Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win
A slant route-hoz annyit h ha ezt egy WR megfelelő sebességgel és pontosan futja plusz a QB is pontosan dob akk kb. a corner esélytelen levédekezni, ilyenkor ink arra kellene a védőnek ügyelni h ne legyen YAC.empty taxi
nagyjából erre gondoltam, amikor azt mondtam azzal van a gond, ha az első aki odaér az misstackle. Mi is sok slant route-tal sz..atjuk az ellenfelet...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
A slant route-hoz annyit h ha ezt egy WR megfelelő sebességgel és pontosan futja plusz a QB is pontosan dob akk kb. a corner esélytelen levédekezni, ilyenkor ink arra kellene a védőnek ügyelni h ne legyen YAC.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 351 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tegnap a támadók voltak megint soron, kb. olyan meccset hoztak, mint az első héten. Sok drop, figyelmetlenség, két (de igazából több) béna snap, stb. Ezeket rendbe kell rakni. Nincs kétségem, hogy a csapat le tud hozni 1-2 meccset ilyen hibák nélkül, de 3-4 meccset is? A SB-hez annyit kéne...

Furcsát fogok mondani, de a védelem nekem ha az túlzás is hogy tetszett, de nagyjából elégedett voltam velük. Pont ezt várom tőlük, attól lesz jó egy védelem, hogy ha kilúgozódik a kiesők miatt, akkor is elsősorban yardokban gyengül, de a FG távon belül eredményes marad. A tegnapi D ilyen volt, nem tudtunk mit kezdeni Blackmonnal open field-en, de az endzone-hoz közel főként FG-at engedtünk csak. Ezt kéne folytatni, ki kell zárni a big playeket, és inkább hadd haladjon az ellenfél, de védjük az endzone-t eredményesen. Ezt kiegészítve a hiányzókkal és Von-nal lehet olyan védelmünk ami bármire elég. (Tavaly is bőven volt, ha nem lettek volna a big playek...)

Persze tudom, ez a Jacksonville volt. De ez az NFL, az a Patriots amelyik múlt héten 6 pontra volt képes, ma 27-et pakolt az eddig nagyon dícsért Saints védelemnek. A Jets offense meg 6-ot kapart össze a múlt heti Atlanta elleni 30 után, annak a Pittsburgh védelemnek amelyik idén eddig árnyéka volt önmagának. Romo pedig 170 yardot passzolt az ellen a Redskins passz #D ellen amelyik kb. úgy teljesített eddig, mint a Broncos. Minden meccs más, addig jó amíg így is meg úgy is tudunk nyerni.

A legfontosabb, a 6-0 az megvan. Idény előtt egy 5-1-et, de még egy 4-2-t is alá írtam volna Von nélkül, szóval eddig pozitívban vagyunk. Szerintem idén csoporthelyezéstől függetlenül 10-6 elég lesz az AFC-ben a playoffhoz, úgyhogy már csak 4-et kell nyerni 10-ből, annyi meg azért meglesz. 😊 Na jó, valószínűleg több is, és sztem előbb-utóbb a Chiefs is leereszt. Nézve a meccseiket, nem olyan meggyőző az a csapat, mint az eredményeik mutatják. Mondjuk az utolsó 2 fordulóban már mi sem, de ők szerintem annyira se.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Baileynek ezt a meccset betudom annak, h még rozsdás volt egy kicsit (ezért nem is emeltem őt ki negatív oldalon). Ilyen szempontból szerencsés, h a Jags ellen tért vissza és nem a Colts ellen. Ugyanez viszont nem lesz igaz Vonra. Neki mélyebb vízbe kell visszatérnie, ráadásul elvileg ugye nem is edzhetett együtt a csapattal. Nagyon kéne jövőhétre, h Woody tudja vállalni a játékot...

Az h dedikált LCB, RCB és slot CB van, az akkor okozna problémát, ha lenne egy különösen sebezhető pontja a CB sornak, Baileyvel DRC-vel és Harris-szel ez elvileg működő koncepció, és így a CB-nek nem kell "tükröznie" a playt, ha átkerül a másik oldalra. Nem tudom ez mennyit számít, de ha mindig az egyik oldalon van, akkor ott otthonosabban mozoghat. (a másik módi előnye szvsz triviális) Annyi h az ilyen Blackmon kaliberű elkapókat kettőzni kéne. Megmondjuk oylanra figyelni kéne, amikor Harris 1v1-ben maradna Megatronnal pl, mert volt ilyen is 2 éve. Akkor ugyanezt reklamáltam, de akkor jóval gyengébb volt a DB sorunk. Jó kérdés, h mit nyernénk, mit vesztenénk az átállással...

Ihenacho nagyon pusztít ott a LoS környékén, és ennek nagy szerepe van abban, h ilyen jó a futás elleni védelmünk, de van amikor mélyebben kéne őt játszatni, vagy akkor - bár én imádom nézni a rombolását - rotálni kéne Adamsszel, amikor szitu van Adams lenne deep coverageben, alapból meg Ihenacho terrorizálja a LoS-t. Vagy használjunk több dime-ot. A Raiders meccsel kezdődően mintha több zónát játszanánk (továbbra is elsősorban man2man), ami mintha kevésbé feküdne a csapatnak, de ez csak impresszió, nem néztem utána, h helytálló-e.

slant route: Ez nagyon jó meglátás. Én legalábbis első látásra meg se tudtam volna mondani, h hol szedett minket darabokra Blackmon. A slant route akkor igazán veszélyes, ha az első aki odaér, az misstackle. És most Lenon volt ott középen, lehet h neki is része volt ebben. Ne feledjük innen is hiányzott most 2 kezdő, illetve most breadley helyettesíthette volna Woodyt, de ő meg IR-en. Úgy rémlik Harrisnek volt nagyon sok tackle-je most, ami azt sugallja elkapták mellette a labdát, de megcsinálta a tackle-t, de ez még nem magyarázza Blackmon nagy átlagát.

btw, legalább kétszer volt olyan, h centinken múlt egy hosszú TD. Irving elvetődik árnyékra, csak az elkapó nem tudja megfogni, vagy tök üresen az elkapó, csak a falból valaki pont bele tud ütni. Amikor nagyon kéne, ezek lehet h mind ellenünk lesznek.

Most már visszatér Von Miller, h rozsdás is lesz, pár meccs múlva beindul a passrush, kevesebb ideje lesz elszakadni az ilyen állat WR-eknek, hirtelen sokkal jobb lesz a secondary is, ebben biztos vagyok. Szóval én még nagyon messze vagyok az aggódástól, de az azért látszik, hogy ha mondjuk a PO-ban nem merjük támadni a QB-t, vagy csak valamiért nem fog működni, akkor lehetnek problémáink, de most nem látom azt a csapatot amelyiknek kevesebb vagy kisebb gondjai lennének...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Amit még hozzáfűznék Black írásához:
- most nem tudom, hogy Champ rusty egy kicsit, vagy már tényleg ennyire megkopott a sebessége. (viszont a RZ-ban még mindig a legjobb, ezt szerintem most is bizonyította)
- Ihenacho rendszerint akkorát akar ütni, hogy maga sérül bele az ütközésekbe. OK akartunk egy hard hitter SS-t, de nem 1-2 meccsre, hanem lehetőleg hosszabb távra. Rendben van az, hogy bizonyítani akar, de könyörgöm, legyen már egy kis esze is a mellé, hogy "csak" rombol.
- még mindig nem tudunk mit kezdeni azzal, ha egy WR slant route-ot fut.
- nem feltétlen értek egyet azzal, hogy a corner adott oldalt véd(nem zónára gondolok), nem pedig egy kijelölt emberrel mozog. (pl Blackmon slotból profitált sokat, mégpedig a már említett slantek megfutásával)

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Nagyjából azt kaptam, amire számítottam:
Simán 2-3 labdabirtoklásnyi különbséggel nyertünk, de távol maradtunk idei rekordjainktól.

A pick6-et követően szoros volt ugyan az eredmény, de - talán tévesen - valahogy nem izgultam miatta. A Jaguars láthatóan nagyon felspanolta magát a meccsre, talán kicsit túlzottan is, ezért jött rájuk több drága zászló, de nagyon éreztem rajtuk, hogy meg akarják mutatni a világnak, jobbak annál, mint aminek tartják őket. Ahogy az lenni szokott, az erősebb aztán behúzta a meccset. A 0-16-os Lionsnek is voltak pillanatai, voltak nagyon közel a győzelemhez, de arra már senki nem emlékszik, csak h 0-16... A Jags sorsolásának ismerete nélkül, nem lepődnék meg, ha a jaguárok is erre a sorsra jutnának...

Most valahogy nem éreztem annyira veszélyesnek a passzjátékot. 18 elkapása volt a nagy négyesnek, és volt benne egy-két nagy play is, de az tényleg egy vagy kettő. Mellette egyfolytában a checkdown passzok. Félreértés ne essék, Moreno nagyon nagyot játszott, de volt több 3&out, ami talán arra vezethető vissza, h ilyen nagyon rövid passz play, sikertelen passz, rövidre sikerülő futásokból valamilyen leosztásban egymás után jött 3. Sokszor úgy tudunk támadni, h nem is szembesülünk 3rd downnal percekig...

+ Gameball: Knowson Moreno. Nem futott sokat, nem futott jó átlaggal, de 3 TD az 3 TD, és mellé 7 elkpaás. A 3&20 amit megcsinált jobban kellett, mint akkor gondoltuk volna...
+ Malik Jackson: 2 sack 3 playen belül, amikor a védelem megint becsapta az ajtót, amikor el kellett dönteni a meccset.
+ Fake punt. Korábban ezekből mindig mi jöttünk ki szarul. Most a Jagsé egészen szánalmasra sikerült, a miénkből 30 yardos futás
+ Kayvon Webster eddig is jól játszott, most meg van az INT, h ezt észre is vegyék. Egyébként ha itt vagyunk Shaun Phillipset is meg lehet említeni, mert sackje nem volt ugyan, de több nyomást generált, amik hibákhoz vezettek.
+ Jó ideje votl téma itt az OL depth hiánya. Tessék PUPra kerül a kezdő C, akit helyette hozunk IR-re kerül, elvesztjük a liga egyik legjobb LT-jét, és most kidől a kezdő RT. 3 kezdő, és egy első számú csere hiányzik. Mondhatni a depth játszik. Persze ilyenkor jön különösen jól, h Manning gyorsan szabadul a labdától, de azért mégse annyira szar ez az egység se, mint hinni lehetett.... Vasquez eddig is nagy igazolás volt, mert jól játszott, most tessék még versatile is... Meccsközben átáll OT-nek, helyére bejön Kuper, és szinte nincs is minőségvesztés.

- OL-lel fejeztük be, OLlel kezdtük. Ramirez 2 rossz sanp. Igazából több is, de "csak" 2ből lett fumble. Orlando Franklinnel remélem nincs komoly baj, nem festett jól, ahogy lebiceg. Ez legjobb esetben is pár hetes kihagyás lesz szvsz...
- TO. 1 int 3 fumble, amiből 2-t elvesztettünk. A körberöhögött Jags ellen. Ez tavaly is issue volt, idén is az. Hillman és Ball továbbra se tűnik labdabiztosnak, de bármikor tud hibázni más is. Hillman a fumble-je után javított, Ballnak volt egy szép futása a nagy drop előtt, de nem véletlen kap egyre több lehetőséget Moreno...
- A védelem nem engedett csak 1 TD-t, de ez a Jaguars. Blackmon 190 yardot kap el, nemá'. Miért nem dupláztuk többet? Esetleg tripláztuk. Több labda ment felé, mint mindenki máshoz összesen...
- Fox minek challenge-elt az elején? Ha bejön, akkor is 1st down, kb semmit nem ért volna, kidobtunk egy időkérést. Nem hiányzott a végén, de akkor is... Amúgy is csak 2 zászlója van, szoktak ennél nagyobbat is tévedni a bírók...

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a Whez, Broncos fanok! Manningenk sok sikert a rekordokhoz.
több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 890 — The Mathematician
nehéz lesz, nagyon fázok a meccstől

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 12 403 — SB 50 Champion @ Grund
Inactives:
Dysert, Anderson, Tony Carter, Woodyard ( 😕 ) Moffitt, Justice, Ayers ( 😕 )

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
ide is 😀😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 351 — The only discipline that lasts, is self discipline
Abban a ritka hegyi levegőben, legalizált füvezéssel nem is lehet rajta csodálkozni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
hayden New Orleans Saints 124
Off: ST-ben lakik nálatok egy óriási troll. Remélem etetitek rendesen, mert hatalmas fazon 😂
 mashable.com/2013/10/11/brandon-marshall-trolling/
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ez az országos tuti.

NFLben ilyenkor szokott borulni a papírformaJanek
Ha 20 pontot összekaparunk, az már siker nálam(kár, hogy kapunk mellé 50+ körül...).
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 634 — Apu ökölbeszorított keze
ez az országos tuti.

NFLben ilyenkor szokott borulni a papírforma

több mint 12 éve
NFL 6. Hét: Jaguars - Broncos beharangozó

több mint 12 éve
Injury report a meccsre:
Doubtful: Woody, Ayers
Probable: Champ (!!), Harris, Decker, Dreesen, Hillman, Kuper, Lenon, Prater, Ramirez

Woody helyét állítólag Lenon veszi át, ha nem játszik, Ayers pótlását meg valszeg rotációban oldjuk meg. Még jó, hogy a Jaguars jön szembe, nem a Pats... 😛

több mint 12 éve
Hát, ha a védelemnek ébresztőre volt szükség, az megtörtént a győzelem ellenére is...

több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 890 — The Mathematician
igazából a védelem megteszi azt amit kell alapvetően, nem engedik az ellenfelet futni ami a legjobb taktika lehetne az O# ellen
valamint ugye Champnél van a "presense" a név hogy ő az aki emiatt kevés QB hajigál direkt rá (bár ez kopik már sajnos az évekkel)

ha Von és Champ visszatér akkor leszek kiváncsi a dolgokra, főleg h Woody mekkorát lépett előre már tavalyhoz képest is a szememben

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Egyetértek, Champ fizikálisan már nem erősítés. De miközben simán lehet tartani attól, hogy bármelyik emberünk a secondary-ban ismét megégeti magát, Champ-nál ennek az esélye az óriási tapasztalata miatt sokkal kisebb. Ő meccsen belül is tud tanulni a hibájából és korrigálni.

Ha már itt tartunk, szerintem idén a védelemben a legfontosabb, hogy a secondary úgy álljon össze, hogy segítsék egymást, és a big playeket kerüljék el. Ihenacho-t pl. öröm nézni ahogy a LOS környékén pusztít, de őszintén szólve erre olyan nagy szükségünk nincs. Ilyen támadósor mögött a védelemnek inkább arra kellene koncentrálnia, hogy limitálja az ellenfél offense-ét, de azt stabilan, hiba nélkül. Semmi értelme csinálni egy 3&out-ot az ellenfél huszasán, ha a következő drive-ban meg ugyanonnan kapunk egy 80 yardos passz TD-t, mert a safety-k túl-agresszívkodják a védekezést. Én inkább egy "bend but not break" típusú védekezést szeretnék látni, amelyik nem feltétlenül szedi szét az ellenfél offense-ét az ellenfél 20 yardosánál, és el-el enged egy-két tíz yardos passzt, viszont nem enged nagy playt. És aztán a félpályától kezdene egyre agresszívabb lenni, amikor a pálya kezd mélységében beszűkülni. A legjobb és legagresszívabb pedig a RZ-ban lenne.

több mint 12 éve
Champ nem mai gyerek, kicsit a sebessége megkopott, de még mindig iszonyat jól lát a pályán és az a 14 év tapasztalat helyettesíthetetlen...

több mint 12 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
És amúgy pont Doomnál jött elő, aki a PFF szerint a legtöbb nyomást generálta az első pár meccsen, de sakcje nem nagyon volt, akkor kerültem valakivel majdnem vitába, h mennyit ér maga a pressure. Aztn szerencsémre a sok pressure-ből lett egy-két INT h igazoljon engem. Most inkább fordítva van. Ha jó a coverage, nem tud passzolni az irányító, és ezért ér oda a noymás.Black_Adder
Nekem is ez a benyomásom. A Steelers évekig a legjobb védelemmel bírt, pedig se turnoverben (se INT, se fumble), sem pedig sackben nem szoktak az élvonalban lenni. De olyan jó volt a rush D, és mellé olyan jó volt a nyomás, hogy nem kellett sackelni a QB-t, hogy tönkretegyék a komfortját. És rendkívül eredményes is volt, pontszámban évekig tizenpontokat kaptak, és még a nagyon jó offense-eket is erősen limitálni tudták. (És a RZ védelem is remek volt így sok TD-ből "csináltak" FG-t.)

Ezt kéne megoldanunk valahogy nekünk is, ha visszatérnek Von-ék, és akkor a középső (TE, slot WR által bejátszott) területek védelme is könnyebb lenne. Ami meg egyúttal azt is jelenthetné, hogy a safety-k jobban odafigyelhetnének a cornerek besegítsére - ami a másik neuralgikus pont. Az offense miatt szerencsére van idő összeállni a védelemnek. És legalább lesz egy külön érdekessége az idénynek, végignézni, hogy hogy fejlődik a védelem. Mert remélem igen. 😊 (Bár bevallom, kicsit kezdek tartani attól, hogy Del Rio-nak a safety játék nem az erőssége... Kicsit már gyanús, hogy amúgy jó játékosokkal a fedélzeten mennyire ad-hoc tud lenni a mély passzok elleni védelmünk.)peterk2005
Én is pont így vagyok ezzel a védelem dologgal. Talán még jól is jöhet, hogy nem top formában vannak és nem hoznak liga elit statokat. Lásd tavaly: PYD: 199.6 (idén: 347.0) RYD: 91.1 (idén: 69.6). Szerintem az azért ideálisabb scenario hogy az alapszakasz végére álljon össze a védelem, amire minden esély meg van. Nem csak azért mert visszajön Von és Champ. Igazából Vontól mindenki nagyon sokat vár, jogosan is. Champpel viszont nem tudom, hogy mennyire leszünk bentebb. Okés minden tiszteletem az övé, hatalmas játékos és példakép, biztosan sokat segít a jelenléte a pályán, de nem mai gyerek. DDe ne legyen igazam és csúcsformában térjen vissza. Amúgy a héten vagy 10szer végignéztem az utolsó negyedes egy yardos Moreno futást. Valami eszméletlen, ahogy vitatkoznak Manninggel snap előtt, aztán utána csak megcsinálja. A meccsről az jutott pont eszembe, hogy mennyire jött volna jól egy vereség most. Lényegében az offense ott volt a szeren megint, de a D akkora fostaliga volt hogy ilyen szart a Ravens meccs óta nem láttam, ahol a Flacco gyerek csak úgy dobálta a felhőpasszokat a nyomás hiányában és a kritikán aluli secondary teljesítmény miatt ahogy akarta, nekem az a meccs ugrott be teljesen. És lehet hogy most megérdemeltek volna egy vereséget, hogy észhez térjenek. Még arról a Ravensről ugrott be, hogy beszél mindenki a védelemről, de milyen támadó soruk volt már. Ez csak azért érdekes mert jelenleg mindenki agyon fényezi a denveri elkapó brigádot. Az akkor SB győztes elkapó állomány: Torrey Smith, Jacoby Jones, Dennis Pitta, Anquan Boldin. Mellette egy nagyon elit OL és RayRice. Szóval támadó oldalon megvagyunk mi is. És így jutunk megint vissza a védelemhez. Aminek azért lesz ideje összekapni magát és összeállni. Hálistennek idén a csoport is összekapta magát és lehet jó meccseket is játszani.

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 12 éve
És amúgy pont Doomnál jött elő, aki a PFF szerint a legtöbb nyomást generálta az első pár meccsen, de sakcje nem nagyon volt, akkor kerültem valakivel majdnem vitába, h mennyit ér maga a pressure. Aztn szerencsémre a sok pressure-ből lett egy-két INT h igazoljon engem. Most inkább fordítva van. Ha jó a coverage, nem tud passzolni az irányító, és ezért ér oda a noymás.Black_Adder
Nekem is ez a benyomásom. A Steelers évekig a legjobb védelemmel bírt, pedig se turnoverben (se INT, se fumble), sem pedig sackben nem szoktak az élvonalban lenni. De olyan jó volt a rush D, és mellé olyan jó volt a nyomás, hogy nem kellett sackelni a QB-t, hogy tönkretegyék a komfortját. És rendkívül eredményes is volt, pontszámban évekig tizenpontokat kaptak, és még a nagyon jó offense-eket is erősen limitálni tudták. (És a RZ védelem is remek volt így sok TD-ből "csináltak" FG-t.)

Ezt kéne megoldanunk valahogy nekünk is, ha visszatérnek Von-ék, és akkor a középső (TE, slot WR által bejátszott) területek védelme is könnyebb lenne. Ami meg egyúttal azt is jelenthetné, hogy a safety-k jobban odafigyelhetnének a cornerek besegítsére - ami a másik neuralgikus pont. Az offense miatt szerencsére van idő összeállni a védelemnek. És legalább lesz egy külön érdekessége az idénynek, végignézni, hogy hogy fejlődik a védelem. Mert remélem igen. 😊 (Bár bevallom, kicsit kezdek tartani attól, hogy Del Rio-nak a safety játék nem az erőssége... Kicsit már gyanús, hogy amúgy jó játékosokkal a fedélzeten mennyire ad-hoc tud lenni a mély passzok elleni védelmünk.)

több mint 12 éve
Nem is a felállás a lényeg, a felfogás. Irving nem edge rusher. Miller az. Ha nincs fent Ayers és Phillips egyszerre, akkor gyakorlatilag csak egy edge rusher van fent, mert Wolfe továbbra is DT/DE, akinek nem a passrush az erőssége, és nem is az az elsődleges feladata. Nah ezt így jóval könnyebb feladat az OLnek. JDR ezt kreatív blitzekkel próbálja kompenzálni, de azt nem lehet folyamatosan csinálni, mert ha kiszúrják előre a blitzet, azt csúnyán meg lehet büntetni. NÉzzétek csak meg Manninget...

A Dallas ellen egyébként 4 sackünk volt, mégis az maradt meg, h Romonak olykor 10mp-je volt passzolni, de néha úgy tűnt tán a meccs végéig is magánál tarthatná. Na ilyen tavaly nem nagyon volt. És amúgy pont Doomnál jött elő, aki a PFF szerint a legtöbb nyomást generálta az első pár meccsen, de sakcje nem nagyon volt, akkor kerültem valakivel majdnem vitába, h mennyit ér maga a pressure. Aztn szerencsémre a sok pressure-ből lett egy-két INT h igazoljon engem. Most inkább fordítva van. Ha jó a coverage, nem tud passzolni az irányító, és ezért ér oda a noymás. De ezt csak érzésre mondom, nem tudom, hány mp egy átlagos sacckünk tavalyhoz képst...

több mint 12 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Ti mit gondoltok?peterk2005
A sackekkel nincs baj db-ra meg is vannak azok, az nagyobb baj hogy igazán a pressure nincs meg mellé. Jönnek a sackek néha napján, de a folyamatos nyomás nincs meg. Ebben rohadt nagy mondjuk Miller, és talán Doom is ebben volt jó, hogy folyamatosan generálták a nyomást. Én most azt mondom, hogy Ayers+Phillips jobb lesz egymást rotálva, mint Doom volt tavaly, de ehhez mindenképp kell Miller a másik oldalról. Millert folyamatosan kettőzik, és lazábbra marad a másik oldal. Ahogy figyeltem, most nem is azt a védelmet játszuk, mint Millerrel. Inkább a klasszikusabb 4-3-at. Millerrel együtt inkább 3-4-re hajaz a felállás. Nem néztem, de szerintem Wolfe kevesebbet van fent, mint Vonnal együtt lenne. Ennek a PFF-en után lehetne nézni, hogy mi a leggyakoribb felállás.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
A hurryup miatt az ellenfél is többet támad, ami a védelem statisztikáinak nem jóAz első 2 meccsen úgy haladtak ellenük egy csomó yardot, h nagyon jók voltak dpr-ben.
Az első 4 meccsen valójában jól teljesítettek egységként is szvsz, a Dallas ellen meg egyénileg se voltak jók. Ennyi van mögötte szvsz.

Egyébként az összképet drága egyéni hibák rontanak, amikről lehet remélni, h nem ismétlődnek meg.