Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
Jó a fizuja is. 2018-ban $1.54 million (+ $100,000 workout bonus) jár neki, 2019-ben meg Free Agent. Ha összevetem Smith 2 éves, 4,2 millás új fizujával, akkor egész jól jöttünk ki ebből a cseréből. (Na persze várjunk még ezzel, amíg nem látjuk játszani...)Pont ezért nem értem odaát a Raiders topikban, a “az olcsóbb FB-t akarták, megvolt Smith, ezért Olawalenak menni kellett” hozzászólásokat. Nem tudom hogy jön ki nekik, hogy Smith az olcsóbb opció.
Antonius
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Jó a fizuja is. 2018-ban $1.54 million (+ $100,000 workout bonus) jár neki, 2019-ben meg Free Agent. Ha összevetem Smith 2 éves, 4,2 millás új fizujával, akkor egész jól jöttünk ki ebből a cseréből. (Na persze várjunk még ezzel, amíg nem látjuk játszani...)
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Olawale jó.A fentieken túl még egyébként kifejezetten jó short yardage backnek is számít, bár ez Zeke mellett nem tom mennyire faktor.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Így már érthető. Csodálkoztam én is, honnan tér vissza, amikor a nagycsapatban egy percet nem játszott. PFF szerint egyébként konkrétan a 2. legjobb pass-protecting fullback volt 2017-ben, akár még jól is járhatunk vele. Egy 5. kört adtunk érte, a Raiders meg visszaküldött vele egy 6.-at. Ennyit megért.en.wikipedia.org/wiki/Jamize_OlawaleNa, megtört a jég! Jamize Olawale visszatér Dallasba! Betömték a lyukat fullback poszton! Boom, motherfucker!Visszatér? Játszott Ő már nálunk?
gyeek
Cowboykarcsi90
empty taxi
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
en.wikipedia.org/wiki/Jamize_OlawaleNa, megtört a jég! Jamize Olawale visszatér Dallasba! Betömték a lyukat fullback poszton! Boom, motherfucker!Visszatér? Játszott Ő már nálunk?
gyeek
Cowboykarcsi90

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Na, megtört a jég! Jamize Olawale visszatér Dallasba! Betömték a lyukat fullback poszton! Boom, motherfucker!Visszatér? Játszott Ő már nálunk?
gyeek
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
A helyzet, hogy box safetyből sosem volt hiánya a Cowboysnak az elmúlt évek során. Egy klasszikus megbízható mélységi söprögető kellene, ez sajnos nem Vaccaro.Én nagyon szeretem a játékát sajnálom, hogy nem sikerült visszahoznunk. Futás ellen meg a box-ban nagyon jó, jól szerel kevés missed tackle-je van. A mi rendszerünkben coverage-ben nem volt a legjobb de nem volt annyira vészes idei szezonjában 3int-et is szerzett mielőtt megsérült.Rendre azt irják, képben van. Azán persze, ki tudja?Ol és tán Wr után a drafton jó anyag jön majd, Vaccaro meg a bonusz!Valaki már elárulhatná nekem, hogy mi olyan vonzó Vaccaroban mert én nem látom. 😕
Charlie Firpo
gyeek
Charlie Firpo
Szerintem jól járnátok vele
kapitnono
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Igen, pont erről olvastam, hogy ez szól ellene, ami abból indul ki, hogy Richards a mélységi safety pozíciót szereti. Ha jó, szerintem jöhetne, kellene valaki, aki hátul lát a pályán.Én nagyon szeretem a játékát sajnálom, hogy nem sikerült visszahoznunk. Futás ellen meg a box-ban nagyon jó, jól szerel kevés missed tackle-je van. A mi rendszerünkben coverage-ben nem volt a legjobb de nem volt annyira vészes idei szezonjában 3int-et is szerzett mielőtt megsérült.Rendre azt irják, képben van. Azán persze, ki tudja?Ol és tán Wr után a drafton jó anyag jön majd, Vaccaro meg a bonusz!Valaki már elárulhatná nekem, hogy mi olyan vonzó Vaccaroban mert én nem látom. 😕
Charlie Firpo
gyeek
Charlie Firpo
kapitnono
Ez meg Tre Boston mellett szólna, ha tényleg akarnánk őt.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Én nagyon szeretem a játékát sajnálom, hogy nem sikerült visszahoznunk. Futás ellen meg a box-ban nagyon jó, jól szerel kevés missed tackle-je van. A mi rendszerünkben coverage-ben nem volt a legjobb de nem volt annyira vészes idei szezonjában 3int-et is szerzett mielőtt megsérült.Rendre azt irják, képben van. Azán persze, ki tudja?Ol és tán Wr után a drafton jó anyag jön majd, Vaccaro meg a bonusz!Valaki már elárulhatná nekem, hogy mi olyan vonzó Vaccaroban mert én nem látom. 😕
Charlie Firpo
gyeek
Charlie Firpo

több mint 7 éve
Rendre azt irják, képben van. Azán persze, ki tudja?Ol és tán Wr után a drafton jó anyag jön majd, Vaccaro meg a bonusz!Valaki már elárulhatná nekem, hogy mi olyan vonzó Vaccaroban mert én nem látom. 😕
Charlie Firpo
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Ol és tán Wr után a drafton jó anyag jön majd, Vaccaro meg a bonusz!Valaki már elárulhatná nekem, hogy mi olyan vonzó Vaccaroban mert én nem látom. 😕
Charlie Firpo
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 7 éve
Ol és tán Wr után a drafton jó anyag jön majd, Vaccaro meg a bonusz!(Szerk.: ebből a WR hátha csak terv, a drafton is jön néhány jó játékos)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Na de minden hiányunkat a draftról akarjuk pótolni? Az szerintem nehéz lesz...Van valakinek elképzelése arról, hogy mit csinálunk (pontosabban nem csinálunk) a FA piacon?Sztívün nem hagyja, hogy a játékosok diktálják a piaci értéküket. Ami abból a szempontból nem is baj, hogy az utolsó jól bevált FA igazolás Jeremy Mincey volt és annak az üzletnek a nagyszerű mivoltát hallgathattuk pár évig elalvás előtt, szóval minek túlfizetni a játékost ha úgyis bust lesz az igazolás. 😊
Mi lehet ez a nagy csend?
tamas424
gyeek
több mint 7 éve
Na, megtört a jég! Jamize Olawale visszatér Dallasba! Betömték a lyukat fullback poszton! Boom, motherfucker!
több mint 7 éve
Van valakinek elképzelése arról, hogy mit csinálunk (pontosabban nem csinálunk) a FA piacon?Sztívün nem hagyja, hogy a játékosok diktálják a piaci értéküket. Ami abból a szempontból nem is baj, hogy az utolsó jól bevált FA igazolás Jeremy Mincey volt és annak az üzletnek a nagyszerű mivoltát hallgathattuk pár évig elalvás előtt, szóval minek túlfizetni a játékost ha úgyis bust lesz az igazolás. 😊
Mi lehet ez a nagy csend?
tamas424
több mint 7 éve
Van valakinek elképzelése arról, hogy mit csinálunk (pontosabban nem csinálunk) a FA piacon?Mi lehet ez a nagy csend?
több mint 7 éve
Ja igen: "The Dallas Cowboys are the only team not to have signed an unrestricted free agent now that the Pittsburgh Steelers signed linebacker Jon Bostic on Sunday."
Mi minőségre utazunk 😀 😀
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Meghívtuk Inman-t és Hunter-t. Én személy szerint egyikben sem látok túl sokat, de Butler úgyis elmegy és ezek szerint a hátsó körökben most nem akarunk WR-t húzni. Hunter 2. körös draft volt annak idején, de csúnya bust lett, ha már mindenáron szerződünk valamelyikkel, akkor inkább Inmant preferálnám, neki legalább volt egyszer egy 800+ yardos szezonja 😀
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Agent Scandrick a fővárosba teszi át a székhelyét. Visszavonom a jó teljesítményére utaló jókívánságomat. 😀pont a libalegelőn akar évi nyolc meccset lejátszani ilyen lábakkal? hát, biztos megvan az a pénz...
gyeek
több mint 7 éve
Agent Scandrick a fővárosba teszi át a székhelyét. Visszavonom a jó teljesítményére utaló jókívánságomat. 😀
több mint 7 éve
Az a kérdés, hogy Kris-nek kell-e valamelyik. 😊Tre Boston-nak tudnék örülni, kipróbált játékos sosem árt egy fiatalokkal teli DB csapatba.Én leginkább Tre Boston mutterjának tudnék örülni, de a fia foci szempontból alul-értékelt arany.
rva
gyeek
(Most látom csak, hogy 79-es születésű ez a mi edzőüdvöskénk)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Tre Boston-nak tudnék örülni, kipróbált játékos sosem árt egy fiatalokkal teli DB csapatba.Én leginkább Tre Boston mutterjának tudnék örülni, de a fia foci szempontból alul-értékelt arany.
rva
több mint 7 éve
Na, megérkezett Waddle is Fleming mellé vendégnek a Patriotsból. Értem én, hogy kell a depth az OL-ba és azt is megértem, hogy csórók vagyunk, de még így sem értem teljesen, mit akarunk ettől a párostól...Ha azt mondom, hogy ne szerezzen ellenük egy Adrian Clayborn kaliberű játékos 6 sacket, akkor nem tettem túl magasra a lécet. 😀
Antonius
több mint 7 éve
Na, megérkezett Waddle is Fleming mellé vendégnek a Patriotsból. Értem én, hogy kell a depth az OL-ba és azt is megértem, hogy csórók vagyunk, de még így sem értem teljesen, mit akarunk ettől a párostól...
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
L.P. Ladouceur 1 évre hosszabbítva.HoF long snapper.
Cowboykarcsi90