Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 731 — SB 50 Champion @ Grund
Hát... hát... hát...

Nem volt időm idén átnézni igazán a listákat, de azok alapján, amiket eddig olvastam, eléggé úgy tűnik, hogy Elway-ék gyógyszere erősen elgurult...

CB-ből meg szerintem rekordra megyünk vagy valami új taktikai felállásra, mert lassan már egy 11-es kezdőt összerakhatunk CB-ből... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Elwaynek esküszöm CB fétise van. A legvaskosabb posztok egyike, és erre 2 CB-t is kiválaszt.... Még ha safety-t akarunk valamelyikből faragni, akkor is sok. 😊

Furmant SS-nek írják .... éés ... ennyi is amit tudok róla. 😀 Idén leginkább a safety-ket nézegettem, de róla csak most hallottam először.

A QB húzás tetszik, kell valaki a TC-be aki megdolgoztatja Brock-ot a helyéért. De összességében annyira jónak nem érzem az idei draftot, mint a korábbi évekét. Nem mintha ez bármit is jelentene.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
Az idei pickek egyben.

1/23 Shane Ray OLB Missouri
2/59 Ty Sambrailo OT Colorado State
3/92 Jeff Heuerman TE Ohio State
4/133 Max Garcia C Florida
5/164 Lorenzo Doss CB Tulane
6/203 Darius Kilgo DT Maryland
7/250 Trevor Siemian QB Northwestern
7/251 Taurean Nixon CB Tulane
7/252 Josh Furman CB Oklahoma State

UDFA-k

WR Matt Miller Boise State
WR Jordan Taylor Rice
LB Zaire Anderson Nebraska
OL Dillon Day Mississippi State
OL Kyle Roberts Nevada
DT Josh Watson Clemson
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Na tessék jött egy center, Max Garcia, csak az a furcsa, h ő PBS fit, nem tudom mit akarunk vele ZBS-ben. Centert nem lehet csak úgy cserélgetni a snappekhez...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Ramirez távozásával ki lesz a kezdő center? Gino Gradkowski?Bazzani
Ez engem is érdekelne. Gradkowski és Paradis a jelenlegi 2 opció, mintkettő visszalépés akár Montgomeryhez akár Ramirezhez képest. Holnap lehet h jön még egy center, de Gradkowskit tartom esélyesebb forgatókönyvnek.
Amúgy kipróbált LGnk sincs...Black_Adder
Ezért is volt meglepő, hogy odaadtátok Ramirezt.
Mondjuk nyilván Gradkowskiért sem véletlenül adtatok 4.(?) körös cetlit.Bazzani
Nem 4. kört adtunk érte, csak a 4. kört 5-re cseréltük, de azt is sokallom.
Egyébként szvsz Sambralio is egy projekt LT, mire Clady szerződése lejár, addigra jó is lehet, de RT poszton ettől még nem bitzos, h jobbak vagyunk mint tavaly. Mondjuk együtt kell jónak lenniük nem külön-külön és ebben a system sokat segíthet...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 122 — Axel Foley
Ez engem is érdekelne. Gradkowski és Paradis a jelenlegi 2 opció, mintkettő visszalépés akár Montgomeryhez akár Ramirezhez képest. Holnap lehet h jön még egy center, de Gradkowskit tartom esélyesebb forgatókönyvnek.
Amúgy kipróbált LGnk sincs...Black_Adder
Ezért is volt meglepő, hogy odaadtátok Ramirezt.
Mondjuk nyilván Gradkowskiért sem véletlenül adtatok 4.(?) körös cetlit.

több mint 10 éve
Amúgy kipróbált LGnk sincs...

több mint 10 éve
Ramirez távozásával ki lesz a kezdő center? Gino Gradkowski?

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
Heuerman meg kinek a pótlására jött? Black_Adder
Ő mély route-okon kifejezetten jó, ilyen TE eddig nem volt a keretben szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Hát a 2. nap rendre szar. Ez most se kivétel.

Sambralio azt jelenti, h akkor Schofield vagy bust, vagy OG, ami meg nem akar lenni vagy csak simán nem ZBS fit, OK. Akkor legyen OT, de Sambralioért meredeknek érzem a 2. kört. Nem szeretek olyanokat írni, h 1 körös reach, meg hasonlók, mert a csapatoknak több infojuk van a játékosokról, mint akik a publikus prospekt rankingokat írják, amúgy se érdekel, h hol jött ha beválik egy játékos, de valahogy mégse tudok ennek a picknek örülni.

Jeff Heuerman elsőre teljesen értelmezhetetlen pick. Sikeresen hosszabbítottunk Greennel, láthatóan nagy hangsúlyt fektettünk rá, ergo komolyan számolunk vele, aztán jött Owen Daniels kezdő fizetésért és ott van még Casey aki olyan csere, aki bármikor pályára léphet. Hova a fenébe kell Heuerman? Mármint persze befér a kezdőbe, de egyáltalán nem cantmiss prospekt és egyáltalán nem need posztra. Ez utóbbi nem mintha számítana, de még ezzel se lehet magyarázni. Kicsi túlzással egyedül a TE posztot oldottuk meg FAn, erre a 2. nap TE-et draftolunk...

Nem nagyon szoktunk immediate impact játékosok húzását tervezni a 2. napra, inkább valaki pótlásáról előre gondoskodunk (Oswi, Latimer, Schofield) vagy berícselünk vkit, aki vmiért nagyon tetszik az FOnak (Hillman, Webster). Ez nem feltétlen baj, sőt ez nem baj. Csak idén a gondolatot se nagyon látom ezek mögött a pickek mögött. Sambralio legjobb esetben azt jelenti, amit Ball jelentett a Hillman pick után, Heuerman meg kinek a pótlására jött? Vagy majd DT-vel, Sanders-szel és Latimerrel a fedélzeten 13 personelt fogunk játszani?

A korábbi offseasonökben a Dumervil saga-t leszámítva láttam nagyjából, h melyik lépéssel mit akarunk, idén eddig ez nincs meg... Ettől még lehet h jó játékosokat húztunk, de legkorábban szezonkezdetig szkeptikus maradok, h a jelenlegi DL megállja a helyét az új sémában is, és h az OL rendben lesz-e.
Ez persze semmit nem jelent, Sanderst se szerettem egészen az első meccs kb 2. snapjéig...

több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 162 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Megvan a harmadik szerencsés is: Jeff Heuerman, TE (6'5" - 254 - Ohio St.)
A harmadik kör végén több típusú TE is bent volt még (O'Leary, Koyack, Bell), Kubeséknak ő lett a nyerő. Sztem értéken húztuk és mivel idén sok 2TEs formáció várható, így el is fér a csapatban.

Amit szerintem tanultunk ebből a két napból:
- Töretlen a bizalom Oswi iránt, lévén a class egyetlen | számunkra elérhető | kezdő potenciállal bíró QB-ját bent hagytuk, pedig ott volt a kezünkben a második kör végén.
- A NT posztot nem érezzük neednek | én se | / nem láttunk megfelelő értéket, pedig a harmadik körben is lett volna papíron fit játékos (Jarrett).
- Igazi karakterproblémás játékost továbbra sem húzunk, lásd Paul Dawson/Randy Gregory.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
nah hazai fiút húztunk 2. körbe 😀
de hogy milyen a pick gőzöm sincs 😀Negritis
Atletikus, intelligens, ZBS-be ideális fit, LT-t játszott a CSU-n, de elvileg LG és RT poszton is lehet vele számolni. Emlékeim szerint a senior bowlon RT-ként szenvedett, láttuk Clarknál h ez reális probléma lehet, de egyébiránt teljesen rendben van a második kör végén ez a pick, főleg úgy h ebben az új sémában pár év múlva akár Clady utódja is lehet.

Jelenleg RT-ként számolunk vele:
"OT Ty Sambrailo, our 2nd rd pick from CSU, really fits our system. We expect him to come in and compete for a starting job at right tackle". - John Elway

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 789 — The Mathematician
nah hazai fiút húztunk 2. körbe 😀
de hogy milyen a pick gőzöm sincs 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
-Ma estére van esetleg valamelyikőtöknek kiszemeltje?
-Valaki, akinek nagyon nem örülnétek?
-Vagy egyáltalán mit vártok a második naptól?

Szerk:

Találtam egy nagyon jó cikket az első körös üdvöskénk életéről. Szó szerint a semmiből jött:
 www.kansascity.com/sports/college/sec/university-of-missouri/article5274666.html

Szerintem a legprecízebb scout pedig így értékelte a draft előtt:
 bleacherreport.com/articles/2387655-br-nfl-draft-400-ranking-the-top-edge-rushers/page/42

Ha valaki esetleg nem látta volna még, annak itt az első interjú vele, mint bronco:
 www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Ray-ready-to-prove-he-was-worth-the-pick/16398909-a52f-4bfb-87c0-d6ba35a40519

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ne kötözködj Tomi, már így is 9.9-et lőttem, az nekem teljesen jó eredmény. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A trade szerintem is korrekt áron történt, mindkét csapatnak hasznos. Ramirez teljesen használható játékos, a világot nem váltja meg, de a munkamorálja példaértékű, nem sérülékeny, és ha kell több poszton (C/G) beállítható. Az kicsit meglepett, hogy letrade után a Lions éppen Tomlinsont húzta (még egy guardot). Nekem pl. Malcolm Brown logikusabb picknek tűnt volna, de nem látok bele a Lions dolgaiba.peterk2005
Neked teljesen mindegy (egy-két hét és Branch lesz 😊 ), de a többiek kedvéért: Malcom - "L" nélkül.
Btw én azt hittem/gondoltam, hogy a Broncos érte megy fel.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
A trade szerintem is korrekt áron történt, mindkét csapatnak hasznos. Ramirez teljesen használható játékos, a világot nem váltja meg, de a munkamorálja példaértékű, nem sérülékeny, és ha kell több poszton (C/G) beállítható. Az kicsit meglepett, hogy letrade után a Lions éppen Tomlinsont húzta (még egy guardot). Nekem pl. Malcolm Brown logikusabb picknek tűnt volna, de nem látok bele a Lions dolgaiba.

több mint 10 éve
Ramirezt keveset figyeltem mostanában.
Mennyire használható guard-ként?
Amúgy 3 ajánlatunk volt a pick elcserélésére a tietek volt a legelőnyösebb.Bazzani
Teljesen rosterképes játékos, több helyen bevethető csere, ha játszania kell, sincs tragédia.
Tavalyelőtt (pozitív)meglepetés ember volt centerként, tavaly visszafogottabb ott is, meg eggyel arrébb is. Bár vannak orvosok akik a szenvedő OL embereknek egy Peyton Manninget írnak fel, de szvsz jól csináltátok. Az akit húzni szerettetek volna, bent volt később is, gyakorlatilag kaptatok 2 extra picket, meg egy extra játékost, és kevesebbet kell fizetni Tomlinsonnak. Lehet h még egy letrade belefért volna, de ahhoz partner is kell...

több mint 10 éve
Nekem az álomforgatókönyv Shane Ray (OLB) az első körben. A 3 red flagje miatt simán lecsúszhat hozzánk (gyenge 3 condrill, potenciális sérült láb, gyorshajtás 35 gramm fűvel megtoldva 😀 ).
Én úgy érzem h a meccsfelvételek alapján kellően atletikus h a gyenge 3 condrill ne legyen akkora aggály; legrosszabb esetben 5 hónapot fog kihagyni, nekünk nem kezdőnek kéne, szal belefér; ez a füves lebukás cink, de nem olyan karakterprobléma, mint amit Randy Gergoryról lehet olvasni, főleg h nálunk van egy Von Miller, akinek úgy néz ki h benőtt a feje lágya és talán el tudná magyarázni h ez nem éri meg.Általános Doktor
Elway 1/23-ra teljesítette. 😊
Trade a Lionsszal. Ellenértéke az idei 1/28, 5/143 (5. kör), jövő évi 5. körös pick + Manny Ramirez.

xrace77
Kíváncsi leszek h mit művelünk a következő körökben, de ez a pick parádés 😊

Érdekesség h én őt csak a füves ügye után vettem komolyabban szemügyre, korábban ugyanis konszenzusos top 10 pick volt és én lerendeztem annyival h gyenge 3condrill, de benne jóval több van. A karakterprobléma, pedig nem olyan jellegű, amit ne lehetne kezelni | nem egy Gregory féle agyhalott; aki nem véletlenül csúszott ki az első körből... | .
Főleg így h nem kell rögtön kezdenie és ilyen példaképek vannak előtte, mint Ware és Von Miller.

Szerk:
+ Magáról a trade értékéről is úgy gondolom h megérte, lévén idén és jövőre is tele vagyunk/leszünk comp pickekkel, szal ez a két ötödik kör simán belefér. Ramirez pedig hiába nfl átlagot megütő játékos, egyszerűen nem alkalmas a ZBS sémába, ráadásul több mint 3 M lett volna a fizuja, szal így is-úgy is cut lett volna a sorsa...

Amúgy 3 ajánlatunk volt a pick elcserélésére a tietek volt a legelőnyösebb.Bazzani
Guardként 3 éve nem villogott, de utána Centerben bőven megütötte az nfl átlagot, szal simán lehet h ezalatt fejlődött annyit h egy power sémába OG-ként se lógjon ki.

több mint 10 éve
Amúgy 3 ajánlatunk volt a pick elcserélésére a tietek volt a legelőnyösebb.

több mint 10 éve
Tökös húzás.

A trade érték nem vészes, és egy potenciális top10 prospekt. Egyébként biztos voltam benne, h Brownért megyünk, és bejön az első prediction 😕
-Elég nagy hiányosságra utal váll fölött, h közvetlen a draft előtt füveznie kell, de csak abban különbözik pl Von Millertől, h nála a draft előtt kiderült. Ettől még nem örülök neki, hosszú távon Shanny-nek se jött be utolsó éveiben a sok redflag idehozatala...
-A sérülésére azt írják, h lehet műteni kell. Hát nagyon kíváncsi vagyok mi lesz hogy lesz.
-Edge rusher. Ware 33 éves. Persze szvsz pont ER-t lehetett volna hozni a 2. nap, aztán 1 év alatt pótolni azon hiányosságait, amíg Miller és Ware megoldják a dolgot.
-Én a BPAzás híve vagyok, de most én úgy érzem, h vannak még needek, amiket orvosolni kell. Ha egy top10 játékost húztunk ki, akkor teljesen mindegy, h mi miatt csúszott, milyen posztra jött, és hol van még hiányosság. Ha egy sérült, jövőben eltiltott játékost választottunk, akkor ez mellé ment, de Ray túl jó játékos volt, ahhoz h bent hagyjuk. Elway legalábbis ezt mondta, és ez most kivételesen olyan bullshit, amit el is hiszek...

több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
Nekem az álomforgatókönyv Shane Ray (OLB) az első körben. A 3 red flagje miatt simán lecsúszhat hozzánk (gyenge 3 condrill, potenciális sérült láb, gyorshajtás 35 gramm fűvel megtoldva 😀 ).
Én úgy érzem h a meccsfelvételek alapján kellően atletikus h a gyenge 3 condrill ne legyen akkora aggály; legrosszabb esetben 5 hónapot fog kihagyni, nekünk nem kezdőnek kéne, szal belefér; ez a füves lebukás cink, de nem olyan karakterprobléma, mint amit Randy Gergoryról lehet olvasni, főleg h nálunk van egy Von Miller, akinek úgy néz ki h benőtt a feje lágya és talán el tudná magyarázni h ez nem éri meg.Általános Doktor
Elway 1/23-ra teljesítette. 😊
Trade a Lionsszal. Ellenértéke az idei 1/28, 5/143 (5. kör), jövő évi 5. körös pick + Manny Ramirez.

több mint 10 éve
Ritka h nem értek egyet veled Black, de most ez a helyzet 😕)

Nincs időm hosszan kifejteni, de néhány észrevétel:

- Sztem az NT poszt egyáltalán nem akkora need, mint sokan látják, pont amiatt, amit te is mondtál. Ebben a rendszerben nem hústornyok kellenek, és ha nem hústornyok kellenek, akkor van két első körös tehetségünk (ettől még várok a DL-be játékost, akár az első két körben, de inkább DE posztra vizionálok picket).

- Azzal is egyetértek h sima RT-t nem éri meg az első körben draftolni, ezért nem gondolom h TJ Clemmings hozzánk kerül (pedig nekem ő a kedvenc OL prospectem), hanem vagy olyan játékos után nézünk, akiből idővel ki lehet nevelni Clady utódját (Fisher, Peat, La'el Collins - sztem őérte tradeeltünk volna fel, csak ügye rohadt nagy kérdőjel a gyilkossági ügy miatt), vagy olyat, aki instant kezdő lehet több poszton is (Erving).

- Sztem is lesz QB draft, a tippem Grayson a második körben, feltrade árán.

- Nekem az álomforgatókönyv Shane Ray (OLB) az első körben. A 3 red flagje miatt simán lecsúszhat hozzánk (gyenge 3 condrill, potenciális sérült láb, gyorshajtás 35 gramm fűvel megtoldva 😀 ).
Én úgy érzem h a meccsfelvételek alapján kellően atletikus h a gyenge 3 condrill ne legyen akkora aggály; legrosszabb esetben 5 hónapot fog kihagyni, nekünk nem kezdőnek kéne, szal belefér; ez a füves lebukás cink, de nem olyan karakterprobléma, mint amit Randy Gergoryról lehet olvasni, főleg h nálunk van egy Von Miller, akinek úgy néz ki h benőtt a feje lágya és talán el tudná magyarázni h ez nem éri meg.

- A bold predictionom pedig: DAMARIOUS RANDALL, őt megálmodtam, de még nem döntöttem el h örülnék neki vagy sem 😕)

több mint 10 éve
Hát ja. Elway eddig nagyon best available alapon draftolt, korai körökben is. Tavaly Roby v. Latimer se kimondott hiányposztra érkezett, miközben MLB-t még próbából se húztunk. Idén viszont már nem hiszem, hogy azt a luxust megengedné, hogy első körben CB, RB, WR, OLB v. akár LT posztra igazolna, amikor a defensive front7 a két edge rusher kivételével nagy kérdőjel, a támadófal is kérdéses, safety meg lényegében nincs.

Kizárásos alapon safety és ILB Elway-t ismerve kevésbé valószínű, mert még az 1. kör végén is max. value-n tudnánk húzni valakit - vagy úgy se. Az OL közepe v. jobb fele dettó, első kör nem túl valószínű. TE poszt nem első körös szintén. Marad a DL, ahol várhatóan minőség is elérhető - helyen, v. esetleg valamennyit felmozogva.

Vagy nem. 😊

több mint 10 éve
Quanterus Smith
Egészen pontosan a státusza: waived/failed physical. Nem tudom ez pontosan miben különbözik a waived/injured-től, ha cleareli a waiver még lehet h nálunk marad IR-en, de akárhogy is nem kell számolni vele a jövőben.
A sérülése miatt csúszott az 5. körig, és mi pont azért választottuk őt mert sérült volt, és egy évet lehetett IR-en. A hátsó körös rookieknak nehéz helyet találni.
Most is lehet számítani olyan játékosok kiválasztására a kései körökben, akik valamilyen sérüléssel bajlódnak és ezért csúsznak. Ha 3-ból 1 bejön, az már nem rossz...
Valószínűleg azért vágtuk ki a TC előtt, h ne váljon garantálttá vmilyen összeg a fizetésében, amúgy nem hinném h egy pillantást se vetne rá az új stáb...

Draft
Ha már megtörtem a csendet, egy nap van már csak a draftig. Mockot nem tudok, helyette 3 nem annyira triviális előrejelzés. Bár az első az a reményemet is tükrözi, ez nem az én forgatókönyvem, nem az, ahogy én csinálnám, hanem amire számítok. Bold Predictions:

1.) Első körös választásunk: Feltrade Malcom Brownért.
Van sok kompenzációs pickünk, azok nem cserélhetők, de így az eredetikkel lehetünk egy kcisit agresszívabbak. Az Elway érában eddig még nem volt 1. körös feltrade-ünk, inkább hátrafelé mozogtunk, most viszont jóval csendesebb offseasonünk volt. Nagy kérdőjel a teljes védő- és támadófal. Muszáj legalább egy kezdőt draftolni. De hová? Az OL közepe nem ér 1. kört, RT-t szerintem nem fogunk draftolni, hanem Schofield kapja meg a bizalmat (Elway egyik kifogása Fox ellen az volt, h nem adott lehetőséget a fiataloknak. Egyszerű, win now, de kipróbálatlan újoncokkal, challenge declined). DL posztra viszont nincs senki, és még az is kérdés, h Wolfe/Jackson mennyire lesznek használhatók 1gap-ben. Itt nincs PM, aki szar fal mögött 80%-ot teljesít, mindenki húzza a száját, h nem az igazi, de azért vhogy hozzuk a meccseket...
Szóval DL. Pontosabban Phillips 3-4 DL. Korábban már írtam róla, de a lényeg mégegyszer, nem egy zsírdisznó kell, hanem robbanékonyság. Ezt még ki lehet egészíteni "footwork" és "hand-fighting" kulcsszavakkal. Összevetve a Phillips 3-4 DL képesség igényeit, és Malcom Smith erősségeit, kishíján perfect match...
1/28-ban kizárt h bent legyen, 1/20 környékén ha bent van érdeklődnék a cetli áráról...

2.) Nem lesz korai RT pick.
Nem mntha nem kéne, nem véletlen h szinte csak RT-t mockolnak hozzánk az 1. körben, de az OLben vannak kipróbálatlan fiatalok, a DLben meg a fiatalok inkább a szerződés lejárathoz vannak közelebb, és tekintettel arra, mekkora erőfeszítéseket tartunk az itt tartásukra, lassan amúgy is kéne az utódlásról gondoskodni. Szóval inkább a DL adná magát. Egyébként könnyen lehet olyan forgatókönyv, h RT lesz a BPA, sőt ha az első pickünk a védelembe jön, a 2. körben fejfájás nélkül választhatnák OT-t (vagy OG-t), de ha több találatot szeretnék ebből, akkor tríviákat írnék...
Szerintem egyáltalán nem lesz annyira megerősítve az OL a drafton, mint a legtöbben várják, ezt az egész pontot akár kiterjeszthetném arra, h nem jön kezdő OL. Későbbi körökben jöhetnek olyanok, akiknek csak 1 év kell, esetleg kezdő C-t elkaphatunk valahol hátrébb, ahol már csak cserékben reménykedhetünk, de szvsz nem terv a kezdő OL, csak porhintés.

3.) Draftolunk QB-t.
Szerintem baromi egyszerű itt tartani Oswit. Amilyen CV-je eddig van, máshol még annyira se reménykedhet kezdőségre, mint nálunk, ahol elvileg csak Manning visszavonulásást kéne megvárni. De Elway nem fogja erre bízni a postManning érát. Remélem nem fog akkorát reachelni, mint Oswinál tette azt, hanem mondjuk a 3. körben vkit aki csúszik, de van esély, h egyszer kezdő legyen, arra lecsap. Az h Oswit még nem láttuk, nem jelenti azt h rossz, h Russel Wilsont draftoljuk, őt eddig pontosan ugyanennyit láttuk volna, és ugyanúgy kérdés lenne, h akarunk-e vele hosszabbítani, vagy draftolunk vki mást... Szóval egyáltlán nem biztos, h jó döntés most megint rákölteni a QB-ra, de hiába, h sehol máshol nem számolhatnak racionálisan Oswival mint kezdő QB-val, és már "csak" 2 év PM szerződéséből, ő még dönthet úgy, h máshol próbál szerncsét, hátha TC alatt legyőzi az ottani kezdőt... Elway meg nem elégszik meg B terv nélkül, pont ezért van itt Oswi...
Én egyébként nem lázadnék, ha a Manning visszavonulása utáni évet beáldoznánk rebuildingre, de nem hinném h ez Ewlaynél opció lenne, és egyébként is, szvsz egy közepes mérlegre bármilyen irányítóval képesek lennénk, úgyh Colts szintű szopás nem hinném, h lenne utána...