Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Naja, lassan elkezdődik a mi szezonunk (offseason, FA, draft, reménykedés :d )Draft: Jelenleg 1/5, de 5 csapat áll 4 győzelemmel, úgyh. még bőven változhat. Mindenesetre ha kikapunk az utsó meccsen, akár 1/2 is lehet 😊Joey TribbianiWow Wow és Wow 😍Drip
Igazából csak irányítónak örülnék az első pickkel. Sztem nagy QB-run lesz a draft elején, simán lehet, h. a Coltsos pickig kimegy 4-5 irányító. Nem kéne kockáztatni, nagyon fájt Campbell hétvégi produkciója 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Draft: Jelenleg 1/5, de 5 csapat áll 4 győzelemmel, úgyh. még bőven változhat. Mindenesetre ha kikapunk az utsó meccsen, akár 1/2 is lehet 😊Joey TribbianiWow Wow és Wow 😍
több mint 11 éve
Draft: Jelenleg 1/5, de 5 csapat áll 4 győzelemmel, úgyh. még bőven változhat. Mindenesetre ha kikapunk az utsó meccsen, akár 1/2 is lehet 😊
több mint 11 éve
Ui.: ezúton kérek bocsánatot csapatunk még mindig reménykedő szimpatizánsaitól, ha belegázoltam volna a lelki világukba. 😊MingoNem tudsz, nem ma kezdtük a szakmát ^ ^ Ettől függetlenül sosem voltam híve a pesszimista szurkolásnak, sok értelme nincs úgy meccset nézni, h. folyamatosan a vereséget várod. Persze megértem, Campbell, Weeden. Így utólag még jobban fáj az a Hoyer sérülés. 3-2 volt a mérleg basszameg, nem gondoltam volna, h. ennyire visszaesünk.
Btw, hosszú távon pont a Panthers jó példa, a fanok már tavaly elküldték volna Riverát, idén 0-2-vel nyitottak, aztán elkezdett működni a dolog.
több mint 11 éve
..döglött kutyát nem etetünk..CsiribaNa, ez valóban találó!
Én meg ma takarítás közben régi tankcsapdákat bömböltettem és valahol ezeknél a részeknél jutott eszembe a csapat:
"..tipikus keleti csőd.."
"..hiába gyerekek minden, itt áll az idő.." 😀
Ui.: ezúton kérek bocsánatot csapatunk még mindig reménykedő szimpatizánsaitól, ha belegázoltam volna a lelki világukba. 😊
több mint 11 éve
Eddig minden meccset végignéztem kivétel nélkül. De a tegnapit a 3. negyed után ott hagytam, döglött kutyát nem etetünk címszóval. Sokkal izgalmasabb volt a panthers meccs.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
@Drip:"mert kiben remenykedsz ?"
Tegnapi kérdésedre a válaszom: Mike Evans vagy Sammy Watkins, én előbbi játékát nagyon szeretem.
Off vége.
több mint 11 éve
Sok mindent nem lehet mondani, simán nyerhető meccs volt (ez is). Sajnos ismét kiderült, h. Campbell kevés, képtelen összerakni egy komplett meccset. Két éves szerződést kapott a nyáron, én elküldeném a szezon végén, Hoyer jó lesz 'veteránnak'. Az elkapókra és a falra kár szót vesztegetni, ugyanaz a lemez egész szezonban, droppok, dekoncentráltság, elrontott blokkok. Semmi fejlődést nem látok az idény eleji állapotokhoz képest (sőt), ami elég nagy kritika a coaching staffra nézve.Ugyanez igaz a védelemre. Mit csinálunk 3rd down-nál ? Jets 12/18 (66%), Bears 9/14 (64%), are you kiddin' me, Horton ? Robertson szar, a pass rusherek láthatatlanok, ismét egyedül Ward játéka tetszett (tuti elmegy a szezon végén ezek után).
Ezzel az is tutifix lett, h. nem szakad meg a csodás sorozatunk, a max. 5 győzelem / szezon 2008 óta.
Még egy szezont adok a csapatnak, de ha jövőre sem...
Boldog Karácsonyt ! 😉
több mint 11 éve
legyen mar aprilis ... olyankor minden szep es jo
több mint 11 éve
kicsit elmaradtam, de Karácsony, utazás, sosem egyszerű ez a hét 😊atom TE-k nélkül 😀 de osztom sima liba 😊
Bess reserve/NFI listára került, vmi családi gondja van 😕
Cameron, mint az várható volt nem játszhat, Haden viszont igen. A többi kimaradó: QB Alex Tanney, OL Martin Wallace, OL Reid Fragel, OL John Greco, and TE Andre Smith.
Ma nyerünk.Joey Tribbiani
több mint 11 éve
kicsit elmaradtam, de Karácsony, utazás, sosem egyszerű ez a hét 😊 Bess reserve/NFI listára került, vmi családi gondja van 😕
Cameron, mint az várható volt nem játszhat, Haden viszont igen. A többi kimaradó: QB Alex Tanney, OL Martin Wallace, OL Reid Fragel, OL John Greco, and TE Andre Smith.
Ma nyerünk.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha már itt a szezonvége akkor megindultak a draft találgatások. Egy nagyon okos szerint vagy feltradelünk az első helyre, vagy a másodikra egy rendes QB-rt. Ha mégse akkor akár lehet, hogy le is tradelhetünk egy közepesebb (nem elit, pl David Carr) qb-ra, hogy kapjunk egy második körös picket. Vajon mennyire igaz? Régebben azt jósolták, hogy belső lb-t, vagy lb-t hozunk... Én a qb-ra szavazok az jobban kell.CsiribaAzért ez a történet nem ilyen egyszerű. Ahhoz, hogy letradelj pl. partner is kell, amely feltételezi, hogy valakibe nagyon beleszerettek és ez szvsz OT vagy WR poszt lesz az esetetekben. Amennyiben felfele szeretnétek mozogni és azt QB-ért azt is nagyon befolyásolhatja pl. Bridgewater döntése, mennyire változik a QB-k megítélése a draftig lásd tavaly Barkley majd Geno is 1/1 volt korábban és ha Teddy nem jön ki, akkor marad Manziel, Carr és asszem Blake Bortles megítélése mutat emelkedő tendenciát mostanság.
Nah meg aztán jó pár QB needes csapat lesz és nézzünk egy olyan forgatókönyvet, hogy a Redkins pickjével a Rams-é lesz az 1/1 és ők esetleg nem akarnak Bradford mellé QB-t húzni és Bridgewater abszolút 1/1 esélyesként ott van, nah ekkor mekkora öldöklés megy majd.
Sok a ha, de a draft forgatókönyveket megjósolni kb. lehetetlen.
több mint 12 éve
Ha már itt a szezonvége akkor megindultak a draft találgatások. Egy nagyon okos szerint vagy feltradelünk az első helyre, vagy a másodikra egy rendes QB-rt. Ha mégse akkor akár lehet, hogy le is tradelhetünk egy közepesebb (nem elit, pl David Carr) qb-ra, hogy kapjunk egy második körös picket. Vajon mennyire igaz? Régebben azt jósolták, hogy belső lb-t, vagy lb-t hozunk... Én a qb-ra szavazok az jobban kell.
több mint 12 éve
Ti biztos jobban értetek hozzá, megmondaná nekem, hogy Gordont miért cserélték ki egy alteregóra? Ami néha felé ment azt se kapta el, ha teljesen üres volt, akkor se dobtak semmit felé. Szénné passzolhattuk volna a srácot de rohadtul nem ment. Jordan ugyanaz.
több mint 12 éve
Sorozatban a 6. double-digit loss season, 1999 óta 12/15. Más franchise-nak a PO-szereplés mérlege ennyi. :# QB-t kell találni az idei offseasonben, nem jövőre, nem két év múlva, hanem MOST.
Hát igen egy irányító hiányzik. Az OL elég domináns passprotnál, a védelem saccra úgy ahogy rendben van. Kell egy jó 2. számú possession WR Gordon mellé. Nem tudom ki lenne az a college QB, akivel előrelépnétek. Ti is annyi bustot húztatok már, mint kb a Bears.tüsi91Bárki, nekem mind1, csak nyerjünk végre 😊 Jelenleg a 4. helyen draftolnánk, ha nagyon kell vki az 1. helyre is fel lehet menni az extra első körös picket bedobva.
beszarnál, ha a semmiből jönne egy Campbell Weeden v. Weeden Campbell nevű QB Drip(N) Jövőre egyiket sem akarom itt látni 😊 Hoyer - első körös rookie - hátsó körös rookie/UDFA/Tanney triót szeretnék.
több mint 12 éve
Hát igen egy irányító hiányzik. Az OL elég domináns passprotnál, a védelem saccra úgy ahogy rendben van. Kell egy jó 2. számú possession WR Gordon mellé. Nem tudom ki lenne az a college QB, akivel előrelépnétek. Ti is annyi bustot húztatok már, mint kb a Bears.
több mint 12 éve
Szép volt Barnák, köszönjük ezt az újabb adag friss, meleg kakit.. :#
több mint 12 éve
Mostmár felőlem is jöhet Tanney. Jövőre meg bárki, aki nem Campbell v. Weeden.Joey Tribbianibeszarnál, ha a semmiből jönne egy Campbell Weeden v. Weeden Campbell nevű QB 😛
több mint 12 éve
Mostmár felőlem is jöhet Tanney. Jövőre meg bárki, aki nem Campbell v. Weeden.
több mint 12 éve
Gyorsan lepörgött ez a szezon, az utsó hazai meccs jön. Akár hó is lehet, jó lenne 😊Aláírom 😉
Meki inaktív, Silent G kezd, de Fozzynak is jutni fog jó pár labdacipelés. A Bears D futás ellen különösen szar, nekem tetszik ez a kombó, ha most nem jön össze a 100+ futott yard, akkor soha.
Greco sem játszhat, Pinkston veszi át a helyét. Passzblokkban gyengébb, a futást viszont jobban tudja segíteni.
A támadókkal nem lesz gond, min. 20 pontra számítok. A kérdés, h. a védelem mit tud kezdeni a Maci O-val. A bye week óta kicsit visszaesett a futás elleni védelem, most jön Forte, aki sokkal jobb, mint Bernard/BJGE/Bell/MJD/Ridley/Blount közül bárki. Izzadni fog a front7, az biztos.
McFadden nem tolta rosszul a Pats ellen, remélem túltette magát a kamu flagen. Komoly próba lesz ez a meccs a DBk-nek is, brutális a Bears elkapósora.
Szoros meccsre számítok, de túl jó ez a Bears O, nem fogjuk tudni tartani a lépést.
Azért természetesen Go Browns !Joey Tribbiani
több mint 12 éve
Gyorsan lepörgött ez a szezon, az utsó hazai meccs jön. Akár hó is lehet, jó lenne 😊Meki inaktív, Silent G kezd, de Fozzynak is jutni fog jó pár labdacipelés. A Bears D futás ellen különösen szar, nekem tetszik ez a kombó, ha most nem jön össze a 100+ futott yard, akkor soha.
Greco sem játszhat, Pinkston veszi át a helyét. Passzblokkban gyengébb, a futást viszont jobban tudja segíteni.
A támadókkal nem lesz gond, min. 20 pontra számítok. A kérdés, h. a védelem mit tud kezdeni a Maci O-val. A bye week óta kicsit visszaesett a futás elleni védelem, most jön Forte, aki sokkal jobb, mint Bernard/BJGE/Bell/MJD/Ridley/Blount közül bárki. Izzadni fog a front7, az biztos.
McFadden nem tolta rosszul a Pats ellen, remélem túltette magát a kamu flagen. Komoly próba lesz ez a meccs a DBk-nek is, brutális a Bears elkapósora.
Szoros meccsre számítok, de túl jó ez a Bears O, nem fogjuk tudni tartani a lépést.
Azért természetesen Go Browns !
több mint 12 éve
Még szerencse hogy nem viccből írtam, mert viccnek durva lenne 😀hát ez elég szar vicc lett már bocsánat...ghstzRHány 😊 😀 😍 😥 ^ ^ :cool: -_- 😐 kell odaírnom, hogy jelezzem, hogy gondolom valójában? Durcás vagyok, mint Dulifuli, de arra tán csak csak van okom, nem?lucasNézzük a jó oldalát Gronk sérülésének: meggyógyul rendesen a válla, a karja és az agyrázkódása, valamint rendbe teszi az USA egyik legjobb sport ortopéd sebészcsapata a térdét 😀 Kaptatok tőlünk egy Gronkot a következő szezonra 😀Csiriba
több mint 12 éve
Hány 😊 😀 😍 😥 ^ ^ :cool: -_- 😐 kell odaírnom, hogy jelezzem, hogy gondolom valójában? Durcás vagyok, mint Dulifuli, de arra tán csak csak van okom, nem?lucasAz elsô hsz nem volt ennyire egyértelmû, így már értjük 😊