Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 611 — Grady Judd fan
Ha jól értelmezem a dolgokat, akkor Bucky Brooks tölti be a Broaddus utáni űrt. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
rva 4 532 — Me for President!
CB poszttal mi a terv? Mert ennek így nem lesz jó vége. Chido Anthony Brown J. Lewis, Canady, Goodwin. Nem egy világverő sor maradjunk annyiban.
krisz0621
ha durván jó a passrush, akkor közepes cb sorral is el lehet vegetálni
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 324
azt hittem, hogy ez az Aldon dolog április 1. special.
több mint 5 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
CB poszttal mi a terv? Mert ennek így nem lesz jó vége. Chido Anthony Brown J. Lewis, Canady, Goodwin. Nem egy világverő sor maradjunk annyiban.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Galette FA, vele lehetne all-suspended edge egyseg 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Texasban majd kedvére lövöldözhet, ott ez senkit nem fog zavarni. 😀
Amúgy remélem valamit fog tudni villantani. És lesz Boyz-49ers is a következő szezonban.
Niner Empire
először kapja meg az engedélyt Roger nyuszitól, hogy újra játszhat
slowmotion
állítólag egyébként Gregory is benyújtotta a papírokat a reinstatementhez, nevekből nem lesz hiány a védőfalban, úgy látom 😀
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 016 — Cowboys fan
Amúgy remélem valamit fog tudni villantani. És lesz Boyz-49ers is a következő szezonban.
Niner Empire
először kapja meg az engedélyt Roger nyuszitól, hogy újra játszhat
több mint 5 éve
Niner Empire San Francisco 49ers 602
több mint 5 éve
csak első körösöket íratunk alá, Gerald McCoy (2010), Dontari Poe (2012) és Ha Ha Clinton-Dix (2014) is az első körben lett kiválasztva. igen, Aldon Smith is, 2011-ben amikor hetedikként vitte a 49ers öttel Von Miller után és néggyel JJ Watt előtt.
ha tényleg le tudott szokni az alkoholról, akkor egy irtó kemény TC áll előtte, az biztos. 4 év kihagyás az nem gyerekjáték, Rolando McClain csak kettőt hagyott ki és neki is voltak nyűgjei minden testrészével (és fiatalabb is volt)
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 451 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
WTF??
Ez az ember él még 😁 ?

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/91533183_219139342500548_3821166726753619674_n.jpg?stp=c240.0.720.720a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=106&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=COfJfU_DqHkQ7kNvwExnauq&_nc_oc=Adk4rkJc63EEQmGGicOWCIVe2yzVkORC2CA4Se1HzBBzAF_EaJi8y9YVT3Szlyl3gR4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AfqpeJ55V4UUBo8vG-_gfD2nzJMy4pPZcXWnA_tVC772kA&oe=6969EA93
NFL on Instagram: "Cowboys to sign Aldon Smith on one-year, $4M deal. (via @rapsheet) - 📷: Peter Read Miller/AP"
396K likes, 4,910 comments - nfl on April 1, 2020: "Cowboys to sign Aldon Smith on one-year, $4M deal. (via @rapsheet) - 📷: Peter Read Miller/AP".
több mint 5 éve
Béczkó 1 264
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2020%2F0402%2Fr685325_1296x729_16-9.jpg
Cowboys sign DE Smith, out of NFL since 2015
Former 49ers and Raiders defensive end Aldon Smith, who hasn't played in the NFL since 2015, has signed a one-year deal with the Cowboys.

Ez azért érdekes!
több mint 5 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
arról volt szó, hogy egy CB-t is igazoltunk? Maurice Canady  en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Canady
2016-ban draftolta a Ravens, hozzánk a Jets-től jött. 71.2-es PFF grade-je volt 2019-re
rva
Igen, de ő inkább töltelék lesz, nem? Még egy jöhet a draft elejéről vagy a piacról, akár trade árán is. Tyron Smisth-ről szóltak a cikkek...

Mostani állás szerint nálam a draft: 1.CB 2.DE/S/OT BPA alapon 3.WR 4.CB 5.OT/C

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
arról volt szó, hogy egy CB-t is igazoltunk? Maurice Canady  en.wikipedia.org/wiki/Maurice_Canady
2016-ban draftolta a Ravens, hozzánk a Jets-től jött. 71.2-es PFF grade-je volt 2019-re
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 472 — …not me…Im in my prime!
Es szerintem Greg the Leg is kimondottan jó igazolás.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Dontari Poe signed a 2-year $9.5 million deal with Dallas.

Occó, de reméljük jó!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Cowboys have agreed to sign Pro Bowl kicker Greg Zuerlein to a three-year, $7.5 million deal with $3.5 $2.25 million guaranteed.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Greg Zurlein érkezett 3 évre
kapitnono
7,5 milliót fog itt keresni.
 twitter.com/MikeGarafolo/status/1243626370237960195
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 050 — WHO DAT!!!!
Greg Zurlein érkezett 3 évre

több mint 5 éve
érdekes, hogy mindenki abból indul ki, hogy BIZTOSAN nagyobb lesz a tv szerződés majd 4 év múlva, és a cap space is.
és ha nem? és ha a szezon közepén jön majd 2022-ben egy újabb korona vírus?
rva
Nekem is pont ez jutott eszembe, hogy mennyire bizonytalanítja el egy ilyen eset a nagyszerű terveket.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
érdekes, hogy mindenki abból indul ki, hogy BIZTOSAN nagyobb lesz a tv szerződés majd 4 év múlva, és a cap space is.
és ha nem? és ha a szezon közepén jön majd 2022-ben egy újabb korona vírus?
több mint 5 éve
Logikusan ez lehet az ok, hogy miért nem jött össze első körben a szerződés Prescottal: The NFL's TV contract expires after the 2022 season.

www.si.com/nfl/cowboys/news/source-movement-with-dak-prescott-as-cowboys-re-engage-in-contract-talks

Ja, újra tárgyalnak.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Elég erős lesz a belső védőfal így.
Charlie Firpo
Élősúlyra megleszünk. 😊 Érdekes lesz látni hogy fog így működni futás ellen a fal.
100yard
Azt olvastam, hogy elég jól muzsikáltak így ketten a védőfalban tavaly.
Kívülről meg Tank és Crawford vagy/és egy új ember, a fal lassan pipa.

A támadó oldalon még egy WR és bizalom az új centerben. Dzsoki szerint behúzhatnánk a lengyelt a Wisconsinról a drafton, az a centerképző.
Hát igen, ott T. Smith lesz a nagy kérdőjel, de Connor W. mintha LT-t játszott volna a Texasban, talán már beleerősödött az NFL szintbe. De nem lennék meglepve egy LT húzástól sem, tarcsiba.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hopp, és Blake Bell TE is jött.
Charlie Firpo
Á, a Belldozer. (Igen, ez a beceneve.)
több mint 5 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Elég erős lesz a belső védőfal így.
Charlie Firpo
Élősúlyra megleszünk. 😊 Érdekes lesz látni hogy fog így működni futás ellen a fal.
több mint 5 éve
Hopp, és Blake Bell TE is jött.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.