Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Az öreg Jake the Snake!http://www.nfl.com/plummer

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Ahogy játszott eddig, szerintem Clark éppenséggel egy quality backup. Csak nézz körül a ligában, hogy sok csapatnál mit rendez a kezdő LT, aztán örüljünk, hogy van egy Clark-unk. 😀A jó passrush-al rendelkező csapatok oda fognak érni párszor PM-hez, ez valamennyire elkerülhetetlen, ettől elit pashrusherek. Fel kell készülni rá, minimalizálni kell a hatását. Főleg akkor, ha nem megy a futás és a rövid passz, mert olyankor a védelmek könnyebben küldik el a pass rushereiket.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Egy olyan LT-re gondoltam, hogy upgrade legyen Clarkhoz képest a szezon második felére, és esetleg quality depth jövőre. Itt szerintem nem lenne akadály, ha egy veteránt hoznánk. Be lehetne próbálni mondjuk visszahozni Jeff Backust. Sose nyert semmit (csábító lehetne neki a Broncos), és az idény hátralevő részére megtenné szerintem. Nem tudom milyen állapotba lehet 36 évesen, de egy próbát lehet megérne.szerk.: Nem is tudom, hogy hol, de olvastam, hogy tradelni kellene Joe Thomas-ért. (a Storm által említett okokból nem írtam az előbb, mert szerintem is baromság lenne a jövőre nézve)

több mint 12 éve
Rendes LT egy vagyon és mit csinálunk vele jövőre?Azért kicsit előre is kell nézni, nem csak pár pillanatra... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Azért olyan nincs, mint Allen... De így, hogy itt van, tényleg nincs sok értelme még egy pass rushernek.A rendes LT sajnos egy vagyon. Legalábbis, ha nem a Jags-től szerezzük be, de ott lesérült a rookie kezdő. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Minek? Phillips idén simán van olyan, mint Babin vagy Allan. Babin már 33 ráadásul. Nem hosszútávú megoldás, mellesleg ritka szar szezonja van. Inkább egy rendes LT kellene szerezni.

több mint 12 éve
www.milehighreport.com/2013/10/24/5022222/should-the-denver-broncos-trade-for-jared-allen-jason-babin
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 12 éve
Manning nem edzett ma. (legalábbis nem dobott labdát) Pihenőt kapott még, Decker, Phillips, Kuper, Welker. Champ nem fog játszani, ahogy vsz. Franklin sem. Franklin a kondicionáló edzést végzett. Elég érdekes lesz, így Matthis után egyből egy Orakpo Kerrigan páros jön szembe, nekünk meg nuku kezdő tackle... 😮

több mint 12 éve
Én azért örülnék ha Julius fent maradna, mondjuk elővehetnénk két TE-s játékot, ha már ennyire rámennek majd az ellenfelek az elkapók routejainak a tördelésébe. Amúgy azért Dreessen meg Green sem ügyetlen arcok."Julius Thomas pedig jelen pillanatban a sok rontott blokkolással annyit ront, ami a szememben eléggé elnyomja az elkapási eredményeit, főleg mert amit csinál, az sérülésveszélyes PM-re nézve..."Mert eddig nem volt szükség rájuk, az ötös fal is megblokkolta úgy az ellenfél védelmét, hogy ne legyen belőle gond. Ezen szerintem változtatni fogunk. (Tamme egyébként nem lenne jobb, de Dreessen és Green igen.)peterk2005
Ugyanez jutott nekem is eszembe. Dreessen vagy Tamme jobb lenne? Miért vannak ennyire keveset a pályán?Lecsó
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 12 éve
"Julius Thomas pedig jelen pillanatban a sok rontott blokkolással annyit ront, ami a szememben eléggé elnyomja az elkapási eredményeit, főleg mert amit csinál, az sérülésveszélyes PM-re nézve..."Mert eddig nem volt szükség rájuk, az ötös fal is megblokkolta úgy az ellenfél védelmét, hogy ne legyen belőle gond. Ezen szerintem változtatni fogunk. (Tamme egyébként nem lenne jobb, de Dreessen és Green igen.)
Ugyanez jutott nekem is eszembe. Dreessen vagy Tamme jobb lenne? Miért vannak ennyire keveset a pályán?Lecsó

több mint 12 éve
"Julius Thomas pedig jelen pillanatban a sok rontott blokkolással annyit ront, ami a szememben eléggé elnyomja az elkapási eredményeit, főleg mert amit csinál, az sérülésveszélyes PM-re nézve..."Ugyanez jutott nekem is eszembe. Dreessen vagy Tamme jobb lenne? Miért vannak ennyire keveset a pályán?
több mint 12 éve
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24122693/report-agent-who-bungled-dumvervils-contract-fined-suspendedNow, seven months later, FOXSports.com reports that the NFL Players Association has fined Magid $25,000 and suspended him six months for negligence in the fax mishap that at the time cost Dumervil $4 million (it’s what his restructured deal would have been worth with the Broncos this season).
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
PS-be jött Chad Bumphis WR.
több mint 12 éve
Most jutottam el a meccs végéig.....Mondjuk, hogy a végén miért fogadta el Fox az első punt után a büntit, azt sose fogom megérteni. OK, hogy Holliday, meg minden yard számít, de minden másodperc is, az punt 8 mp volt, várható volt, hogy a második se lesz rövidebb időben, ez 1, talán 2 play PM-éknek, biztosabb, mint egy esetleges return...
Holliday is kiccsit összeszedheti magát, mert annyi hibája volt ezen a meccsen, mint eddig talán soha, fumble, benézett időzítések, rossz kihozatal-döntések, erre volt a korona az utolsó punt lepattanni hagyása, alig volt idő az órán, ilyenkor ez volt a legrosszabb döntés, amit hozhatott...
Julius Thomas pedig jelen pillanatban a sok rontott blokkolással annyit ront, ami a szememben eléggé elnyomja az elkapási eredményeit, főleg mert amit csinál, az sérülésveszélyes PM-re nézve...

több mint 12 éve
nem saját, de szimpatikus"the reason for the Broncos struggles last game is because they were looking ahead to the Redskins HaslettD"😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Bailey-re Fox azt mondta tegnap, hogy week-to-week, sok vizsgálaton átesett, ezek szerint annyira nem komoly a dolog, hogy IR-re tegyék, de azért nem is pár napos történet. Talán a BYE után......

több mint 12 éve
A Panthers leigazolta Tavarres Kinget. Ezúttal nem tudtuk/akartuk "megmenteni"...További rossz hír, h a Redskins ellen valszeg OF és Bailey nélkül fogunk játszani...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Ami a Manningitis mellékhatása!😊vicces amikor peterk2005 egy Colts-Broncos meccsről T/1-ben ír 😊HöriHát baszki, skizofrénia a köbön. 😀peterk2005
több mint 12 éve
vicces amikor peterk2005 egy Colts-Broncos meccsről T/1-ben ír 😊HöriHát baszki, skizofrénia a köbön. 😀

több mint 12 éve
vicces amikor peterk2005 egy Colts-Broncos meccsről T/1-ben ír 😊
több mint 12 éve
Annyit fűznék csak hozzá, hogy az up tempo miatt nem csak több pontot szerzünk, hanem többet is kapunk, nekem az a benyomásom, h több támasát vezetnek ellenünk. Az összyardos statok amúgy se érnek semmit, de a Pts D-t se meccsekkel kéne aggregálni, hanem O drive-okkal. Valszeg abban se vagyunk túl jók egyébként, de úgy tippelem jóval reménytkeltőbb a kép, mint az ellenünk passzolt yardok vagy a kapott pontok számát nézve.Black_AdderAnnyira nem kiugróan, de az átlagosnál több drive-ot vezetnek ellenetek. (Up tempo az van, de 3rd&out nem nagyon.)
Drive/pontban sem vagytok jók (23. hely), 2,05 pont/drive. (Minden csapatnál egy kicsit magasabb a valid érték, mert beleszámolnak minden drive-ot, térdelőseket is például.)
www.footballoutsiders.com/stats/drivestatsdef
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
azért ez vicc:Haha, slusz poén, hogy még arról is jöttek a hírek, hogy a liga fontolgatja McAfee megbüntetését amiért sisas-sisak ellen is volt a tackle-ben😀
Colts punter Pat McAfee tweeted the above notice of an impending random PED test, which comes suspiciously just a day after he destroyed Trindon Holliday in his first tackle of the season.
Broncos szurkerként is el kell ismerni, hogy szép volt az a tackle...akike
több mint 12 éve
LOL, kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény. 😀 Drogot nem hiszem, de hogy az alkohol származékok minden variánsának lenyomatait megtalálják, abban biztos vagyok. 😀

több mint 12 éve
azért ez vicc:Colts punter Pat McAfee tweeted the above notice of an impending random PED test, which comes suspiciously just a day after he destroyed Trindon Holliday in his first tackle of the season.

Broncos szurkerként is el kell ismerni, hogy szép volt az a tackle...