NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
26
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 736
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 5 éve
Úgy néz ki felkavarodik az állóvíz az OL-nél, Greg Robinson állítólag csak csere lesz, és Justin McCray fog kezdeni a helyén. Mondjuk eddig Robinsonnal se voltunk kisegítve, 1 kiállítás, 1 sack, 2-szer megütötték Bakert, 7 siettetés, 10 nyomás az első 6 meccs statisztikája, valamint 5 zászlót dobtak rá, a PFF mutatója 67.8Konyhás mester azt mondta, hogy ha változtat valamin akkor az csak a bye week után lesz, nos ezt hamarosan meglátjuk. Szüksége is lesz rá, mert már rebesgetik, hogy nincs biztonságban az állása.
több mint 5 éve
Corbett roster helyére DT Eli Ankou érkezett a Jax PS-ből.Amit tudni kell róla.
P@trik
twitter.com/Demetrius82/status/1186745429159038976
több mint 5 éve
Corbett roster helyére DT Eli Ankou érkezett a Jax PS-ből.
több mint 5 éve
Erősödnek a pletykák, h. megpróbáljuk megszerezni Trent Williamset. A Redskins nyilván nagyot akar kaszálni (1. körös + játékos) , de biztos egy a következő szezont 32 évesen kezdő LT-re van szükségünk?Első kört semmiképpen nem adnék érte, viszont az érkezésének örülnék, kíváncsi lennék mennyire tudná stabilizálni a falat, illetve, hogy Mayfield jobban bizna e a védelmében.
Ez a csapat jelenleg nem egy bal oldali tackle-re van a PO-tól, én egy 3. vagy max. egy második körösnél többet nem adnék.
Big Joe 33 évesen érezte úgy, h. elég a gyűrődésből, TW is simán visszavonulhat pár szezon múlva. Remélem Dorsey nem herdálja el a pickeket.
Joey Tribbiani
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 5 éve
Erősödnek a pletykák, h. megpróbáljuk megszerezni Trent Williamset. A Redskins nyilván nagyot akar kaszálni (1. körös + játékos) , de biztos egy a következő szezont 32 évesen kezdő LT-re van szükségünk? Ez a csapat jelenleg nem egy bal oldali tackle-re van a PO-tól, én egy 3. vagy max. egy második körösnél többet nem adnék.
Big Joe 33 évesen érezte úgy, h. elég a gyűrődésből, TW is simán visszavonulhat pár szezon múlva. Remélem Dorsey nem herdálja el a pickeket.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
Wylie és Campen sem tudott érdemileg kezdeni semmit vele, szal eléggé bust szagú az tény.Liga elit falba nem fért be...Olvastam róla, hogy az egyik legrosszabb játékos volt akit valaha a top50-ben draftoltunk, persze jogos a kérdés, hogy akkor a Rams mit lát benne.
P@trik
Bad 31
Majd a Ramsnél kiderül mit alkot.
több mint 5 éve
Liga elit falba nem fért be...Olvastam róla, hogy az egyik legrosszabb játékos volt akit valaha a top50-ben draftoltunk, persze jogos a kérdés, hogy akkor a Rams mit lát benne.
P@trik
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Corbett tradelve Ramshez.
több mint 5 éve
Talán jót tesz majd a pihenő hét, titkon reménykedek azért abban, hogy átszakad a gát, és valahogy összecsiszolódik a csapat, azért ez a csoport behúzható ha kicsit megemberelik magukat a fiúk.Nagyon remélem, hogy Dorsey a pihenő hét alatt berendel az irodájába egy pár edző arcot egy kis elbeszélgetésre, mert a támadó oldalon amit művelünk az szégyen, főleg ezzel a kerettel. A vizicsirkék ellen én nagyon bizakodtam, hogy meg lesz a W, de elbaltáztuk... és természetesen megint egy int az endzoneban mint a múlt héten (na jó a múlt héten csak rögtön előtte volt...) na meg az az int a végén... mondjuk nem is érdemeltük meg a fordítást.
Bad 31
Összességében a 7-9 jobban kinéz mint a 10-6, csak próbáltam összeszedni a minimumot és a maximumot.
Szerkesztette: Csiriba
több mint 5 éve
gedam
5 914
nem tudom, sztem csak akkor vagytok meccsben, ha chubb nagy játékot csinál vagy a védelmetek extra rövid pályát csinál az o-nak. én azt nem látom, hogy baker és az o alkalmas lenne egy “hagyományos”, hosszú drive-ot a pályán végigvinni 8-10 passzal, 8-10 futással. és a labdabirtoklás a végén kihatással van a védelemre is, a negyedik negyedre le fog olvadni így a d mindig.
több mint 5 éve
A jövő héten bye week, legalább tuti nem kapunk ki, lesz idő a sebeket nyalogatni és remélhetőleg valami nyerőt húzni a szezon folytatására ami így néz ki:Ehhez elég nagy formajavulásra lenne szükség, a Dolphins meg a Bengalstól egy amit én biztosra veszek, de a Steelers oda vissza tuti felejtős, az összes többi meccsen pedig nem magunkat tartom esélyesnek, ettől függetlenül talán behúzhatunk egyet egyet, én 7-9-nél jobb mérlegre nem számítok. A tegnapi meccsett hang nélkül és csak fél szemmel néztem - a párom nézte a TV-t 😀 - sokat nem tudok hozzáfűzni, alapvetően nem olyan rossz eredmény ez, mármint egy Seahawkstól bevállalható egy vereség, csak megint ott voltunk a kapujában a győzelemnek amin megint nem sikerült belépni, sok volt az egyéni hiba, Hilliard meg szépen belepottyantotta a Seahawks kezébe az esélyünket a fordításra. Talán jót tesz majd a pihenő hét, titkon reménykedek azért abban, hogy átszakad a gát, és valahogy összecsiszolódik a csapat, azért ez a csoport behúzható ha kicsit megemberelik magukat a fiúk.
-bye week
-Pats, több mint valszeg bukó, 2-5
-Denver, ezt be kellene húzni, bár nehéz lesz, a hétvégén elszabadult a ménes, de meg lesz 3-5
-Bills, jó szezonjuk van, még elvernek minket, 3-6
-Steelers, az idei vasas ellen kötelező hozni, 4-6
-Dolphins, ha ezt nem nyerjük meg... 5-6
-Steelers megint, nyerni fogunk. 6-6
-Bengals talán a csoport leggyengébb csapata az idén, 7-6
-Cardinals, legalább egy csapat legyen meg az nfc west ből, 8-6
-Ravens itthon, semmi esetre sem veszíthetünk, 9-6
-Bengals idegenben, a csoport elsőség a tét és a PO, 10-6
Ebben reménykedem, de pl a Cards feljavulhat, és a Ravensnek is van esélye nálunk, vagy a Denver is meglephet minket szóval 7-9 talán jobban néz ki év végére, de a lényeg, hogy a csoportot nyerjük meg és ezek a meccsek még csak most jönnek. Mondjuk kérdés, hogy ha össze is jönne a PO ott mire mennénk, mert eddig az összes erősebbnek mondott csapat eltángált minket (kivéve a Ravens, de az meglepi volt)
Csiriba
több mint 5 éve
A jövő héten bye week, legalább tuti nem kapunk ki, lesz idő a sebeket nyalogatni és remélhetőleg valami nyerőt húzni a szezon folytatására ami így néz ki:Pats meccset kb kár lejátszani, Denver addigra összerakja Fangio, ravenst nem fogjuk odavissza.
-bye week
-Denver, ezt be kellene húzni, bár nehéz lesz, a hétvégén elszabadult a ménes, de meg lesz 3-5
Ebben reménykedem, de pl a Cards feljavulhat, és a Ravensnek is van esélye nálunk, vagy a Denver is meglephet minket szóval 7-9 talán jobban néz ki év végére, de a lényeg, hogy a csoportot nyerjük meg és ezek a meccsek még csak most jönnek. Mondjuk kérdés, hogy ha össze is jönne a PO ott mire mennénk, mert eddig az összes erősebbnek mondott csapat eltángált minket (kivéve a Ravens, de az meglepi volt)
Csiriba
A vasas 3. számú QB-val, minusz AB és minusz Bellel áll úgy mint mi. Arról nem beszélve hogy évek óta mumus nekünk.
Ez a keret egy jó keret, de amit kihozunk belőle attól a gyomrom kifordul....
több mint 5 éve
A jövő héten bye week, legalább tuti nem kapunk ki, lesz idő a sebeket nyalogatni és remélhetőleg valami nyerőt húzni a szezon folytatására ami így néz ki:-bye week
több mint 5 éve
Mondjuk kezdhetnénk azzal a felépítést, h. az elkapók leszedik a gyengébb passzait is. OBJ kapta a playactiont, de kettőt is elejtett.Ennyi turnovert nem lehet túlélni... pedig nem volt rossz meccs, de mindig akkor hibáztunk amikor padlóra küldhettük volna a Seahawkst.Chubb a legjobb tamadotok, erre 6-20-nal elcseszett modon hivja a playeket Kitchens. Runheavy, playactionnel tuzdelt jatekok fekudnenek ennek a csapatnak. Chubb fut, OBJ kapja a playactiont, plusz ott van Landry is. Bakerre nem lehet meccset tenni, rengeteget hibazik es nem is tunt vezernek, hiaba volt ott a C a mellkasan.
Mayfield mindent megtett, nem segítették egyáltalán az elkapói, így nagyon nehéz. Oké, nem voltak tökéletes passzok, de NFL-ben mind behúzható.
A védelemre pipa vagyok, oké, nem lehet végig 100%-on pörögni, de amikor kellett Wilson nagyon simán átment rajtuk. Az elhibázott szerelésekkel is kezdeni kell valamit, látványosan sok van belőlük. Burnett visszavonulhat, Randallnak is a biztosra, nem a nagy hitre kéne mennie és most először éreztem, h. hiányzik Ward.
Óriási bravúr kéne, de szerintem nyerünk jövő héten 😊
Joey Tribbiani
Masodik eve, fel kellene epitenina sracot Chubb hatan, mint ahogy tettuk azt is mi is RW-vel.
undisputedly
Sztem Chubbot ma korrektül etettük, inkább kéne mögé valaki (nem Hilliard). Huntnak még két meccse van.
több mint 5 éve
gedam
5 914
qb-t felépíteni nagyon tud a browns. de adom, amit mondasz. nem azért, mert buzi vagyok, de szívesen megnézném alsógatyában a 40 éves bradyt és mayfieldet. és akkor oké, hogy pocket qb, de nem hiszem, hogy dinamikában nem számít, az a 10 kiló háj, ami rajta van, vagy hosszú dobásoknál a hasizom hiánya.Ennyi turnovert nem lehet túlélni... pedig nem volt rossz meccs, de mindig akkor hibáztunk amikor padlóra küldhettük volna a Seahawkst.Chubb a legjobb tamadotok, erre 6-20-nal elcseszett modon hivja a playeket Kitchens. Runheavy, playactionnel tuzdelt jatekok fekudnenek ennek a csapatnak. Chubb fut, OBJ kapja a playactiont, plusz ott van Landry is. Bakerre nem lehet meccset tenni, rengeteget hibazik es nem is tunt vezernek, hiaba volt ott a C a mellkasan.
Mayfield mindent megtett, nem segítették egyáltalán az elkapói, így nagyon nehéz. Oké, nem voltak tökéletes passzok, de NFL-ben mind behúzható.
A védelemre pipa vagyok, oké, nem lehet végig 100%-on pörögni, de amikor kellett Wilson nagyon simán átment rajtuk. Az elhibázott szerelésekkel is kezdeni kell valamit, látványosan sok van belőlük. Burnett visszavonulhat, Randallnak is a biztosra, nem a nagy hitre kéne mennie és most először éreztem, h. hiányzik Ward.
Joey Tribbiani
Masodik eve, fel kellene epitenina sracot Chubb hatan, mint ahogy tettuk azt is mi is RW-vel.
undisputedly
több mint 5 éve
Ennyi turnovert nem lehet túlélni... pedig nem volt rossz meccs, de mindig akkor hibáztunk amikor padlóra küldhettük volna a Seahawkst.Chubb a legjobb tamadotok, erre 6-20-nal elcseszett modon hivja a playeket Kitchens. Runheavy, playactionnel tuzdelt jatekok fekudnenek ennek a csapatnak. Chubb fut, OBJ kapja a playactiont, plusz ott van Landry is. Bakerre nem lehet meccset tenni, rengeteget hibazik es nem is tunt vezernek, hiaba volt ott a C a mellkasan.
Joey Tribbiani
több mint 5 éve
Ennyi turnovert nem lehet túlélni... pedig nem volt rossz meccs, de mindig akkor hibáztunk amikor padlóra küldhettük volna a Seahawkst.Mayfield mindent megtett, nem segítették egyáltalán az elkapói, így nagyon nehéz. Oké, nem voltak tökéletes passzok, de NFL-ben mind behúzható.
Szerk. Jövő héten Bye, a Patsre gondoltam 😛
Szerkesztette: Joey Tribbiani
több mint 5 éve
Heroikus küzdelembe sikerült begyűjteni az újabb zakót.Saját magunkat kiheréltük a meccsen 👏👏
Mayfield vezeti a ligát 11 intnél jár👏👏
több mint 5 éve
Rövid hét, MNF blama, hullámvasút szezon, sok jót nem várok a Seahawks ellen se.Jó lenne látni legalább jeleket hogy Konyhás Frédiék is látják a gondot és dolgoznak a javításon.
több mint 5 éve
OBJ allitolag ismet hisztizik, akarcsak New Yorkban. Mayfield szerint pipa a zakok miatt, ahogy azert is sir, hogy nem kap eleg labdat.
több mint 5 éve
Hát ja, de ebben Monkennek és Kitchensnek is tisztában kéne lenni, bár lehet látják ők is ezt, és közösen dolgozni rajta, hogy vissza hozzák a formáját, nagyon nem lenne jó elpazarolni Bakert.Én kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy ekkora hatással lenne a QB edző munkája, sokkal inkább a play hívásokkal van a probléma szerintem.Itt egy eleg korrekt cikk playelemzesekkel. Ez alapjan a fo problema Mayfield, a playek ott vannak, szabad elkapokkal, egyszeruen leragad az elso readnel, nem megy vegig az opciokon. Nem bizik a falban akkor sem, ha jo a protection. Ebben szerepe lehet a QB edzonek, de nem azert felejtett el jatszani, mert Zampese nincs itt. Meglatjuk sikerul-e kijonni ebbol a hullamvolgybol
Bad 31
247sports.com/nfl/cleveland-browns/Article/OBR-Film-Room-Baker-Mayfield-one-read-QB-Fact-or-Fiction-136729182/
Joey Tribbiani
több mint 5 éve
Én kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy ekkora hatással lenne a QB edző munkája, sokkal inkább a play hívásokkal van a probléma szerintem.Itt egy eleg korrekt cikk playelemzesekkel. Ez alapjan a fo problema Mayfield, a playek ott vannak, szabad elkapokkal, egyszeruen leragad az elso readnel, nem megy vegig az opciokon. Nem bizik a falban akkor sem, ha jo a protection. Ebben szerepe lehet a QB edzonek, de nem azert felejtett el jatszani, mert Zampese nincs itt. Meglatjuk sikerul-e kijonni ebbol a hullamvolgybol
Bad 31
247sports.com/nfl/cleveland-browns/Article/OBR-Film-Room-Baker-Mayfield-one-read-QB-Fact-or-Fiction-136729182/
több mint 5 éve
Én kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy ekkora hatással lenne a QB edző munkája, sokkal inkább a play hívásokkal van a probléma szerintem.Passz, szezon végén meglátjuk merre megy az offense. Mindenesetre Zampese nem tűnt akkora agynak a Bengalsnál (Dalton...).Hát az épp elég baj hogy vele jó volt és idén iszonyat ráadásul egy jobb kerettel.dawgpounddaily.com/2019/10/09/ken-zampese-architect-cleveland-browns-baker-mayfield/Hát, nem sok tényt, elemzést vagy bármit ír ez a cikk, max. annyit h. tavaly itt volt Zampese és akkor jobban ment Mayfieldnek.
P@trik
Joey Tribbiani
Wylie nyilatkozatáról mindenki azt mondta csak a sértődöttség beszél az öreg rozmárból, miközben hétről hétre egyre jobban igazolódik amit mondott. Mivan ha Zampeseal a tényleges "agyat" sikerült kibaszni a stábból?!
P@trik
De azt adom, h. jobb lett volna egy tapasztalt QB guru Mayfield mellé, nem Lindley aki 2 éve kezdett edzősködni. Persze itt van Monken is, gondolom nem hátra tett kézzel ül.
Joey Tribbiani
több mint 5 éve
Passz, szezon végén meglátjuk merre megy az offense. Mindenesetre Zampese nem tűnt akkora agynak a Bengalsnál (Dalton...).Hát az épp elég baj hogy vele jó volt és idén iszonyat ráadásul egy jobb kerettel.dawgpounddaily.com/2019/10/09/ken-zampese-architect-cleveland-browns-baker-mayfield/Hát, nem sok tényt, elemzést vagy bármit ír ez a cikk, max. annyit h. tavaly itt volt Zampese és akkor jobban ment Mayfieldnek.
P@trik
Joey Tribbiani
Wylie nyilatkozatáról mindenki azt mondta csak a sértődöttség beszél az öreg rozmárból, miközben hétről hétre egyre jobban igazolódik amit mondott. Mivan ha Zampeseal a tényleges "agyat" sikerült kibaszni a stábból?!
P@trik
De azt adom, h. jobb lett volna egy tapasztalt QB guru Mayfield mellé, nem Lindley aki 2 éve kezdett edzősködni. Persze itt van Monken is, gondolom nem hátra tett kézzel ül.