Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 5 éve
Jarwin 3 év, 24,25 millió
több mint 5 éve
A Spotrac szerint: 31,5 millió lett Prescott szerződése, ami a capspace 14,5 %-a.Ez így reális, sőt, még alacsony is.
Amari nem tudom, mit akart ezekkel a dallasziakarokmaradni üzeneteivel.
Inkább 20 millió/ év felett akar maradni. | Egye bassza! |
Gallupp 943 ezerbe van idén. Persze még van hova fejlődnie, de a biznisz...
DeAndre Hopkins meg 12,5 millióban van....12,5 millióban van....12,5 millióban van....12,5 millióban van....12,5 millióban van....12,5 millióban van....
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
DAK - TAGÉs hamarosan jöhet Amari új szerződése is mellé.
Várhatóan 33 millió.
Július 15-ig megy tovább a tárgyalás.
Charlie Firpo
Update: vagy talán mégse?
twitter.com/E_Dilla/status/1239578437708382208
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Csak 34-et 😎Tannehill szam van mar. 118m 62 full garantalttal.ez 😮
Blevi
és ekkor jön a sok okos, hogy Dak nem ér 35 milliót
rva
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
DAK - TAGVárhatóan 33 millió.
Július 15-ig megy tovább a tárgyalás.
ÁPDÉT:
March 16 | The Cowboys most recently offered Prescott a deal greater than that received by Los Angeles Rams QB Jared Goff, who signed a four-year extension worth $134 million (almost $57 million guaranteed). Prescott and his agent Todd France sent back a counter-offer, and the sides have yet to agree on a price.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Tannehill szam van mar. 118m 62 full garantalttal.ez 😮
Blevi
és ekkor jön a sok okos, hogy Dak nem ér 35 milliót
több mint 5 éve
Béczkó
1 264
www.espn.com/espn/feature/story?_slug_=moments-shaped-60-years-dallas-cowboys-football&id=28837985&redirected=trueNem rossz!
több mint 5 éve
Tannehill szam van mar. 118m 62 full garantalttal.
több mint 5 éve
Ha elkezdődik, mert ez bizonytalan még. Viszont ha lesz FA piac, holnaptól már van tamperig (gyakorlatilag elkezdődik az FA).Nyugalom, a szabadügynök piac szerdán kezdődik. Csak óvatosan az álhírekkel, egy ilyen terjesztőjén kattant a bilincs a minap.Hát akkor Amari el, FA-ról vagy a draft elejéről egy jó elkapó meg jöhet.Igy viszont ez kukaba dobott pick volt erte. Es emiatt ez igy eleg fajo lesz.
Charlie Firpo
Stez
gyeek
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Nyugalom, a szabadügynök piac szerdán kezdődik. Csak óvatosan az álhírekkel, egy ilyen terjesztőjén kattant a bilincs a minap.Hát akkor Amari el, FA-ról vagy a draft elejéről egy jó elkapó meg jöhet.Igy viszont ez kukaba dobott pick volt erte. Es emiatt ez igy eleg fajo lesz.
Charlie Firpo
Stez
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Kíváncsi leszek Dak szerződésére milyen hatással lesz Tannehill új nagyon zsírós dealje a Titansszel.
több mint 5 éve
Hát akkor Amari el, FA-ról vagy a draft elejéről egy jó elkapó meg jöhet.Igy viszont ez kukaba dobott pick volt erte. Es emiatt ez igy eleg fajo lesz.
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Spórolásból még elküldhetnek jót, a drafton meg úgyis lesz.Hát akkor Amari el, FA-ról vagy a draft elejéről egy jó elkapó meg jöhet.Nem lesz értelmes szabadügynök WR.
Charlie Firpo
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Hát akkor Amari el, FA-ról vagy a draft elejéről egy jó elkapó meg jöhet.Nem lesz értelmes szabadügynök WR.
Charlie Firpo
több mint 5 éve
Hát akkor Amari el, FA-ról vagy a draft elejéről egy jó elkapó meg jöhet.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
😂😂😂😂Lassan barátkozhatunk a gondolattal, hogy az NFL szezon is elmaradhat....Legalább több idő lesz megegyezni Prescottal.
Albee
Cowboykarcsi90
Albee
Ja visszamenőleg kéri megemelve az elmaradtat 😛 😀😂😂😂😂Lassan barátkozhatunk a gondolattal, hogy az NFL szezon is elmaradhat....Legalább több idő lesz megegyezni Prescottal.
Albee
Cowboykarcsi90
Albee
több mint 5 éve
😂😂😂😂Lassan barátkozhatunk a gondolattal, hogy az NFL szezon is elmaradhat....Legalább több idő lesz megegyezni Prescottal.
Albee
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Lassan barátkozhatunk a gondolattal, hogy az NFL szezon is elmaradhat....Legalább több idő lesz megegyezni Prescottal.
Albee
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
😭😭😭Pech, de legalább ő így kis részben képviseli a listán a Dallast, mert a Top 25-ben más Cowboys játékos sincs.
Chiefs CB Charvarius Ward led the league in performance-based pay for 2019.
The second-year UDFA was an every-week starter for the Super Bowl champion Chiefs. He has been rewarded with a whopping $428,335 on top of his 2019 base pay of $570,000. The top 25 in performance-based pay can be found at the link below.
gyeek
több mint 5 éve
😭😭😭Chiefs CB Charvarius Ward led the league in performance-based pay for 2019.
The second-year UDFA was an every-week starter for the Super Bowl champion Chiefs. He has been rewarded with a whopping $428,335 on top of his 2019 base pay of $570,000. The top 25 in performance-based pay can be found at the link below.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Egy hete betippeltem a korona fórumba... Online draft, azt csá.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
Lassan barátkozhatunk a gondolattal, hogy az NFL szezon is elmaradhat....
több mint 5 éve
Nem ide tartozik közvetlenül, de szerintem eleve faszság ilyen infláció mellett ez a jelenlegi rendszer.egyébként tavaly Wilson nem pont ezzel próbálkozott? azt hittem, megkapta a mindenkori cap 16 vagy 20 vagy hány százalékát
minden szerződésben fix %-okat kellene ajánlani az aktuális salary capből, sokkal átláthatóbbak és összehasonlíthatóak lennének a szerződések, nem kéne folyamatosan diszkontálni.
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
munkáltatóként azt kell hozzátennem, hogy még egy ilyen szűk munkaerő piacon sincs megfelelő számú tökéletes munkaerő (32db), ami minden követelménynek megfelel, így sokszor akkor is ki kell adni a piaci árat egy embernek, ha az elméleti skálán nem éri meg ezt a pénzt. miért? mert csak rosszabb lesz nála az összes többi opció, a kivárással kezdve az elcserélésen át minden. ez az élet minden területén így van, és azoknak akik döntéshelyzetben vannak és nincs idejük és erőforrásuk arra, hogy végtelen pénz és végtelen idő ráfordításával találjanak egy olcsóbbat jobban azok elfogadják a kínálkozó lehetőségeket. még akkor is, ha ez egy elméleti "jóság" skálán nem magyarázható. a szerződéseknek nem 2 dimenziója van (mennyire jó játékos VS: mennyi pénzt adok neki) főleg azért nem, mert egy csapatban a játékos nettó értékelése is eleve nem lehet 100%-os, tele van szubjektivitással, IAY/PA vagy WPA ide, ACP vagy CPAE oda