NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 721
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 5 éve
bocsanat lol 😊Tretter 3 évet hosszabbított.Kivalo hir. A legfontosabb idei UFA lett volna, oromteli, h. mar novemberben sikerult letudni a dolgot.
3 év 32 millió, 23 millió garantált.
kapitnono
Joey Tribbiani
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 5 éve
Tretter 3 évet hosszabbított.Kivalo hir. A legfontosabb idei UFA lett volna, oromteli, h. mar novemberben sikerult letudni a dolgot.
3 év 32 millió, 23 millió garantált.
kapitnono
Szerkesztette: r.baggio
több mint 5 éve
Tretter 3 évet hosszabbított.3 év 32 millió, 23 millió garantált.
több mint 5 éve
Igen, tőle én is sokkal többet vártam, az a 3 sack, 23 tackle, 1 kierőszakolt fumble az átlagos v az alatti teljesítmény, neki húzóembernek kellene lennie ebben a csapatban. Mondjuk nem mintha Sheldon Richardson brillírozna... szinte egyedül Garrett aki nyomás alá tudja helyezni az ellenfél QBját és Ogunjobi néha besegít neki. Schobert meg teljesen kiemelkedik mögöttük (főleg a tackle-ök terén, ne értsetek félre), de egyedül ő se tudja megváltani a világot.Semmi extrát nem tud hozzá tenni a csapat játékához ahogy én látom, sokszor el van tűnve, egyértelműen egy szar trade volt.A tegnapi balhé után kicsit visszatérve az eddigi szezonra, a redzone offense az kész katasztrófa, kb 50%-on vagyunk...Vernon számomra az eddigi legnagyobb csalódás, főleg annak tudatában hogy így pont az OL sikerült kinyírni.
Mindenki azt mondta, hogy kell a DL, a pass rush. Az alapanyag papíron megvan, de valahogy ez nem jön át. Sokkal többet vártam a DL-től, nekik minden meccsen terrorizálni kellene a futókat, irányítókat. Ehhez képest a futás ellen kész átjáró ház vagyunk...
A secondary nem tud szerelni? A tegnapi első td előtt is olyan flag tackle-t csináltak, hogy a denveri TE még most sem hiszi el...
Szerettem volna kedvelni Konyhás frédit és a csapatát, de így nem megy... Ezzel a kerettel 2-6al állni... szégyen.
A szezon első felében nekünk volt a legnehezebb a sorsolásunk, viszont a következő 7 meccsen nekünk a 2. legkönnyebb... Na majd meglátjuk.
Csiriba
zsutu
Bad 31
több mint 5 éve
Cymbee
37
Érdemes elolvasni! Just Browns things...dawgpounddaily.com/2019/11/05/cleveland-browns-want-the-influence-of-analytics-until-they-dont/
Szerkesztette: Cymbee
BIUSA"@
több mint 5 éve
Semmi extrát nem tud hozzá tenni a csapat játékához ahogy én látom, sokszor el van tűnve, egyértelműen egy szar trade volt.A tegnapi balhé után kicsit visszatérve az eddigi szezonra, a redzone offense az kész katasztrófa, kb 50%-on vagyunk...Vernon számomra az eddigi legnagyobb csalódás, főleg annak tudatában hogy így pont az OL sikerült kinyírni.
Mindenki azt mondta, hogy kell a DL, a pass rush. Az alapanyag papíron megvan, de valahogy ez nem jön át. Sokkal többet vártam a DL-től, nekik minden meccsen terrorizálni kellene a futókat, irányítókat. Ehhez képest a futás ellen kész átjáró ház vagyunk...
A secondary nem tud szerelni? A tegnapi első td előtt is olyan flag tackle-t csináltak, hogy a denveri TE még most sem hiszi el...
Szerettem volna kedvelni Konyhás frédit és a csapatát, de így nem megy... Ezzel a kerettel 2-6al állni... szégyen.
A szezon első felében nekünk volt a legnehezebb a sorsolásunk, viszont a következő 7 meccsen nekünk a 2. legkönnyebb... Na majd meglátjuk.
Csiriba
zsutu
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 5 éve
zsutu
785
A tegnapi balhé után kicsit visszatérve az eddigi szezonra, a redzone offense az kész katasztrófa, kb 50%-on vagyunk...Vernon számomra az eddigi legnagyobb csalódás, főleg annak tudatában hogy így pont az OL sikerült kinyírni.
Csiriba
több mint 5 éve
A tegnapi balhé után kicsit visszatérve az eddigi szezonra, a redzone offense az kész katasztrófa, kb 50%-on vagyunk...Mindenki azt mondta, hogy kell a DL, a pass rush. Az alapanyag papíron megvan, de valahogy ez nem jön át. Sokkal többet vártam a DL-től, nekik minden meccsen terrorizálni kellene a futókat, irányítókat. Ehhez képest a futás ellen kész átjáró ház vagyunk...
több mint 5 éve
no
7 305
Neki is torott a keze?😊Valaki leforditaná mit írt ki.?Amit te irnal, ha elmondom neked, hogy a Lamar nem is tud dobni. 😀
Norbi180
ulpianus
több mint 5 éve
Valaki leforditaná mit írt ki.?Amit te irnal, ha elmondom neked, hogy a Lamar nem is tud dobni. 😀
Norbi180
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Antonius
1 702
Valaki leforditaná mit írt ki.?Én ugyan nem idézem. Trágár módon káromkodik, 15 perccel a meccs lefújása után, ez a lényeg. Olyan hangnemben, ami nyilván minősíthetetlen
Norbi180
Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
rokaur
869
Valaki leforditaná mit írt ki.?huha.. 😀 Eskü megpróbáltam de a "blood bitch made ass lil boy"-nál eltört az agyam 😀
Norbi180
több mint 5 éve
Norbi180
676
Valaki leforditaná mit írt ki.?
több mint 5 éve
Itt is az derül ki, mint sok más csapatnál coaching>rosterKell egy jó edző, különben baszhatod a sztárjaidat.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Idén? 1999...hát ez a franchise rendesen beleállt a földbe idén ezzel...Mit csinált konkrétan?
gabokockathings seem fine pic.twitter.com/9yhuEaUP4o
— Matt Kirchner (@MKirchner12) November 4, 2019
Browns player Jermaine Whitehead just got his twitter suspended 15 min after losing to the Broncos.
— Sports Nation Ohio (@SN_Ohio) November 4, 2019
Things are going well! pic.twitter.com/yPVPOwtHVW
Drip
petey
több mint 5 éve
hát ez a franchise rendesen beleállt a földbe idén ezzel...Mit csinált konkrétan?
gabokockathings seem fine pic.twitter.com/9yhuEaUP4o
Browns player Jermaine Whitehead just got his twitter suspended 15 min after losing to the Broncos.
Drip
több mint 5 éve
Mit csinált konkrétan?
gabokocka
things seem fine pic.twitter.com/9yhuEaUP4o
több mint 5 éve
Mit csinált konkrétan?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Jermaine Whitehead meg cutolva a gyonyoru post game tweetjei utan
több mint 5 éve
Egyertelmu, ahogy az is, hogy voltak dropjai Beckhamnek, de nehez ugy all pro szintet hozni ha nem dobjak feled a labdat mikor ures vagy, kiveve slant es curl routoknal.OBJ es Landry cipo ugyerol mit gondoltok? En birom mindkettot, de erre, ebben a helyzetben 2-6-nal nem tudom mi szukseg volt. Ertem, h. OBJ szeret szerepelni, de nem lehetne ezt par hetig felre tenni aztan ha felall rendesen minden playben es nem dobnak ra zaszlot minden meccsen es jon par W is, akkor johet a specko cipo is.Engem zavar, és teljesen igazad van.
Freddienek az asztalra kene csapnia, mert ahogy par hete mondta, van egy rakas jo jatekosunk, de nincs csapatunk. Az meg az o sara, h. ezt latja, de a tegnapibol kiindulva nem tud vele mit kezdeni.
Joey Tribbiani
Amíg így játszik a csapat nem kellene még emellé lengetni a piros posztót ilyen egyéni influencerkedésekkel. Szerintem most annak lenne az ideje hogy mindenki kussoljon, és hozzon eredményeket. Majd ha OBJ (és társai) All-Pro számokat hoznak, utána lehet dumálni.
Egy egyelőre ilyen szezon után szerintem is az lenne a normális, hogy kussol mindenki, és dolgozik.
tenorx
több mint 5 éve
OBJ es Landry cipo ugyerol mit gondoltok? En birom mindkettot, de erre, ebben a helyzetben 2-6-nal nem tudom mi szukseg volt. Ertem, h. OBJ szeret szerepelni, de nem lehetne ezt par hetig felre tenni aztan ha felall rendesen minden playben es nem dobnak ra zaszlot minden meccsen es jon par W is, akkor johet a specko cipo is.Engem zavar, és teljesen igazad van.
Freddienek az asztalra kene csapnia, mert ahogy par hete mondta, van egy rakas jo jatekosunk, de nincs csapatunk. Az meg az o sara, h. ezt latja, de a tegnapibol kiindulva nem tud vele mit kezdeni.
Joey Tribbiani
Amíg így játszik a csapat nem kellene még emellé lengetni a piros posztót ilyen egyéni influencerkedésekkel. Szerintem most annak lenne az ideje hogy mindenki kussoljon, és hozzon eredményeket. Majd ha OBJ (és társai) All-Pro számokat hoznak, utána lehet dumálni.
Egy egyelőre ilyen szezon után szerintem is az lenne a normális, hogy kussol mindenki, és dolgozik.
több mint 5 éve
OBJ es Landry cipo ugyerol mit gondoltok? En birom mindkettot, de erre, ebben a helyzetben 2-6-nal nem tudom mi szukseg volt. Ertem, h. OBJ szeret szerepelni, de nem lehetne ezt par hetig felre tenni aztan ha felall rendesen minden playben es nem dobnak ra zaszlot minden meccsen es jon par W is, akkor johet a specko cipo is. Freddienek az asztalra kene csapnia, mert ahogy par hete mondta, van egy rakas jo jatekosunk, de nincs csapatunk. Az meg az o sara, h. ezt latja, de a tegnapibol kiindulva nem tud vele mit kezdeni.
több mint 5 éve
Én az első félidőt néztem csak, valahogy éreztem, hogy nem érdemes emiatt kialvatlanul mennem dolgozni, bármennyire is megvannak a maga hiányosságai ennek a keretnek, ez azért jóval többre hivatott. Nekem azért komoly fenttartásaim vannak most már tényleg Kitchenssel kapcsolatban, esetlen a csapat játéka, sokszor rossz nézni, semmi fejlődés nem látható az első játékhéthez képest. Ha ezt az évet így játszák végig én lehet meneszteném, múltkor írtad, hogy mindenki megérdemel két évet, de eddig se jött be ha kaptak még egy évet az edzőink, nem csodát vártam idén, de legalább azt, hogy egy fejlődő lendületes csapat benyomását keltsék, jó játékkal is ki lehet kapni, de nálunk nem erről van szó.😊Szar az egesz.nyomtál egy TonyGrossit 😊
Joey Tribbiani
Helmut Zimmer
Én eddig bizakodó voltam, rookie HC, nagy elvárások, nehéz schedule, sophomore slump, de ez a tegnapi nagyon földhöz b@szott. Garrettéknek meg kellett volna enni reggelire Allent. Ehhez képest Mayfieldnek kellett megint folyamatosan menekülnie...
Akkora bajok vannak mindkét oldalon, h. nem tudom már én se mi legyen, egy év után ismét rebuilding? Hozzunk valakit collegeból Bakerhez...? Andy Reidek nem szaladgálnak az utcán, ismét egy koordinátor aztán ugyanaz a lemez megint?
Bills, Steelers, mindkettő bukó jelen állás szerint, 2-8, köszi puszi Freddie.
Joey Tribbiani
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 5 éve
Szerintem a Steelers-Browns meccs pont olyan lesz, hogy bármi lehet. Mi se vagyunk azért túlságosan jók.😊Szar az egesz.nyomtál egy TonyGrossit 😊
Joey Tribbiani
Helmut Zimmer
Én eddig bizakodó voltam, rookie HC, nagy elvárások, nehéz schedule, sophomore slump, de ez a tegnapi nagyon földhöz b@szott. Garrettéknek meg kellett volna enni reggelire Allent. Ehhez képest Mayfieldnek kellett megint folyamatosan menekülnie...
Akkora bajok vannak mindkét oldalon, h. nem tudom már én se mi legyen, egy év után ismét rebuilding? Hozzunk valakit collegeból Bakerhez...? Andy Reidek nem szaladgálnak az utcán, ismét egy koordinátor aztán ugyanaz a lemez megint?
Bills, Steelers, mindkettő bukó jelen állás szerint, 2-8, köszi puszi Freddie.
Joey Tribbiani
több mint 5 éve
A vicc az, hogyha vissza nezzuk, hogy kik lesznek a kezdo QB-k ez az az ev amit kurvara siratni fogunk mert ennel jobb dolgunk mar nem is lehetne.