Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Mert a spec team olyan jó volt? 😊Ez oké is, csak most nekünk kezdő szint kellene.Maurice who?????Nem fogalmatlan a csávó, de eléggé sérülékeny...Tipikus Depth+ST player, utóbbiban egész kiváló és minden nyáron tele volt az OTA Canady pickekkel. Maradjon egészséges és kellemes meglepetés lehet.
Na, egy db CB jött.
Charlie Firpo
cikesz
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Olumbát kicsit sajnálom, de mindegy... Tékozló ki? Gregory vagy Irwing? Max egy prémium 1techet szeretnék még, a többi már sok. Hydert és Covingtont is újra lehet még szerződtetni tudtommal.Jöhet még egy DT és egy DE a draftról is, meg tán Hill is összeszedi magát (valaki már írta, hogy McCoy jó tanára lesz), és akkor össze is áll. Ja, meg a tékozló homály is visszatérhet!De spúrok vagyunk!! 😊Ezt alig tudom elhinni... Ez bagó.
Gerald McCoy’s contract details:
Three years, max of $20.25 million
Signing bonus: $3 million
2020 base: $2.5 million (fully guaranteed)
2021 base: $5 million ($1.5 million fully guaranteed)
2022 base: $5.25 million
Emellett azt írja Arcsi, hogy a Prescott-szerződés is hamarosan összejöhet.
Charlie Firpo
gyeek
Olumbát meg Daniel Wise-t közben kiraktuk, nem nevelgetjük őket tovább.
Charlie Firpo
Harris időközben ment a Chargersbe. Trufant célkeresztben.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
Ez oké is, csak most nekünk kezdő szint kellene.Maurice who?????Nem fogalmatlan a csávó, de eléggé sérülékeny...Tipikus Depth+ST player, utóbbiban egész kiváló és minden nyáron tele volt az OTA Canady pickekkel. Maradjon egészséges és kellemes meglepetés lehet.
Na, egy db CB jött.
Charlie Firpo
cikesz
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Jöhet még egy DT és egy DE a draftról is, meg tán Hill is összeszedi magát (valaki már írta, hogy McCoy jó tanára lesz), és akkor össze is áll. Ja, meg a tékozló homály is visszatérhet!De spúrok vagyunk!! 😊Ezt alig tudom elhinni... Ez bagó.
Charlie Firpo
gyeek
Olumbát meg Daniel Wise-t közben kiraktuk, nem nevelgetjük őket tovább.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
De spúrok vagyunk!! 😊Ezt alig tudom elhinni... Ez bagó.
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Maurice who?????Nem fogalmatlan a csávó, de eléggé sérülékeny...Tipikus Depth+ST player, utóbbiban egész kiváló és minden nyáron tele volt az OTA Canady pickekkel. Maradjon egészséges és kellemes meglepetés lehet.
Na, egy db CB jött.
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Maurice who?????Na, egy db CB jött.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
De spúrok vagyunk!! 😊Gerald McCoy’s contract details:
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Desmond Trufant-ért állítólag versenyben vagyunk.Hát, hajrá!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Richardnak a 6'0ás baromsága miatt agyfaszt kaptam majdnem. -_-érdekes, hogy 2 éve mennyire nem volt a safety-knek piaca, 10 millió feletti szerződés esélytelen volt, és a nagyobb neveket is csak 1 évre vitték elSzerintem maradt még egy Chris Harris szerződésre pénz. Vagy leigazolni olcsóbban Malcolm Jenkinst. De jobb safetyt könnyebb most szerezni a drafton szerintem.lesz valaki a második körben? mert az első körben egy CB kell(ene).Draft?Alakulgat azért a csapat ha nem is erősödik. 😕Nekem innen tovabbra is hianyzik a talent. Legyen normalis nyomas. Fogjuk a futast talan a sec gyengesegeit is el tudja fedni valamennyire.
A DT poszt akkor így akár darabra meg is van. Woods, Crawford ha megtartjuk, McCoy meg a tavalyi év üdvöskéje Hill.
100yard
Blevi
100yard
WR úgy tűnik lesz még harmadikban is, meg Cooper maradásával nem lesz olyan nagy a hiány
rva
gyeek
Harris amúgy az offseason-ben Dallasban lakik, biztos nem lenne ellenére a szezon alatt is oda költözni 😊 kérdés mennyi maradt a tankban így 30 évesen (idén lesz 31)
eddig Richard alatt nem jöhetett volna szóba (5'10" magas, azaz 178cm) de új védőkoordinátorral talán
rva
több mint 5 éve
érdekes, hogy 2 éve mennyire nem volt a safety-knek piaca, 10 millió feletti szerződés esélytelen volt, és a nagyobb neveket is csak 1 évre vitték elSzerintem maradt még egy Chris Harris szerződésre pénz. Vagy leigazolni olcsóbban Malcolm Jenkinst. De jobb safetyt könnyebb most szerezni a drafton szerintem.lesz valaki a második körben? mert az első körben egy CB kell(ene).Draft?Alakulgat azért a csapat ha nem is erősödik. 😕Nekem innen tovabbra is hianyzik a talent. Legyen normalis nyomas. Fogjuk a futast talan a sec gyengesegeit is el tudja fedni valamennyire.
A DT poszt akkor így akár darabra meg is van. Woods, Crawford ha megtartjuk, McCoy meg a tavalyi év üdvöskéje Hill.
100yard
Blevi
100yard
WR úgy tűnik lesz még harmadikban is, meg Cooper maradásával nem lesz olyan nagy a hiány
rva
gyeek
Harris amúgy az offseason-ben Dallasban lakik, biztos nem lenne ellenére a szezon alatt is oda költözni 😊 kérdés mennyi maradt a tankban így 30 évesen (idén lesz 31)
eddig Richard alatt nem jöhetett volna szóba (5'10" magas, azaz 178cm) de új védőkoordinátorral talán
több mint 5 éve
Szerintem maradt még egy Chris Harris szerződésre pénz. Vagy leigazolni olcsóbban Malcolm Jenkinst. De jobb safetyt könnyebb most szerezni a drafton szerintem.lesz valaki a második körben? mert az első körben egy CB kell(ene).Draft?Alakulgat azért a csapat ha nem is erősödik. 😕Nekem innen tovabbra is hianyzik a talent. Legyen normalis nyomas. Fogjuk a futast talan a sec gyengesegeit is el tudja fedni valamennyire.
100yard
Blevi
100yard
rva
több mint 5 éve
DE posztra ezt tenném hozzá:Na végre! 😀
twitter.com/VoiceOfTheStar/status/1240048467248103426?s=20
rva
több mint 5 éve
lesz valaki a második körben? mert az első körben egy CB kell(ene).Draft?Alakulgat azért a csapat ha nem is erősödik. 😕Nekem innen tovabbra is hianyzik a talent. Legyen normalis nyomas. Fogjuk a futast talan a sec gyengesegeit is el tudja fedni valamennyire.
100yard
Blevi
100yard
több mint 5 éve
Draft?Alakulgat azért a csapat ha nem is erősödik. 😕Nekem innen tovabbra is hianyzik a talent. Legyen normalis nyomas. Fogjuk a futast talan a sec gyengesegeit is el tudja fedni valamennyire.
100yard
Blevi
több mint 5 éve
Alakulgat azért a csapat ha nem is erősödik. 😕Nekem innen tovabbra is hianyzik a talent. Legyen normalis nyomas. Fogjuk a futast talan a sec gyengesegeit is el tudja fedni valamennyire.
100yard
Szerkesztette: Blevi
több mint 5 éve
DE posztra ezt tenném hozzá:twitter.com/VoiceOfTheStar/status/1240048467248103426?s=20
több mint 5 éve
Alakulgat azért a csapat ha nem is erősödik. 😕A DT poszt akkor így akár darabra meg is van. Woods, Crawford ha megtartjuk, McCoy meg a tavalyi év üdvöskéje Hill.
több mint 5 éve
Rotoworldön gúnyolják az off-season legnagyobb szerződését a balgák... L.P. Ladouceur (elsőre jól írtam le a nevét), marad még egy évre!Amíg jó, addig jó!
gyeek
A Punter érdekesebb lehet, hogy Jonest ez az olasznevű kiszorítja-e.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Rotoworldön gúnyolják az off-season legnagyobb szerződését a balgák... L.P. Ladouceur (elsőre jól írtam le a nevét), marad még egy évre!
több mint 5 éve
McCoy egy jó Maliek Collins replacement
több mint 5 éve
Hoppá, Gerald McCoy a fedélzeten (ha átmegy a fizikain)!twitter.com/toddarcher/status/1240118328661852165
több mint 5 éve
Azért a vedelem az tobb mint kerdeses. Ennyi embert draftrol nem lehet potolni.
több mint 5 éve
Meg is van az idei év ARCA:Lee!
1 év, 4,5 m
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Mondjuk Witten amit a visszatérése ota csinál nem igazán értem. Kezdjük azzal ugye, hogy eleve visszatérni se kellett volna...Ettől még persze a legjobbakat neki, akárhova is sodorja az élet.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!