Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
Sambrailonak pont az ereje az ami legkevésbé NFL-szint legink úgyh a speed rusherek ellen LT-ben még nem is lenne baromság, ill. Clark is ott van (bár ZB-ben még nem bizonyított). Amit nem értek az Schofield LT-nek ő meg Harris nyugodtan meccselhetne a kezdő RT, Clark meg Sambrailo a kezdő LT posztért így. Ill. ahogy Storm fogalmazott Vasquezen kívül a fal belseje is nehezen átlátható.
Hogy bíztassam is a szurkereket, 2 éve San Diegoban ugyanez volt, az egyetlen biztos pont a C Hardwick volt, de egy kiváló OL coach (a támadófalhoz pedig ért az itteni edzőgárda is) segítségével sikerült egy összeszokott, jó OL-t kialakítani.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na mondjuk ez érdekes lenne. Mert Clark, ahogy írtátok lejjebb is, pont, hogy LT-ként volt elég jó, és Szombrérót meg RT-nek hoztátok. Szerintem úgy logikusabb is lett volna

több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 162 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Ez nemigaz b+...

Úgy néz ki h Sambrailo számára nem lesz idő akklimatizálódni, egyből ugorhat a mély vízbe:
"Rookie Ty Sambrailo practiced at left tackle today. Plan is to leave Chris Clark at RT. Michael Schoefield in mix too for LT." -

Ryan Harris valszeg az RT posztért fog harcban lenni, tavaly átlagos szezont futott, bár benne van már a korban:
"Ryan Harris ranked three spots ahead of Ryan Clady on last year’s final @PFF OT season grades. 38th."

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 967
Ryan Harris rögtön érkezett is "pótolni"...nagyon sajnálatos a sérülés 😕
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 693 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
"Broncos Pro Bowl LT Ryan Clady tore his left ACL during practice Wednesday and is likely to miss the 2015 season, a league source told ESPN" - SchefterDanny
Ez nem kicsit pech....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 731 — SB 50 Champion @ Grund
Fincsi, két biztos pont volt az újjáépülő OL-ban, ez most akkor leredukálódott 1-re... 😛

Mondjuk Clark LT-nek jobb volt legutóbb, mint tavaly RT-nek, de azért ennél sokkal rosszabb hír kevés jöhetett volna így szezon előtt... 😕

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azt a csórit...

több mint 10 éve
Danny Arizona Cardinals 1 774
"Broncos Pro Bowl LT Ryan Clady tore his left ACL during practice Wednesday and is likely to miss the 2015 season, a league source told ESPN" - Schefter
több mint 10 éve
Van történés mostanság a klub háza táján, néhány hírmorzsa közülük:

- Elkezdődtek az OTA-k, itt a hivatalos menetrend:
"Wednesday May 27th
11:30 a.m. - 1:30 p.m. (practice is open to media)
Gary Kubiak and misc. players available to media

Thursday May 28th
Closed practice until 1:30 p.m.
Offensive coordinator Rick Dennison and misc. players available to media

Friday May 29th
Closed practice until 1:30 p.m.
Defensive coordinator Wade Phillips, special teams coordinator Joe DeCamillis, and misc. players available to media

June 1-2, June 4th
OTAs continue (closed to public)

June 15-18
Final week of OTAs (closed to public)"

- Shane Ray, Danny Trevathan és Brandon Marshall a jelentős hiányzó, ők csak erősítenek a héten (Ray jhéten kezdi az egyéni drilleket).

- Valamint Antonio Smith, neki "pihenőt" adtunk amíg eldől h vádat emelnek ellene, vagy sem. Kubes reméli h "egy-két hét" alatt konkrét híreket hall felőle | érik a cut... | :
 espn.go.com/nfl/story/_/id/12961801/antonio-smith-not-denver-broncos-otas-amid-investigation-criminal-allegation

- A megfigyelők szerint a legkomolyabb versenyhelyzet az RB-ink között alakul (Ball agilisen tért vissza a "teljes" edzésmunkába)

- PM extra gyakorlatokat végzett Center mögül, az új játékrendszerben sokat fog onnan indulni.

- Az első jelentések igen pozitívak a második körös pickünk, Ty Sambrailo teljesítményéről:
"Ty Sambrailo note: dude has a powerful hand punch in drills. His ferocity is on Vasquez levels, nasty attitude a welcome sight #Broncos"

- A játékosok közös golfozáson vettek részt, képeket itt találtok:
 www.milehighreport.com/2015/5/27/8662585/demarcus-ware-broncos-teammate-chris-clark-golfing-swing-and-miss

- PM idén is adakozós kedvében van, a PeyBack alapítvány keretében több, mint 1 M-ót osztot szét 144 ifjúsági szervezet között:

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 551
Antonio Smith (passing down DT) ellen gyermek bántalmazás miatt nyomoznak.Black_Adder
Ami ráadásul "szexuális természetű", egy egész komplex cikket lehet róla olvasni itt:
 www.milehighreport.com/2015/5/22/8646937/the-trouble-with-justice-a-former-prosecutors-take-on-theÁltalános Doktor
Épp időben raktuk ki.
több mint 10 éve
Antonio Smith (passing down DT) ellen gyermek bántalmazás miatt nyomoznak.Black_Adder
Ami ráadásul "szexuális természetű", egy egész komplex cikket lehet róla olvasni itt:
 www.milehighreport.com/2015/5/22/8646937/the-trouble-with-justice-a-former-prosecutors-take-on-the

több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Antonio Smith (passing down DT) ellen gyermek bántalmazás miatt nyomoznak.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
PFF top 101 players
60. Brandon Marshall (mármint a Denver Broncos LB)
50. CJ Anderson
45. Demaryius Thomas
43. Malik Jackson
42. Emmanuel Sanders
10. Von Miller
4. Chris Harris

Manning nem fért fel a listára. Nos ha csak 1 évben gondolkozok, én lehet mégis az öreget választanám pl Malik Jackson vagy CJ Anderson helyett, de talán Chris Harris is csak azért lenne top5 a boardomon mert a kedvenc játékosom (nem mintha amúgy nem lenne teljesen védhető álláspont őt tekinteni a legjobb CB-nek), de ugyanakkor akár szándékos, akár nem kifejezetten örülök, h van hely ahol a kevésbé hypeolt játékosok is nagyobb publicitást kapnak. Persze a PFF is konstans hypeol egyes játékosokat és lehúz másokat, de CJ Anderson 44 missed tackle-je 179 carrie-ből, úgy h néhány "expert" TC alatti rostertippjében be se került az 53-ba, de Malik Jacksonról és Brandon Marshallról se feltétlen hallott aki nem denveri szimpatizáns, bár utóbbira talán jobban felfigyeltek a névrokonsága miatt.

A listát azért nem muszáj komolyan venni, tudom, h a PFF megítélése sokkal rosszabb, mint amilyennek valójában lennie kéne, és én se gondolom azt, h akkor most Sanders pl pont a 42. legjobb játékos csak mert a pff oda helyezte, illetve JJ Watt se azért a legjobb, mert a PFF listáján az 1. helyre került, de ez az ő listájuk, nekem meg nincs listám, offseasonben meg pont lehet ilyeneket nézegetni

Ja és ha már megtörtem a csendet, egy vélhetően kevésbé megosztó dolog. Pat Bowlen csatlakozik a Ring of Fame-hez. Elway szavaival élve:
"he is the most deserving of anyone ever elected to the Denver Broncos Ring of Fame"

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kubiak nem bírja ki, hogy ne legyen fullig TE-vel a roster...

Patton meg Kubi Trindon Hollyday-e lesz. Remélem nem kell imádkozni minden puntnál, hogy fumble vagy return TD lesz-e. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jött waiverről tölünk a TE Marcel Jensen és a Bucstól WR a Solomon Patton.

Jensen talán passzelkapásban jó lehet, de blokkolni még annyira se tud mint Julius Thomas.
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ja, Peyton egy countryman, már nem először csinál ilyent. Lehetne jobb ízlése is, ha már egyszer New Orleans-ben nőtt fel 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Ez már mekkora:
Folsom Prison Blues by Manning. Szegény Johnny Cash, ha ezt hallaná... 😀

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 10 éve
Igazán kár ezért a sérülésért, az interjúi alapján szimpi srác, kíváncsi voltam h idén mit tud hozzátenni, de nagyon úgy néz ki h IR-en fog csücsülni...

Egyébiránt folytatjuk a keret alakítgatását:

"OFFICIAL: #Broncos waive G Jon Halapio and WR Matt Miller." - hivatalos tweet

Ezzel ha jól számolom, akkor 4 szabad hely van még a rosteren, ahova egy TE még minimum várható:

"#Broncos looking around at TEs after Heuerman's injury. Could see them signing one this week, even as soon as Tuesday or Wednesday." - Jeff Legwold

több mint 10 éve
Igazolta a luxuspick mivoltát. 😕 Visszajöhet jövőre, amikor már szükség is lesz majd rá.

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Heuerman térdszalagja elszakadt, idén nem focizik màr.
Szerződése még nem volt.

több mint 10 éve
Kijött a rendőrségi közlemény, hogy nem mint gyanúsított hallgatták ki Collinst, persze láttunk már olyat h vki tanúból gyanúsított lesz...empty taxi
Olvastam én is, de sztem ez nem új infó | (max annyival h most hivatalosan is megerősítették) | , Rapoport már a draft előtt is mondta ezt.

Legfeljebb ha bebizonyítják az ártatlanságát (de akkor meg mindenki ráugrik, és más többet tud ajánlani neki). Nem felmentés, hanem h tényleg köze nem volt hozzá. Egyébként inkább legyen szar az OL...Black_Adder
Nagy mozgástér nincs a licitháborúban, tudtommal ugyanis korlátozva vannak az UDFA pénzek is.

Amúgy tényleg érdekes eset, mert instant kezdő LG lenne.
Kérdés h lehet-e egyáltalán ebben a szituban teljesen tisztázni. Feltételezem ha semmi köze sem lett volna hozzá, akkor ezt a GM-ek már tudták volna az eset után, így valszeg árnyaltabb a kép (amitől még lehet jogilag ártatlan).

Arról nem beszélve h nem tudom megéri-e kockáztatni ezzel az öltözői légkört + tuti komoly médiacirkusz lenne körülötte, amit Elway Tebow óta sztem annyira nem kedvel 😀

több mint 10 éve
Am mit szólnátok, ha pár hét múlva Elway bejelentené új UDFA igazolásként La'el Collinst?
Általános Doktor
Legfeljebb ha bebizonyítják az ártatlanságát (de akkor meg mindenki ráugrik, és más többet tud ajánlani neki). Nem felmentés, hanem h tényleg köze nem volt hozzá. Egyébként inkább legyen szar az OL...

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
A draft előtt volt egy kis buzz h érte szeretnénk felmenni, szal az érdeklődésünk mindenképpen megvan. Azonban nem véletlenül lett UDFA. Ugyan (még) nem gyanúsított, de rengeteg kérdőjel van körülötte, arról nem beszélve h a Hernandez ügy óta kétszer meggondolják a GM-ek h ilyen hátterű arcokkal töltsék fel a rostert...Általános Doktor
Kijött a rendőrségi közlemény, hogy nem mint gyanúsított hallgatták ki Collinst, persze láttunk már olyat h vki tanúból gyanúsított lesz...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Várható volt:

"The #Broncos have waived OL Paul Cornick and WR Jeremy Kelley." - Hivatalos Twitter

Am mit szólnátok, ha pár hét múlva Elway bejelentené új UDFA igazolásként La'el Collinst?

A draft előtt volt egy kis buzz h érte szeretnénk felmenni, szal az érdeklődésünk mindenképpen megvan. Azonban nem véletlenül lett UDFA. Ugyan (még) nem gyanúsított, de rengeteg kérdőjel van körülötte, arról nem beszélve h a Hernandez ügy óta kétszer meggondolják a GM-ek h ilyen hátterű arcokkal töltsék fel a rostert...

több mint 10 éve
1/23 Shane Ray OLB:
Lehet szeretni, lehet nem szeretni, de az biztos, h a legjobb bent lévő játékos volt. Arról már nem vagyok meggyőződve, h ő volt az a játékos, aki a legtöbbet emel a csapat színvonalán (értsd, más poszton esetleg kevésbé jó játékos is nagyobb upgrade lehetett volna), viszont ezt nem rovom fel hibának. Max 2 Manninges évvel számolhatunk, és bár én ha összejönne a Super Bowl azt se bánnám, ha lenne egy 1/1-es évünk utána, de nem lehet hibaként felhozni egy draftnál, ha nem csak az orrunkig látunk

2/58 Ty Sambrailo OT:
Projekt LT. Nem tudom mit akarunk vele. Lehet rögtön kezdő RT, de nem biztos, h lesz hozzá elég ereje. LTnek Chris Clark is megtenné, bár nem tudm mekkora csorbát szenvedett az önbizalma tavaly a másik oldalon, majd a cserepadon. Ha kifejezetten RT-t akarunk, talán lett volna biztonságosabb választás is, és talán kellett is volna egy "biztonságos" választás a falba.

3/92 Jeff Heuerman TE
Hiába aludtam rá még egyet, továbbra is teljességgel érhetetlen pick. Fizetések alapján - márpedig ez az FO gondolatát kell h tükrözze - van 2 kezdő TE-ünk (mindekttővel most kötöttünk szerződést), és egy olyan 3. számú, akinek biztos voltam a rosterre kerülésében, ezek szerint akkor 4 TE lesz rosteren. Hogy Heuermanre milyen szerep hárul majd, még nem tudom, elvileg használható pass blockban, run blockban és elkapásoknál is, de minden téren van még hova fejlődnie.

4/133 Max Garcia C
Eggyel kintebb is tud játszani, egyébként inkább erős, mint atletikus. Strengths & Weaknesses alapján egyértelműen Power sémába helyzeném őt. Azért hozzá teszem az nem úgy van, h aki erős, az nem lesz jó ZBS-ben, akkora kreténséget h egy a rendszerbe használhatatlan játékost húzunk nem feltételezek az FOról, szóval biztosan lesz helye a falban. Ez még egy OK pick nálam, az is lehet h az draftclassunk egyetlen kezdője lesz (persze Raytől is jelentős játékidőt várok).

A többi pick -bár így h más is írta előttem már kicsit gáz nekem is ezt mondani,de- nem számít, felőlem akár lehetne mind CB, hátha egy bejön alapon. Lehet persze Trevathanokat találni, de azt nem most fogjuk tudni meg mondani, h ki lesz az, és miért. A Siemian pick érdekes Dysertre nézve a többit majd melgátjuk.

Összességében
A draftot igazából az FA-val együtt kell értékelni. Kit érdekel ha a drafton nem jött needre játékos, ha azt az FAn megoldja a csapat. Ellenben egy csendes FA után nehezebben emészthető a BPAzás. És persze a need és a BPA is relatív, egy dolog h mi mit látunk neednek (nem ismerjük a kipróbálatlan játékosokat) és egy dolog, h Mayocknál ki a BPA meg a csapatok scoutjainál.
Ugyanakkor nekem komoly hiányérzetem van, az FAn nem tudtunk olyan aktívak lenni mint korábban. A nagyon jó fiatal játékosunk szerződései lejárnak, vagy el kell engedni, vagy meg kell őket fizetni, az esélykiegyenlítő rendszer szép lassan utólér minket. Úgy tűnik ez nem változtatta meg a draft stratégiát, így viszont ez nem egy win now draft volt, és PMnek már kegyeg az óra... 4 év távlatában lehet azt mondjuk h tök jó játékoskat húztunk, de de a korábbi években több értelmet láttam mind az FA, mind a draft mögött. Akkor is ha valami aztán mégse jött be