NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 722
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 5 éve
😊Szar az egesz.nyomtál egy TonyGrossit 😊
Joey Tribbiani
Helmut Zimmer
Én eddig bizakodó voltam, rookie HC, nagy elvárások, nehéz schedule, sophomore slump, de ez a tegnapi nagyon földhöz b@szott. Garrettéknek meg kellett volna enni reggelire Allent. Ehhez képest Mayfieldnek kellett megint folyamatosan menekülnie...
Akkora bajok vannak mindkét oldalon, h. nem tudom már én se mi legyen, egy év után ismét rebuilding? Hozzunk valakit collegeból Bakerhez...? Andy Reidek nem szaladgálnak az utcán, ismét egy koordinátor aztán ugyanaz a lemez megint?
Bills, Steelers, mindkettő bukó jelen állás szerint, 2-8, köszi puszi Freddie.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Williamst akármikor elnézném nálunkNem is tudom, hogy beleakarok-e kezdeni ebbe a kommentbe. Tegnap rengeteg minden volt bennem, de inkabb aludtam egyet, most meg azt se tudom mit erzek.Orulok, h. megemlitetted a vedelmet es az elhibazott szereleseket. Rossz volt nezni. Rookie QB ellen, aki 2016 ota nem jatszott eles meccset 24 pontot kapni, valami nagyon felrement a D-ben.
Azzal mit tudsz kezdeni, hogy tokeletesen vedekezik a CB-d de a WR pont akkor erzi magat Randy Mossnak? Semmit. Chubb-t faszan fogtak a foldon, ez is benne van, ennek ellenere azert igy is voltak fontos momentumai. Meg Baker is idei talan legjobb meccset hozta.
Az viszont, hogy kulcs pillanatban nem tud szerelni harom vedo se az mar nem okes.
Az, hogy folyamatosan sikerul eljutni red zoneba tokeletes, de hogy rendre csak FG-t rugjunk az mar nem. Van ket idokeresed de mar megint csak az empty backfield-ig jutunk, odaig nem, hogy 2 es tiznel megprobalj egy Chubb futast.
OBJ 3 (vagy a franc tudja mennyi) meccs utan vegre vintage. Erre donto playbe 1on1 van Harrissel akit rendre sikerult megverni , akarcsak 4 es 4nel de meg veletlenul se ra hivjak a playt avagy Mayfield megcsak fele se fordul az azert sulyos. Dobd fel neki majd megoldja, elvegre ezert fizeted. Ami igazan aggaszt viszont, hogy a tavalyi Baker ezt siman beteszi, hiszen tobbszor is lattuk.
Drip
Nem sirom vissza Williams v. foleg Horton hiperagressziv vedelmet, de az biztos, h. ok valamennyire tudtak keverni a kartyakat, nem tudtad honnan jon a blitz, neha 1 DL, maskor 5 lineman volt a palyan. Wilksnel semmi mozgas, semmi csavar, ugyanaz a sema, 4 lineman, v. nagyon elvetve 1-1 extra corner blitzel. En vele kezdenem a tisztogatast, ha arra kerul sor, ilyen kerettel ennek top5 D-nek kene lenni.
A red zone O a masik, beszukul a palya, hetek ota problema, de Freddinek nincs valasza.
Szar az egesz.
Joey Tribbiani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Szar az egesz.nyomtál egy TonyGrossit 😊
Joey Tribbiani
több mint 5 éve
Nem is tudom, hogy beleakarok-e kezdeni ebbe a kommentbe. Tegnap rengeteg minden volt bennem, de inkabb aludtam egyet, most meg azt se tudom mit erzek.Orulok, h. megemlitetted a vedelmet es az elhibazott szereleseket. Rossz volt nezni. Rookie QB ellen, aki 2016 ota nem jatszott eles meccset 24 pontot kapni, valami nagyon felrement a D-ben.
Azzal mit tudsz kezdeni, hogy tokeletesen vedekezik a CB-d de a WR pont akkor erzi magat Randy Mossnak? Semmit. Chubb-t faszan fogtak a foldon, ez is benne van, ennek ellenere azert igy is voltak fontos momentumai. Meg Baker is idei talan legjobb meccset hozta.
Az viszont, hogy kulcs pillanatban nem tud szerelni harom vedo se az mar nem okes.
Az, hogy folyamatosan sikerul eljutni red zoneba tokeletes, de hogy rendre csak FG-t rugjunk az mar nem. Van ket idokeresed de mar megint csak az empty backfield-ig jutunk, odaig nem, hogy 2 es tiznel megprobalj egy Chubb futast.
OBJ 3 (vagy a franc tudja mennyi) meccs utan vegre vintage. Erre donto playbe 1on1 van Harrissel akit rendre sikerult megverni , akarcsak 4 es 4nel de meg veletlenul se ra hivjak a playt avagy Mayfield megcsak fele se fordul az azert sulyos. Dobd fel neki majd megoldja, elvegre ezert fizeted. Ami igazan aggaszt viszont, hogy a tavalyi Baker ezt siman beteszi, hiszen tobbszor is lattuk.
Drip
Nem sirom vissza Williams v. foleg Horton hiperagressziv vedelmet, de az biztos, h. ok valamennyire tudtak keverni a kartyakat, nem tudtad honnan jon a blitz, neha 1 DL, maskor 5 lineman volt a palyan. Wilksnel semmi mozgas, semmi csavar, ugyanaz a sema, 4 lineman, v. nagyon elvetve 1-1 extra corner blitzel. En vele kezdenem a tisztogatast, ha arra kerul sor, ilyen kerettel ennek top5 D-nek kene lenni.
A red zone O a masik, beszukul a palya, hetek ota problema, de Freddinek nincs valasza.
Szar az egesz.
több mint 5 éve
Igy van, ez Tony Grossi, long time clevelandi beat writer. A Cleveland.com-nal volt sokaig, onnan kirugtak mert Lernert biralta, aztan atment az espn clevelandi reszlegere. Arrol hires, h. mindent fikaz. Egyetlen erdeme, h. Modellt nem engedi a HoFba.www.facebook.com/watch/?v=411194313101312Ez még az előző meccs után volt.
Vrij6
Illetve olvasgattam erről neten, a csávó akivel összeveszett az ilyen masszív Baker hater. Draft előtt írt róla valami lejárató sztorit, ami full kamu volt. Csak azért nincs elvéve tőle a mediás belépő, mert HoF voter.
tenorx
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Jó, az akadémiai ivás külön kategória. Arra születni kell, hogy bírd.4 év masszív egyetemi piálás után nem néztünk ki így.Bazzeg Manziel masszívan végigitta a karrierjét, de még ő is jobban nézett ki.A közvetítésben is feltűnt, hogy baker konkrétan elvan hízva.
1,5 év Cleveland.
P@trik
peach
Amadeus
P@trik
több mint 5 éve
Ahhh, sorry.www.facebook.com/watch/?v=411194313101312Ez még az előző meccs után volt.
Vrij6
Illetve olvasgattam erről neten, a csávó akivel összeveszett az ilyen masszív Baker hater. Draft előtt írt róla valami lejárató sztorit, ami full kamu volt. Csak azért nincs elvéve tőle a mediás belépő, mert HoF voter.
tenorx
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
www.facebook.com/watch/?v=411194313101312Ez még az előző meccs után volt.
Vrij6
több mint 5 éve
4 év masszív egyetemi piálás után nem néztünk ki így.Bazzeg Manziel masszívan végigitta a karrierjét, de még ő is jobban nézett ki.A közvetítésben is feltűnt, hogy baker konkrétan elvan hízva.
1,5 év Cleveland.
P@trik
peach
Amadeus
több mint 5 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Nem is tudom, hogy beleakarok-e kezdeni ebbe a kommentbe. Tegnap rengeteg minden volt bennem, de inkabb aludtam egyet, most meg azt se tudom mit erzek. Azzal mit tudsz kezdeni, hogy tokeletesen vedekezik a CB-d de a WR pont akkor erzi magat Randy Mossnak? Semmit. Chubb-t faszan fogtak a foldon, ez is benne van, ennek ellenere azert igy is voltak fontos momentumai. Meg Baker is idei talan legjobb meccset hozta.
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Bazzeg Manziel masszívan végigitta a karrierjét, de még ő is jobban nézett ki.A közvetítésben is feltűnt, hogy baker konkrétan elvan hízva.
1,5 év Cleveland.
P@trik
peach
több mint 5 éve
A 2. képen nem tűnik boldognak. Konkrétan depisnek tűnik...
1,5 év Cleveland.
P@trik
több mint 5 éve
A közvetítésben is feltűnt, hogy baker konkrétan elvan hízva.
1,5 év Cleveland.
P@trik
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
twitter.com/NFL_Memes/status/1191149579087032320?s=19
1,5 év Cleveland.
P@trik
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Ehhh, nekem nem hozza be valamiért.
1,5 év Cleveland.
P@trik
több mint 5 éve
Tartom a kijelentésem, nincs kifogás...
több mint 5 éve
Konyhás?Hátralévő meccseinken az ellenfelek kezdő irányítói:ideje valakit kirúgni.
at Brandon Allen
vs Josh Allen
vs Mason Rudi
vs Ryan Fitzmagic
at Mason Rudi
vs Ryan Finley
at Kyler Murray
vs Lamar Jackson
at Ryan Finley
#nincskifogás
P@trik
Amadeus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 915
Hátralévő meccseinken az ellenfelek kezdő irányítói:ideje valakit kirúgni.
at Brandon Allen
vs Josh Allen
vs Mason Rudi
vs Ryan Fitzmagic
at Mason Rudi
vs Ryan Finley
at Kyler Murray
vs Lamar Jackson
at Ryan Finley
#nincskifogás
P@trik
több mint 5 éve
Kötelező a győzelem ma!
több mint 5 éve
ez biztos mert a fele még alig vagy nem is játszott idén.Hátralévő meccseinken az ellenfelek kezdő irányítói:így látatlanban az összesnek nincs annyi int.ője, mint bakkernak.
at Brandon Allen
vs Josh Allen
vs Mason Rudi
vs Ryan Fitzmagic
at Mason Rudi
vs Ryan Finley
at Kyler Murray
vs Lamar Jackson
at Ryan Finley
#nincskifogás
P@trik
gedam
több mint 5 éve
gedam
5 914
Hátralévő meccseinken az ellenfelek kezdő irányítói:így látatlanban az összesnek nincs annyi int.ője, mint bakkernak.
at Brandon Allen
vs Josh Allen
vs Mason Rudi
vs Ryan Fitzmagic
at Mason Rudi
vs Ryan Finley
at Kyler Murray
vs Lamar Jackson
at Ryan Finley
#nincskifogás
P@trik
több mint 5 éve