Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
Start:Cowboys EVP Stephen Jones says the team "still needs" to talk to Dez Bryant about his contract. - rotoworld
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Flaming szerződése, 1 év, up to 3,5 million. Ez alapján egy swing tackle lesz, nem kezdő. Én legalábbis reménykedem.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2018/03/26/cowboys-close-to-three-offensive-line-deals/amp/?__twitter_impression=trueHa megegyezunk DeMarcus-szal és Zack-kel, akkor onnan is leeshet néhány milla (olvasám korábban). A fal meg majd nyáron véglegesedik.
Ha ez igaz akkor valakinek erik a cut ma. Egyebkent nem fogunk beferni.
100yard
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
2. körre Justin Reid nagy fogás lenne.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Azért ha így marad a roster a darfton simán jöhet egy BPA LB és FS preferenciával.profootballtalk.nbcsports.com/2018/03/26/cowboys-close-to-three-offensive-line-deals/amp/?__twitter_impression=trueNe tartsd vissza a levegőt amíg cutolnak valakit a WR-ek közül... Beasley simán megéri a pénzét, pl. a Pats imádja a fajtáját. 😊 Terrance Williams szerződése idén garantált, ő is maximum csereként jöhet szóba. Dez idén még Cowboy marad. Erős a gyanúm, hogy fizetéscsökkentés miatt gyűjtik köre a kompetíciót. Táborig Noah Brownt is el lehet cserélni egy kondis pikkért, Switzernek meg gondolom Beasley helyét kellene átvennie.
100yard
Amúgy Witten szerződését átstrukturálták, Fleming abból jött, Looney meg Martin nem robbant bankot.
gyeek
több mint 7 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2018/03/26/cowboys-close-to-three-offensive-line-deals/amp/?__twitter_impression=trueNe tartsd vissza a levegőt amíg cutolnak valakit a WR-ek közül... Beasley simán megéri a pénzét, pl. a Pats imádja a fajtáját. 😊 Terrance Williams szerződése idén garantált, ő is maximum csereként jöhet szóba. Dez idén még Cowboy marad. Erős a gyanúm, hogy fizetéscsökkentés miatt gyűjtik köre a kompetíciót. Táborig Noah Brownt is el lehet cserélni egy kondis pikkért, Switzernek meg gondolom Beasley helyét kellene átvennie.
100yard
Amúgy Witten szerződését átstrukturálták, Fleming abból jött, Looney meg Martin nem robbant bankot.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 7 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2018/03/26/cowboys-close-to-three-offensive-line-deals/amp/?__twitter_impression=trueHa ez igaz akkor valakinek erik a cut ma. Egyebkent nem fogunk beferni.
több mint 7 éve
Remélem Linehan és Garrett is, valami hasonlón gondolkodik/dolgozik nagy erőkkel éppen.www.bloggingtheboys.com/2018/3/25/17159424/maybe-smashmouth-spread-should-be-the-new-word-for-a-dak-friendly-offense
több mint 7 éve
Marcus Martin igazolás küszöbön van. Lyukakat betömve illetve frissítve a backup sort, egyre biztosabbnak tűnik a LB pick első körben (ha Ridleyt kihúznák korábban).
több mint 7 éve
Lássuk a számokat, aztán kiderül swing tackle, vagy kezdő RT. Utóbbi esetben kissé morcos leszek.draft után kiderül. egyelőre mindkét opció él, jöjjön a BPA.
gyeek
több mint 7 éve
Lássuk a számokat, aztán kiderül swing tackle, vagy kezdő RT. Utóbbi esetben kissé morcos leszek.
több mint 7 éve
Gondolom swing tackle lesz elsősorban. Lehet tudni róla valamit?Erről olvastam, hogy La'el ebben az esetben átmehet bal guard-nak. Érdekes lesz, főleg, ha G-t draftolunk elől.
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Gondolom swing tackle lesz elsősorban. Lehet tudni róla valamit?2014-ben draftoltuk a 4. körben. Nem indult túl jól a pályafutása erősen bust szagú volt, aztán 2016-ban Scar papa alatt képes volt fejlődni és tavaly már egy teljesen átlagos tackle lett belőle.
Cowboykarcsi90
Kérdés nála az, hogy Scar papa nélkül mire lesz képes majd.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Gondolom swing tackle lesz elsősorban. Lehet tudni róla valamit?SB győztes is lesz a csapatban.
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Gondolom swing tackle lesz elsősorban. Lehet tudni róla valamit?
több mint 7 éve
Cowboys signed OT Cameron Fleming, formerly of the Patriots.
több mint 7 éve
most még nem 😊szóval ha a szakács mindig elsózza az ételt, akkor új edénykészlet kell neki?Szoval Te is Prescottot küldenéd az elsőkörössel egy rookiért, mint Beltazor? 😛 😀
szerintem Dez marad.
slowmotion
Én már annyiszor leírtam itt, hogy szerintem hülyeség lenne most kitenni Bryantet, hogy nem kezdem el mégegyszer.
A legvalószínűbb szerintem az, hogy 2018ban marad ezzel a fizetéssel. Feltankolnak annyi fiatal és jelentős upside-al rendelkező elkapóval amennyivel csak tudnak. Aztán visszatérnek erre az egész paycut dologra 2019ben. A csapatvezetőség szempontjából remélhetőleg, már egy sokkal jobb tárgyalási pozícióból, köszönhetően az ifjonc titán(ok)nak.
Cowboykarcsi90
de ez az év vízválasztó lesz Dak szempontjából, mert hiába olcsó, ha esetleg alacsonyabban van a plafonja, mint a most draftra kerülő csikóknak. de legrosszabb esetben marad backupnak 😀
több mint 7 éve
www.bloggingtheboys.com/2018/3/24/17158646/comparing-allen-hurns-career-stat-line-with-sammy-watkins-is-eye-openingSzámomra nagyon nagy facepalm lett volna, Watkinsra cserélni Dezt.
több mint 7 éve
1+87?A mezszámra én is kíváncsi leszek.
Cowboykarcsi9088 visszafelé.
88 fejjel lefelé.
???
gyeek

több mint 7 éve
szóval ha a szakács mindig elsózza az ételt, akkor új edénykészlet kell neki?Szoval Te is Prescottot küldenéd az elsőkörössel egy rookiért, mint Beltazor? 😛 😀
szerintem Dez marad.
slowmotion
Én már annyiszor leírtam itt, hogy szerintem hülyeség lenne most kitenni Bryantet, hogy nem kezdem el mégegyszer.
A legvalószínűbb szerintem az, hogy 2018ban marad ezzel a fizetéssel. Feltankolnak annyi fiatal és jelentős upside-al rendelkező elkapóval amennyivel csak tudnak. Aztán visszatérnek erre az egész paycut dologra 2019ben. A csapatvezetőség szempontjából remélhetőleg, már egy sokkal jobb tárgyalási pozícióból, köszönhetően az ifjonc titán(ok)nak.
több mint 7 éve
szóval ha a szakács mindig elsózza az ételt, akkor új edénykészlet kell neki?szerintem Dez marad.
több mint 7 éve
Most olvastam, hogy Hernandez New Yorkba is látogat. Ez növeli az értékét a Cowboysnál. 😊
több mint 7 éve
Nagyot nyertetek Hurnsszel.Kösz. Az előző hsz-eddel bevonzottad hozzánk!
iktriad
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Nagyot nyertetek Hurnsszel.
több mint 7 éve
Plusz, ha csak szimplán üzleti szemmel nézzük sem hiszem, hogy akárki adná a top4 közül a pickjét ennyiért. Márpedig azon kívül, az hogy Presscottnál jobbat hozzunk, leginkább lutri.Feltrade: Dak + 1.kör és QB pick 😊Most, hogy Dzsoki-nak Prescott-mezt hozott a Jézuska? Sírna, tehát határozott: NEM! 😊
beltazor
Amúgy most épp ő a legolcsóbb kezdő QB a ligában, annyira meg nem szar.
Charlie Firpo