Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
ide-oda mentek az eredmények emlékeim szerint, bár a veretlen csapat általában mindig elhasalt.Lehet csak a sok rossz emlek de a GB ellen historikusan szarul megy...A NO ellen meg amire eddig emlékszem viszonylag jól ment.
Blevi
100yard
több mint 6 éve
Lehet csak a sok rossz emlek de a GB ellen historikusan szarul megy...rájátszásban
Blevi
több mint 6 éve
Lehet csak a sok rossz emlek de a GB ellen historikusan szarul megy...A NO ellen meg amire eddig emlékszem viszonylag jól ment.
Blevi
több mint 6 éve
Lehet csak a sok rossz emlek de a GB ellen historikusan szarul megy...
több mint 6 éve
azért nem vagyunk hozzászokva a fumble-ökhöz, főleg nem Witten és Elliott együtt egy meccsen... azon a kettőn simán elment a meccs.a zebrákat nem venném elő, mert fújtak eleget a másik oldalra is, a Saints kapott vagy 100 yardot hátrafelé
persze a Cooper OPI az genyóság volt, mert Thomas a másik oldalon kb minden route-ján ezt csinálja... ezen nem rágódnék tovább, van ezen kívül is elég gáz:
nyerhettünk volna (ahogy tavaly a Saints is nyerhetett volna, mégis kikaptak 13-10-re) de hiába volt a felvezetés, nem használtuk az underneath útvonalakat meg a rövid közép passzokat mert a linebacker sor sűrűn tömte a boxot mögöttük többször maradt hely jó 10-15 yard is mégis Dak néha az életéért futott passz játékoknál, meg hát Gallup hiánya ilyenkor borzasztóan érződik.
illetve mivel tömve volt előtte a box nem tudta olvasni mi a védelem felállása, mert passznál a védőkből 6-7 is azonnal hátrafelé futott, pedig nem a legatletikusabb linebacker sorral rendelkeznek, mi meg felállunk olyan önmaguktól is szeparálódó emberekkel mint Cooper meg Cobb? ránéz egy linebackerre és már 10 yardra van tőle... ezt nem kihasználni?
ja meg aztán eddig simán passzoltunk első & 10-re, most meg Elliott rohant bele összesen vagy 10-szer a tömött boxba... pont azt szerettem, hogy nem run-run-incomplete a támadójátékunk, erre tessék.
twitter.com/SharpFootball/status/1178510070075842567?s=20
ráadásul már a meccs előtt elmondta Broaddus, hogy a Saints nem tud sok mindent kezdeni a széleken történő futással, főleg a linebackerei miatt. mi csakazért is középen futunk. hommage Linehan? jól mutatja, hogy akkor sem lett ezen változtatva, amikor kiderült, mennyire fogja a futást középen a Saints.
Elliott 18 futásból 35 yard? nonszensz, még akkor is, ha ennyi pénzt költöttél a futódra az offseason-ben.
twitter.com/LeeSharpeNFL/status/1178512402486161408?s=20
hiányzott az a rengeteg RPO amivel eddig operáltunk (20% az eddgi 39%-al ellentétben) a screen játék csak akkor amikor 2/3 & hosszú volt, és a hosszú passzok meg csak akkor kerültek elő, amikor már csak 2 perc volt hátra (egyetlen kivétel talán Jarwin)
biztos nagyon jól felkészült a Saints a Cowboys offense ellen, illetve nagyon sokszor sikerült nekik kivitelezni azt is, amit szerettek volna, de ilyenből azért a szezon hátralévő részében nem sok marad. igen, az Eagles kemény lesz...
illetve a Cowboys meg hiába készült Kamara ellen, nem úgy jött össze, mint tavaly. a csávó csinált 17 futáson 9 missed tackle-t, bár legalább az igazán nagy játékokat nem nyeltük be rajta.
de fényezzünk is valakit: Quinn egy hatodik körtért jött ide. egy HATODIK körért 😀 Terron Armstead néha azt se tudta merre van arccal előre, pedig hazai pályán volt. és ha nincs az az Awuzie facemask, akkor +1 sack
és a rossz hír a végére: Tyron Smith hetekre out, nem törés, hanem egy erős húzódás (sprain, valószínűleg high ankle sprain)
mindegy, 3-1 négy meccs után, regroup és mehetünk előre.
Szerkesztette: rva
több mint 6 éve
Talán pont időben jött a pofon és azért nem kiütés..
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 6 éve
Szerintetek Zeke fumble-ja az volt? szerintem lent volt a könyöke, mikor megindult a labda...Nem a bírókon ment el a meccs. Egyszerűen jobban akarták talán a győzelmet és többet tettek érte.
Nem szeretnék bírózni ( bár az amerikai kommentátorok többször is említették, hogy ezzel a bírói gárdával 11-1 a Saints mérlege...), de az egy fordulópontja volt a meccsnek...
tamas424
Az a baj az ilyen szoros meccsekkel, hogy mindig lehet találni két-három olyan bírói ítéletet, hogyha az másképp lett volna akkor mi nyerünk. Fordított erdménynél nyilván a Szentek is megtalálták volna, hogy melyik bírói hibán ment el a meccs.
Szerintem ez a meccs az egyenes következménye a múlthetinek. Ahogy DAK is mondta túl "mohó" volt a play hívás a múlthéten. Most meg túl konzervatívnak tűnt. Talán kiigazodik ez szép lasssan ahogy megy előre a szezon.
Meg persze az a két fumbli se segített, az minimum -6 pont volt nekünk.
több mint 6 éve
első félidő alapján it is what it is, három és fél szar bírói ítélet.Dak becsúszásánál nem éreztem jogosnak a 15 yardot, Cooper OPI-je nem volt OPI (vagy akkor minden meccsen lehetne öt), Zeke fumble-je nem volt fumble.
ja, és hát ugye ott volt a Tank RTP, már másodszor fújják rá azt, amikor a falember derékmagasság alá nyomja, de attól még az irányító térdét viszi el.
nehézkes offense, Saints tényleg arra kényszerít, hogy Dak és a sérült első és a harmadik számú receiver vigyen minket előre.
a második félidőt majd este megnézem.
több mint 6 éve
Szerintetek Zeke fumble-ja az volt? szerintem lent volt a könyöke, mikor megindult a labda...Nem szeretnék bírózni ( bár az amerikai kommentátorok többször is említették, hogy ezzel a bírói gárdával 11-1 a Saints mérlege...), de az egy fordulópontja volt a meccsnek...
több mint 6 éve
Reality check pipa.2015 talán?
Valoszinu Tyron is komolyan megserult. Mikor jatszott vegig egy egezs szezont?
Jerry bacsi majd mutogathatja a tapet mikor Dak 40 millat ker.
Blevi
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Ma beáraztak minket rendesen, az offense-t mindenképp...
több mint 6 éve
A mai hírválogatásból a legjobb cikk szerintem. Ráadásul USA Today! Dak és Moore közös munkáját mutatja be plasztikusan idézetekkel. Playbook válogatás: Daknek, WR-eknek mi fekszik, meg mindi... Tényleg jó.eu.usatoday.com/story/sports/nfl/cowboys/2019/09/27/dallas-cowboys-dak-prescott-kellen-moore-gameplan-meeting/3783584002/
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
A pass rush termel nyomást, csak sacket nem, Quinn állat volt a régi csapata ellen, most is számítok rá. Azok a fránya turnoverek jöhetnének már!A Saints eddig a 18. helyet hozta össze 3rd down conv-ból. A Cowboys eddigi ellenfelei mind átlag alatt teljesítettek a Cowboys ellen, a védők jelenleg a 2. a saját mutatójukban. Igazából ez az a statisztika ami optimizmusra ad okot a védők részéről. Túl sok nagy játékot engednek, de 3rd downnál odateszik magukat. Remélem tudják ezt tartani továbbra is, ha turnoverek nem is jönnek.Nagyon kíváncsi leszek hogy a védelem mit fog tudni kezdeni Kamarával. Bridgewater nem egy Allpro QB, de ha lesz egy pattent running game mellette, Ő bizony nem fogja elveszteni a meccset a Saintsnek.
A Saints D jelenleg 9 sacknél jár, úgyhogy a fal egészségi állapota és a nyújtott produkció kulcsfontosságú lesz, hogy a támadó gépezet akadálytalanul gördüljön tovább. Lehet ez lesz az este amikor Moore előveszi az option play játékokat. Most kell valami újat mutatnia...
gyeek
Illetve nem ártana végre passrusht is látni. Mert eddig ez sem igazán ment.
Cowboykarcsi90
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 6 éve
Mindig annyit amit az ellen enged ,nincs mitől féljünk...A Saints eddig a 18. helyet hozta össze 3rd down conv-ból. A Cowboys eddigi ellenfelei mind átlag alatt teljesítettek a Cowboys ellen, a védők jelenleg a 2. a saját mutatójukban. Igazából ez az a statisztika ami optimizmusra ad okot a védők részéről. Túl sok nagy játékot engednek, de 3rd downnál odateszik magukat. Remélem tudják ezt tartani továbbra is, ha turnoverek nem is jönnek.Nagyon kíváncsi leszek hogy a védelem mit fog tudni kezdeni Kamarával. Bridgewater nem egy Allpro QB, de ha lesz egy pattent running game mellette, Ő bizony nem fogja elveszteni a meccset a Saintsnek.
A Saints D jelenleg 9 sacknél jár, úgyhogy a fal egészségi állapota és a nyújtott produkció kulcsfontosságú lesz, hogy a támadó gépezet akadálytalanul gördüljön tovább. Lehet ez lesz az este amikor Moore előveszi az option play játékokat. Most kell valami újat mutatnia...
gyeek
Cowboykarcsi90
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 6 éve
A Saints eddig a 18. helyet hozta össze 3rd down conv-ból. A Cowboys eddigi ellenfelei mind átlag alatt teljesítettek a Cowboys ellen, a védők jelenleg a 2. a saját mutatójukban. Igazából ez az a statisztika ami optimizmusra ad okot a védők részéről. Túl sok nagy játékot engednek, de 3rd downnál odateszik magukat. Remélem tudják ezt tartani továbbra is, ha turnoverek nem is jönnek.Nagyon kíváncsi leszek hogy a védelem mit fog tudni kezdeni Kamarával. Bridgewater nem egy Allpro QB, de ha lesz egy pattent running game mellette, Ő bizony nem fogja elveszteni a meccset a Saintsnek.
gyeek
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
A Saints eddig a 18. helyet hozta össze 3rd down conv-ból. A Cowboys eddigi ellenfelei mind átlag alatt teljesítettek a Cowboys ellen, a védők jelenleg a 2. a saját mutatójukban. Igazából ez az a statisztika ami optimizmusra ad okot a védők részéről. Túl sok nagy játékot engednek, de 3rd downnál odateszik magukat. Remélem tudják ezt tartani továbbra is, ha turnoverek nem is jönnek. A Saints D jelenleg 9 sacknél jár, úgyhogy a fal egészségi állapota és a nyújtott produkció kulcsfontosságú lesz, hogy a támadó gépezet akadálytalanul gördüljön tovább. Lehet ez lesz az este amikor Moore előveszi az option play játékokat. Most kell valami újat mutatnia...
több mint 6 éve
nézem az injury report-ot, már most komoly a gond:Tavon Austin WR Concussion limited
Amari Cooper WR Ankle limited
Tyrone Crawford DL Hip Did not participate
Kavon Frazier S Not Injured Related limited
Michael Gallup WR Knee Did not participate
Luke Gifford LB Ankle limited
Sean Lee LB Knee full
Zack Martin G Back limited
Antwaun Woods DT Knee Did not participate
Xavier Woods S Ankle limited
hárman egyáltalán nem edzettek (várhatóan nem is játszanak a hétvégén) Crawford, Gallup és Woods
két meglepetés van rajta, Martin a hátával limited, Frazier meg nem tudom miért (azt írja nem sérülés miatt volt limitált)
egy ember nem meglepetés a listán, szerencsétlen Sean Lee, az lenne a csoda ha egyszer nem kerülne fel...
több mint 6 éve
ahh, a jó kis Trolling the Nation
több mint 6 éve
Nade mit mond a feketeöves gyeek? 😊Először vissza akartam helyezni a témát az Eagles topikba, de rájöttem, hogy a trollkodó éveim már a hátam mögött vannak. Aztán 20 percre rá rásérültem a regenerálódó achilleszemre a lépcsőn és ez után csak céltalan és harsány káromkodást tudtam volna kibocsátani.
Charlie Firpo
Itt egy kis TTN hogy mindenki lenyugodjon, Lions@Eagles spesöl edísönnel megfejelve:
www.bloggingtheboys.com/2019/9/23/20878864/trolling-the-nation-doubleheader-cowboys-are-going-to-win-the-nfc-east-by-thanksgiving
Nekem eddig szép elégtétel, hogy bár hiába nyerte a csoportját tavaly a Cowboys viszonylag könnyedén, kb. mindenki inkább az Eaglest tette meg favoritnak a csoport alfája címre... aztán elkezdődött a szezon. Melyik a nagyobb eredmény: SB-t nyerni, vagy NFCE bajnokit duplázni? 😛
több mint 6 éve
Akkor viszont logikus, ha Marinelli el, Kris átveszi a védelmet (tán már rég ő csinálja valójában), a faledző lehet új, bár Leon Lett a DT-k edzője.Plusz 1De nem fog. Nem PO almok vannak SB almok, ebben azert megegyezhetunk. Nyilvan decemberben kell jonak lenni, de most azert kevesnek tunik a D ezekhez az almokhoz.Nyilván annak is van benn szerepe, de pl tegnap nagyon látszott az is, hogy csak a mezt -csakúgy mint az offense- küldték ki az első félidőre. Meg annak is van szerepe, hogy viszonylag nagy különbséggel vertünk minden csapatot, és a jelentős előny birtokába nem tették már annyira oda magukat.szerintem Jaylon sem az , aki tavaly voltIgen és az a baj hogy szerintem a jó statok is az eddigi gyenge ellenfeleknek köszönhetőek. Egyelőre nagyon alul teljesít a D. Persze, nem játszott Woods meg Crawford, de azért ezek nem allpro nevek. Meg mondjuk amig - az első két héten - játszottak se volt jobb a helyzet.
legalábbis coverage-ben tuti nem az, futás ellen még szo-szo
Byron kezd magára találni, és Brown-nak megint volt 2 PBU-ja fontos helyzetben, kiismerhetetlen a csóka
statisztika alapján jó a defense, de szemre nagyon gyenge a teljesítmény
rva
Cowboykarcsi90
Nekem most az jön le, hogy amíg az Offense 30+ pontot termel addig ez a D nagy valószínűséggel elég lesz.
100yard
Marinelli ideje is lejar nalam lassan. D-line magus de valahogy pont ez az egyseg nem akar osszeallni.
Blevi
Az évek óta leszart run stupper DT posztról nem is beszélve.
Pedig szerintem pl. tavaly a Rams ellen ennyin múlott. Woods meg Colins teljesen súlytalan volt.
Cowboykarcsi90
Lehetne olyan, mint tavalyColombo volt, felrázás, új sémák, stb.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
S mivel lenémítottad ezért valószínű nem olvasod, segítek: bocsánatot is kért. Hát ilyenek is vagyunk 😉mert megdöbbentett az, hogy milyen alacsony a kerítés.Eagles topic:és miért foglalkozunk eagles topical itt?
amellett, hogy ordító bírói hiba és értem a felháborodást, valakinek a megsérülését kívánni szerintem elég gyökér dolog... 😕 nem csak kinn kritikán aluli a fanbase ahogy elnézem.Azért ez a fejletépés nem volt semmi...az az undorító vigyor a fején a végén.. remélem elszakítja az achilles-ét kövi meccsen
streamable.com/2rxyl
warr_b
karmïgran
rva
beltazor
én nem száműzöm magam ebbe a topic-ba, rendszeresen olvasom a többit is, más kérdés, hogy érdemben nem tudok azokhoz hozzászólni, így ide koncentrálódik a hozzászólásaim nagy része.
és sajnos ilyenkor belefutok ezekbe a jóképességűekbe, és most nem hagyott nyugodni.
értem, én hibám, tudhattam volna, hogy oda csak negatívan csalódni jár az ember.
rva
több mint 6 éve
értem, én hibám, tudhattam volna, hogy oda csak negatívan csalódni jár az ember.hát látod, ilyen szar emberek vagyunk
rva
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ha már a téma: Nem menj oda, ha nem kell.mert megdöbbentett az, hogy milyen alacsony a kerítés.Eagles topic:és miért foglalkozunk eagles topical itt?
amellett, hogy ordító bírói hiba és értem a felháborodást, valakinek a megsérülését kívánni szerintem elég gyökér dolog... 😕 nem csak kinn kritikán aluli a fanbase ahogy elnézem.Azért ez a fejletépés nem volt semmi...az az undorító vigyor a fején a végén.. remélem elszakítja az achilles-ét kövi meccsen
streamable.com/2rxyl
warr_b
karmïgran
rva
beltazor
én nem száműzöm magam ebbe a topic-ba, rendszeresen olvasom a többit is, más kérdés, hogy érdemben nem tudok azokhoz hozzászólni, így ide koncentrálódik a hozzászólásaim nagy része.
és sajnos ilyenkor belefutok ezekbe a jóképességűekbe, és most nem hagyott nyugodni.
értem, én hibám, tudhattam volna, hogy oda csak negatívan csalódni jár az ember.
rva
(Amúgy először azt hittem, Heath apó határon billegő szereléséről lesz szó Hurns ellen, azért az sem volt semmi.)
Ezek a csapatok közti ellentétek,szurkolói háborúk egyfelől gerjesztettek, másfelől meg nem vezetnek sehova.
Sokéves tapasztalatom, hogy az NFC East még egy béke szigete is lehetne, a Philly-drukkerek meg már lenyugodtak, mert van bajnoki címük, a Skinek meg Giants-ok meg annyira verve vannak by sors, hogy nem lehet őket bántani. Mi meg ugye mi vagyunk! 😊
Nade mit mond a feketeöves gyeek? 😊
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Off:mert megdöbbentett az, hogy milyen alacsony a kerítés.Eagles topic:és miért foglalkozunk eagles topical itt?
streamable.com/2rxyl
warr_b
karmïgran
rva
beltazor
rva
Azert ez kurva vicces egy Cowboys fantol pont az Eaglesosokrol
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."