Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
annyit azért hozzátennék, hogy sikeresen ástuk magunkat egyre mélyebbre, ahonnan már nem tudtuk a játékunkat játszani.Azért a ligaelit offensünkkel (első szerzett yardok tekintetében, ötödik 3rd pct), meg a ligaelit deffenssünkkel (6. az engedett yardok tekintetében, második 3rd pct) szépen bebuktunk két meccset zsinórban.Játszottatok három világtalan ellenfél ellen, meg kettő jó ellen, ebből jön ki a 3-2-es mérleg. Ti a kettő között vagytok.
Valahol ennek az okát kellene megtalálni.
100yard
gabokocka
persze nyilván a "ha"-nak nincs sok értelme a sportban, de azért megkockáztatom, hogy HA Cooper nem adja fel a labdát a CB-nek, hanem elkapja, akkor a 20 yardról minimum 3 pontra jók vagyunk, kickoff, touchback, és akkor a következő drive-ot nem félpályáról kell kezdenie a Packersnek, és talán 75 yard alatt meg tudjuk állítani (mert 47-ről nem sikerült). és akkor nem 0-17 a félidő, nem kell 47-szer próbálkoznia passzal Dak-nak, tovább marad lehetőségünk 1, futni, 2, fárasztani az össze-vissza sérülő Packers D falat, és 3, nem Rodgers kezébe adni a labdát.
és hát ugye mindig könnyebb előnyből játszani, mint futni az eredmény után.
no de hát mindenki látta a meccset.
több mint 6 éve
Igen ez így van, de ebben a keretben tobb van mint a kozepszer(szar).Azért a ligaelit offensünkkel (első szerzett yardok tekintetében, ötödik 3rd pct), meg a ligaelit deffenssünkkel (6. az engedett yardok tekintetében, második 3rd pct) szépen bebuktunk két meccset zsinórban.Játszottatok három világtalan ellenfél ellen, meg kettő jó ellen, ebből jön ki a 3-2-es mérleg. Ti a kettő között vagytok.
100yard
gabokocka
több mint 6 éve
Azért a ligaelit offensünkkel (első szerzett yardok tekintetében, ötödik 3rd pct), meg a ligaelit deffenssünkkel (6. az engedett yardok tekintetében, második 3rd pct) szépen bebuktunk két meccset zsinórban.Játszottatok három világtalan ellenfél ellen, meg kettő jó ellen, ebből jön ki a 3-2-es mérleg. Ti a kettő között vagytok.
100yard
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Azért a ligaelit offensünkkel (első szerzett yardok tekintetében, ötödik 3rd pct), meg a ligaelit deffenssünkkel (6. az engedett yardok tekintetében, második 3rd pct) szépen bebuktunk két meccset zsinórban.Nagyon egyszerű az ok: mindkét csapat, amelyiktől kiszoptunk, jobban akarta a győzelmet. Nézzétek vissza, csak az összefoglalókat, csípnek, rúgnak (ha kell torokra mennek), de megtesznek MINDENT, hogy elérjék a céljukat. Mi meg asszisztáltunk mindkettőhöz. A hibák is abból jönnek, hogy hibára KÉNYSZERÍTENEK minket. Ennyike.
100yard
Az Igülsz ellen sem kell nagyon reménykednünk, ilyen játékkal oda - vissza mossák fel velünk a padlót.
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Azért a ligaelit offensünkkel (első szerzett yardok tekintetében, ötödik 3rd pct), meg a ligaelit deffenssünkkel (6. az engedett yardok tekintetében, második 3rd pct) szépen bebuktunk két meccset zsinórban.Valahol ennek az okát kellene megtalálni.
több mint 6 éve
Adott a kerdes.Elhiszem hogy ideges a fiú mert nincs még szerződése, ezért +5 milliót rátolok még a 35 millióra. 😊
Mit mond most Jerry Dak ugynokenek?
Blevi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Adott a kerdes. Mit mond most Jerry Dak ugynokenek?
több mint 6 éve
és már olvastam olyan (amúgy eddig mértékadónak gondolt) véleményeket, hogy nem Dak-ot kell hibáztatni. WFT?!3 interception az 3 interception. Lehet szépítgetni, hogy az elsőnél jajj, Amari elejtette, de az masszívan mögé volt dobva, ha vezette volna az elkapót, akkor az sima TD. a másodiknál nem is látta a cornert, és eleve egy szűk double coverage-be dobta be, ha nincs a corner akkor is lehet, hogy kórház passz. a harmadikat meg inkább meg se néztem...
két olyan csapatot nem sikerült megverni, amit SB aspirációkkal meg kellett volna.
és nem kell a hiányzókra fogni, a Brees nélküli Saints azóta is veretlen, és a Luck nélküli Colts megveri a Chiefs-et, ja és a GB-ben a második félidőre a cserék cseréi jöttek fel egyes posztokra... ha máshol megy, akkor ez nem elfogadható kifogás.
több mint 6 éve
Ez egy drive-on belul is igaz sajnos.Prescott nem bírta elviselni a nagy szerződés súlyát, amit így meg sem kap.De, meg fogja kapni a penzt Dak. Erre fog racseszni a Dallas, mert ez megoli majd a csapatepites lehetoseget. Ami viszont a legnagyobb hibaja, hogy teljwsen inkonzisztens. Az egyik heten odarak neked 300 yardot es 4 tdt, a masikon vegig szenved. Epp milyen napja van.
Innen meg ennyi a szezon, ha nem, az csoda lenne.
A Moore-mágia is elég rövid életű volt.
Charlie Firpo
Stez
több mint 6 éve
Prescott nem bírta elviselni a nagy szerződés súlyát, amit így meg sem kap.De, meg fogja kapni a penzt Dak. Erre fog racseszni a Dallas, mert ez megoli majd a csapatepites lehetoseget. Ami viszont a legnagyobb hibaja, hogy teljwsen inkonzisztens. Az egyik heten odarak neked 300 yardot es 4 tdt, a masikon vegig szenved. Epp milyen napja van.
Innen meg ennyi a szezon, ha nem, az csoda lenne.
Charlie Firpo
több mint 6 éve
Prescott nem bírta elviselni a nagy szerződés súlyát, amit így meg sem kap.Innen meg ennyi a szezon, ha nem, az csoda lenne.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Kurvara el kell gondolkodni mindenkinek. Dakkal es Garettel a legelejen. Birok is buzik voltak de ez kurvagyenge volt, ez is kurvagyenge volt.
több mint 6 éve
úgy tűnik majdnem mindenkit összedrótoztakNem sok eredménye van...
rva
több mint 6 éve
úgy tűnik majdnem mindenkit összedrótoztak
több mint 6 éve
Adams legyen barmekkora felisten "csak" egy wr, nalatok Tyron Smith fog hianyozni. Backup LT milyen?Ha nem is lenne elég a Tyronosaurus hiánya, a másik oldalon La'el Collins is megsérült, de ő játszani fog.
JayB
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Adams legyen barmekkora felisten "csak" egy wr, nalatok Tyron Smith fog hianyozni. Backup LT milyen?Cam Fleming fog várhatóan játszani a Smith-ek ellen. Olyan jó megbízható, ahogy én emlékszem.
JayB
Érdekes lesz látni a falat együtt mozogni, a szentek ellen sok probléma volt, főleg Freddy-vel, ezért sem ment jól a futás. La'el Collins meg alig edzett, Zack Martin szintén hátsérült, Connor Williams meg enyhén hullámzó.
Szóval így nyomja majd a támadófal.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Adams legyen barmekkora felisten "csak" egy wr, nalatok Tyron Smith fog hianyozni. Backup LT milyen?
több mint 6 éve
Gallup visszatér, ha jól olvasom.Az jó!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Brees se játszott aztán... Nem hiszek a kretén "mi vesztettük el a meccset" frázisban, de a Cowboys szép gödröt ásott magának.Adams nélkül illene hozni, írtam én. Erre jött, hogy mindegy, hogyan, de nyerni kell, hogy kiderüljön, nem csak a nyomik ellen megy. Erre mondom, ha nincs Adams, akkor azért ez nem derül ki, mert nélküle hurka a Packers-támadósor, ergo nem lehet azt mondani, hogy elit csapatot vertetek meg. Viszont ha játszik, akkor elég karcos lehet a győzelmetek. De mivel nem játszik, szerintem nyertek.Nem erről írtam.Hogy ne változtatna. Ha nélküle, akkor azért erőteljesen fogható a Packers támadósora, így pedig nem egy igazán kemény ellenfelet győztök le. Ha játszik, akkor viszont nagyon karcos a győzelem.Adamsszel vagy nélküle... a lényegen nem változtat, hogy kötelező nyernie a csapatnak, hogy bizonyítsák nem csak nyomik ellen tudnak kemények lenni.Valaki írta, hogy nem megy nekünk mostanában a Pack ellen, úhogy utánanéztem. 😀Adams nelkul azert illene ezt hozni meg igy is 😊
Overall 19:17.re vezetnek, úgy hogy az utolsó 2 meccset ők nyerték ellenünk, ez alapján nem vészes a mérleg. Az már aggasztóbb, hogy az utolsó 8 lejátszott meccsből 7 -et is ők vittek el. Mióta pedig Rodgers a QB, azóta 9 meccsből mindössze 2-őt nyertünk.
Hogy valami bíztatóbbat is írjak, mióta Dak a QB nálunk, azóta "csak" 2:1-re vezetnek 😀 Lehet egyenlíteni 😊
Antonius
Wyatt
gyeek
Wyatt
gyeek
Wyatt
Josh Jones a practice squadban! Bírtam draftról jövet, remélem jól fog menni neki.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 6 éve
Adams nélkül illene hozni, írtam én. Erre jött, hogy mindegy, hogyan, de nyerni kell, hogy kiderüljön, nem csak a nyomik ellen megy. Erre mondom, ha nincs Adams, akkor azért ez nem derül ki, mert nélküle hurka a Packers-támadósor, ergo nem lehet azt mondani, hogy elit csapatot vertetek meg. Viszont ha játszik, akkor elég karcos lehet a győzelmetek. De mivel nem játszik, szerintem nyertek.Nem erről írtam.Hogy ne változtatna. Ha nélküle, akkor azért erőteljesen fogható a Packers támadósora, így pedig nem egy igazán kemény ellenfelet győztök le. Ha játszik, akkor viszont nagyon karcos a győzelem.Adamsszel vagy nélküle... a lényegen nem változtat, hogy kötelező nyernie a csapatnak, hogy bizonyítsák nem csak nyomik ellen tudnak kemények lenni.Valaki írta, hogy nem megy nekünk mostanában a Pack ellen, úhogy utánanéztem. 😀Adams nelkul azert illene ezt hozni meg igy is 😊
Overall 19:17.re vezetnek, úgy hogy az utolsó 2 meccset ők nyerték ellenünk, ez alapján nem vészes a mérleg. Az már aggasztóbb, hogy az utolsó 8 lejátszott meccsből 7 -et is ők vittek el. Mióta pedig Rodgers a QB, azóta 9 meccsből mindössze 2-őt nyertünk.
Hogy valami bíztatóbbat is írjak, mióta Dak a QB nálunk, azóta "csak" 2:1-re vezetnek 😀 Lehet egyenlíteni 😊
Antonius
Wyatt
gyeek
Wyatt
gyeek

több mint 6 éve
Nem erről írtam.Hogy ne változtatna. Ha nélküle, akkor azért erőteljesen fogható a Packers támadósora, így pedig nem egy igazán kemény ellenfelet győztök le. Ha játszik, akkor viszont nagyon karcos a győzelem.Adamsszel vagy nélküle... a lényegen nem változtat, hogy kötelező nyernie a csapatnak, hogy bizonyítsák nem csak nyomik ellen tudnak kemények lenni.Valaki írta, hogy nem megy nekünk mostanában a Pack ellen, úhogy utánanéztem. 😀Adams nelkul azert illene ezt hozni meg igy is 😊
Antonius
Wyatt
gyeek
Wyatt
több mint 6 éve
Hogy ne változtatna. Ha nélküle, akkor azért erőteljesen fogható a Packers támadósora, így pedig nem egy igazán kemény ellenfelet győztök le. Ha játszik, akkor viszont nagyon karcos a győzelem.Adamsszel vagy nélküle... a lényegen nem változtat, hogy kötelező nyernie a csapatnak, hogy bizonyítsák nem csak nyomik ellen tudnak kemények lenni.Valaki írta, hogy nem megy nekünk mostanában a Pack ellen, úhogy utánanéztem. 😀Adams nelkul azert illene ezt hozni meg igy is 😊
Antonius
Wyatt
gyeek

több mint 6 éve
Adamsszel vagy nélküle... a lényegen nem változtat, hogy kötelező nyernie a csapatnak, hogy bizonyítsák nem csak nyomik ellen tudnak kemények lenni.Valaki írta, hogy nem megy nekünk mostanában a Pack ellen, úhogy utánanéztem. 😀Adams nelkul azert illene ezt hozni meg igy is 😊
Antonius
Wyatt
több mint 6 éve
Valaki írta, hogy nem megy nekünk mostanában a Pack ellen, úhogy utánanéztem. 😀Adams nelkul azert illene ezt hozni meg igy is 😊
Antonius