meccset.
A ligát nem szokta érdekelni ki kezdi ki fejezi be rotyogni fognak az eltiltások.
több mint 5 éve
gedam
5 914
az eset azzal kezdődött, hogy garrett teljesen feleslegesen földre vitte rudit. annak elborult az agya és belekapaszkodott garrett sisakjába, le akarta róla rángatni, de nyilván nem sikerült neki, aztán garrett megmutatta hogyan kell ezt csinálni. na itt kellett volna abbahagyni és mindenki megússza pénzbüntivel. de így hogy eszkalálódott az egész masonnak is jár minimum egy meccs, azért mint fölbujtót nem nehéz belelátni.Vicc amit írsz. Semmi olyasmit nem csinált ami eltiltást érdemelne, mégis mit kellett volna csinálnia azután ,hogy szét akarta verni a fejét a sisakjával? Garett és Pouncey igen. Viszont Pounceyra nem tudok haragudni, az ilyen esetekben a falembereknek oda kell verni minden esetben.Hát azért egyfelől nyomta a földbe Garrett fejét ha jól láttam, amikor meg Pouncey leszedte róla a védőt ment utána bunyózni tovább, ahelyett hogy elkotródott volna onnan.Nem is értem, hogy lehet ekkora kretén. Mondjuk remélem Rudolphot is eltiltják, ő is benne volt azért.És mégis miért tiltanák el Rudolphot? Minden meccsen van ilyen jelenet , kapnak zászlót rá és kész.
gabokocka
pfefe8
gabokocka
pfefe8
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Pouncey egyértelmű, védte a QB-ját, de sztem Rudolph tevékenysége is túlmegy a sima kakaskodáson, mi a fasznak kellett Garrett után mennie, mikor már Pouncey leszedte róla?Vicc amit írsz. Semmi olyasmit nem csinált ami eltiltást érdemelne, mégis mit kellett volna csinálnia azután ,hogy szét akarta verni a fejét a sisakjával? Garett és Pouncey igen. Viszont Pounceyra nem tudok haragudni, az ilyen esetekben a falembereknek oda kell verni minden esetben.Hát azért egyfelől nyomta a földbe Garrett fejét ha jól láttam, amikor meg Pouncey leszedte róla a védőt ment utána bunyózni tovább, ahelyett hogy elkotródott volna onnan.Nem is értem, hogy lehet ekkora kretén. Mondjuk remélem Rudolphot is eltiltják, ő is benne volt azért.És mégis miért tiltanák el Rudolphot? Minden meccsen van ilyen jelenet , kapnak zászlót rá és kész.
gabokocka
pfefe8
gabokocka
pfefe8
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
Vicc amit írsz. Semmi olyasmit nem csinált ami eltiltást érdemelne, mégis mit kellett volna csinálnia azután ,hogy szét akarta verni a fejét a sisakjával? Garett és Pouncey igen. Viszont Pounceyra nem tudok haragudni, az ilyen esetekben a falembereknek oda kell verni minden esetben.Hát azért egyfelől nyomta a földbe Garrett fejét ha jól láttam, amikor meg Pouncey leszedte róla a védőt ment utána bunyózni tovább, ahelyett hogy elkotródott volna onnan.Nem is értem, hogy lehet ekkora kretén. Mondjuk remélem Rudolphot is eltiltják, ő is benne volt azért.És mégis miért tiltanák el Rudolphot? Minden meccsen van ilyen jelenet , kapnak zászlót rá és kész.
gabokocka
pfefe8
gabokocka
Steelers fan
több mint 5 éve
Hát azért egyfelől nyomta a földbe Garrett fejét ha jól láttam, amikor meg Pouncey leszedte róla a védőt ment utána bunyózni tovább, ahelyett hogy elkotródott volna onnan.Nem is értem, hogy lehet ekkora kretén. Mondjuk remélem Rudolphot is eltiltják, ő is benne volt azért.És mégis miért tiltanák el Rudolphot? Minden meccsen van ilyen jelenet , kapnak zászlót rá és kész.
gabokocka
pfefe8
több mint 5 éve
Baszki Garrett 😕 Kva nagy győzelem, és megint miről kell beszélni. Idén már nem látjuk, az tuti. Nem is értem.Idén azért több tahó megmozdulása is volt, de ez most nagyon durva, nem tudom mi van vele és nem értem mi szükség volt erre, Rudolph kicsit megfogta a sisakját azt kész, ennyi kakaskodás benne van. Ezzel jó eséllyel elintézte magát egész szezonra mikor még lenne esélyünk a felzárkózásra, gratulálok :/
Joey Tribbiani
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 5 éve
pfefe8
1 203
Nem is értem, hogy lehet ekkora kretén. Mondjuk remélem Rudolphot is eltiltják, ő is benne volt azért.És mégis miért tiltanák el Rudolphot? Minden meccsen van ilyen jelenet , kapnak zászlót rá és kész.
gabokocka
Steelers fan
több mint 5 éve
Nem is értem, hogy lehet ekkora kretén. Mondjuk remélem Rudolphot is eltiltják, ő is benne volt azért.
több mint 5 éve
Baszki Garrett 😕 Kva nagy győzelem, és megint miről kell beszélni. Idén már nem látjuk, az tuti. Nem is értem.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
Mondtam èn. 😛 grat!baszki,ez de kemeny. Nyertek ma.😊
áztákurva...
P@trik
Vrij6
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
akib@szottkurvaéletbe így egybe, mér csak csoportellenfél ellen tudunk játszani???!!!A végén a bunyó az meg vállalhatatlan volt!
Horror Filmbe illő volt a jelenetsor nem foci pályára:
Földrevitte Rudit, majd Rudi nem hagyta Garett-et felállni, hanem a sisakjánál fogva nyomta lefele, Garrett elborul, feláll majd ő letépi Rudi fejéről a sisakot és hozzávágja, erre Punciék elborulnak és belegyakják a talajba Garrettet majd összevissza ütik rúgják a földön.
Óriási bazmeg... Még ha szoros meccs lett volna.
Rotyogni fognak az eltiltások... Vernon is sérült, érdekesen fog a fal kinézni jövő héten...
Szerkesztette: P@trik
több mint 5 éve
gedam
5 914
lehet, hogy szarokat hív kitchens, de mayfield még mindig teljesen talány homályokat dobál. pedig chubb, hunt megágyaznak rendesen a dobójátéknak. érthetetlen.
több mint 5 éve
Rudolph nem tudni mit akart, de akkor is gusztustalan volt Garrett-től, nem foci pályára való.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ez szep gyozelem volt.Viszont Myles Garrettet egesz evre el kell tiltani. Nem normalis ez az ember
több mint 5 éve
OL Drew Forbes aktiválva IR-rőlMinden esélyt megkapott, de örülök, h. a későbbiekben nem veszi el Higgins elöl a helyet, aki egy meccsen többet tett, mint AC az egész szezonban. Sajnálom persze, mert néha felvillantotta a tehetségét, de fejben is ott kellett volna lenni.
Callaway cut... úgy tűnik megelégeltük a trogerságot.
P@trik
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964