Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
vagy áttérünk small ball-ra, Warriorsnak bejött, még ha nem is ugyanaz a ligaNa ja, néhányan még emlékszünk nagy idők Dániel Zoltánjaira, Pelikán! 😊Nyilván ideologiailag képzetlen vagyok, de még egy slot wr minek? Vagy nem az ez a Thompson? Mer kicsiA lájk A Tanú referenciáért jár.
Charlie Firpo
Egyébként meg van egy kissé fura sejtésem, lehet hogy Beasleyt elcserélnék idén...?
gyeek
Nálami is úgy lenne értelme, ha Switz vagy Beasley lecsó, de hát ki tudja (Thompson vissza is hord, ahogy látom hájlájt videóból).
Charlie Firpo
több mint 7 éve
Na ja, néhányan még emlékszünk nagy idők Dániel Zoltánjaira, Pelikán! 😊Nyilván ideologiailag képzetlen vagyok, de még egy slot wr minek? Vagy nem az ez a Thompson? Mer kicsiA lájk A Tanú referenciáért jár.
Charlie Firpo
Egyébként meg van egy kissé fura sejtésem, lehet hogy Beasleyt elcserélnék idén...?
gyeek
Nálami is úgy lenne értelme, ha Switz vagy Beasley lecsó, de hát ki tudja (Thompson vissza is hord, ahogy látom hájlájt videóból).
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Nyilván ideologiailag képzetlen vagyok, de még egy slot wr minek? Vagy nem az ez a Thompson? Mer kicsiA lájk A Tanú referenciáért jár.
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Ja igen, akartam még írni, hogy Waddle közben hosszabbított a Patriots-al.
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Nyilván ideologiailag képzetlen vagyok, de még egy slot wr minek? Vagy nem az ez a Thompson? Mer kicsiJa, azt írják róla, hogy speedet növelni hoztuk, Butler pótlására. Nem egy key weapon, de szituációs helyzetekben nagyon jól jöhet és gyakorlatilag semmit nem vesztünk vele. Csak 1 évre írattuk alá, 2,5 milláért, ebből 1 misi az aláíráspénz.
Charlie Firpo
Állítólag Hurnsért továbbra is versenyben vagyunk, de ne legyenek illúzióink, semmi esélyünk rá, megy még a Jetshez is és onnan sanszos, hogy nem fogják elereszteni.
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Nyilván ideologiailag képzetlen vagyok, de mégegy slot wr minek? Vagy nem az ez a Thompson? Mer kicsiDe gyors. 😊
Charlie Firpo
több mint 7 éve
Nyilván ideologiailag képzetlen vagyok, de még egy slot wr minek? Vagy nem az ez a Thompson? Mer kicsi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
JPP is búcsúzott a csoporttól, mondjuk nem mondom, hogy nem örülök legalább egy pöttyet
több mint 7 éve
A neve jó az biztos, ez is valami 😊Joe Thomas LB leigazolva.tök jó... lenne, ha nem LB, hanem LT 😊
Cowboykarcsi90
de hát sajnos ő már visszavonult
slowmotion
Azt olvastam róla, hogy leginkább Wilber ST snappjeit esélyes pótolni, a deffense snappjei minimálisak lesznek. Várhatóan.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Joe Thomas LB leigazolva.tök jó... lenne, ha nem LB, hanem LT 😊
Cowboykarcsi90
de hát sajnos ő már visszavonult
több mint 7 éve
Joe Thomas LB leigazolva.
több mint 7 éve
Romo szinte bármelyik WR-éből képes volt kihozni a legjobbat (kivéve Roy E Williamset...), emlékezzünk csak Laurent Robinsonra. A visszavonulása nyilvánvalóan nem tett jót Deznek. De az ő játékstílusa eléggé hasonlít a futókéra, sok kontakt, esések, stb. Jöttek a ficamok, törések és társai. Tavaly nem tudott olyan dinamikusan elszakadni, labdákat ejtett amiket korábban nem nem ejtett el. Elhasználódott kicsit. Lehet még visszaút, most is felbérelt egy "route guru" edzőt, ha 99%osan meggyógyulna és ki is tartana az egészsége, még lehet benne pár príma év. De 2014 már a múlt.Nagyon érdekes felvetések. Pár éve Dez volt az "Isten". Romo ment, Dez meg elveszik. Pedig rosszabb nem lett.az meg, hogy nem szereztük meg, az arra, hogy azért nem akarunk mindenáron megválni tőle, csak kitöltöttünk egy buliszelvényt "hátha bejön" alaponNem nagyon látom mi a terv a WR-ekkel. Szerintem öt WR most is akiket nem is nagyon szándékozunk elküldeni. FA ügynököket is nézzük meg a combine-n is nagyon a WR-eket interjúzgattuk. Lehet már Bryant elküldését készítjük elő ?Sammy Watkins megszerzésének kísérlete erre utalt. Deznek lefelé ível a pályája sajna.
100yard
gyeek
slowmotion
Ő ugyan az az elit elkapó
mint pár éve, csak kevesebb labdát kap. Nincs meg az összhang Dak és közte.
Pedig ő ugyan az az elit elkapó.
Mégis mennie kell(?). Ez egy olyan példa ami megmutatja a valóságban, hogy ha csak eliteket raksz össze egy csapatba, még nem biztos, hogy működni fog. Kell az összetartozás is hozzá.
Sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok vele (és a csapat között).
Wong
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 7 éve
Nagyon érdekes felvetések. Pár éve Dez volt az "Isten". Romo ment, Dez meg elveszik. Pedig rosszabb nem lett.az meg, hogy nem szereztük meg, az arra, hogy azért nem akarunk mindenáron megválni tőle, csak kitöltöttünk egy buliszelvényt "hátha bejön" alaponNem nagyon látom mi a terv a WR-ekkel. Szerintem öt WR most is akiket nem is nagyon szándékozunk elküldeni. FA ügynököket is nézzük meg a combine-n is nagyon a WR-eket interjúzgattuk. Lehet már Bryant elküldését készítjük elő ?Sammy Watkins megszerzésének kísérlete erre utalt. Deznek lefelé ível a pályája sajna.
100yard
gyeek
slowmotion
Ő ugyan az az elit elkapó
mint pár éve, csak kevesebb labdát kap. Nincs meg az összhang Dak és közte.
Pedig ő ugyan az az elit elkapó.
Mégis mennie kell(?). Ez egy olyan példa ami megmutatja a valóságban, hogy ha csak eliteket raksz össze egy csapatba, még nem biztos, hogy működni fog. Kell az összetartozás is hozzá.
Sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok vele (és a csapat között).
több mint 7 éve
Hurnas jon vizitre elvileg.Hurns a neve, és nagyon jó kis igazolás lenne ide. Igazi csapatember, mellé kemény, mint a szög (igaz mostanság sokat bajlódott a sérülésekkel) és sokszor szerzett kulcs pillanatokban a 4. negyedben TD-ket.
Blevi
több mint 7 éve
az meg, hogy nem szereztük meg, az arra, hogy azért nem akarunk mindenáron megválni tőle, csak kitöltöttünk egy buliszelvényt "hátha bejön" alaponNem nagyon látom mi a terv a WR-ekkel. Szerintem öt WR most is akiket nem is nagyon szándékozunk elküldeni. FA ügynököket is nézzük meg a combine-n is nagyon a WR-eket interjúzgattuk. Lehet már Bryant elküldését készítjük elő ?Sammy Watkins megszerzésének kísérlete erre utalt. Deznek lefelé ível a pályája sajna.
100yard
gyeek
több mint 7 éve
Én úgy tudom, június 1. előtt idén 8,5 milliót szabadítanánk fel, utána ez már 12,5 lenne, szóval ilyen szempontból megérné.Mondjuk egy hasonló manőverrel mint Scandrick július 1 utáni cut csak 4 M dead money maradna az idénre meg ugyanannyi jövőre. Ami felszabadul legalább fel lehetne használni Martin hoszútávújára.Nem nagyon látom mi a terv a WR-ekkel. Szerintem öt WR most is akiket nem is nagyon szándékozunk elküldeni. FA ügynököket is nézzük meg a combine-n is nagyon a WR-eket interjúzgattuk. Lehet már Bryant elküldését készítjük elő ?Sammy Watkins megszerzésének kísérlete erre utalt. Deznek lefelé ível a pályája sajna.
100yard
gyeek
100yard
www.spotrac.com/nfl/dallas-cowboys/dez-bryant-6533/
De sem Terrance, sem Noah Brown nem mutat első számú elkapó jeleket, és ezek a szabadügynökök sem tűnnek annak.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Mondjuk egy hasonló manőverrel mint Scandrick július 1 utáni cut csak 4 M dead money maradna az idénre meg ugyanannyi jövőre. Ami felszabadul legalább fel lehetne használni Martin hoszútávújára.Nem nagyon látom mi a terv a WR-ekkel. Szerintem öt WR most is akiket nem is nagyon szándékozunk elküldeni. FA ügynököket is nézzük meg a combine-n is nagyon a WR-eket interjúzgattuk. Lehet már Bryant elküldését készítjük elő ?Sammy Watkins megszerzésének kísérlete erre utalt. Deznek lefelé ível a pályája sajna.
100yard
gyeek
több mint 7 éve
Nem nagyon látom mi a terv a WR-ekkel. Szerintem öt WR most is akiket nem is nagyon szándékozunk elküldeni. FA ügynököket is nézzük meg a combine-n is nagyon a WR-eket interjúzgattuk. Lehet már Bryant elküldését készítjük elő ?Sammy Watkins megszerzésének kísérlete erre utalt. Deznek lefelé ível a pályája sajna.
100yard
több mint 7 éve
Nem nagyon látom mi a terv a WR-ekkel. Szerintem öt WR most is akiket nem is nagyon szándékozunk elküldeni. FA ügynököket is nézzük meg a combine-n is nagyon a WR-eket interjúzgattuk. Lehet már Bryant elküldését készítjük elő ?
több mint 7 éve
Hurnas jon vizitre elvileg. Cooper eligazolasaval lett meg egy megoldando kerdes.
több mint 7 éve
köszi mindkettőtöknek! hát nekünk a 2 OT és az új C mellé érdekes kik lesz az új G-k. van 3 első körösünk 😊
több mint 7 éve
srácok, Cooper hogy muzsikált az OL-ben? tudom megjárta a fél NFL-t, de itt azért minőségi fal van. nem lógott ki lefelé?Több helyen is lehetett hallani korábban, hogy season-ending confidence injury-vel zárta az éveit, ez eleinte Dallasban is eléggé meglátszott rajta, de ahogy Karcsi is írta, tavaly év közben megtalálta a ritmusát. Mindezt úgy, hogy a kolosszális buktának számító Chaz Greent akarták mindenáron kezdetni még TC alatt LG poszton, bár már akkor is Cooper tűnt jobbnak. Nem adta viszont fel, küzdött és év végére be is biztosította a kezdő helyét. Ha nincs a sérülése szerintem is megkínálták volna egy 2-3 éves szerződéssel. Az öreg Tuna Dallasban ragadt bölcsessége, hogy ha valaki egyszer egy első kört áldozott egy játékosért, akkor annak oka van (és nem a hülyeségre gondolok). Cooperben van bőven potenciál, de jó közegbe kell kerülnie, hogy ki tudjon bontakozni. Amíg nincs az önbizalma teljesen a helyén és a sérülések is valahogy mindig megtalálják, addig nem fogja megváltani a világot és alapvetően a társai teljesítménye erősen fogja befolyásolni a sajátját. Alázatosan dolgozott, remélem továbbra is ki tud tartani, de az igazság az, hogy a tavalyi volt az első éve amikor végre valami jót tudott mutatni ezért elég lutri igazolás.
petey
több mint 7 éve
srácok, Cooper hogy muzsikált az OL-ben? tudom megjárta a fél NFL-t, de itt azért minőségi fal van. nem lógott ki lefelé?Ha valaki Fredbeard meg Tyron Smith között guard, nehéz megítélni pontosan mire is képes. Az biztos, hogy az elején döcögött kicsit. De a szezon végére solid volt. Szerintem ha nincs a sérülése az Eagles ellen, nem is lenne kérdés hogy megfelelő áron visszahozza a vezetőség.
petey
Nem vagyok tisztában a 9ers támadófalával, de ha vannak mellette jó játékosok, megbizható megoldás lehet.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
srácok, Cooper hogy muzsikált az OL-ben? tudom megjárta a fél NFL-t, de itt azért minőségi fal van. nem lógott ki lefelé?
több mint 7 éve
Olawale jó.Plusz pl. a BTBn azt is irták még róla, hogy bár kevés lehetőséget kapott, az elkapásokban is jó volt.
A fentieken túl még egyébként kifejezetten jó short yardage backnek is számít, bár ez Zeke mellett nem tom mennyire faktor.
empty taxi
Meglátjuk.