Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Én nem akarom megbántani a Colts fanokat,Black_AdderEzzel nem tudod, tudjuk mi, hogy Irsay időnként mekkora f*sz. 😊
Tankerton kirohanását megértem. Nem csak ő, de nagyon sok volt NFL edző és játékos akadt ki Irsay benyögésén. Joggal. Irsay apjának belekeverése a történetbe viszont ugyanolyan "cheap shot", mint amit Irsay csinált, úgyhogy a magam részéről egyikkel se foglalkozom. Szerintem PM se. Ha van is benne tüske, az biztos, hogy megtartja magának. A sérülésének évében ennél sokszor több "controversy-n" átment, és arról se hallottunk róla soha egy rossz szót sem. Okosabb ő annál. Tudja, hogy akármennyire is hülye Irsay, és akármennyire is tudja ezt az Indy fanbase, minden Irsay-nek címzett odaszúrós félmondat egyúttal a fanbase-ben is berezonálna. Lásd a Welker vs Belichick/Kraft vs Pats fanbase esetet, vagy akár a Jennings vs Rodgers vs Packers fanbase esetet. Akárkinek is van igaza és akárki a hülye, egyik se tud igazán jól kijönni ezekből.
Az extra motiváció szerintem a csapat szempontjából amúgy is meg kell, hogy legyen: Von visszatérése. A "döngöljük őket a földbe" típusú motiváltságot nem szeretem, mert az könnyen olyan túlpörgéshez vezethet, ahol a játékos nem saját magával hanem az ellenféllel foglakozik. Ha egy játékos azért akar nagy playt csinálni, mert "megmutatom, hogy képes vagyok rá", az jó irányba viszi. Ha viszont az ellenfélre, netán az ellenfél játékosára koncentrál, az könnyen hülye büntikhez, rosszabb esetben még sérüléshez is vezethet. Ezt el kéne kerülni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem hiszem, hogy Shanny visszatérésekor gond lesz majd, Elway-el nagyon nagy haverok voltak, Bowlen-el is és végül is nem úgy ment el, hogy botrány lett volna, vagy ilyesmi. Szerintem a szurkolóknak se volt vele ott különösebb bajuk, nekem mondjuk tuti nem volt... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Én kicsinek érzem magam ahhoz, h megfogalmazzam a véleményemet ebben a kérdésben, Szerencsémre azonban hasonlóan vélekedik egy HOF QB, Frank TarkentonTarkenton egyike minden idők nagyjainak QB poszton, visszavonulásakor sok lényeges QB rekordot ő tartott (egy bizonyos Johnny Unitast megelőzve). Ennek fényében nézzétek a videót. 3 SB-t játszott, de mindhármat elvesztette (egyikben se a Vikings volt az esélyes), előszeretettel hasonlítják hozzá azokat az irányítókat, akik nagyszerű pályafutás tudnak maguk mögött, de a SB nem jött nekik össze. Pl Elwayt is hozzá hasonlították '97 előtt. Érdemes megnézni róla pár videót, hogy mit jelentett a mobilis QB a '60-as '70-es években
Belekeveri a történetbe Irsay apját is. A Colts ugye Baltimore-ban "született", s Unitas-szel a korszak egyik legsikeresebb csapata voltak. A "30" című sorozat egyik részében velük és az Indianapolisba költözésükkel foglalkozik. Irsay (továbbra is az idősebbről beszélek) általában egy alkoholista "fasznak" van beállítva, máshonnan meg én nem ismerem, de valóban elég érdekes körülmények és nyilatkozatok közepette lopta ki a csapatot Indianapolisba. Mi egyébként sokat köszönhetünk neki, mert Elwayért annak idején lett volna jobb ajánlat is a Coltshoz, de jóban volt a mi tulajunkkal, és így tudtuk viszonylag olcsón megszerezni. Őt azt hiszem nem kell bemutatni 😊. Ja igen, talán sokat elárul Irsayről, hogy a GM egy Nuggets meccsen szerzett erről tudomást...
Én nem akarom megbántani a Colts fanokat, ezért igyekszem kerülni a témát, midnenesetre nem biztso, hogy okosan csinálja h extra motivációt ad PM-nek... Annak viszont örülök, h PM nem vette fel a verbális harcot, azt hagyja meg Foxnak, meg néhány all time greatnek, aki védelmére siet. Ő a pályán mutassa meg, mit tud.
[szerk]Ja igen, abban is reménykedem kicsit, hogy nem is csak Manninget tüzelte fel vele, hanem az egész csapatot...[/szerk]
Remélem amikor Shanny visszajön a MileHIghra a Redskins élén, mi a kellő tisztelettel, megbecsüléssel, esetleg szeretettel (TTT már nincs 😊) fogadjuk őt, nem feledve mit ért el vele a csapat...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy mennyire baszta fel PM agyát és lesz-e ennek látványos jele (TD-k orrvérzésig) a meccsen.tomi-tomiÉn remélem, hogy felbaszta az agyát 😀 ja és remélem még Vonnak is odasúgott valamit, hogy épp itt az alakalom, hogy romboljon... 😀

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Csak itt az alap dolog egy hosszabb USA Today interjú. Mindegy, nem Broncos téma, hogy ez az egész miről szólhat.Mi a véleményetek erről a cikkről? Nem is konkrétan erről, mert lassan óránként lehozzák valakinek a véleményét a témában. Csak úgy általánosságban Irsay nyilatkozatáról? Nekem nem lett túl szimpatikus ezzel, bár lehet csak kimondta amit sokan gondolnak, eléggé tökös ürge plussz a média szokás szerint felfújta a dolgot (PM-re kiélezve). Pedig szerintem nem kell sokat marketingelni a szombati meccset.Irsay ilyen. Alapvetően az NFL jobb ownerei közé tartozik abban az értelemben, hogy akar költeni a csapatra, akar nyerni, de képes megállni, hogy beleugasson a szakmai munkába. És mint ember is elég jó arc, de a twitterrel marhára nem tud bánni. 😊 Legurít pár whiskey-t és megered a nyelve, mond és ír mindenféle hülyeségeket. Szerintem nem rossz szándékból vagy számításból, hanem csak úgy, ami a szívén az a száján módon. A média meg persze felfújja. Mit nem? Biztos vagyok benne, hogy az említett mondatot nem Manning-el szemben értette, hanem inkább általában véve, illetve, ha már címezte valakinek, akkor sokkal inkább Poliannak. Polian ki is akadt rajta. 😊 (Neki van is vaj a füle mögött.)peterk2005
www.nfl.com/news/story/0ap2000000264282/article/bill-polian-jim-irsay-should-be-grateful-for-super-bowl-ringPM_the_sheriff
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy mennyire baszta fel PM agyát és lesz-e ennek látványos jele (TD-k orrvérzésig) a meccsen.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Mi a véleményetek erről a cikkről? Nem is konkrétan erről, mert lassan óránként lehozzák valakinek a véleményét a témában. Csak úgy általánosságban Irsay nyilatkozatáról? Nekem nem lett túl szimpatikus ezzel, bár lehet csak kimondta amit sokan gondolnak, eléggé tökös ürge plussz a média szokás szerint felfújta a dolgot (PM-re kiélezve). Pedig szerintem nem kell sokat marketingelni a szombati meccset.Irsay ilyen. Alapvetően az NFL jobb ownerei közé tartozik abban az értelemben, hogy akar költeni a csapatra, akar nyerni, de képes megállni, hogy beleugasson a szakmai munkába. És mint ember is elég jó arc, de a twitterrel marhára nem tud bánni. 😊 Legurít pár whiskey-t és megered a nyelve, mond és ír mindenféle hülyeségeket. Szerintem nem rossz szándékból vagy számításból, hanem csak úgy, ami a szívén az a száján módon. A média meg persze felfújja. Mit nem? Biztos vagyok benne, hogy az említett mondatot nem Manning-el szemben értette, hanem inkább általában véve, illetve, ha már címezte valakinek, akkor sokkal inkább Poliannak. Polian ki is akadt rajta. 😊 (Neki van is vaj a füle mögött.)
www.nfl.com/news/story/0ap2000000264282/article/bill-polian-jim-irsay-should-be-grateful-for-super-bowl-ringPM_the_sheriff

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Mondjuk azt nem tudom miért írtam hogy szombaton lesz a meccs. 😀Mi a véleményetek erről a cikkről? Nem is konkrétan erről, mert lassan óránként lehozzák valakinek a véleményét a témában. Csak úgy általánosságban Irsay nyilatkozatáról? Nekem nem lett túl szimpatikus ezzel, bár lehet csak kimondta amit sokan gondolnak, eléggé tökös ürge plussz a média szokás szerint felfújta a dolgot (PM-re kiélezve). Pedig szerintem nem kell sokat marketingelni a szombati meccset.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 12 éve
Mi a véleményetek erről a cikkről? Nem is konkrétan erről, mert lassan óránként lehozzák valakinek a véleményét a témában. Csak úgy általánosságban Irsay nyilatkozatáról? Nekem nem lett túl szimpatikus ezzel, bár lehet csak kimondta amit sokan gondolnak, eléggé tökös ürge plussz a média szokás szerint felfújta a dolgot (PM-re kiélezve). Pedig szerintem nem kell sokat marketingelni a szombati meccset.You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 12 éve
Lindsay Jones csupa jó híreket közölt a twitterén:"Wesley Woodyard & Robert Ayers back at practice. And oh yeah, that Von Miller guy is on the field, too"
"JD Walton is practicing for Broncos. He's still on PUP, but he has three weeks to practice before decision need to be made to put on 53."
több mint 12 éve
Ezek szerint King-el terveink vannak. Vagy csak Decker pénzét akarjuk kicsit lejjebb nyomni. 😀Mondjuk neki nem is hiányzik, keres ott az asszonyka is rendesen. No meg a saját show is hoz a konyhára gondolom. 😊

több mint 12 éve
Tavaress King WR az 53as keret tagja lett, Adrian Robinson LB húzta a rövidebbet.
több mint 12 éve
Nem is csak Kingnek kéne most nagy hirtelen helyet csinálni, Von is letöltötte eltiltását, ő is jöhet vissza. Ő Quentin Jammer vagy Adrian Robinson helyére jöhet majd.Black_AdderSőt, ha jól tudom a PUP-ról is a hatodik hét után lehet/kell aktiválni a játékosokat. Kérdés, Walton hogy érzi magát.

több mint 12 éve
sajna olyan ZH ami ahhoz kell h ne legyen vizsga 😀francba, most nézem h mikor lesz a colts meccs, és 99% h nem tudom nézni mer aznap délelőtt ZH-zok 😕NegritispótZH? gyakIV? 😉Black_Adder
még van egy olyan opció hogy lefexek du 6kor és a meccskezdésre ébredek, nem vetettem el teljesen a lehetőséget 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
francba, most nézem h mikor lesz a colts meccs, és 99% h nem tudom nézni mer aznap délelőtt ZH-zok 😕NegritispótZH? gyakIV? 😉
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
francba, most nézem h mikor lesz a colts meccs, és 99% h nem tudom nézni mer aznap délelőtt ZH-zok 😕
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Nem is csak Kingnek kéne most nagy hirtelen helyet csinálni, Von is letöltötte eltiltását, ő is jöhet vissza. Ő Quentin Jammer vagy Adrian Robinson helyére jöhet majd.Más: OF-nek ugyan nem lett komolyabb a sérülése, de több mint valószínű, h vasárnap nem játszik, sőt leginkább a bye week utánra várható a visszatérése. Kuper RG Vasquez RT felállásban is elég jók voltunk ahhoz, h ne kelljen idő előtt pályára küldeni őt.
több mint 12 éve
Vannak erre szabályok, azt hiszem legalább 4 hétig garantáltan rosteren kell tartani, ha felhozzuk. De lehet, hogy ez a nem saját csapatra vonatkozik, most ezt fejből nem tudom...Tavarres Kinget (idei 5. körös WR) vinné a GB a practice squadból az 53mas rosterre. A dolog egyszerű, vagy felhozzuk mi a saját 53-mas rosterre, vagy elviszi a GB. Ha megtartjuk csak kolonc lesz a nyakunkon, ha elengedjük és jól játszik, foghatjuk a fejünket...Black_AdderAz túl naív elképzelés hogy rosterre tesszük aztán 1-2 hét múlva újra PS?Fredo

több mint 12 éve
Kíváncsi leszek mi lesz a vége. Komoly ajánlatot nyilván nem éri meg matchelni, de kérdés, hogy mennyire fog komolyat kapni? Azért a Packers elkapó gárda is rendesen fel van töltve. és ha jól olvasom, a sok sérült mindegyike néhány hetes, nem teljes szezonos sérült. Ha felépülnek, King aligha fog pályára kerülni.Végülis szerintem azon múlik majd, hogy Anderson-t vagy King-et látja-e fontosabbnak a FO a jövőre nézve. Andersonon kívül mást nem éri meg kirakni. Mondjuk én Anderson-t is sajnálnám, mert tetszett amit eddig csinált, de igazság szerint van három fiatal futónk, akik olcsók és elég jók. Illetve Montee még nem elég jó, de reméljük, hogy az lesz. 😊 És még Moreno is itt lesz jövőre 1.3 milláért. Decker szerződése viszont lejár, és Caldwell azért inkább #4 elkapó, nem egy stabil #2 megoldás. King esetleg az lehetne.

több mint 12 éve
Igen.Tavarres Kinget (idei 5. körös WR) vinné a GB a practice squadból az 53mas rosterre.Az túl naív elképzelés hogy rosterre tesszük aztán 1-2 hét múlva újra PS?Fredo
A dolog egyszerű, vagy felhozzuk mi a saját 53-mas rosterre, vagy elviszi a GB.
Ha megtartjuk csak kolonc lesz a nyakunkon, ha elengedjük és jól játszik, foghatjuk a fejünket...Black_Adder
Hülye lenne garantált nélküli szerződést aláírni.
Hol lenne nagyobb esélye megmutatni magát, építeni a karrierjét? Itt Denver-ben a csili-vili elkapó sor mögött, vagy Green Bay-ben, ahol a szertáros is pályára lépett a Ravens ellen?
Sokkal jobb szerződést kéne neki kínálni, mint amilyet a GB-től kapna. Több, mint luxus lenne utána PS-ba tenni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Fredo
205
Tavarres Kinget (idei 5. körös WR) vinné a GB a practice squadból az 53mas rosterre.Az túl naív elképzelés hogy rosterre tesszük aztán 1-2 hét múlva újra PS?
A dolog egyszerű, vagy felhozzuk mi a saját 53-mas rosterre, vagy elviszi a GB.
Ha megtartjuk csak kolonc lesz a nyakunkon, ha elengedjük és jól játszik, foghatjuk a fejünket...Black_Adder
több mint 12 éve
Tavarres Kinget (idei 5. körös WR) vinné a GB a practice squadból az 53mas rosterre.A dolog egyszerű, vagy felhozzuk mi a saját 53-mas rosterre, vagy elviszi a GB.
Kingnek voltak jó napjai a TC-n de nem volt elég konzisztens a játéka. Mindenképp korai lenne lemondani róla, de nem biztos, h van más választásunk. Valakit fel kell hozzá áldozni a jelenlegi rosterről, az OLben túl sok a sérülés, h ott spóroljunk, WR-eknek biztos helye van, max Anderson húzhatná a rövidet.
Magára Kingre jelenleg nincs nagy szükségünk jelenleg, az esetek >90%ban 11 vagy 12 personelt játszunk, nagyon ritkán van fent 4 szélső elkapó egyszerre (és van 5 véer a keretben), hiába a passhappy. Ha viszont elengedjük, akkor azért csak egy olyan játékost veszítünk vele, aki egy 5. kört ért az FO számára, és egy esetleges sérülés esetén ő lett volna az első számú beugró a WR posztra. Most akkor kellene egy "ilyen" a helyére...
Ha megtartjuk csak kolonc lesz a nyakunkon, ha elengedjük és jól játszik, foghatjuk a fejünket...
több mint 12 éve
Na úgy néz ki, hogy Franklinnek "csak" boka ficama van. Attól tartottak, hogy MCL húzódás is, de ez talán nem igazolódott. Állapota day-to-day. Ebben a formában szerintem max 1 meccs kihagyás. (forrás PFT)

több mint 12 éve
Legyen minden úgy, ahogy ígéri.

több mint 12 éve
Von Miller 262 font, 10% testzsír és felnőtt eltiltása alatt (?)www.denverpost.com/broncos/ci_24303437/lot-people-said-it-went-by-fast-it
Rettegj NFL! 😊
több mint 12 éve
Mi is sok slant route-tal sz..atjuk az ellenfelet...Black_AdderAz a gáz, hogy én ue. látom a szopóágon is... Mi is rengeteg slant-et nyelünk be. Ha jól emlékszem a Dallas meccsen pl Witten rendszerint ezt futotta, és láttuk mi lett a vége.