NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
402
53
18:30-tól, ARENA4
Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Jó lenne ha megoldott lenne a megfelelő csere is Safety poszton, nem bánnám ha végre egy épp kézláb Secondary összeállna.A támadófal belseje engem sem győz meg így látatlanban,bár Costárol mindenki azt mondja hogy rengeteget fejlődött és nagyon keményen edz/tanul erősebb is lett.Igazából ez volt a legtöbbször felhozva ellene hogy nem elég erős center posztra.A belső linebacker poszttól én nem tartok.Ha Lee nem sérül meg nem hiszem hogy gond lesz ezzel a poszttal,Carter is nagyon biztató eddig,Connor is el fog karistolni szvsz,Lee mellett elég lesz ha hoznak egy megbízható solid szintet.Carter talán még jobb is lesz ennél.Elkapóknál ahogy Te is irtad alapvetően nem lenne gond ha Miles és Dez egészséges marad,ott van még Witten is, Ogletree,Radway,Holmes,Harris csak összedob valamit plusz hátha valamelyik rookie WR is elsül egyszer kétszer.Holley-t egyébként én is sajnálom,Harris pl engem sokkal kevésbé győzött meg.
Nagy a csend a WR poszton alapvetően a két kezdő megvan, de nincs 3. alternatíva, ha Dez v Miles megsérül szarban leszünk + Holley is elment aki korrekt 4-5 WR spec teamer volt.
Meg persze ilyenkor mindenki nagy király, de az igazság úgyis week1en dől el.
Amire kiváncsi leszek:
- O-line belseje g-c-g egyáltalán nem megnyugtató számomra
- ILB poszt (nyilván Lee mellettert ő jó)
- WR kérdés 3-4-5 WR
- D-line (Lissemore remélem több lehetőséget kap és produktív is marad)
- Spencer mit mutat ezért a valag lóvéért
- Secondary hogy áll össze, új arcok hogy teljesítenek.
Ezzel kapcsolatban Morristol nem várok év elején túl sokat, tavaly Peterson is szenvedett év elején a Cardsban. Év végére mutasson valami jót, mondjuk a PO-ban 😊.Blevi
A védőfaltól szerintem is egyértelműen több kell.Lehet reménykedni hogy Crawford robbant(én nem hiszem de cáfoljon rám),meg lehet bízni abban hogy Lissemore jobb lesz,de hogy jelentős szintet lépjen ez az egység,klasszis teljesítmény kéne tőle,erre azért kevés az esély szerintem,vagy legalábbis én nem tudok ebben bízni. Egyébként konstans pressure-t még mindig csak Ratlif képes generálni,futás ellen sem sokkal jobb a helyzet.Spencer 4 év alatt amióta kezdő nem tudott igazi passrusherré válni,nem hiszem hogy ez pont most változna.Egy solid kis OLB ő remek run stopper,de ennyi,azért tag-eltük mert ő volt a legjobb alternatíva számunkra. A secondarytől én most már nem cidrizek annyira,ha mindenki hozza a tőle elvártat akkor ez egy nagyon jó kis CB group,egy solid safetyvel(Sensi) plusz ugye Church vagy Pool az SS poszton. Mondjuk kizárólag a video alapján amit Dzsoki linkelt én nem vagyok elájulva Johnsontól,ügyes tackleer,de amúgy ő se egy cover safety,jelenleg nem látom miben lenne jobb Churchnél.
Szerintem egyértelmű,és át is beszéltük már számtalanszor hogy a D-től kell jóval több idén.A 8 vereségünkből 5 negyedik negyedes előny elbukásával történt,ha csak 4et veszünk ebből győzelemnek az már 12-4... Most van ideje a védelemnek és Ryannek,lehet összeszokni,és konstansabb passrushal,illetve a megerősített CB grouppal lehet esélyünk a POra.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Jó lenne ha megoldott lenne a megfelelő csere is Safety poszton, nem bánnám ha végre egy épp kézláb Secondary összeállna.Nagy a csend a WR poszton alapvetően a két kezdő megvan, de nincs 3. alternatíva, ha Dez v Miles megsérül szarban leszünk + Holley is elment aki korrekt 4-5 WR spec teamer volt.
Meg persze ilyenkor mindenki nagy király, de az igazság úgyis week1en dől el.
Amire kiváncsi leszek:
- O-line belseje g-c-g egyáltalán nem megnyugtató számomra
- ILB poszt (nyilván Lee mellettert ő jó)
- WR kérdés 3-4-5 WR
- D-line (Lissemore remélem több lehetőséget kap és produktív is marad)
- Spencer mit mutat ezért a valag lóvéért
- Secondary hogy áll össze, új arcok hogy teljesítenek.
Ezzel kapcsolatban Morristol nem várok év elején túl sokat, tavaly Peterson is szenvedett év elején a Cardsban. Év végére mutasson valami jót, mondjuk a PO-ban 😊.
több mint 12 éve
Matt Johnson rulez 😊Broaddus: "If you are looking for a positive, safety Matt Johnson could make his first appearance since the rookie mini camp after the draft on Thursday. Johnson missed the last three weeks to finish his classes at Eastern Washington and despite not physically being in Irving, Johnson has been able to keep up with all the defensive installation and practice by receiving daily DVD's from the team. Johnson will be in a training camp battle with Brodney Pool and Barry Church to see who starts opposite Gerald Sensabaugh. Johnson is more than talented enough to play the position, because he is a better tackler than Pool but also plays with better range than Church who also is a physical player."
http://www.youtube.com/watch?v=5TeznwsgtCYDzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
http://www.dallascowboys.com/news/running_numbers.cfm?plckController=Blog&plckBlogPage=BlogViewPost&userid=65261d6b-4305-41ad-b97b-ad3e5f27adff&plckPostId=Blog%3a65261d6b-4305-41ad-b97b-ad3e5f27adffPost%3a58186dfe-4f20-4281-949f-3718e5f812c1&plckScript=blogScript&plckElementId=blogDestSzintén egy jó kis irás Romoról.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
http://www.dallascowboys.com/news/news.cfm?id=DD6FAD96-F1D4-2C2B-E7B8029E8B82A2B4egy kis irás Vickersről,illetve interjú részletek vele.tavaly nagyon érezhető volt a running game-en amikor Fiammetta egészséges volt vagy amikor nem,még ma is alulértékelt pozició a FB,hozzá teszem én sem tudtam tul sokat Vickersről de szimpatikusnak tűnik.
több mint 12 éve
A Pats szerint: Holley > Ochocinco.gyeeksimán. tavaly Holley mindent megfogott, amit felé dobtak, nagy darab, spec teamben kiváló, és fantasztikusan fohászkodik az égiek felé (ami ugye üti a twitterkirálykodást)
több mint 12 éve
Matt Johnson rulez 😊http://www.youtube.com/watch?v=5TeznwsgtCY
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
A Pats szerint: Holley > Ochocinco.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Cowboys have signed three draft picks - WR Danny Coale, TE James Hanna and LB Caleb McSurdy
több mint 12 éve
én ugy tudom hogy nem lett vele hosszabbítva
több mint 12 éve
Holley ugye még benne van a keretben? én neki drukkolok 😊
több mint 12 éve
Holmes-ról hallgat, Beasley-t dicséri: http://www.dallascowboys.com/news/bryan_broaddus.cfm?plckController=Blog&plckBlogPage=BlogViewPost&userid=6bcb2f13-94c9-4056-b908-755aaaa70f12&plckPostId=Blog%3a6bcb2f13-94c9-4056-b908-755aaaa70f12Post%3a2f0988f4-a54e-4898-99ee-c7f9abefa157&plckScript=blogScript&plckElementId=blogDestahaCowboykarcsiLusta vagyok végig hallgatni,.CowboykarcsiMind azt az 5 percet?gyeek
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
ahaLusta vagyok végig hallgatni,.CowboykarcsiMind azt az 5 percet?gyeek
több mint 12 éve
Lusta vagyok végig hallgatni,.CowboykarcsiMind azt az 5 percet?
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
(Y) 😊3. számú WR kell?? T. Owens még szabad a piacon 😀 😀 😀 😀 😀beltazor+1 😂ringo kid
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Elam Kansas Citybe ment, Ball pedig Houstonba.Wirtschaftsteilúgy látszik, Houston a mi nig... hulla tárolónk (miért nincs itt áthúzás?) HELYETT leselejtezett CB tárolónk
több mint 12 éve
Lusta vagyok végig hallgatni,Holmesról nem mond semmit?a 6-4' magas batár elkapóról,sokan reménykednek benne hogy nem csak ennyi az erőssége hogy magas.
több mint 12 éve
Brandon Carr és Bruce Carter edzésmunkája lenyűgöző, Dez-Miles mögött a 3. WR viszont egyelőre megoldatlan, Radway mutat életjeleket. És még sok egyéb Broaddus-tól: http://dfw.cbslocal.com/?podcast_url=http%3A%2F%2Fwww.podtrac.com%2Fpts%2Fredirect.mp3%2Fnyc.podcast.play.it%2Fmedia%2Fd0%2Fd0%2Fd1%2Fd0%2FdM%2FdP%2Fd5%2F10MP5_3.MP3%3Fauthtok%3D5561790800229058173_zwZOrOvNI27CdqE7pgsTqnAFho&podcast_name=Bryan+Broadus+checks+in+from+Valley+Ranch&podcast_artist=105.3+The+Fan%2C+CBS+Radio+Dallas&station_id=91&tag=&dcid=CBS.DALLAS
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Elam Kansas Citybe ment, Ball pedig Houstonba.
több mint 12 éve
3. számú WR kell?? T. Owens még szabad a piacon 😀 😀 😀 😀 😀beltazorInkább beválna 3. számú Gatorade adagolóként... ha leküzdi az egóját. 😊
több mint 12 éve
ringo kid
12
3. számú WR kell?? T. Owens még szabad a piacon 😀 😀 😀 😀 😀beltazor+1 😂
Auribus frequentius, quam lingua utere.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Elmúlt 2 hónap mez eladásai:1. Peyton Manning (QB, Denver Broncos)
2. Tim Tebow (QB, New York Jets)
3. Robert Griffin III (QB, Washington Redskins)
4. Andrew Luck (QB, Indianapolis Colts)
5. Eli Manning (QB, New York Giants)
6. Aaron Rodgers (QB, Green Bay Packers)
7. Patrick Willis (LB, San Francisco 49ers)
8. Tom Brady (QB, New England Patriots)
9. Cam Newton (QB, Carolina Panthers)
10. Troy Polamalu (S, Pittsburgh Steelers)
11. Tony Romo (QB, Dallas Cowboys)
12. Ray Lewis (LB, Baltimore Ravens)
13. Drew Brees (QB, New Orleans Saints)
14. Rob Gronkowski (TE, New England Patriots)
15. Calvin Johnson (WR, Detroit Lions)
16. Clay Matthews (LB, Green Bay Packers)
17. Brian Urlacher (LB, Chicago Bears)
18. Victor Cruz (WR, New York Giants)
19. DeMarcus Ware (LB, Dallas Cowboys)
20. Darren McFadden (RB, Oakland Raiders)
21. Von Miller (LB, Denver Broncos)
22. Jason Witten (TE, Dallas Cowboys)
23. Ben Roethlisberger (QB, Pittsburgh Steelers)
24. Wes Welker (WR, New England Patriots)
25. Michael Vick (QB, Philadelphia Eagles)
több mint 12 éve
3. számú WR kell?? T. Owens még szabad a piacon 😀 😀 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Colt szeretné Jenkins-t... Azon gondolkodtam mi az amit kaphatnánk érte, és megérné. Szerintetek?beltazorLuck? 😀 annyire nem vágom a Coltsot, meg hát most építenek új csapatot, aki nem kellett kivágták, úgy hogy jó kérdés??
több mint 12 éve
Az eddigi offseasonban nem nagyon volt panaszom a csapatra abban a tekintetben ahogy a dolgokat intézték,de ezt a Jenkins ügyet szerintem sikerült a lehető legbalfaszabb módon intézni.Nem tudom a drafton mit gondoltak mit adnak Jenkinsért?mert 3-4ik körös draftcetlinél többet biztos hogy senki nem adott volna,annyiért meg nekünk nem érte volna meg.Abban is biztos vagyok hogy lehetett volna csendesebben is nem ennyire szétkürtölni hogy áruljuk MJt,bár lehetne és biztos vagyok benne hogy vannak is olyan játékosok akik ezt profibban tudták volna fogadni,de azért valamilyen szinten én megértem Jenkinst hogy bevágta a durcát.Ha valakinek hát JJéknek meg Rednek ismerni kéne a játékosait és annak megfelelően kezelni a velük kapcsolatos dolgokat. Az hogy most már semmi (normális) árat nem fogunk érte kapni és hogy nem fog velünk hosszabitani,abban teljesen biztos vagyok. A legjobb esetben felfogja Mike hogy számára is az a legjobb ha nyom egy iszonyat utolsó évet,ezzel is feltornázva a saját értékét hogy utána valami jó zsiros szerződést kaphasson valamelyik másik csapattól. Eleve én azt se értem hogy miért kellett a vezetésnek Claiborne draftolása után ennyire megijedni hogy akár lehet a csapatban 4 jó CB?Tudom hogy ez szokatlan volt az elmúlt majd 10 évben de akkor is. Newman is el volt küldve nem hiszem hogy nem lett volna hely a Carr-Jenkins-Caliborne-Scandrick tengelyre.Nem tudom a Colts mi olyat tudna adni amiért megérné odapostázni Jenkinst.