Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 016
Tenyleg nem tudom elkepzelni, hogy ehhez a gyerekhez a sokhonapos fesztivalozasa utan hogy ragaszkodhat valaki ennyire, ahogy JJ, hogy marpedig Dak a jovo.

Es azt sem, hogy a fenebe nem passzolja el ket elso korert azt, aki ennyire nem csapatjatekos. Es buta is ennek tetejeben. Bulit tart karantenban, olyat mer mondani, hogy evi 34 millio nem eleg a csaladra, etc. Epp elete szerzodeseert kellene bizonyitania, hogy jo ember, vezer, stb, o meg sorra csinalja a faszsagokat.
Stez
egyébként ki adna érte két első kört?
slowmotion
Majdnem én írtam be, de mondom, minek a feszkó
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 016 — Cowboys fan
Tenyleg nem tudom elkepzelni, hogy ehhez a gyerekhez a sokhonapos fesztivalozasa utan hogy ragaszkodhat valaki ennyire, ahogy JJ, hogy marpedig Dak a jovo.

Es azt sem, hogy a fenebe nem passzolja el ket elso korert azt, aki ennyire nem csapatjatekos. Es buta is ennek tetejeben. Bulit tart karantenban, olyat mer mondani, hogy evi 34 millio nem eleg a csaladra, etc. Epp elete szerzodeseert kellene bizonyitania, hogy jo ember, vezer, stb, o meg sorra csinalja a faszsagokat.
Stez
egyébként ki adna érte két első kört?
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 630 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Cowboys közleménye:

pbs.twimg.com/media/EVmDjnoXYAIWw38?format=jpg&name=medium

Vagyis vihar a biliben....
dande
Ez Dak közleménye...
gyeek
Bocs, akkor félrenéztem, az Eagles tweetnewsán úgy láttam, hogy a Dallasé..... akkor viszont lehet baj...
több mint 5 éve
rva 4 532 — Me for President!

Stez
kapcsold ki a madden módot
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 612 — Grady Judd fan
A Cowboys közleménye:

dande
Ez Dak közleménye...

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 054 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 051 — WHO DAT!!!!
Szegény még a végén éhenhal 😀

www.instagram.com/p/B-7gG0xpo3J/?hl=hu

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 630 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Cowboys közleménye:

Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Hightower94 Kansas City Chiefs Clemson Tigers 233

Very sad story😂😂😂😂
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 324
Namost Prescott tényleg ki akarja magát játszani a buliból, vagy csak kezd meghülyülni???
Tavasz, TMZ, videó, party, Zeke - ezt már megszoktuk.
Annyi a különbség, hogy a kínai tüdővész idején!!!
Charlie Firpo
Agysebész.

Nemrég láttom erről twittet,hogy rengeteg bulira lecsaptak,DJ ,tuzijáték minden ami kell.
Janek
És 34 millióból a hideg vizet sem tudja a család fizetni 😕
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 785 — Apu ökölbeszorított keze
Namost Prescott tényleg ki akarja magát játszani a buliból, vagy csak kezd meghülyülni???
Charlie Firpo
Agysebész.

Nemrég láttom erről twittet,hogy rengeteg bulira lecsaptak,DJ ,tuzijáték minden ami kell.

több mint 5 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=GnjfUmOFFew
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jött Saivion Smith a CB sorba. Alabama CB-ként Nick Saban kérése ellenére kijött juniorként... és UDFA lett. Tavaly nálunk volt, de kiraktuk keretszűkítéskor Idén a Houston Roughnecks XFL csapatában játszott. .
több mint 5 éve
9mp a futópadon... aha
azért Brooks véleménye nem ennyire hype
 www.dallascowboys.com/news/bucky-brooks-scouting-report-on-aldon-smith
több mint 5 éve
Aldon, az áldonját!
Egész jó kondiban van:
Január:

És:
Glazer on Smith in the workout room: "We trained him at Unbreakable Performance and got him up (from 260) to about 287 pounds, completely rocked up, solid as can be, very low body fat. He has trained his butt off. His conditioning is great. ... He is just freaking monstrous.
 www.si.com/nfl/cowboys/news/dallas-cowboys-aldon-smith-287-pound-monster-bonded-with-military-vets-nfl

(Az újabb emberkísérlet, most már bejöhetne végre egy.)

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Dez Bryant!?
Ehhez mit szólnátok?
Egyre többször hozzák szóba...
Albee
öreg, komoly sérülésből tér vissza, sokat hagyott ki
slowmotion
és mégsem ezektől félek, hanem attól, hogy hogyan lenne képes egy harmadik/negyedik számú elkapó szerepét végigcsinálni, főleg úgy, hogy ott már special teams-ben is játszani kell
amúgy a harmadik elkapó jellemzően a speedster, szóval inkább csak negyedik lenne
rva
Az a kérdés hogy el tudná a foadni azt hogy 3. vagy 4. számú elkappó? Gyanítom nem. 😕 Egyébként special teamben használható lenne. Visszahordóként kimondottan jó volt.
több mint 5 éve
Dez Bryant!?
Ehhez mit szólnátok?
Albee
slowmotion
és mégsem ezektől félek, hanem attól, hogy hogyan lenne képes egy harmadik/negyedik számú elkapó szerepét végigcsinálni, főleg úgy, hogy ott már special teams-ben is játszani kell
amúgy a harmadik elkapó jellemzően a speedster, szóval inkább csak negyedik lenne
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 016 — Cowboys fan
Dez Bryant!?
Ehhez mit szólnátok?
Albee
több mint 5 éve
Albee Dallas Cowboys 24
Dez Bryant!?
Ehhez mit szólnátok?
Albee
Jó felépítésű csávó, van esélye bekerülni az NFL-be. Csak kérdés, hogy aggyal bírni fogja-e a hírtelen jött rivaldafényt. Nem tudom.

www.youtube.com/watch?v=bfX95JuIeKk
Charlie Firpo
😂😂😂
több mint 5 éve
Dez Bryant!?
Ehhez mit szólnátok?
Albee
Jó felépítésű csávó, van esélye bekerülni az NFL-be. Csak kérdés, hogy aggyal bírni fogja-e a hírtelen jött rivaldafényt. Nem tudom.

www.youtube.com/watch?v=bfX95JuIeKk

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Albee Dallas Cowboys 24
Dez Bryant!?
Ehhez mit szólnátok?
több mint 5 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Tévedek ha azt gondolom, hogy a Drafton 1.körben támadó falembert, 2.körben S/CB, 3.körben CB/S választunk?
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 612 — Grady Judd fan
Ha jól értelmezem a dolgokat, akkor Bucky Brooks tölti be a Broaddus utáni űrt. 😊
gyeek
DJ-vel csinálják a Move the Sticks podcast-et is, egészen vállalható
volt scout korábban két csapatnál is, és a véleménye ha nem is mindig mérvadó, de legalább nem mond egetverő ökörségeket, plusz ha vitába is szállnak vele képes alátámasztani a saját igazát.
én csipázom, és nem biztos, hogy egy év múlva rosszabb lesz, mint Broaddus volt
kérdés a twitter jelenlét (most még elég általános) és az információk szivárogtatásának hajlandósága 😀
rva
MTS-et én is néztem, az NFL.com kb egyetlen szakmailag vállalható, sőt jó műsora volt. Kíváncsi vagyok, el tud-e rugaszkodni a diplomatikus hozzáállástól és kicsit árnyaltabb lesz esetleg.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Ha jól értelmezem a dolgokat, akkor Bucky Brooks tölti be a Broaddus utáni űrt. 😊
gyeek
DJ-vel csinálják a Move the Sticks podcast-et is, egészen vállalható
volt scout korábban két csapatnál is, és a véleménye ha nem is mindig mérvadó, de legalább nem mond egetverő ökörségeket, plusz ha vitába is szállnak vele képes alátámasztani a saját igazát.
én csipázom, és nem biztos, hogy egy év múlva rosszabb lesz, mint Broaddus volt
kérdés a twitter jelenlét (most még elég általános) és az információk szivárogtatásának hajlandósága 😀