NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Feljött a PS-ből Bishop, reméljük a titkos fegyver. Én nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit tud, mit tanult meg az ősz folyamán.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Indulhat a hétvége! 😕)Miért is?
gaben
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Indulhat a hétvége! 😕)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
“He has not practiced over the last couple of days. We don’t anticipate him doing much,” Garrett said. “Probably on a similar schedule to last week and hopeful that he will play in this game.” - mondá Garrett Hitch-ről.ha tud futni, akkor játszani fogJames Andersonelég sokféle linebacker sorral játszottunk idén, az tény.Watson teljesen kizárt. Carter-Hitchens-Wilber lesz ha nincs Rolando, első backupnak pedig ott az univerzális veterán LB akit egy bő hete igazoltak miután a Falcons tett neki egy szívességet és elengedte, a nevét még nem sikerült megjegyeznem. 😊gyeek
Ha Rolando sem játszik, akkor mi lesz, Carter - Wilber - Watson? 😊rva
A Hitchens dologra:
én már ebből az infóból indultam ki...rva
szerintem ez nem is kérdésslowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Mincey es Rolando sikeresen atment az agyrazkodas teszten,szval ha csak ezen mult,akkor jatszanak!!! 😊
több mint 10 éve
ha tud futni, akkor játszani fogJames Andersonelég sokféle linebacker sorral játszottunk idén, az tény.Watson teljesen kizárt. Carter-Hitchens-Wilber lesz ha nincs Rolando, első backupnak pedig ott az univerzális veterán LB akit egy bő hete igazoltak miután a Falcons tett neki egy szívességet és elengedte, a nevét még nem sikerült megjegyeznem. 😊gyeek
A Hitchens dologra:
én már ebből az infóból indultam ki...rva
szerintem ez nem is kérdés
több mint 10 éve
James Andersonelég sokféle linebacker sorral játszottunk idén, az tény.Watson teljesen kizárt. Carter-Hitchens-Wilber lesz ha nincs Rolando, első backupnak pedig ott az univerzális veterán LB akit egy bő hete igazoltak miután a Falcons tett neki egy szívességet és elengedte, a nevét még nem sikerült megjegyeznem. 😊gyeek
A Hitchens dologra:

én már ebből az infóból indultam ki...
több mint 10 éve
elég sokféle linebacker sorral játszottunk idén, az tény.Watson teljesen kizárt. Carter-Hitchens-Wilber lesz ha nincs Rolando, első backupnak pedig ott az univerzális veterán LB akit egy bő hete igazoltak miután a Falcons tett neki egy szívességet és elengedte, a nevét még nem sikerült megjegyeznem. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
elég sokféle linebacker sorral játszottunk idén, az tény.Ha Rolando sem játszik, akkor mi lesz, Carter - Wilber - Watson? 😊
több mint 10 éve
twitter.com/fishsports/status/553387956594307073Ha RoMac se tud jatszani,akkor nagy bajba leszunk..
több mint 10 éve
Info: bleacherreport.com/articles/2320320-mike-freemans-10-point-stance-cowboys-are-worst-case-scenario-for-packers
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
"Kánikulában tökéletes hidratálás szükséges, hidegben nagy szív" - valamelyik Packers játékos anno a twitteren Ennyit a hidegről. 😊
több mint 10 éve
A legfrissebb hír szerint enyhe szakadás is van a húzódás mellett. A sok álldogálás biztos nem tesz jót. A futást meg nem tudom,hogy fogjuk meg...Aki nincs hozzászokva annak a légzését megnehezíti a hideg.Viszont azt is mindenki elfelejti,hogy rodgers serulesenek mennyire fog jol esni a hideg ha sokat kell a palya szelen allnia.Tehenész
És a padozás,pályán hajtás váltakozás sem szerencsés
Más kérdés mennyi tudományt kapnak a nfl-ben az orvosi szobában....Janek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Itt egy nagyon jó rövid jikk Rob Phillipstől (ex-dc.com). Major League párhuzam, FU elmélet.thecheckdown.com/2015/01/04/if-you-loved-major-league-you-cant-bet-against-these-cowboys/
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
Mikro szintű különbségek. Bíró, ídőjárás... a végén úgyis az dönt amit Garrett mantrázik egyfolytában. Fight. Focus. Killer instinct. Stb.
több mint 10 éve
Aki nincs hozzászokva annak a légzését megnehezíti a hideg.Viszont azt is mindenki elfelejti,hogy rodgers serulesenek mennyire fog jol esni a hideg ha sokat kell a palya szelen allnia.
És a padozás,pályán hajtás váltakozás sem szerencsés
Más kérdés mennyi tudományt kapnak a nfl-ben az orvosi szobában....Janek
több mint 10 éve
Aki nincs hozzászokva annak a légzését megnehezíti a hideg.És a padozás,pályán hajtás váltakozás sem szerencsés
Más kérdés mennyi tudományt kapnak a nfl-ben az orvosi szobában....
több mint 10 éve
mínusz 6, és kapnak aláöltözetet.sztem az egyik legfontosabb faktor, hogy egy dome csapatnak a -20-ban kell játszani.gedamBiztos vagyok benne h van nem kevés olyan elvetemült aki sörözik ilyenkor is 😊 Amúgy ezt a hideg dolgot mindig nagyon kihegyezik , személy szerint én nagyon bírom h szinte a csapat jelképévé vált de sztm nincs túl nagy jelentősége , nem hiszem h ez miatt hatalmas előnyben lennénk 😊 A havazás meg még nektek is segítene ( bár az nem várható ) . Mindenesetre én egy hasonló meccsre számítok mint a ti meccsetek a hátvégén kicsit több ponttal , de az izgalmak garantáltak 😊COBBoldMent a találgatás h milyen idő lesz ...hát tundra : " Amerikában beköszöntött a tél, több államban zártak be iskolákat a hirtelen jött hó miatt. Wisconsin állam egyes pontjain akár -45 fok is lehet. Az accuweather szerint Green Bay városában jelenleg -21 fok van, a hőérzet -31 fok, 6-12 cm hó esett, de további havazás várható. Hétvégén a várható legmagasabb nappali hőmérséklet -7 és -13 fok között várható "COBBoldigen, láttuk. már vagy 3 napja 21°F az előrejelzés. mondjuk szerencsére a meccs helyi idő szerint délben kezdődik, úgyhogy talán pont a nap legmelegebb időszakában.
fent északon egyébként ilyenkor mit lehet fogyasztani meccs közben? forró sört?slowmotion
meg azért három olyan csoportellenfél van (háromból), ahol nem szokott kimondottan meleg lenni télen, és minimum két meccset mindig betesznek decemberben idegenbe. plusz tavaly és idén is kellett Chicagóba menni, bemelegítésnek megteszi 😊
több mint 10 éve
Dez a héten a dallasi hidegben is rövid ujjúban edzett 😊sztem az egyik legfontosabb faktor, hogy egy dome csapatnak a -20-ban kell játszani.gedamBiztos vagyok benne h van nem kevés olyan elvetemült aki sörözik ilyenkor is 😊 Amúgy ezt a hideg dolgot mindig nagyon kihegyezik , személy szerint én nagyon bírom h szinte a csapat jelképévé vált de sztm nincs túl nagy jelentősége , nem hiszem h ez miatt hatalmas előnyben lennénk 😊 A havazás meg még nektek is segítene ( bár az nem várható ) . Mindenesetre én egy hasonló meccsre számítok mint a ti meccsetek a hátvégén kicsit több ponttal , de az izgalmak garantáltak 😊COBBoldMent a találgatás h milyen idő lesz ...hát tundra : " Amerikában beköszöntött a tél, több államban zártak be iskolákat a hirtelen jött hó miatt. Wisconsin állam egyes pontjain akár -45 fok is lehet. Az accuweather szerint Green Bay városában jelenleg -21 fok van, a hőérzet -31 fok, 6-12 cm hó esett, de további havazás várható. Hétvégén a várható legmagasabb nappali hőmérséklet -7 és -13 fok között várható "COBBoldigen, láttuk. már vagy 3 napja 21°F az előrejelzés. mondjuk szerencsére a meccs helyi idő szerint délben kezdődik, úgyhogy talán pont a nap legmelegebb időszakában.
fent északon egyébként ilyenkor mit lehet fogyasztani meccs közben? forró sört?slowmotion
biztos befolyásolja a hideg a csapatokat, de azt nem hiszem el, hogy a Green Bay-t nem, a Dallast meg igen 😊 max. különböző mértékben.
több mint 10 éve
Meglátjuk sztm ez kicsit túl van ragozva , de bízom benne h tényleg fontos tényező lesz az nekünk nem árthat 😊sztem az egyik legfontosabb faktor, hogy egy dome csapatnak a -20-ban kell játszani.gedamBiztos vagyok benne h van nem kevés olyan elvetemült aki sörözik ilyenkor is 😊 Amúgy ezt a hideg dolgot mindig nagyon kihegyezik , személy szerint én nagyon bírom h szinte a csapat jelképévé vált de sztm nincs túl nagy jelentősége , nem hiszem h ez miatt hatalmas előnyben lennénk 😊 A havazás meg még nektek is segítene ( bár az nem várható ) . Mindenesetre én egy hasonló meccsre számítok mint a ti meccsetek a hátvégén kicsit több ponttal , de az izgalmak garantáltak 😊COBBoldMent a találgatás h milyen idő lesz ...hát tundra : " Amerikában beköszöntött a tél, több államban zártak be iskolákat a hirtelen jött hó miatt. Wisconsin állam egyes pontjain akár -45 fok is lehet. Az accuweather szerint Green Bay városában jelenleg -21 fok van, a hőérzet -31 fok, 6-12 cm hó esett, de további havazás várható. Hétvégén a várható legmagasabb nappali hőmérséklet -7 és -13 fok között várható "COBBoldigen, láttuk. már vagy 3 napja 21°F az előrejelzés. mondjuk szerencsére a meccs helyi idő szerint délben kezdődik, úgyhogy talán pont a nap legmelegebb időszakában.
több mint 10 éve
gedam
6 276
sztem az egyik legfontosabb faktor, hogy egy dome csapatnak a -20-ban kell játszani.Biztos vagyok benne h van nem kevés olyan elvetemült aki sörözik ilyenkor is 😊 Amúgy ezt a hideg dolgot mindig nagyon kihegyezik , személy szerint én nagyon bírom h szinte a csapat jelképévé vált de sztm nincs túl nagy jelentősége , nem hiszem h ez miatt hatalmas előnyben lennénk 😊 A havazás meg még nektek is segítene ( bár az nem várható ) . Mindenesetre én egy hasonló meccsre számítok mint a ti meccsetek a hátvégén kicsit több ponttal , de az izgalmak garantáltak 😊COBBoldMent a találgatás h milyen idő lesz ...hát tundra : " Amerikában beköszöntött a tél, több államban zártak be iskolákat a hirtelen jött hó miatt. Wisconsin állam egyes pontjain akár -45 fok is lehet. Az accuweather szerint Green Bay városában jelenleg -21 fok van, a hőérzet -31 fok, 6-12 cm hó esett, de további havazás várható. Hétvégén a várható legmagasabb nappali hőmérséklet -7 és -13 fok között várható "COBBoldigen, láttuk. már vagy 3 napja 21°F az előrejelzés. mondjuk szerencsére a meccs helyi idő szerint délben kezdődik, úgyhogy talán pont a nap legmelegebb időszakában.
több mint 10 éve
Biztos vagyok benne h van nem kevés olyan elvetemült aki sörözik ilyenkor is 😊 Amúgy ezt a hideg dolgot mindig nagyon kihegyezik , személy szerint én nagyon bírom h szinte a csapat jelképévé vált de sztm nincs túl nagy jelentősége , nem hiszem h ez miatt hatalmas előnyben lennénk 😊 A havazás meg még nektek is segítene ( bár az nem várható ) . Mindenesetre én egy hasonló meccsre számítok mint a ti meccsetek a hátvégén kicsit több ponttal , de az izgalmak garantáltak 😊Ment a találgatás h milyen idő lesz ...hát tundra : " Amerikában beköszöntött a tél, több államban zártak be iskolákat a hirtelen jött hó miatt. Wisconsin állam egyes pontjain akár -45 fok is lehet. Az accuweather szerint Green Bay városában jelenleg -21 fok van, a hőérzet -31 fok, 6-12 cm hó esett, de további havazás várható. Hétvégén a várható legmagasabb nappali hőmérséklet -7 és -13 fok között várható "COBBoldigen, láttuk. már vagy 3 napja 21°F az előrejelzés. mondjuk szerencsére a meccs helyi idő szerint délben kezdődik, úgyhogy talán pont a nap legmelegebb időszakában.
több mint 10 éve
Ment a találgatás h milyen idő lesz ...hát tundra : " Amerikában beköszöntött a tél, több államban zártak be iskolákat a hirtelen jött hó miatt. Wisconsin állam egyes pontjain akár -45 fok is lehet. Az accuweather szerint Green Bay városában jelenleg -21 fok van, a hőérzet -31 fok, 6-12 cm hó esett, de további havazás várható. Hétvégén a várható legmagasabb nappali hőmérséklet -7 és -13 fok között várható "COBBoldigen, láttuk. már vagy 3 napja 21°F az előrejelzés. mondjuk szerencsére a meccs helyi idő szerint délben kezdődik, úgyhogy talán pont a nap legmelegebb időszakában.
fent északon egyébként ilyenkor mit lehet fogyasztani meccs közben? forró sört?
több mint 10 éve
Ment a találgatás h milyen idő lesz ...hát tundra : " Amerikában beköszöntött a tél, több államban zártak be iskolákat a hirtelen jött hó miatt. Wisconsin állam egyes pontjain akár -45 fok is lehet. Az accuweather szerint Green Bay városában jelenleg -21 fok van, a hőérzet -31 fok, 6-12 cm hó esett, de további havazás várható. Hétvégén a várható legmagasabb nappali hőmérséklet -7 és -13 fok között várható "
több mint 10 éve
http://www.dallascowboys.com/news/2015/01/07/longtime-staple-doomsday-defense-jethro-pugh-passes-away-age-70nyugodjék békében!