Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Tehetseg? A csavo soha a budos eletben nem volt tehetseg, a Pro Dayen szimplan repesztett valami 4.24 koruli idot, aztan fel lett szopva, hogy az NFL-ben tarthatatlan lesz. De mar az egyetemen is teljesen fakezu volt, a Ravensnel cserebe pedig meg tobbet is volt serult, mint egeszseges.én csak azért kaptam tőle agyfaszt, mert túl sokáig rontotta nálunk a levegőt. rengeteg lehetőséget kapott, mint flacco nagy célpontja, szupörtehetség, építgettük, majd a kövi meccsen megmutatja stb.Hát erről az illetékeseket kéne megkérdezni 😀Breshad Perrimanről mit gondoltok amúgy? Mert egy lehugyozott sós kifliként került hozzánk, de egész jól megragadta a lehetőségeit.És a Holló vezetés agyfaszt kap?
P@trik
ThundersNFL
P@trik
aztán 10-ből 8*dropolt vagy sérült volt. várjunk egy évet a megítélésében, az is lehet, hogy csak nálunk nem működött, de ravens mezben ne lássam.
( még ha az utolsó fordulóban elintéz minket, akkor is azt mondom, hogy hálisten elment. nálunk kaki volt)
gedam
De igazabol ezen nem kell csodalkozni, mert minden evben kiralynak allitjak be azokat, akik 4.3-at, vagy annal jobbat futnak a Combine-on vagy a Pro Day-en. Mas teszta, hogy ezeknek a jatekosoknak a nagyja csak ennyit tud, futni kurva gyorsan. Ez meg altalaban azert nem eleg, inkabb szituacios jatekoskent lehet hasznalni.
több mint 7 éve
a keretetek minden csak nem szar. hue csiszolta a gyémántotNagyon keményen nyomjátok, még 2 W és pozitív szezon. Ha az év elején eggyel kevesebb meccset basztok el, most szinte saját kézben lenne a PO. Lehet meg kéne tartani az öreg bountymestert? Engem meggyőzött.Sokan leköpdösik meg utálják a múltja miatt, de elkell ismerni az érdemeit a szarból épít várat!
gabokocka
P@trikszénnészarrá.
gedam
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
gedam
6 507
a keretetek minden csak nem szar. hue csiszolta a gyémántot szénné.Nagyon keményen nyomjátok, még 2 W és pozitív szezon. Ha az év elején eggyel kevesebb meccset basztok el, most szinte saját kézben lenne a PO. Lehet meg kéne tartani az öreg bountymestert? Engem meggyőzött.Sokan leköpdösik meg utálják a múltja miatt, de elkell ismerni az érdemeit a szarból épít várat!
gabokocka
P@trik
több mint 7 éve
gedam
6 507
én csak azért kaptam tőle agyfaszt, mert túl sokáig rontotta nálunk a levegőt. rengeteg lehetőséget kapott, mint flacco nagy célpontja, szupörtehetség, építgettük, majd a kövi meccsen megmutatja stb.Hát erről az illetékeseket kéne megkérdezni 😀Breshad Perrimanről mit gondoltok amúgy? Mert egy lehugyozott sós kifliként került hozzánk, de egész jól megragadta a lehetőségeit.És a Holló vezetés agyfaszt kap?
P@trik
ThundersNFL
P@trik
aztán 10-ből 8*dropolt vagy sérült volt. várjunk egy évet a megítélésében, az is lehet, hogy csak nálunk nem működött, de ravens mezben ne lássam.
( még ha az utolsó fordulóban elintéz minket, akkor is azt mondom, hogy hálisten elment. nálunk kaki volt)
Szerkesztette: gedam
több mint 7 éve
Hát erről az illetékeseket kéne megkérdezni 😀Breshad Perrimanről mit gondoltok amúgy? Mert egy lehugyozott sós kifliként került hozzánk, de egész jól megragadta a lehetőségeit.És a Holló vezetés agyfaszt kap?
P@trik
ThundersNFL
több mint 7 éve
Breshad Perrimanről mit gondoltok amúgy? Mert egy lehugyozott sós kifliként került hozzánk, de egész jól megragadta a lehetőségeit.És a Holló vezetés agyfaszt kap?
P@trik
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Breshad Perrimanről mit gondoltok amúgy? Mert egy lehugyozott sós kifliként került hozzánk, de egész jól megragadta a lehetőségeit.
több mint 7 éve
Értem én hogy fontos az edzőkérdés, de:
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Nagyon keményen nyomjátok, még 2 W és pozitív szezon. Ha az év elején eggyel kevesebb meccset basztok el, most szinte saját kézben lenne a PO. Lehet meg kéne tartani az öreg bountymestert? Engem meggyőzött.Sokan leköpdösik meg utálják a múltja miatt, de elkell ismerni az érdemeit a szarból épít várat!
gabokocka
több mint 7 éve
Nem volt jó meccs, de az ilyeneket is megkell nyerni!Korábban ilyenre képtelenek voltunk most viszont már megtudjuk! WIN!
több mint 7 éve
Nagyon keményen nyomjátok, még 2 W és pozitív szezon. Ha az év elején eggyel kevesebb meccset basztok el, most szinte saját kézben lenne a PO. Lehet meg kéne tartani az öreg bountymestert? Engem meggyőzött.Én is megtartanam kérdés nélkül.
gabokocka
több mint 7 éve
Nagyon keményen nyomjátok, még 2 W és pozitív szezon. Ha az év elején eggyel kevesebb meccset basztok el, most szinte saját kézben lenne a PO. Lehet meg kéne tartani az öreg bountymestert? Engem meggyőzött.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
És gondolom vágjátok hogy Greggnek 6 meccs alatt több győzelme van mint a krampusznak 2 és fél év alatt 😁www.youtube.com/watch?v=FSPuu7orxRM
zsutu
több mint 7 éve
És gondolom vágjátok hogy Greggnek 6 meccs alatt több győzelme van mint a krampusznak 2 és fél év alatt 😁Persze mert már felépített csapatot kapott a kezébe. Most jön ki Hue munkája ő meg csak learatja 😀
zsutu

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
És gondolom vágjátok hogy Greggnek 6 meccs alatt több győzelme van mint a krampusznak 2 és fél év alatt 😁
több mint 7 éve
Nagyon necces volt, majdnem sikerült elbrownsolnunk a meccset de megvan 😊 Baker nem volt csúcsformában, de belefért.0,7% az esélye de januárban közös meccsnézés? 😁
több mint 7 éve
amúgy nekem totál kiesett, hogy hajnalba meccselünk 😀
több mint 7 éve
Nem, dehogy. Én ehhez kevés vagyok. Csak nem tartom meg magamnak azokat a szép dolgokat amikből ötleteket merítek.Azt a mocskos...Matthew ezeket te csinálod különben ??
Matthew99
Rózsa Sándor

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Azt a mocskos...Matthew ezeket te csinálod különben ??
Matthew99
több mint 7 éve
Azt a mocskos...Komoly munka! 👏
Matthew99
több mint 7 éve
Azt a mocskos...

több mint 7 éve
Én azért látom lelki szemeim előtt, ahogyan aEz amúgy simán adható forgatókönyv. Egy baj van vele,hogy az utolso fordulót beirtam mar Ravens winnek. Bár ha a Vasas helyett a Browns menne, már nem is zavarna, hogy nem jutottunk be.😀
• Browns nyer Denverben és a Bengals ellen (7–7–1)
• Ravens nyer a Bucs ellen, de kikap a Chargers otthonában (8–7)
• Steelers kikap a Patstől és a Saints otthonában (7–7–1)
És az utolsó fordulóban a playoffba jutásért azért kell szurkolni Clevelandben, hogy nyerjenek Baltimore-ban és hogy Hue Jackson csapata ne kapjon ki Pittsburghben
Wyatt
több mint 7 éve
Én azért látom lelki szemeim előtt, ahogyan a • Browns nyer Denverben és a Bengals ellen (7–7–1)
• Ravens nyer a Bucs ellen, de kikap a Chargers otthonában (8–7)
• Steelers kikap a Patstől és a Saints otthonában (7–7–1)
És az utolsó fordulóban a playoffba jutásért azért kell szurkolni Clevelandben, hogy nyerjenek Baltimore-ban és hogy Hue Jackson csapata ne kapjon ki Pittsburghben