Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
a Pats tárgyalt vele többször állítólag, nyilván nem véletlenülboston.cbslocal.com/2020/04/14/patriots-ben-dinucci-nfl-draft-rumors-video-conference-james-madison-quarterback/
www.si.com/nfl/patriots/gm-report/patriots-qb-ben-dinucci-james-madison
több mint 6 éve
A 3. körben jobban fájt volna!Inkább Michael Turk punter jött volna.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
a hetedik körösünk pedig: Ben Dinucci, QB
több mint 6 éve
Olyan jó az idei draftunk, hogy még a 7. kör is érdekes!itt is 😊
Charlie Firpo
több mint 6 éve
Olyan jó az idei draftunk, hogy még a 7. kör is érdekes!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
ez már nem nyert, Wanogho az Eagles-be ment a hatodik kör végén, Stone-t meg most választotta ki a Ravens a hetedikben (219)bent van még Trey Adams és Prince Wanogho is és már csak 5 pickre vagyunk. Kezdek izgulni 😀 Adamsnek jobban örülnék, volt olyan board, ahol top 10 OT-nek tartották (pl ESPN), de tök jó lenne Wanogho iskívánságlista 3. helyezettje: Geno Stone az Iowaról
Antonius
Antonius
több mint 6 éve
insurance policy, ha se Gregory se Aldon Smith nem térne vissza a ligába, vagy mindketten sz.rok lennének (nyilván nem) nekem tetszik.az első 4 körben BPA utána meg kezdjük feltölteni a need-eket.
több mint 6 éve
Böde Dani!!www.youtube.com/watch?v=_s2Z4dTWmxI30 karrier sacknél tart a csávó. Rotációba jó lehet.jött egy DE a gyakorló csapatba....Mondjuk tavaly 13 sack...
Antonius
Charlie Firpo
krisz0621
0.51-nél 😊
100yard
00.35
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=_s2Z4dTWmxI30 karrier sacknél tart a csávó. Rotációba jó lehet.jött egy DE a gyakorló csapatba....Mondjuk tavaly 13 sack...
Antonius
Charlie Firpo
krisz0621
0.51-nél 😊
több mint 6 éve
30 karrier sacknél tart a csávó. Rotációba jó lehet.jött egy DE a gyakorló csapatba....Mondjuk tavaly 13 sack...
Antonius
Charlie Firpo
több mint 6 éve
jött egy DE a gyakorló csapatba....Mondjuk tavaly 13 sack...
Antonius
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Búúúú. no Wano....
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Asselenne rossz!bent van még Trey Adams és Prince Wanogho is és már csak 5 pickre vagyunk. Kezdek izgulni 😀 Adamsnek jobban örülnék, volt olyan board, ahol top 10 OT-nek tartották (pl ESPN), de tök jó lenne Wanogho iskívánságlista 3. helyezettje: Geno Stone az Iowaról
Antonius
Antonius
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Wa-no Wa-no Wa-nobent van még Trey Adams és Prince Wanogho is és már csak 5 pickre vagyunk. Kezdek izgulni 😀 Adamsnek jobban örülnék, volt olyan board, ahol top 10 OT-nek tartották (pl ESPN), de tök jó lenne Wanogho isSzerintem most QB lesz.
Antonius
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
bent van még Trey Adams és Prince Wanogho is és már csak 5 pickre vagyunk. Kezdek izgulni 😀 Adamsnek jobban örülnék, volt olyan board, ahol top 10 OT-nek tartották (pl ESPN), de tök jó lenne Wanogho iskívánságlista 3. helyezettje: Geno Stone az Iowaról
Antonius
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
bent van még Trey Adams és Prince Wanogho is és már csak 5 pickre vagyunk. Kezdek izgulni 😀 Adamsnek jobban örülnék, volt olyan board, ahol top 10 OT-nek tartották (pl ESPN), de tök jó lenne Wanogho isSzerintem most QB lesz.
Antonius
több mint 6 éve
bent van még Trey Adams és Prince Wanogho is és már csak 5 pickre vagyunk. Kezdek izgulni 😀 Adamsnek jobban örülnék, volt olyan board, ahol top 10 OT-nek tartották (pl ESPN), de tök jó lenne Wanogho is
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Ezt én se nagyon értem... Megcsinálták a csilli-villi war roomot a Starban, erre az öreg hajóra száll és letarolja a kanapéjából a draftot.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
nem is tudom mikor volt utoljára ilyen szurkolóbarát draftunk 😀Dez meg két napja sír...
Már csak annyi kell, hogy be is váljanak a pickek 😀 😀
Antonius
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
nem is tudom mikor volt utoljára ilyen szurkolóbarát draftunk 😀 Már csak annyi kell, hogy be is váljanak a pickek 😀 😀
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
3. körre írták, még steal is. Olyan, mintha új vezetőedzőnk és edzőink lennének. Ja!Na ez wtf????kérj, és megkapod.
Biadaszban remenykedtem.
beltazor
rva
ÉS DZSOKI pickje is ő volt.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Na ez wtf????kérj, és megkapod.
Biadaszban remenykedtem.
beltazor
több mint 6 éve
én neki is örülnék még, nagyon kell a mélység az OL-beAzt kell mondjam, tök jó pick ez is az Öregtől. Diggs sem tuti első napos kezdő (különben 1.körös lett volna), a CB pedig nagy need. A kettő közül már nagyobb esély van, hogy az egyik hoz egy korrekt, átlagos szintet.Prince Wanogho???
Innen lefelé ln már nem húznék DE-t, semmi értelmét nem látom, csak a létszámot növelné. Várok még egy S-t, illetve OL-be legalább egy picket, de kettőn sem lepődnék meg, oda is kell a mélység.
Antonius
Charlie Firpo
Cowboys 4ever.