Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
Feltrade: Dak + 1.kör és QB pick 😊Most, hogy Dzsoki-nak Prescott-mezt hozott a Jézuska? Sírna, tehát határozott: NEM! 😊
beltazor
Amúgy most épp ő a legolcsóbb kezdő QB a ligában, annyira meg nem szar.
Ez a Szenszej meg majd jól megedzi az elkapóinkat.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Ha lesz olyan WO prospect tizenkilencen, akit a FO érdemesnek talál, ki fogják húzni, ebben én egészen biztos vagyok. 2012ben az sem akadályozta meg a vezetőséget egy feltradetől 1/6-ra Claiborneért, hogy az előtt igazolta le Carrt 50 millióért. Vagy ahogy 2015ben ugynacsak jött Gregory, annak ellenére hogy már érkezett Hardy FA piacon, plusz az előző drafton, a második körben Lawrence.Alapból a fal (falak) és az LB most fontosabb célnak tűnik, én ezt írtam. Meg persze draftolhatjuk Allent is.
Ahogy Gyeek is írta, legrosszabb esetben megválnak Beasleytől ha kell, vagy Anthony Browntól.
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Ha lesz olyan WO prospect tizenkilencen, akit a FO érdemesnek talál, ki fogják húzni, ebben én egészen biztos vagyok. 2012ben az sem akadályozta meg a vezetőséget egy feltradetől 1/6-ra Claiborneért, hogy az előtt igazolta le Carrt 50 millióért. Vagy ahogy 2015ben ugynacsak jött Gregory, annak ellenére hogy már érkezett Hardy FA piacon, plusz az előző drafton, a második körben Lawrence. Ahogy Gyeek is írta, legrosszabb esetben megválnak Beasleytől ha kell, vagy Anthony Browntól.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Sutton már a 3. körös Cowboys picknél se lesz elérhető, ezt borítékolhatod. Első körös belső falemberre nem látok sok esélyt, pontosabban ha kimennének a kiszemelt LB-k, Ridley vagy DJ Moort korainak érzik, akkor lehet Hernandezt húzzák. OT-t ki merem jelenteni, hogy nem húznak első körben.Inkább a korai WR húzás (pl. Ridley) ezek után már sok lenne, de ha bent van a 4. körben még Sutton, akkor én nem rúgnám el! 😊Nem hiszem hogy azért passzolnák Ridleyt, mert Noah Brown rosteren van.A linkben levő táblázattal kezdjetek barátkozni, a prémium pickek onnan lesznek kiválasztva. Eddig jó.Hát WR draftról lehet lassan letehetünk.
www.bloggingtheboys.com/2018/3/23/17150408/pre-draft-visits-private-workouts-what-do-they-tell-us-about-cowboys-draft-strategy
gyeek
100yard
gyeek
Jöhet az első két körben jó G vagy T és LB.
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Pláne azért mert akkor kit padoztatsz ? Brynt 17 millióért, TWill-t, vagy a frissen szerződtetett Hurns-t ? Mert az első köröst WR-t illik kezdőként játszatni.Inkább a korai WR húzás (pl. Ridley) ezek után már sok lenne, de ha bent van a 4. körben még Sutton, akkor én nem rúgnám el! 😊Nem hiszem hogy azért passzolnák Ridleyt, mert Noah Brown rosteren van.A linkben levő táblázattal kezdjetek barátkozni, a prémium pickek onnan lesznek kiválasztva. Eddig jó.Hát WR draftról lehet lassan letehetünk.
www.bloggingtheboys.com/2018/3/23/17150408/pre-draft-visits-private-workouts-what-do-they-tell-us-about-cowboys-draft-strategy
gyeek
100yard
gyeek
Charlie Firpo
több mint 7 éve
Inkább a korai WR húzás (pl. Ridley) ezek után már sok lenne, de ha bent van a 4. körben még Sutton, akkor én nem rúgnám el! 😊Nem hiszem hogy azért passzolnák Ridleyt, mert Noah Brown rosteren van.A linkben levő táblázattal kezdjetek barátkozni, a prémium pickek onnan lesznek kiválasztva. Eddig jó.Hát WR draftról lehet lassan letehetünk.
gyeek
100yard
gyeek
Ja és Dez bajban (ezek után már biztos meg is sértődött). Belemehet a fizetéscsökkentésbe. Én most őt Butler pótléknak gondolom, nem rögtön X-nek.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Én úgy érzem ez a lépés Bryant cutot jelent.Ugyanerre gondoltam én is, ráadásul nekem már az is erre mutatott, hogy Dez elkezdett edzőhöz járni. Nagyon bízom benne, hogy még teszünk vele egy utolsó próbát, rohadt szar lenne látni, ha jövőre összehozna valahol egy 1200+ yardos szezont, de megértem, ha ezek után cut lesz.
100yard
Ettől függetlenül én piszkosul örülök Hurnsnek, 26 éves és még bőven van benne fejlődési potenciál. Nagyon jó a pénz is, amit adtunk neki, 2 évre 12 millát simán megér. Az már más lapra tartozik, hogy ha beválik, ugyanakkor kell nagy pénzt adni neki is, mint Dak-nek, de ez már a kellemes gond lenne...
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Special team sem ad elég okot, hogy a top WR prospectet ott hagyják ha még nem vitték volna ki. Beasley tűnik kakukk tojásnak és a totem oszlop alján székelő Brown a második.Noah Brown volt tavaly az egyetlen WR-ünk akit be lehetett tenni special teambe. De még ha nem is ez a legfontosabb, nélküle is van még 6 WR.Nem hiszem hogy azért passzolnák Ridleyt, mert Noah Brown rosteren van.A linkben levő táblázattal kezdjetek barátkozni, a prémium pickek onnan lesznek kiválasztva. Eddig jó.Hát WR draftról lehet lassan letehetünk.
gyeek
100yard
gyeek
Én úgy érzem ez a lépés Bryant cutot jelent.
100yard
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 7 éve
Noah Brown volt tavaly az egyetlen WR-ünk akit be lehetett tenni special teambe. De még ha nem is ez a legfontosabb, nélküle is van még 6 WR.Nem hiszem hogy azért passzolnák Ridleyt, mert Noah Brown rosteren van.A linkben levő táblázattal kezdjetek barátkozni, a prémium pickek onnan lesznek kiválasztva. Eddig jó.Hát WR draftról lehet lassan letehetünk.
gyeek
100yard
gyeek
Én úgy érzem ez a lépés Bryant cutot jelent.
több mint 7 éve
Nem hiszem hogy azért passzolnák Ridleyt, mert Noah Brown rosteren van.A linkben levő táblázattal kezdjetek barátkozni, a prémium pickek onnan lesznek kiválasztva. Eddig jó.Hát WR draftról lehet lassan letehetünk.
gyeek
100yard
több mint 7 éve
A linkben levő táblázattal kezdjetek barátkozni, a prémium pickek onnan lesznek kiválasztva. Eddig jó.Hát WR draftról lehet lassan letehetünk.
gyeek
több mint 7 éve
A mezszámra én is kíváncsi leszek.
Cowboykarcsi90
88 fejjel lefelé.
???
több mint 7 éve
A kedvenc részem Hurnsről, Broaddus mestertől: ”He has taken some big hits and got up to tell the defender he’s good. Physical toughness.”Illetve: “... Again, his best routes are in the middle and outside.” Akkor legyen is ez használva!
Azt is írják még, hogy zavarba ejtő, mennyire hasonlít a termetük, játékuk, erősségük Dezzel.
A mezszámra én is kíváncsi leszek.
több mint 7 éve
Kedvenc játékosom a főellenséghez, szomorú 😕Mindeközben mustaine sorozatunk folytatódik:
mustaine
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Beasley értékét kb. egy 5-6. körre taksálom... 😐
több mint 7 éve
Dez biztos átengedi neki a 88-ast! 😀
több mint 7 éve
Kedvenc játékosom a főellenséghez, szomorú 😕Most kénytelen leszel megnézni a SB-t megint. 😊
mustaine
több mint 7 éve
Hurns jön ide. Két évre, összeget még nem tudok.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
A linkben levő táblázattal kezdjetek barátkozni, a prémium pickek onnan lesznek kiválasztva. Eddig jó.Én Leighton Vander Esch-t szeretném 😊
gyeek
több mint 7 éve
A linkben levő táblázattal kezdjetek barátkozni, a prémium pickek onnan lesznek kiválasztva. Eddig jó.www.bloggingtheboys.com/2018/3/23/17150408/pre-draft-visits-private-workouts-what-do-they-tell-us-about-cowboys-draft-strategy
több mint 7 éve
ez ugye abból a feltételezésből indul ki, hogy Byron tényleg CB lesz.Én jelenleg a cornerben nem vagyok biztos.Beasley-t ha nem idén, de jövőre biztosan elküldik.vagy áttérünk small ball-ra, Warriorsnak bejött, még ha nem is ugyanaz a ligaNa ja, néhányan még emlékszünk nagy idők Dániel Zoltánjaira, Pelikán! 😊Nyilván ideologiailag képzetlen vagyok, de még egy slot wr minek? Vagy nem az ez a Thompson? Mer kicsiA lájk A Tanú referenciáért jár.
Charlie Firpo
Egyébként meg van egy kissé fura sejtésem, lehet hogy Beasleyt elcserélnék idén...?
gyeek
Nálami is úgy lenne értelme, ha Switz vagy Beasley lecsó, de hát ki tudja (Thompson vissza is hord, ahogy látom hájlájt videóból).
Charlie Firpo
slowmotion
Az új apró srác a pályát nyújtani kell, fade meg post útvonalon (Butler sebességű az emberünk ugye) én legalábbis ezt látom benne, negyedik/ötödik számú elkapóként
tavaly is az volt, hogy FA-n minden égető lyukat betömtek közepesnél rosszabb játékosokkal, és utána jöhet a BPA mert nem lesz égető szükség. nyilván ez egyfajta draft taktika is, hogy ha nincs lyuk a rosteren, akkor kevésbbé tudják kit akarsz húzni
persze egy guardot, egy safety-t, egy outside cornert és egy linebackert akkor is húzni fognak de egyelőre 10 pickünk van (jól emlékszem?) abból bármi összejöhet.
rva
Ha Jones tényleg vissza lesz rakva, akkor igy állunk. Jones-Chido-Lewis-Brown-Benwikere/White. Hoznanak egy hatodik cornerbacket? Ha lesz DB draft idén, akkor az egy safety lesz. Heath mellé, competionnek Woods és Frazier elé.
A LB és az a guard szeritnem jelenleg nagyobb need.
Cowboykarcsi90
viszont ha nem az lesz, akkor kell egy 6' magas corner szerintem
több mint 7 éve
Az O line a legnagyobb need idén. Gyakorlatilag 6 fal ember van rosteren. Abból egyik Green akinek ismerjük a képességeit, a másik valami sosem hallott G meg Smith akit nem tudunk mennyire lesz egészséges. Ez még a karcsúnál is karcsúbb.Én jelenleg a cornerben nem vagyok biztos.Beasley-t ha nem idén, de jövőre biztosan elküldik.vagy áttérünk small ball-ra, Warriorsnak bejött, még ha nem is ugyanaz a ligaNa ja, néhányan még emlékszünk nagy idők Dániel Zoltánjaira, Pelikán! 😊Nyilván ideologiailag képzetlen vagyok, de még egy slot wr minek? Vagy nem az ez a Thompson? Mer kicsiA lájk A Tanú referenciáért jár.
Charlie Firpo
Egyébként meg van egy kissé fura sejtésem, lehet hogy Beasleyt elcserélnék idén...?
gyeek
Nálami is úgy lenne értelme, ha Switz vagy Beasley lecsó, de hát ki tudja (Thompson vissza is hord, ahogy látom hájlájt videóból).
Charlie Firpo
slowmotion
Az új apró srác a pályát nyújtani kell, fade meg post útvonalon (Butler sebességű az emberünk ugye) én legalábbis ezt látom benne, negyedik/ötödik számú elkapóként
tavaly is az volt, hogy FA-n minden égető lyukat betömtek közepesnél rosszabb játékosokkal, és utána jöhet a BPA mert nem lesz égető szükség. nyilván ez egyfajta draft taktika is, hogy ha nincs lyuk a rosteren, akkor kevésbbé tudják kit akarsz húzni
persze egy guardot, egy safety-t, egy outside cornert és egy linebackert akkor is húzni fognak de egyelőre 10 pickünk van (jól emlékszem?) abból bármi összejöhet.
rva
Ha Jones tényleg vissza lesz rakva, akkor igy állunk. Jones-Chido-Lewis-Brown-Benwikere/White. Hoznanak egy hatodik cornerbacket? Ha lesz DB draft idén, akkor az egy safety lesz. Heath mellé, competionnek Woods és Frazier elé.
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Én jelenleg a cornerben nem vagyok biztos.Beasley-t ha nem idén, de jövőre biztosan elküldik.vagy áttérünk small ball-ra, Warriorsnak bejött, még ha nem is ugyanaz a ligaNa ja, néhányan még emlékszünk nagy idők Dániel Zoltánjaira, Pelikán! 😊Nyilván ideologiailag képzetlen vagyok, de még egy slot wr minek? Vagy nem az ez a Thompson? Mer kicsiA lájk A Tanú referenciáért jár.
Charlie Firpo
gyeek
Charlie Firpo
slowmotion
rva