Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Annyit fűznék csak hozzá, hogy az up tempo miatt nem csak több pontot szerzünk, hanem többet is kapunk, nekem az a benyomásom, h több támasát vezetnek ellenünk. Az összyardos statok amúgy se érnek semmit, de a Pts D-t se meccsekkel kéne aggregálni, hanem O drive-okkal. Valszeg abban se vagyunk túl jók egyébként, de úgy tippelem jóval reménytkeltőbb a kép, mint az ellenünk passzolt yardok vagy a kapott pontok számát nézve.Nálam sokkal tapasztaltabb, okosabbak emberek vannak itt, ritkán is írok, de azért szerintem amikor 3 forduló alatt kétszer kapunk ilyen sok pontot (ugye Dallas, és most Colts), ott azért valami van a védelemmel. Nekem nagyon nem tetszik az a felfogás, hogy "majd többet szerzünk", tavaly ezzel ment el a PO, mármint a védekezésen.TomifinnA két meccs teljesen más volt. A Dallas ellen tényleg összerogyás volt, de a Colts ellen szerintem nem játszott a D rosszul. Sőt, szerintem elég jól játszottak. Ne feledd, azért ez a Colts a liga egyik legjobb offense-e, berámoltak 34-et a Seattle-nek is, a Ninersnek meg idegenben 27-et. Hullámzó a játékuk, de amikor megy, akkor védelem legyen a talpán amelyik 30 pont alatt tartja őket. És ugye, amit már írtam, hogy a 39 beszedett pontból (legalább) 21 pont 20 yardról vagy kevesebbről indulva érkezett. Egy gyengébb O ellen ezt még ki lehet védekezni, de Luck már most a liga legjobb QB-ja ilyen szitukban. (Mérföldekkel vezeti ezeket a - RZ és 3rd down - statokat idén.)
Ezzel együtt igazad van, a védelemre is ráfér még a javulás. Bár én igazából csak a big play beszopási hajlamosságtól tartok, a többi mutató nem aggaszt.peterk2005
Arra viszont semmi sem mentség, h Romo és Luck is 90 fölötti PR-rel játszott ellenünk.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Komolyan, hogy lehet olyan fogalmatlan egy - nem tudom hány éve a profi ligában szereplő - edző, hogy nem Moreno-t küldi be 3 yrd-ról vagy mennyiről kulcspillanatban? Sose voltam kibékülve Fox bával, de most nagyon felhúzott. Kezdem azt hinni, hogy ha nem lenne ilyen jó keret a keze alatt, ott kullogna a csapat a JAX mellett.mert az egész driveban ő volt, és nem cseréltünk, hogy az ellenfél se cserélhessen. Egyébként Morenonak nem nagyon ment a Cotls D ellen. Ilyen részleteiben ez egyébként nem Foxon, hanem Gase-en és Manningen múlik. Foxnak egyébként hatalmas szerepe van abban, hogy ilyen jó a keret, ezt ne feledd. Van olyan edző, aki egy adott meccsen belül hoz nagyon jó döntéseket, és vezényli le azt hibátlanul, és van akinek az az erőssége, hogy nagyon jó csapatot épít ki.
JC6
Egyébként meg a mocskos zebrák is bekaphatják, mert néha fújtak olyanokat, hogy a hajam égnek állt. Ja és Hillman fumblija nem nagyon tűnt annak, többszöri visszajátszás után sem. Ugyanis a jobb kezével a testéhez szorította a labdát, de hát addig engedték a play-t, amíg a Colts ki nem szedte a kicsi a rakás alól.
Nem volt rosszabb mint bármikor. Hillman fumble-re lehetett volna challenge-t dobni, de fumble-nél mindig az az eljárás, h egyesével leszedik a kupacról az embereket, és akinél a végén van, annál marad. Ezen kívül volt bőven elég hibánk ahhoz, h ne a bírókat okoljuk miatta. Rögtön Hillman ne ejtse el azt a kurva labdát, és akkor nem kérdés, h ki szedte össze...
Hogy miért vagyok kiakadva? Mert életem legfaszább szelvényét adtam fel vasárnap délután és 10-ből 9 meccs be is jött, kivéve a Broncos...Azért vagy kiakadva mert még mindig a Broncosnak szurkolsz, csak nem mered beismerni 😉 Sose fogadj a kedvenc csapatodra 😛
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Nálam sokkal tapasztaltabb, okosabbak emberek vannak itt, ritkán is írok, de azért szerintem amikor 3 forduló alatt kétszer kapunk ilyen sok pontot (ugye Dallas, és most Colts), ott azért valami van a védelemmel. Nekem nagyon nem tetszik az a felfogás, hogy "majd többet szerzünk", tavaly ezzel ment el a PO, mármint a védekezésen.TomifinnA két meccs teljesen más volt. A Dallas ellen tényleg összerogyás volt, de a Colts ellen szerintem nem játszott a D rosszul. Sőt, szerintem elég jól játszottak. Ne feledd, azért ez a Colts a liga egyik legjobb offense-e, berámoltak 34-et a Seattle-nek is, a Ninersnek meg idegenben 27-et. Hullámzó a játékuk, de amikor megy, akkor védelem legyen a talpán amelyik 30 pont alatt tartja őket. És ugye, amit már írtam, hogy a 39 beszedett pontból (legalább) 21 pont 20 yardról vagy kevesebbről indulva érkezett. Egy gyengébb O ellen ezt még ki lehet védekezni, de Luck már most a liga legjobb QB-ja ilyen szitukban. (Mérföldekkel vezeti ezeket a - RZ és 3rd down - statokat idén.)
Ezzel együtt igazad van, a védelemre is ráfér még a javulás. Bár én igazából csak a big play beszopási hajlamosságtól tartok, a többi mutató nem aggaszt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nálam sokkal tapasztaltabb, okosabbak emberek vannak itt, ritkán is írok, de azért szerintem amikor 3 forduló alatt kétszer kapunk ilyen sok pontot (ugye Dallas, és most Colts), ott azért valami van a védelemmel. Nekem nagyon nem tetszik az a felfogás, hogy "majd többet szerzünk", tavaly ezzel ment el a PO, mármint a védekezésen. Lement 7 forduló, és sajnos egyáltalán nem érzem azt, hogy bármit is előreléptünk volna ezen a területen. Persze tudom, sok a sérültünk, nem volt VM miatt megfelelő nyomás az irányítókon, stb., de az összképet én még mindig nem látom, hogy mikor lesz ez a D olyan, amilyennek egy PO-ban lennie kell, SB győzelemről már nem is beszélek. Félek, hogy kevés lesz ez az egységünk a szezon további részében, szkeptikus vagyok velük kapcsolatban.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Komolyan, hogy lehet olyan fogalmatlan egy - nem tudom hány éve a profi ligában szereplő - edző, hogy nem Moreno-t küldi be 3 yrd-ról vagy mennyiről kulcspillanatban? Sose voltam kibékülve Fox bával, de most nagyon felhúzott. Kezdem azt hinni, hogy ha nem lenne ilyen jó keret a keze alatt, ott kullogna a csapat a JAX mellett.Egyébként meg a mocskos zebrák is bekaphatják, mert néha fújtak olyanokat, hogy a hajam égnek állt. Ja és Hillman fumblija nem nagyon tűnt annak, többszöri visszajátszás után sem. Ugyanis a jobb kezével a testéhez szorította a labdát, de hát addig engedték a play-t, amíg a Colts ki nem szedte a kicsi a rakás alól.
Hogy miért vagyok kiakadva? Mert életem legfaszább szelvényét adtam fel vasárnap délután és 10-ből 9 meccs be is jött, kivéve a Broncos...
Ötttsééém...
több mint 12 éve
Az egész hetet a hátam közepére sem kívántam, mert éreztem, hogy a fölösleges extra cirkusz átragadhat a játékosokra, és abból sok jó nem születik. Meg is jött a millió hülye szabálytalanság a felpörgés miatt. 😕 A vereség felét ennek a számlájára írom.Nekem ugye két csapatért is dobog a szívem, ami, eddig azt hittem könnyebb, de rájöttem, hogy nehezebb. 😕 A végeredmény érdekel a legkevésbé. Mindkét csapat szinte biztos playoff résztvevő - ha nem esnek ki a legjobb játékosok - így max. egy L itt, W ott, nem sokat oszt vagy szoroz. Emiatt nekem a Broncos jött jobban ki a meccsből - a vereség ellenére is -, mert megúsztuk komoly sérülés nélkül. (Champ-é nem tűnt annak.) Nem úgy a Colts, Wayne-t esélyes, hogy egész idényre kiesett. 😕 Hogy pont egy ***** Broncos-Colts mérkőzésen kellett ennek megtörténnie, attól falra mászok. 😕 Ennyit max. egy SB, vagy konferencia döntő ér meg, nem egy hülye alapszakasz meccs.
Nekem egyébként elsősorban a tavaly is a 3-5. meccs környékén előjött "discipline" hiánya idegesít. Mindegy, hogy milyen oka van annak, hogy mentálisan nincsenek teljesen ott, de ezt kezelni kell tudni. Van ami a játék része, óhatatlan, de az, hogy a játék minden elemében lassan jobban aggódom azon, hogy csak nehogy elveszítsük a labdát valami hülyeség miatt, mint azon, hogy ki kit fog és hogyan játszik, az azért nem normális. Akármi is a gond, a pszichológust ki kell rúgni és újat kell hozni, mert ez nem új jelenség, tavaly is volt egy ilyen szakasz.
Ettől eltekintve sem a védelmet, sem a támadókat nem tudom szidni. Mindkét alakulat megtette a magáét, alapvetően hozta magát. A hogyan nem érdekes. Az sem, hogy volt rengeteg 3&out. Előfordul az ilyen, van, hogy egy meccsen betalál az ellenfél védelme, vagy valakinek nem megy, stb., és átmenetileg szenved akár a D akár az O. De amíg így is 40+ pont van a támadókban, és így képes (lenne) megtartani az ellenfél támadósorát a védelem, addig nem maga a két egység a gond. A Colts 39 pontjából (legalább) 21 született eladott labda utáni rövid yardos támadásból. Mármint 10-20 yardos rövid yardról, nem 50 yardosról. Amíg ez megtörténhet, nincs értelme a védelem jóságáról beszélni, mert nincs az a védelem amelyik egy jobb offense ellen ezt megoldja alacsony kapott ponttal.
A támadóknál Manning képére végig rá volt írva, hogy nagyon nehezére esik az egész szitu. Volt néhány rosszul meghívott play-e, és időnként el is siette, de őszintén szólva ezt látom a legkisebb gondnak. Amíg így is összehoz 380 yardot, 3TD-t, egy lepattanó INT-el, és mellé még legalább 2-szer elmegyünk a pontszerzés kapujáig, addig nincs min aggódni. Decker nagyon jó volt, Welker is amikor elkezdte megtalálni őt PM, Igazából a támadóknál Hillman-on és a falon kívül mindenki hozta magát. Még a falra is azt mondom, hogy ez van, tegnap ennyit tudtak, tanulni kell belőle. Kijöttek Clark képességeinek határai, Mathis - akit nagyon jól használ ez az új 3-4-es Colts D, nem véletlenül vezeti a sack listát idén - már sok volt neki. Legalább kiderült, innentől majd készülni kell erre. A másik oldalon pedig Vasquez mindent megtett, de azért nem tackle. Ez érződött, főleg a futások támogatásánál, de azért passz ellen is. Nincs tragédia, mert azért rossznak így se rossz, és ha visszajön Franklin, akkor a baloldalt meg lehet oldani.
A védelemmel sem volt gondom. Megoldottuk a zömét. Champ lesérült, ami szomorú, de nélküle is meg tudjuk oldani. Champ esetén inkább az aggaszt kicsit, nehogy kiderüljön, hogy eljött a leszálló ág. Mert azért voltak homály megmozdulásai múlt héten is, meg most is. Remélhetőleg csak "rust". De azért kicsit aggaszt.
De mindez eltörpül amellett, hogy rendbe kell a csapatot szedni fejben, mert ez a turnover, fumblitisz járvány sehova se vezet. Ezzel ki fogunk esni a playoffban, akármennyire is jól játszunk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Hát eljött ez a nap is. Tulajdonképpen még jól is jött, így nem kell majd görcsölni a szezon végén még a tökéletes szezon miatt. Persze a "jól jött" nem teljesen igaz, mert ez a vereség is erősen megvilágította a csapat gyengeségeit.
Az O fölpakolt megint 30+ pontot, erre szerintem panasz nem lehet. A sok fumble-t pedig már megszokhattuk. Biztos a denveri ételekben valami spéci fűszer, amitől csúszósabb a labda, nem tudom.
A O faltól én nem is vártam sokkal jobb teljesítményt. Nagyon szedett vetett lett mostanra már, aki nem sérült az nem a helyén játszik, szóval nincs miért nagy dolgokat várni tőlük.
Ami igazán aggasztó, az a védelem. Woody hiányában annyira eszetlennek tűnnek ott hátul, hogy rossz nézni. Hiába ér oda Nacho, Moore vagy Harris a sebességének köszönhetően az emberhez, ha közben már régen megvan a First Down. Lehet nyalni sorjában a yardokat, de akkor egy brutális kis TO gyár kéne üzemeljen mellette (lásd Packers vagy Pats az elmúlt években).
Bailey pedig, hát... Bárhogy is nézzük, a 2 utolsó meccse (Ravens és Colts) ritka pocsékra sikerült, és nem is csak szimplán ütemkésésben van, hanem nagyon elnézi a játékokat. Ami ekkora rutinnal már azért igencsak érdekes. A sebessége már nincs meg hozzá, hogy ezeket kompenzálja, így azért óriási nagy baklövésnek tűnik őt átképezni safetyvé a jövőben. De még a No1 CB poziciót sem erőltetném már feltétlen
Nagy gond persze továbbra sincs szerintem, mert amíg van PM-je az O#-nek, Woodyja és Millerje a D#-nek, és persze egy Holiday-e az ST-nek, mindig benne lesz a csapatban a nagy játék. A falat nagyon össze kéne drótozni a Kansas brutális passrush-a ellen, mert különben bajok lehetnek. 30+ -os meccsen nem hiszem hogy bírná a tempót a Chiefs O#, de a védelmüktől azért nagyon is lehet tartani majd.
több mint 12 éve
Jason Cole szerint kell nektek egy LT, bemutatja az arcokat akik szerinte trade keretében mozdíthatóak: www.nationalfootballpost.com/Broncos-need-LT-help-Diehl-one-of-options.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A Colts szépen megoldotta, hogy motion után az egyik elkapóra egy DE jusson, ebből két elég eredményes passzot is összehoztak, ezekre figyelni kéne legközelebb...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Mondjuk az első félidőben az sem volt kutya, hogy Ayers coverageben találta hirtelen magát... Jött is a TD egyből. Fox és Del Rio is feliratkozhat a bűnösek listájára...

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Még meg kell néznem a meccset, de ahogy McCaffrey-éket hallgattam, az a LoS jammelés a WR-ek ellen nagyon lejött, ők már korán mondták, hogy baj lesz ebből. Sajnos vagy nem sajnos, ez az offense ütemre van építve és ha ez után minden ellenfelünk ezt csinálja, akkor bajok lehetnek...Sajnos Clark messze nem az a szint, mint Clady, ez az első igazán komoly szembejövő DE-nél egyből lejött, legközelebb egy komoly pass rusher ellen el kellene szerintem gondolkodni Dreesen pályára küldésén, mert hiába jó elkapó Julius Thomas, ha közbe veszélyt is jelent blokkolásnál...
Champ, ha ő maga jól érezte a súlyosságát a sérülésnek, márpedig a sisak földhöz vágása arra utal, hogy nagy fájdalmai voltak, akkor lehet idén már nem lesz pályán, de ne legyen igazam... :-/
Woody pedig nagyon hiányzik, nem csak a védelemben, de ST-ben is, remélem jövő héten bevethető lesz már végre...

több mint 12 éve
Na hát érdekes módon nem nagyon húztam fel magam a vereségen, pedig a 2. negyed végén és a 3. elején egészen kilátástalanul játszottunk.Én a védelmet eddig se tartottam fosadéknak, de a passzolt yardok sosem érdekeltek. Viszont valahogy Luck 90-100 körüli ratinggel dobált ellenünk. ez számít nem a yardok. A negyedik negyedben viszont bőven megteremtették a lehetőséget a comeback-re, és noha jobb volt a Colts, mégse sokon múlt.
A secondaryben úgy tűnik Webster beelőzte Cartert a DC-n. Egyelőre nem lehet panasz a játékára. Carter nagyon jó emberfogásban, mégha ennek ellenére el is rontja néha vagy gyakran. Ha Webster is olyan szorosan ember mellett tud maradni, akkor nyertünk, mert sokkal fizikálisabb, erősebb, magasabb corner. Kell egy ilyen mert Harris se a testi adottságainak köszönheti tudását. Egyébként Harris és DRC is jól játszottak. Baileynek volt egy nagy hibája az elején, de azt hiszem nem segített a csapaton, h megint lesérült...
Ami a 4 nagy elkapót illeti. A Colts nagyon jó gameplannel jött. Kb mint a Jags, pressure Manningen, Cover 2 hátul, rákényszeríteni minket a rövid passzos játékra. Alapból ezen nevetnék, h a lassú halált választják, de mégse. A Jags ellen se volt elég türelmes, dobott Morenonak egy csomó labdát, de ott se volt elég türelmes. Most nagyon sok sikertelen hosszú próbálkozás volt, + Deckernek egy elkapása, ami simán INT lehetett volna. A 4. negyedre aztán megtalálta Welkert akinek nagyonhighlight elkapásai voltak, meg a többieket is, kíváncsi vagyok, h ez a Coltson múlt vagy rajtunk... Azt hiszem az egyik kulcs az volt, h jammelték őket a LoSon, és ezért az "időzített" passzok nem ültek ahogy szoktak...
A szezon előtt prognosztizált Trevathan - Woody - Miller LB sorra még várni kell Woody sérülése miatt. Mindenesetre h Lenon játszott MLB-t, az midnent elmond. Trevathan beverekedte magát a kezdőbe, coverage-ben nagy kincs ő, Irving pedig a rotációba került, nem opció MIKE-ként, marad SAM Von Miller mögött. Annak jó, csak Miller nem sokat van padon... Ami Miller visszatérését illeti, impact volt azonnal, de látszott rajta a 6 meccs kihagyás. Úgy gondolom a bye week után lehet teljes erőben ez a védelem.
Az OL alaposan alulmaradt a Cotls DL-lel szemben, mind futás, mind pass protection terén. És Manning se annyira jó nyomás alatt, mint amikor bőven van ideje. Hogy középről jött-e a nyomás? Legalább egy sack onnan, egészen pontosan Kuperről, de a safety az pl a balszélről Chris Clarkról, a másik oldalon volt, h Julius Thomas maradt 1v1-ben, és hát lássuk be, elkapni tud, blokkolni nem nagyon... Emellett a shor yardageok szinte esélytelenek voltak futva, ami inkább a fal közepének szokott a sara lenni.
Bűnbakkeresés:
Első név, alighanem mindenkinél: Kevin Vickerson. Teljesen elborult az agya, ő vezette a 103 yard büntetést összeszedő védelmet, ugyanazért 15 yardos büntetést kapni 2 playen belül...
A második név Ronnie Hillman. Igazából Hollidaynek is volt egy nagyon költséges fumbleje, Hillmané viszont a meccset döntötte el. Az hogy futottunk még önmagában nem hülyeség. Nem cseréltünk, előtte passzokkal haladtunk, gondolom nickel-ben vagy dime-ban lehettek, nekünk meg Hillman volt bent RB-ként, fussuk 0 yardot nincs azzal baj, de baszki, ha még először veszítené el a labdát...
8 vagy mennyi 3&out. Azt hiszem, e kapcsán sokakat lehet hibáztatni, és nem is csak játékosokat, meg se próbálom összegyűjteni...
A vicc, h így is felpakoltunk 33 pontot, így is volt nálunk a momentum a 4. negyedben, csak egy fumble-lel és egy INTtel mindkettőt megöltük, de azt hiszem továbbra is az egyik legerősebb csapat vagyunk, csak képesek vagyunk nagyon sokat hibázni. Ez szerintem nem paradoxon. Így bárki ellen kikaphatunk, de ezek nem konzekvens, nem számítható dolgok, se az h meccsen belül mikor adjuk el, sem az, h melyik meccsen. Az ellenfél nem nagyon számolhat ezzel, anélkül pedig továbbra is overdogok vagyunk. Remélni/Bízni persze lehet benne, de jelenleg egyik másik csapat se tökéletes a ligában. az hogy már nem vagyunk veretlenek az később még nagy tehertől mentheti meg a játékosokat. A tegnapi Colts ellen nem volt szégyen kikapni...
Még 1 meccs a bye weekig, az most nagyon ránk fog férni
több mint 12 éve
Ooohh tököm mekkora meccs volt. Kár, hogy nem tudtunk szépen meghalni... Egyébként lehet fosadék ez a védelem, de végre, hogy nem kellett rohannia az ellenek utánunk egyből nem 400+ yardot kaptunk. Nekem ma tetszettek kifejezetten, okés nem egy Texans védelem, de akkor is voltak momentumok, DRC mikor Hilton elöl elütötte a harmadik negyedben azt a deep passt. Termeltek végre 3&outokat is. Szal alakul, Woody ha visszajön egyre pofásabb lesz. Támadó oldalon megint nem volt nagy gond, bár ez a szedett-vedett fal azért rábaszós lehet. Csak a halftime adjustment indul be elég lassan, ami nagyon nagy meglepetés volt. Lehet rosszul látom, de a nyomás nagy része nem középről jött, és amikor a negyedik negyedben PM elkezdett fellépegetni a zsebből és nyert 1-2 mp-t egyből jöttek a jó passzok (INT-es szituációban is ha lép előre kettőt a védő elszállt volna a vérbe). Amúgy ezek a rohadt TO-k az őrületbe fognak kergetni, végre megvolt a momentum, meg lehetett volna nyerni a meccset, nem is értem miért Hillmant küldtük be, mikor Moreno iszonyat jól használta ki eddig a RZ lehetőségeket. Meg egyáltalán minek futottunk? 2 pontszerzés kellett még és 3p volt vissza, jött volna 2 MW és egy időkérést is spóroltunk volna. Azért zebrák is érdekes voltak, nem szép dolog bírózni tudom, de Vickersonra is amit dobtak a végén (okés, hatalmas debil volt egész meccsen), plussz Deckeren végig szabálytalankodott az embere, ha jól emlékszem Vaughn és random jöttek a zászlók (mikor a harmadik negyedben jöttek a 3&outok akkor csomószor rá próbált dobni Manning).Egyébként várható volt, hogy jön a vereség előbb utóbb, kicsit örülök is neki, figyeljen csak mindenki a kansasi tündérmesére, rólunk meg mindenki gondolja csak, hogy szar a védelem és a támadók előbb-utóbb úgyis rossz meccset fognak ki. Mondjuk, azért jobb lett volna valamelyik NFC-s csapattól kikapni, bár amilyen formában vannak nehéz lenne elképzelni, hogy a Cowboyson (ők ugye pipa már) kívül valamelyik veszélyes lehet. Mi durva hogy jelenleg három csapat is PO-s a csoportból. 😀 Kezdek kicsit fázni a KC-től egyébként. Elég ratyi volt a schedule eddig nekik is, és most egy Browns & Bills kombó, szal a 9-0 is sanszos. Érdekes lesz az ellenük lévő két meccs, hálistennek addig lesz egy BW szal lehet istápolni a sérülteket.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 12 éve
Hillman fumblenél kishíján lerúgtam a monitort. Igazából ráfért a társaságra egy pofon. Inkább most mint megint a PO-ban mint tavaly. Azért a KC lassan elkezdhetne már bukdácsolni. Na mindegy nekünk még csak 1 kekszünk van nekik még lesz minimum 2... 😉
Miller végre pályán de lesz még jobb is. Woodyard hiányzik. Nagyon...
több mint 12 éve
A második negyedtől mégis hallgattam... Hát ezt megérdemeltük...
Azt hiszem Anderson készülhet, Hillman-nek érik az inactive list erősen...

több mint 12 éve
Laza ez a Fox, ahogy csak simán a vezetékneveket írja a lapra. 😊

több mint 12 éve
Hát én azt hiszem ezt a meccset ki kell hagyjam, iszonyat másnapos vagyok és 5:30-kor kelek... 😀StormSTén dög fáradt és 6kor 😀
sajna kihagyom élőben én is, mert fantasy nba draftom is van még 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Hát én azt hiszem ezt a meccset ki kell hagyjam, iszonyat másnapos vagyok és 5:30-kor kelek... 😀

több mint 12 éve
Kivágtuk Tavarres Kinget, hogy helyet csináljunk Millernek. Ezért érdemes volt a practice squadból felhozni.akikeMeglátjuk mi lesz a vége, de lehet, hogy volt értelme. A Green Bay közben lépett, így most kisebb az esély, hogy elviszik.

több mint 12 éve
Félek a meccstől. Az előző két mérkőzésen mutatott játék alapján -főleg ami a védelmet illeti- szerintem benne van egy vereség. :/ Von Millerre kíváncsi leszek, remélem felszívja magát rendesen. 😊
több mint 12 éve
Kivágtuk Tavarres Kinget, hogy helyet csináljunk Millernek. Ezért érdemes volt a practice squadból felhozni.

több mint 12 éve
A védekező foci kedvelőinek, egy kis elemzés Malik Jackson 2 sackjéről és 1 tackle for loss-járól (mindezt 3 play alatt):http://www.milehighreport.com/2013/10/17/4847526/malik-jackson-beastmode-trifecta
Néha azért megrázza magát a D#. Ékes példa erre Jackson. Ez pl egy perfekt 3 and out. 😊

több mint 12 éve
Woody tegnap is csak limitáltan edzett, de azt mondta, hogy tuti játszani fog a Colts ellen... 😊Sly pedig ezúttal már teljes munkát végzett... 😊

több mint 12 éve
én ettől nem félek, nem a Colts játékosokon akarunk fizikai bosszút állni - legalábbis erre semmi okunk nem lenne - , ha a körülmények befolyásolják a játékosok hozzáállását, akkor szerintem inkább koncentráltabbak lesznek, mint keménykedőbbek, ami viszont jó. Lehet h lehozunk egy meccset fumble nélkül 😊