Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az egykori Browns QB - a magyar származású - Bernie Kosar orvosi kezelésre szorul:120yard.blog.hu/2013/01/11/agyserulessel_kezelik_a_magyar_nfl-legendat
Ez a tény cáfolhatja a korábbi híreket, miszerint Bernie részegségében össze-vissza beszélt...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mary Kay Cabot @MaryKayCabot#Browns new head coach Rob Chudzinski's deal is believed to be 5 years, $3 million-something a year range.
több mint 11 éve
Amíg nincs HC Telesco nem hinném h engedélyt ad Pagano interjúztatására.Ha Norv Turner és Mel Tucker jönne koordinátornak, akkor annyit elsőre biztos le lehetne írni, hogy nincs mellényúlás és nem kell megrőltetnie magát az embernek, hogy pozitívan tudjon nyilatkozni az új helyzetről.DoMTucker mellett még John Pagano-ról olvastam. Joey Tribbiani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ha Norv Turner és Mel Tucker jönne koordinátornak, akkor annyit elsőre biztos le lehetne írni, hogy nincs mellényúlás és nem kell megrőltetnie magát az embernek, hogy pozitívan tudjon nyilatkozni az új helyzetről.DoMTucker mellett még John Pagano-ról olvastam.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Ha Norv Turner és Mel Tucker jönne koordinátornak, akkor annyit elsőre biztos le lehetne írni, hogy nincs mellényúlás és nem kell megrőltetnie magát az embernek, hogy pozitívan tudjon nyilatkozni az új helyzetről.
több mint 11 éve
Szerintem nagyon nem kéne most 3-4...Chud nem Shurmi. Ő nem azért lett HC, mert valakinek a haverja. Ez már alapból nagy pozitívum. Nem 'Pats-way', 'Eagles/Holmgren/WestCoast way'.
Ez a Def. nem volt rossz, hagynám Jauronnak, vigye csak tovább...
Chuddal úgy vagyok, h nehogy Schurmi 2.0 legyen az egészből...bár emberként nyilván nem uaz...ha átszabja a D-t, az nekem már nem igazán szimpi, de nem akarom rögtön az elején ekézni... 😊Bear
Shurmur egy 29. és 26. offenset rakott össze szentlajosban, ezután lett HC. A Panthers O tavaly 7., idén 12. volt.
A 3-4 majd kiderül, szvsz már ma, a sajttáj. után.
több mint 11 éve
Szerintem nagyon nem kéne most 3-4...Ez a Def. nem volt rossz, hagynám Jauronnak, vigye csak tovább...
Chuddal úgy vagyok, h nehogy Schurmi 2.0 legyen az egészből...bár emberként nyilván nem uaz...ha átszabja a D-t, az nekem már nem igazán szimpi, de nem akarom rögtön az elején ekézni... 😊
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Kiindulva DA-ból, meg Cam-ből, ha valaki akkor ő talán qbt tud faragni Weedenből. Ha nem akkor megy mindenki a tóba...
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Ha Norv Turner tenyleg jon ala azert nem lesz gond sztem az Oval...legalább van egy kis változatosság. Egyik évben 3-4, aztán 4-3, aztán 3-4. Nem unnak rá.
Dben meg allitolag 3-4 lesz...ujraRolni
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Chud :o hát ez bizony shocker. Mondjuk Zimmer után a második volt a "listámon", azért ő nem Shurmur-szinten tolta az ipart, viszont így elsőre nem is az a karizmatikus, erős vezető (persze ki tudja, sosem beszéltem vele 😊 )
Amiben nagyon bízom, h. hoz egy tapasztalt OC-t (Norv fasza lenne) és DC-t. Ne ő legyen a playcaller !
17.00-kor sajtótájékoztató.
Welcome home, Chud !
több mint 11 éve
Érdekes 😊 Persze attól, hogy OC-ként finoman szólva is ellentmondásos a megítélése (csinált ő nagyon jó meg elég szar dolgokat itt is meg nálunk is), még lehet jó HC. JakehomerMar nem Shurmur a HC... ja hogy ezt Csuzsira is el lehet mondani, mindjart mas (rohej, mondjuk a Charlotte Observer tegnapi szamaban eleg biztosra vettek a kinevezeset 😊)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Püff neki nálatok a nyuszi talán Wedden kap még egy esélyt vagy jön Norvval (ha jön Norv) Rivers 😛 ha már az érett irányítókat szeretitek 😀
több mint 11 éve
Ha Norv Turner tenyleg jon ala azert nem lesz gond sztem az Oval...Dben meg allitolag 3-4 lesz...ujra
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Érdekes 😊 Persze attól, hogy OC-ként finoman szólva is ellentmondásos a megítélése (csinált ő nagyon jó meg elég szar dolgokat itt is meg nálunk is), még lehet jó HC.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Browns confirm Rob Chudzinski is the team's new head coach.
több mint 11 éve
As @MaryKayCabot reported, Browns meeting again today with former Cardinals HC Ken Whisenhunt.empty taxihát... Zimmert szeretném.
több mint 11 éve
As @MaryKayCabot reported, Browns meeting again today with former Cardinals HC Ken Whisenhunt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
cápaa 😂Chud is jön.Felmerült egy újabb név:
Mary Kay Cabot @MaryKayCabot
Breaking: #Browns interviewing Panthers OC Rob Chudzinski today in Berea, source tells PD. Former #Browns coordinator.
DA-ből Pro Bowlert csinált 😂Joey Tribbiani
www.cleveland.com/browns/index.ssf/2013/01/cleveland_browns_were_one_of_t.htmlDávid
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Chud is jön.Felmerült egy újabb név:
Mary Kay Cabot @MaryKayCabot
Breaking: #Browns interviewing Panthers OC Rob Chudzinski today in Berea, source tells PD. Former #Browns coordinator.
DA-ből Pro Bowlert csinált 😂Joey Tribbiani
www.cleveland.com/browns/index.ssf/2013/01/cleveland_browns_were_one_of_t.html
több mint 11 éve
olajozás mellett testfestést is vállalok!!!Nem e? 😉 😀nincsenek cheerleadereink 😀Joey Tribbianiez komoly. $14.3M cap space maradt tavalyról, így idén $48.9M-t költhet (papíron) az új GM/HC. 2. legnagyobb space 😉Az álommeló az az amikor a cheerleadereket kell beolajozni a bikinis naptár fotózáshoz 😀
álommeló?Joey Tribbiani
Csiriba
Dávid
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem e? 😉 😀nincsenek cheerleadereink 😀Joey Tribbianiez komoly. $14.3M cap space maradt tavalyról, így idén $48.9M-t költhet (papíron) az új GM/HC. 2. legnagyobb space 😉Az álommeló az az amikor a cheerleadereket kell beolajozni a bikinis naptár fotózáshoz 😀
álommeló?Joey Tribbiani
Csiriba
több mint 11 éve
Chud is jön. Mary Kay Cabot @MaryKayCabot
DA-ből Pro Bowlert csinált 😂
több mint 11 éve
Jay Glazer @JayGlazerBrowns are bringing in Bengals DC Mike Zimmer for an interview later today for their head coach opening. Really like this fit for them.
Jöhet !