Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 12 éve
So, before the snap, Manning turned to Moreno in the backfield and, swear to goodness, I could not make up what the Denver quarterback said to his running back.Phill Simms rögtön mondta, h a Dallasnak be kellett volna engednie Moreno-t. Na igen, hogyan tegyék, ha nem ment be. Mondjuk ha lefekszik moreno az 1 yard és a TD között, az ellen úgyse tudnak mit csinálni. Amúgy ezen nagyon izgultam a meccsen, már akkor is amikor 1. kísérlet volt, onnantól kezdve egyértelmű volt, h ha valahogy megoldjuk 3ból, h 1st down legyen, de még ne TD, akkor nyerünk. Sikerült kivitelezni 😊
"Go down. Don't score. Go down at the 1-yard line," Moreno told me in the Broncos locker room.
Say what? Gain 36 inches for first down, but not 72 inches for a touchdown? That went against every running back's instinct to fight for the touchdown.
"I was like: 'How?' " said Moreno, who waved his hands in frustration at his quarterback. "I was confused how to do it."
Manning barked back: "Just do it!"
Moreno pedig szerintem szép lassan kivív magának egy szerződés hosszabbítást. Most se biztos, h érne első kört a drafton, de fontos és hasznos tagja a csapatnak, és most csak az számít, nem az h mikor jött...
Prater meg tényleg csak akkor hagyja ki, ha nincs rajta nyomás 😀 Megint úgy verte be 50ről, h 70ről is jó lett volna...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Elkezdődött az üzengetés a Jaguars és a Broncos között. 😀😀@Jaguars Stay classy, Denver. RT @DenverBroncos: The #Broncos' 51 points in yesterday's win are as many points as the Jaguars have scored all seasonMire a Denver twitter accountja ezt írta vissza:
@DenverBroncosÚgy tűnik, komolyan vesznek minket. Ajjaj. 😀
No shots, just stats. RT @jaguars: Stay classy, Denver.
több mint 12 éve
Hivatalosan elnézést kérek a Broncos topic nevében minden Cowboys fantól a meme miatt., egyúton - bár győztes csapat szurkolójaként könnyű ilyen szavakat puffogtatni, vesztesként pedig sovány vigasz, de - gratulálok a mutatott játékhoz, mellyel elismerést kellett volna kivívnotok, nem kárörömöt. Ha lehetséges töröljük vagy helyezzük azt át máshova, ha nem arra kérlek, nyeljétek le a békát, senkinek se lenne jó egy flame ebből. A továbbiakban pedig szeretnék megkérni mindenkit, hogy kellő tisztelettel írjon a legyőzött ellenfélről, márcsak azért is, mert nem sokon múlott, hogy a mémben szereplő 2 QB helyet cseréljen egymással...Köszönöm.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Olyan vicces vagy mint egy éhező dachaui stand-up komédiás. Nem baj, két hét és visszatérünk ezekre a primitív mémekre. Addig is rágd át magad még párszor a madaraid múlt heti pofára esésén. Enjoy.Shawn84
Ja, emberünk meccs előtt pár nappal még ezzel a hasonlóan szellemes és igényes képpel próbált lájkokat farmolni.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Szerintem Champ a Jaguars ellen nem fog játszani, felesleges kockáztatás lenne, inkább még 1 hét pihi és legyen teljesen egészséges...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Nagyon örülök a győzelemnek. Amint peterk írta, minden bizonnyal 6:0-val zárjuk a Von+Bailey nélküli időszakot.Talán nem nagyképűség abból kindulni, hogy a playoff meglesz. Innentől kezdve a hátralevő 11 meccsen két fő feladat van:
- fejlődés a játékban, összeszokás, sérülések elkerülése - hogy a várható playoff formánkat javítsuk
- minél jobb konferencia helyezés elérése - hogy a playoff schedule-t könnyítsük
Ahogy tavaly is, most is azon az állásponton vagyok, hogy a konferencia helyezés elsősorban a first round bye miatt fontos. Ez akkor egy vitatott álláspont volt, de talán az előzetesen valamelyest lenézett Baltimore elleni meccs bebizonyította, hogy a playoffban bárki ellen ki lehet kapni, ezért egy kör automatikus továbbjutás szignifikánsan javítja a superbowl esélyeket.
A playoffban várható formánkat tekintve a tegnapi meccsen bemutatott gyenge védekezés nem meghatározó. Ez a védelem Champpel és Vonnal egészen más képest fog mutatni, így nem kezdenék el aggódni egy rosszul sikerült meccs kapcsán. Sokkal fontosabb, hogy a sérülések mennyire komolyak, ezügyben van még miért drukkolnunk.
A first round bye tekintetében lényegesen javultak az esélyeink. Egyre szűkül a potenciális konkurensek köre, jelenleg 4-en tűzhetjük ki célként az első heti pihenést: NE, IND, KC, DEN. A három másik csapattal összesen négy meccsünk (egyben az elméleti maximum) van még hátra, így ezek a mérkőzések döntő fontosságúak lesznek.
Összességében ha nem lesznek nagyon durvák a sérülések, akkor egy kifejezetten jó hetet hagyunk magunk mögött, javultak az esélyeink a végső győzelemre.
több mint 12 éve
Az teljesen igaz, h ideje lenne kinőnie ezeket a rookie hibákat, pontosabban h fejlődést kéne mutatni a tekintetben is, h ne csak rajta legyen az emberen, hanem oldja is meg (nem az 5 év miatt, hanem a 2 év miatt, amikor ténylegesen játszott is). Én arra számítottam, h idén +1 offseasonnel a háta mögött sokkal konzisztensebb lesz, hát ez valóban nem jött be. Egyébként - bár remélem jövőhéten máris aktualitását veszti, Bailey visszatérése miatt - ki lehetne próbálni egy-két meccsen Webstert helyette, benne is lenne fantázia.
Az most megmutatkozott, h Bailey és Harris elvesztését egyszerre nem viseli el a secondary, ahogy az LB sor Von Miller és Woody együttes hiányát. Azért úgy h 4,5 (Ayers se volt 100%) kezdő hiányzott a meccs nagy részén, nem volt könnyű. A sérülések idén nem kímélnek, annak ellenére se hogy akadnak akik keveslik és újabb sérüléseket kívánnak nekünk...
több mint 12 éve
szerintem is tök nagy poén, nevessünk egy irányító képén mialatt ő az összezúzott kulcscsontjával fekszik a földön. Azt meg végképp nem értem, hogy 3 pontos vereség után mit akar kifejezni ezzel a készítője.Shawn84
több mint 12 éve
Bocs már Black, de tényleg nem emlékeztem pontosan, hogy te "védted meg". Általában pedig veled szoktam egyet érteni ilyen dolgokban. Én is azt szeretem, ha valaki lentről küzdi fel magát. Ezért pl Woody nagy kedvencem volt mindig is, de Trevathan és Harris is jó meglátás volt részedről anno. Viszont Carternél nem szabadna már Rookie hibáknak lenni. Az ötödik szezonját tapossa, és közel 30 meccsen volt a pályán. Nem azt mondtam, hogy 1 az 1-ben Bailey szinten kellene tolni neki, inkább kicsit úgy tűnik, mintha vissza élne a bizalommal. Tavaly volt egy-két kimagasló meccse és el tudja/tudta hitetni az edzőkkel, hogy képes komoly teljesítményre. Azóta viszont nem látjuk ezt tőle. Inkább lefele megy, minthogy kapcsolt volna egy magasabb sebességi fokozatba.Én nem tudom, hogy mit láttok ebben a Tony Carterben, de szerintem a nagy fordítós tavalyi SD meccs óta retek szar. (bünti hegyek rajta+stb)rajtam kívül más nem nagyon szokott a védelmére kelni, szóval ez gondolom nekem szólt.
akike
Black_Adder
Alapjában véve az egész sec.-vel baj volt tegnap, de ez arra vezethető vissza, hogy a passrush erősen konvergált a 0-hoz.
Ez fog változni, ha Miller visszajön. A Doom kérdésen én már túljutottam, mert véleményem szerint Ayers és Phillips egymást rotálva jobb lesz mint Elvis volt. Kiegészülve Vonnal és esetleg egy Sly Williamsszel középen, akár terror is lehetne az irányítóknak. Nagyobb gond lesz itt a TE-ek levédekezése, mert ez a védelem Von ide, vagy oda erre nem képes még mindig.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Teljesen félrekódolod BigSey dumáját.😊Ki tudja, Welker is a pénzen veszekedett Belichick-ékkel, aztán ide mégis eljött 6 milláért. Elway tud meggyőző lenni, PM óta ezt jópárszor láttuk már. 😊Sidenote: Richard Seymour bejelentette, hogy a 10 fordulótól szívesen elmenne valamelyik contender csapatba besegíteni. Kivéve a Patriots-ot. 😀. Ismerős a sztori ugye? 😊 Lehet, hogy Elway már felírta Sey telefonszámát? 😊peterk2005azt is hozzá tette, h "for the right price", szóval Elwaynél felejtős 😊
Egyébként edge rusher kéne, lehet mégse volt olyan jó ötlet az 5. körig várni vele a drafton, mégha akkor nem is tudtuk, h Miller meghosszabbítja a nyári szünetét. Sérülés miatt is hiányozhatna...Black_Adder
De tényleg nem egy Seymour féle ember hiányzik tőlünk, úgyhogy csak érdekességnek tettem be.peterk2005
Dögöljön meg a Pats cipőben! Lám-lám, hogy kéne nekik egy DT, de nincs az a pénz, amiért én odamennék! Btw nem is contender csapat már.
Kiöregedett kurtizán a kuplerájon kívül szint - megértve az indulatát.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ki tudja, Welker is a pénzen veszekedett Belichick-ékkel, aztán ide mégis eljött 6 milláért. Elway tud meggyőző lenni, PM óta ezt jópárszor láttuk már. 😊Sidenote: Richard Seymour bejelentette, hogy a 10 fordulótól szívesen elmenne valamelyik contender csapatba besegíteni. Kivéve a Patriots-ot. 😀. Ismerős a sztori ugye? 😊 Lehet, hogy Elway már felírta Sey telefonszámát? 😊peterk2005azt is hozzá tette, h "for the right price", szóval Elwaynél felejtős 😊
Egyébként edge rusher kéne, lehet mégse volt olyan jó ötlet az 5. körig várni vele a drafton, mégha akkor nem is tudtuk, h Miller meghosszabbítja a nyári szünetét. Sérülés miatt is hiányozhatna...Black_Adder
De tényleg nem egy Seymour féle ember hiányzik tőlünk, úgyhogy csak érdekességnek tettem be.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Sidenote: Richard Seymour bejelentette, hogy a 10 fordulótól szívesen elmenne valamelyik contender csapatba besegíteni. Kivéve a Patriots-ot. 😀. Ismerős a sztori ugye? 😊 Lehet, hogy Elway már felírta Sey telefonszámát? 😊peterk2005azt is hozzá tette, h "for the right price", szóval Elwaynél felejtős 😊
Egyébként edge rusher kéne, lehet mégse volt olyan jó ötlet az 5. körig várni vele a drafton, mégha akkor nem is tudtuk, h Miller meghosszabbítja a nyári szünetét. Sérülés miatt is hiányozhatna...
több mint 12 éve
Én nem tudom, hogy mit láttok ebben a Tony Carterben, de szerintem a nagy fordítós tavalyi SD meccs óta retek szar. (bünti hegyek rajta+stb)rajtam kívül más nem nagyon szokott a védelmére kelni, szóval ez gondolom nekem szólt.
akike
Egyrészt szerintem egyáltalán nem csak az az egy jó meccse volt, tavaly az utolsó kettőt-hármat leszámítva tényleg jól játszott, de én nem ez alapján látok benne valamit.
Man-to-man coverage-ben akkor is ott van szorosan az elkapó mellett, amikor elkúrja és összejön a nagy play mellette vagy a büntetés. Ez valójában sokkal jobb, mintha állandóan elszakadnának tőle, és úgy jönnének a nagy playek. A büntetéseket meg én nem nézem, ha nem jogosak. A Giants ellen burátlis volt, bedobták a zászlót, dpi-re amikor hozzá sem ért az elkapóhoz, csak nem nézett hátra. Ez egyébként egy tipikus rookie hiba, még ha szabályos is volt, hátra kell nézni. Amikor tavaly feltűnt, ezek mellett a rookie hibák mellett elnéztem, ahogy anno Harrisnél is, fiatal játékosnál érdemes azt is figyelni mi lehet belőle, nem csak azt, hogy akkor épp mi. Ha ott tud maradni az embere mellett, akkor van esélye valamit csinálni, ellenkező esetben nem, és bár nem vagyok edző, szerintem könnyebb azokat a hibákat orvosolni, amikor szorosan az elkapó mellett van és mégse oldja meg, mint amikor
Mentségemre szóljon, hogy Harrisnél szerintem ez nagyon bejött. Carternél lehet h nem fog. Ahogy egyre több meccset van a pályán, úgy kéne egyre kevesebbet hibáznia, de ez nem történt meg. Ugyanakkor senki ne feledje el, hogy ő a 4. (!) számú CB, csak a sérülések miatt lett 2. számú erre az egy meccsre, ahol semmi pass rush nem segítette. Lehet h csak az én szegénységi bizonyítványom, de más csapatból se tudnék mondani olyan CB4-eket, akikre sokkal jobban lehetne számítani. És továbbra is a legjobb elkapókat is le tudja követni, csak néha hiába, és ezt mindig nagy playjel büntetik mellette...
Egyébként most a hosszú TD, az inkább Ihenacho hibája volt, nem volt elég mélyen, sőt nem is ez volt az egyetlen hibája tegnap (eddigi legrosszabb meccsét játszotta), de ő se lett hirtelen bust emiatt... De most úgy általában nem hinném h fair dolog lenne bűnbakot mondani a védelemben, mert csapatszinten betliztek egy hatalmasat. A DL még rendben volt, főleg a futás ellen, dehát a Dallas minek is fusson, h bárhová dobja Romo, az sikeres lesz... Talán Trevathant mondanám még, aki nem játszott jól a meccsen, de a végén minden hibáját jóvá tette. Akkor és ott az a meccs egyértelműen a Dallasnak állt...
több mint 12 éve
Man of the match: Moreno.JC6Tényleg, ne maradjon ki a neve, a srác meccsről meccsre jobban tolja!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Man of the match: Moreno.
több mint 12 éve
Ez jó. 😀A védelem mentségére, hogy Harris, Ayers és Woodyard kidőlése/lesérülése után mondtunk igazán csődöt. Nekünk coverben kell(ene) védekezni, de tegnap a kiesések után nagyon sokat zónáztunk. Kicsit érthetetlen miért, illetve gondolom Del Rio nem bízott benne, hogy egy-az-egyben meg tudjuk fogni Dez-t plusz a pálya közepét. A secondary rossz volt, de azért nem húznám rájuk a vizes lepedőt. Romo egész meccsen páholyból dobálgatott, nem lehet elvárni, hogy egy ilyen elkapó és TE sort 6-8 másodpercig lefedezzenek. A csőd a nulla passrush volt alapjában. Nem a sackek hiányoztak, hanem az alap nyomás sem volt meg, pedig erre a dline és az LB sor képes lenne. Ebben fagytunk le teljesen, és Del Rio se nagyon tudott mit hozzátenni meccs közben. Annyi dícséret azért megilleti őket, hogy az utolsó drive-ban legalább, amikor nagyon kellett, hirtelen megint lett nyomás és Trevathan egy bravúros INT-et rögtön szerzett is.
Sidenote: Richard Seymour bejelentette, hogy a 10 fordulótól szívesen elmenne valamelyik contender csapatba besegíteni. Kivéve a Patriots-ot. 😀. Ismerős a sztori ugye? 😊 Lehet, hogy Elway már felírta Sey telefonszámát? 😊

több mint 12 éve
230 pont 5 meccs alatt, ez egyébként új NFL rekord, ha jól láttam... 😊StormSTHát prá koárbbi éves Broncos teljesítményt máris felülmúltunk
1971: 203 pont 14 meccsen
1966: 196 pont 14 meccsen
1982: 148 pont 9 meccsen
😀
több mint 12 éve
Hát ez tényleg fos volt. Passrush zéró, nulla. Volt olyan, hogy Romo 10 mp-et ficánkolt, mire elpasszolta a labdát. Így természetesen bazi nehéz dolga van a secondarynek. (ami mondjuk szintén botrányos volt) Én nem tudom, hogy mit láttok ebben a Tony Carterben, de szerintem a nagy fordítós tavalyi SD meccs óta retek szar. (bünti hegyek rajta+stb)Kurvára kell ide Von Miller, és talán helyreáll a rend. Újra lesz nyomás az irányítókon remélhetőleg, mert ez így ebben a formában kurva kevés. Nekem kicsit úgy tűnik, hogy Del Rio is elkottázza rendre ezeket a meccseket. (azt sem értettem pl, mikor Irving egy az egyben maradt Dezzel az egyik nagy elkapásánál)
Remélem a sérültek hamar felépülnek Chris Harris Jr. - agyrázkódás / Ayers - váll / Woody-val nem tudom mi történt.
Még annyit, hogy Trevathannak frankón sikerült szerintem átvenni a WILL szerepet Woodytól.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
230 pont 5 meccs alatt, ez egyébként új NFL rekord, ha jól láttam... 😊

több mint 12 éve
Hát ez jó szar volt...Pár pont így kora reggel:
- Ayers felkötött vállal hagyta el az öltözőt, konkrétabb infók később
- Woody valszeg nem komoly, de ez is majd kiderül
- DRC kevés volt Dez-hez, igaz hozzá sokan kevesek, de akkor is ennél jobbat vártam volna
- A támadósorral nincs nagy gond, bár PM INT-je elég homály dobás volt, de 4,5 meccs után egy hiba belefért
- Julius Thomas = BEAST
- Moreno kezd arra a futóra hasonlítani, amilyennek a draft óta kellett volna lennie
- Woody nélkül nincs TE védekezésünk, ráadásul a S-k is nagyon lassan reagáltak amikor elszabadult a TE
- Trevathan mentett a végén, de igazán őt se éreztem előtte jónak és Irving-et se
- Von és Champ már nagyon kell!!!!!!!!!

több mint 12 éve
Megnyertük, de lehet, hogy jobb lett volna nem megnyerni. Így ott marad a kisagyakban esetleg (remélem nem, de ki tudja), hogy még így is megy. A meccs elején mindenesetre már is éreztem egyfajta dekoncentráltságot, mintha úgy mentünk volna fel tudat alatt, hogy mindegy mi lesz, PM-el úgyis nyerünk. Ez pedig életveszélyes.Értékelés? Lol, a védelem amit ma nyújtott, annál kb. nincs lejjebb. Semmi sem működött. És nem csak Woody kiesése után - bár akkor teljes lett a szétesés -, hanem már a meccs első felében is voltak gondok. Ayers helyén Philips is kevés volt ma nagyon, hiába lett a végén 2 sackje. (Ayers visszajött, bár nem volt önmaga utána már. Remélem nincs semmi baja.) Ráadásul ugyanaz köszönt vissza ami a tavalyi alapszakaszban is párszor előfordult, és ami a playoff kiesést okozta: Mély passzok sorozatos benyelése, és a TE levédekezésének képtelensége. Ehhez párosult ma, hogy egy normális tackle alig-alig sikerült, és az, hogy nem csak a passrush tűnt el teljesen, de még a nyomás is.
Ennyire a védelem nem fog rosszul játszani az biztos, főleg Champ és Von visszatérése után, de azért kicsit most ijesztő, hogy mennyire nem tudunk mit kezdeni ezzel a lappangó és krónikus problémával. Del Rio-nak valamit ki kell találni, hogy ne fagyjunk így meg #D-ben ha valami meccs közben nem jól alakul, mert így ott lesz a Damoklész kardja a PO-ban, ami bármikor lesújthat.
A támadókat persze ettől függetlenül dícséret illetve. Felraktak megint 51 pontot, méghozzá ezúttal nyomás alatt is sikerült. És végülis W-lett a vége, azaz minden bizonnyal 6:0-val zárjuk a Von+Bailey nélküli időszakot, legalább ennek örüljünk. 😊
Most aztán lehet izgulni, hogy Woodyard sérülése ne legyen komoly...

több mint 12 éve
Ma ők nem játszanak
Jammer ki-, Williams bekerült. Kuper is aktív (idén először). 😊
több mint 12 éve
Champ ma se játszik, a többi inactive-ról még nincs hír...

Shawn84