NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
465
34
2:15, ARENA4
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Két pontgyáros csapat játszik, szóval adja magát, hogy egy szoros, kevéspontos meccs lesz. 😊ha játszani fog...
Én 17–14-et mondok a GB-nek.
A dallasi TD-ket Rolando szerzi, egyiket fumble után, másik az pick6 lesz. 😛Stez
több mint 10 éve
már tavaly is nagyon jok voltak,csak az edzői képességek,hívások,time managment volt rossz,sokat fejlődött, jó a stáb. Játékosok imádják nagyon összerázta a srácokat,igazi CSAPATTÁ!KroosAzon gondolkodtam, miközben néztem-hallgattam, hogy persze fárasztó, idegölő meccs volt, de.
De az újoncok (rájátszásban) idegességét talán leráztuk ezzel magunkról, és hát ez az adrenalin, meg az öröm, ami látszik rajtuk, azért elkísér majd minket a tundrára és olyan erőt, és mindent lebíró akaratot kölcsönözhet, mint a Puffin!!
There's no limit!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
én mint MTK drukker aki meccsekre is jár, ilyen hangulat simán van az MTK hazai meccsein 😀Egyszerűen nem tudok betelni vele...46x néztem meg, a 2. Williams TD-vel egyetemben, ahol egyszerre felrobban a majd 100ezer ember! Az a hangrobbanás... és visszanéz és visszanéz...... 😀speeedy1
www.dallascowboys.com/video/2015/01/04/demarcus-lawrence-seals-win-strip-sack-fumble-recoveryCharlie Firpo

több mint 10 éve
már tavaly is nagyon jok voltak,csak az edzői képességek,hívások,time managment volt rossz,sokat fejlődött, jó a stáb. Játékosok imádják nagyon összerázta a srácokat,igazi CSAPATTÁ!
több mint 10 éve
Egyre jobbak a Locker Room Speech-ek Garrett-től, és ahogy tippeltem volna, elérzékenyült.Tegnap Dzsoki azt predesztinálta, hogy DeMarcus megkapja a meccslabdát, na ez elmaradt, amúgy....onnan indul, hogy LEE belép az öltözőbe.
www.dallascowboys.com/video/2015/01/05/coach-garretts-locker-room-speech-after-wild-card-win
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
nem lesz. sima nulla pluszos idő lesz 😊Laza -15 fok lesz kb az meg itt lesz érdekes.Ha vége a bírózásnak akkor mindkét csapat büszke lehet magára.Scandrick nem volt jó most, de eddig nem lehetett rá panasz. Aki meg fog égni szokás szerint, az Carr lesz.
A félidőben egy petákot nem raktam volna a Dallasra sikerült nekik elszabni buta dolgokkal.
Ilyen a PO apro dolgok döntenek és mindig a vesztesnek fáj.
Érdekes lesz a GB meccs Aron ellen ezzel a két cornerrel...Janek
Viszont Rodgers meg ugye nem teljesen egészséges, tehát szerintem lesz blitz rendesen. Kérdés, hogy bírja majd, ha menekülnie kell, vagy kimozogni a zsebből.Stez
Bár ha valami fáj az hidegben még jobban fáj...
Nem ismerem annyira a GB-t (semmit sem) érdekes lesz feltehetőleg mire mennek egymással a csapatok.Janek
egyébként meg Romo Wisconsinban nőtt fel, Frederick meg ott járt egyetemre, ha másnak nem is, nekik mindenképpen hazai klíma lesz 😊
több mint 10 éve
ahol volt max 10-12, nagyon jobb esetben 20e szurkoló, egy félig nyitott stadionban?nem voltál rendes Fradi meccsen,nem most a szkenneres időszakban😕sztakingEgyszerűen nem tudok betelni vele...46x néztem meg, a 2. Williams TD-vel egyetemben, ahol egyszerre felrobban a majd 100ezer ember! Az a hangrobbanás... és visszanéz és visszanéz...... 😀speeedy1
www.dallascowboys.com/video/2015/01/04/demarcus-lawrence-seals-win-strip-sack-fumble-recoveryCharlie Firpo
azért 90e szurkoló egy félig zárt csarnokban kicsit más lehet...
több mint 10 éve
nem voltál rendes Fradi meccsen,nem most a szkenneres időszakban😕Egyszerűen nem tudok betelni vele...46x néztem meg, a 2. Williams TD-vel egyetemben, ahol egyszerre felrobban a majd 100ezer ember! Az a hangrobbanás... és visszanéz és visszanéz...... 😀speeedy1
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
Egyszerűen nem tudok betelni vele...46x néztem meg, a 2. Williams TD-vel egyetemben, ahol egyszerre felrobban a majd 100ezer ember! Az a hangrobbanás... és visszanéz és visszanéz...... 😀
több mint 10 éve
Egyszerűen nem tudok betelni vele...www.dallascowboys.com/video/2015/01/04/demarcus-lawrence-seals-win-strip-sack-fumble-recovery
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
ismételni tudom magam,szegény GP 😊kihúzták nekik az out cardot..
több mint 10 éve
Idővel minden kiderül: az a kva homár, az!El nem tudom képzelni milyen erős allergia lehet az ami így kiüt egy atlétát. Plusz az említett tünetkezelők... Mindenesetre remek időzítés. :/gyeekÉn csak ezt láttam:Crawford-nak valami allergiás reakciója volt, ma nem edzett. Anyám, csak őt ne.....Charlie FirpoJó lenne ha allergiás reakció lenne, mert abból gyorsan talpra lehet állni meg elég jó tünetkezelő gyógyszarok vannak manapság, bár én a Calcimuscra és a C-vitamninra voksolok.
Azonban én betegséget olvastam, és sajna van ez a remek időzítésű influenza járvány ami már kiütött pár játékost hosszabb-rövidebb időre... Forrásod micsoda?gyeek
cowboysblog.dallasnews.com/2015/01/allergic-reaction-puts-cowboys-dt-tyrone-crawford-on-injury-report.html/Charlie Firpo
espn.go.com/blog/dallas-cowboys/post/_/id/4739351/tyrone-crawford-battles-against-lobster-and-lions
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Ilyet nem szabad. A nagy trükközésben még kiszáradna a fél csapat.Semmi lateral pass?gyeekKét pontgyáros csapat játszik, szóval adja magát, hogy egy szoros, kevéspontos meccs lesz. 😊Laza -15 fok lesz kb az meg itt lesz érdekes.Ha vége a bírózásnak akkor mindkét csapat büszke lehet magára.Scandrick nem volt jó most, de eddig nem lehetett rá panasz. Aki meg fog égni szokás szerint, az Carr lesz.
A félidőben egy petákot nem raktam volna a Dallasra sikerült nekik elszabni buta dolgokkal.
Viszont Rodgers meg ugye nem teljesen egészséges, tehát szerintem lesz blitz rendesen. Kérdés, hogy bírja majd, ha menekülnie kell, vagy kimozogni a zsebből.Stez
Nem ismerem annyira a GB-t (semmit sem) érdekes lesz feltehetőleg mire mennek egymással a csapatok.Janek
A dallasi TD-ket Rolando szerzi, egyiket fumble után, másik az pick6 lesz. 😛Stez
több mint 10 éve
Semmi lateral pass?Két pontgyáros csapat játszik, szóval adja magát, hogy egy szoros, kevéspontos meccs lesz. 😊Laza -15 fok lesz kb az meg itt lesz érdekes.Ha vége a bírózásnak akkor mindkét csapat büszke lehet magára.Scandrick nem volt jó most, de eddig nem lehetett rá panasz. Aki meg fog égni szokás szerint, az Carr lesz.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Két pontgyáros csapat játszik, szóval adja magát, hogy egy szoros, kevéspontos meccs lesz. 😊Laza -15 fok lesz kb az meg itt lesz érdekes.Ha vége a bírózásnak akkor mindkét csapat büszke lehet magára.Scandrick nem volt jó most, de eddig nem lehetett rá panasz. Aki meg fog égni szokás szerint, az Carr lesz.
A dallasi TD-ket Rolando szerzi, egyiket fumble után, másik az pick6 lesz. 😛
több mint 10 éve
Laza -15 fok lesz kb az meg itt lesz érdekes.Ha vége a bírózásnak akkor mindkét csapat büszke lehet magára.Scandrick nem volt jó most, de eddig nem lehetett rá panasz. Aki meg fog égni szokás szerint, az Carr lesz.
Nem ismerem annyira a GB-t (semmit sem) érdekes lesz feltehetőleg mire mennek egymással a csapatok.
több mint 10 éve
Ha vége a bírózásnak akkor mindkét csapat büszke lehet magára.Scandrick nem volt jó most, de eddig nem lehetett rá panasz. Aki meg fog égni szokás szerint, az Carr lesz.
Viszont Rodgers meg ugye nem teljesen egészséges, tehát szerintem lesz blitz rendesen. Kérdés, hogy bírja majd, ha menekülnie kell, vagy kimozogni a zsebből.
több mint 10 éve
Ha vége a bírózásnak akkor mindkét csapat büszke lehet magára.A félidőben egy petákot nem raktam volna a Dallasra sikerült nekik elszabni buta dolgokkal.
Érdekes lesz a GB meccs Aron ellen ezzel a két cornerrel...
több mint 10 éve
Barry Church of the Cowboys on the pass interference called back: "I would have called it if I was the ref."MacPhistoEz nem mond ellent az elhangzottaknak, ahonnan ő látta, így ítélte meg, ez szerintem fair mentalitás. A bírók döntöttek végül, ebben is.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Barry Church of the Cowboys on the pass interference called back: "I would have called it if I was the ref."
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Volt szurkolás, juhuu, végre vlami 😀8-kor ismétlik a sport2-n, én megnézem újra.
Intnél de imádkoztam hogy ki ne ejtse.. szépen esett le, lassított felvételbe, csak mondogattam el kell kapni el kell kapni 😀 megkönnyebbülés elkapta... 😊
lehet jobban jártam hogy most néztem csak meg, tuti nem tudtam volna elaludni meccs után... reggel meg vizsga volt...beltazor
Akár jegyzetelni lehetne, amit este az eredménykövetőbe is beszúrtam, hogy a 3. negyedig 6 momentuma volt a Lionsnak (ebből 4 bírói... hát hogy is mondjam, 'nem észrevétel'... az utolsó negyedben, viszont visszabillent a mérleg.
Az ominózus 'meccsdöntő????' DPI-ről azt olvastam, inkább olvassátok ti is:
espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/157504/inside-slant-referee-pete-morelli-had-four-potential-penalties-on-key-lions-cowboys-play
Amúgy is voltak érdekes ítéletek, majd most visszanézve, nyugodtabban lehet értékelni.
Gyula beírhatna valamit, ha már szakmabeli....vagy már írt is? Hogy megélénkült itt minden egy nap alatt.
A közönség végre ott volt, a csapat is, az edzők meg nem tudom, a szünetben lelkiztek-e vagy nyugtattak vagy spanoltak, de jól végezték a dolgukat, persze a szakma mellett - ezt Slow talán felfejti, védekezési séma módosítás, pl.
Azért az külön pikkáns volt, hogy a meccs második, döntő szakaszában Hitch volt a Mike, berádiózva irányított egy védelmet az iowa-i srác. A draftkor sokan nem értették, ma már sokan tudják, miért 😉 .
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Jajjjj szegény GP 😊
több mint 10 éve
Lehetne mondjuk arról beszélni, hogy Romo hogy játszott 10+ hit ellenére...gyeekEz a lényeg. Szerintem ez volt az egyik fontos kulcsa a győzelemnek. Brutális volt a Lions D, öröm volt nézni, ahogy szétszedték az Oline-otokat. De ahogy Romo felkelt az ütésekből, az kemény volt. (mint Eli a 2011-es NFCCG-en a Frisco ellen :p ). Mindegy egy a lényeg nagy küzdés volt, nagy győzelemmel, a bírói döntések meg olyanok amilyenek, felesleges utólag rugózni rajta, már lefújták a meccset. Good luck... (Taken) 😊
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
igen, az inkább olyan minden-mindegy hívás volt.Azt még tán senki semm említette hogy rámentünk 4re kétszer is. Mindkét hívás elég tökös es jól megjátszott play volt. ( hu az a Clutts blokk...)BleviA 4&6 félpálya környékén valóban tetszetős volt, viszont a 4&goal 1 yardra a liga legjobb offense falával és egyik legjobb futójával, 13 pontos hátrányban szerintem nem volt olyan bátor 😊gorbel
ha nem próbálja meg kinyírták volna később. még JJ is 😛