Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egy skálán nem is tudnám hova tenni azt a kicsinyességet, h valaki minden egyes Broncos vereség után eljön ide osztani az észt, h mekkroa egy szar ez a Manning, nem is a legyőző csapat jó, csak Manning és a Broncos szar. Fontosabb belerúgni a haldoklóba, mint örülni saját új csapata győzelmének, az igen. pesze a győzelmek alatt, amikor dőltek a rekordok és jól játszott a csapat, akkor a hallgatás, de minden egyes vereségre rá kell ugrani...Nyugodtan címezhetted volna nekem, nem lett volna sértődés. Így viszont kicsit zavaró.
Köszönet minden látogatónak, akivel ez a vereség nem feledtette azt a csapatot, amelyik idáig eljutott és aki nem azzal a szándékkal jött, h forgassa a kardot a sebben...Black_Adder
Amúgy szerintem ebbe fölösleges belemenni. Ám még egyszer szeretném utoljára leírni a véleményem ezzel kapcsolatban s utána itt hagyni ezt a topikot.
1. nem emlékszem olyanra, hogy a 3 vereség után idejöttem volna osztani az észt meg szarozni.
2. sem Manninget nem szaroztam.
3. a győzelmekkel és rekordokkal ki lehet törölni, ha nincs SB.
4. én nem felejtem el a csapatot, a mai napig a kocsimon van a logójuk, viszont sok mindennel nem értettem egyet, aminek nem egyszer hangot adtam itt. attól még, hogy most sírva veritek a billentyűzetet és engem kiáltotok ki főellenségnek, még nem lesz jobb az életetek, sem olcsóbb a kenyér és egy újabb SB-gyűrű sem lesz Peyton vitrinjében.
Végezetül. Nekem csak annyi volt az elmúlt két évben a problémám, hogy egy SB-győztes elit QB alá olyan csapatot toltak - legfőképpen a második évben - hogy jószerivel dolga sem volt. Mégsem sikerült megnyerni az áhított trófeát, sem az első, sem a második évben. Sokszor ugyan elrugaszkodtam a valóságtól, mikor itt volt Tebow, és nagyon is belelovaltam magam dolgokba, de engedtessék már meg most egy kis káröröm! Hiszen Timmy-re nem volt szabott playbook, nem kapott 5 elit elkapót, nem bízott benne sem az edző, sem Johnny boy, mégsem kapott második esélyt! Ez fáj a legjobban. De ezek az idők elmúltak és többet én nem hozom ezt fel sehol. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy mi lesz majd akkor, ha PM visszavonul?!
A másik dolog meg az, hogy lehet, hogy egyesek már akkor Indy meg PM-fanok voltak, mikor én még azt sem tudtam mi az az nfl, de azt sem nyeltem le a mai napig, hogy pont ők jöttek ide PM-mel együtt és osztották az észt. Továbbá az utóbbi 1-2 évben eléggé megváltozott egy a topik, rossz irányba, remélem eme vereség után páran leszállnak a vadlóról.
Hajnalban lett vége a szezonnak, szerintem hosszú ideig nem fog SB közelébe jutni a Broncos, de ne legyen igazam.
Legyetek hát büszkék a rekordokra! Sok sikert!
God bless!
több mint 12 éve
Egyetlen dolog nagyon igazságtalan, hogy a lelátón nyitott szájából csorgó nyálú Eli heccelheti tovább az öreget....persze a megítélésükben akkora a különbség, hogy az bőven pótolja a lemaradást. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire sikerül egyben tartani a brigádot, motivációban aligha lesz hiány.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
joe bácsin azért röhögünk eleget 😀Wester😀 Ha egyszer így öltözik Peyton is, akkor majd lehet rajta is 😉
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
joe bácsin azért röhögünk eleget 😀
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
nem mintha bármi kedvem lenne rá felidézni a vereséget és annak részleteit, de 1.) A védelem addig nem volt rossz, amíg a leghalványabb esélyünk is volt. 29-0nál dőlt el végleg, abból a 29 pontból safety, picksix, kicoffretrun TD, szóval a védelem 13 pontot kapott, ami nem jó teljesítmény, de tekintettel a sok shortfieldre amivel szembe kellett nézniük, nem őket venném elő először. Mellesleg egy mondatban a szar védelem és a Lynch 39 yard, na az szürreális... Sokakat lehet ekézni, kezdve a 3 millióért 30 yardosokat puntoló Colquittel a midnen téren hatalmasat betliző OL-ig, s közte ott van a védelem is az igaz, de ők inkább akkor esetek csak szét, mire már nem volt esély
2.) Manning második INTje az övé volt vagy a falé, de nem Morenoé. Nem kellett volna eldobnia. A védő a labda felé mozgott, Moreno meg nem, mert eredetileg elé ment volna. Ennél fogva olyan pozíciós előnyben volt, ami ellen Moreno nem tehetett mit. A védő lendületben a labdafelé, Moreno meg épphogy meg tudott állni látva h a labda nem úgy száll ahogy kéne. Amit elő lehet venni, az a fal, ami nem védte meg Manninget az egész meccsen. Egész szezonban nem passzolt annyit zsebből kifutva, mint most. Nem fogom vissaznézni a meccset soha, ezért nem tudom validálni, de elsőre egyedül pont Morenoban fedeztem fel némi szikrát egy-egy futásával, míg Manning csak lógatta az orrát.
3.) John Fox egy rossz meccs után nem lesz kirúgva, nem is lesz elgondolkodva rajta. Az egész felvetés röhejes. Coaching volt a játék egyik aspektusa az összes közül, ahol felülmúltak, de egy meccs kirúgni egy edzőt aki felépítette azt a csapatot ami eljutott idáig, az akkora nonszensz, h erre egyszerűen muszáj reagálnom, mégha meg is fogadtam magamnak, h igyekszem figyelmen kívül hagyni a sok jajdeszarezacsapat kommentet. El tudom képzelni, h 1 év múlva Gase kövesse, de nem a mai meccs miatt. Ez az Al Davis módi, valakinek egy jó meccs után hirtelen oda adni a nagy lóvét, h aztán évekig nyügje a csapat, az edzőket meg évente kirúgni, és csodálkozni, h sehol se tart a csapat... Itt ennél tudatosabb csapatépítés folyik, annak ellenére h itt és most kikaptunk. Vagy ha nem, akkor ez további 30 csapatra is igaz...
4.) Ugyanez Peyton Manning megítélésére is. egész szezonban jól játszott, pont a Super Bowlon szarul. Nélküle hol lennénk? Ember fel nem tudja mérni mennyit köszönhet neki a csapat. Legacy? Elismerem sokat jelent a Super Bowlok száma, de Manningnek így is ugyanannyi van, mint Mondjuk Favre-nak, Steve Youngnak (kezdőként), Warnernek vagy Namath-nek ha már ővé volt a cointtoss, több mint Marino-nak, Tarkentonnak vagy Fouts-nak. Rajtuk utólag mégse röhög a világ, miért pont Manningen kell?
Egy skálán nem is tudnám hova tenni azt a kicsinyességet, h valaki minden egyes Broncos vereség után eljön ide osztani az észt, h mekkroa egy szar ez a Manning, nem is a legyőző csapat jó, csak Manning és a Broncos szar. Fontosabb belerúgni a haldoklóba, mint örülni saját új csapata győzelmének, az igen. pesze a győzelmek alatt, amikor dőltek a rekordok és jól játszott a csapat, akkor a hallgatás, de minden egyes vereségre rá kell ugrani...
A meccsről: A Hox játszott elit Offense ellen, mi nem játszottunk elit D# ellen, mint kiderült a Chiefsé nem volt az, addigra, mire mi találkoztunk velük. És ami még fontosabb, nem játsztotunk ilyen fizikális csapat ellen. Nem kezdem el egyesével felsorolni a teljes keretet a negatívumok között, a tegnapira azt érdemelnék, de az egész szezonra nagyon nem, pozitívum pedig nem volt, úgyh ennyiben hagyhatjuk is a meccs elemzését. A Seahawksnak minden gratuláció kijár, ez a döntő csak róluk szólt...
Köszönet minden látogatónak, akivel ez a vereség nem feledtette azt a csapatot, amelyik idáig eljutott és aki nem azzal a szándékkal jött, h forgassa a kardot a sebben...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Decker-t nem kéne ekézni szerintem, végig Sherman fogta, ezért lett annyiszor inkább Bay-Bay szabad...Sajnos az OL betlizett a legnagyobbat, akiket mindenki (én is) fényezett egész szezonban. Clark, ahogy én láttam, többször is megmutatta, hogy miért is nem szabad Clady-t elzavarni a csapattól, fontos pillanatokban jött felőle is a nyomás rendesen...
Ez a meccs teljesen más lett volna Von-nal, Vick-el és Harris-el, de hát az élet már csak ilyen. Minél jobban egyben kell tartani ezt a keretet, ez a fontosabb idén, mint az új igazolások, kell egy jó draft és akkor ott lehetünk a tűz közelében ősszel is...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
én azért elgondolkodnék Fox jövőjén, mert ahogy ez a csapat tegnap az első snapnél szétesett, az valami egészen ritkán látható, még alapszakaszban is.Amadeus91Elég csúnya edzőkeringők lennének, ha minden ilyen meccs után elküldenék az edzőt.
több mint 12 éve
én azért elgondolkodnék Fox jövőjén, mert ahogy ez a csapat tegnap az első snapnél szétesett, az valami egészen ritkán látható, még alapszakaszban is.Amadeus91Egy év van hátra a szerződéséből. Nem fogják elküldeni, maximum lemond az egészségére hivatkozva. (ha jól tudom)
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
Talán Manningtől lehetett a legjobban várni valamit, és ezért kap kiemelt kritikát. De ez most szerintem is csapat szinten ment el, egy csapaegység sem volt képes nagy játékot bemutatni, de még csak állandó,stabil elfogadható teljesítményt sem.
Mindig jövőre!
több mint 12 éve
én azért elgondolkodnék Fox jövőjén, mert ahogy ez a csapat tegnap az első snapnél szétesett, az valami egészen ritkán látható, még alapszakaszban is.
több mint 12 éve
Szürreális döntő volt, annyi szent!Az futott végig az agyamon h azért komoly párhuzam van az idei Denver és a 2007-es Pats között, egy rekordokat döntögető offense bemasíroz a döntőbe, ahol az ellenfél 4 man rush-sal tönkrevágja az előzetesen elég jónak tartott OL-t.empty taxiHát azért ez a Denver nem volt (akkora) favorit, mint anno a Pats ellenünk.. én eleve a Seattle-t tartottam esélyesebbnek most, de ez a meccs vmi extrém irreálisan pocsékul alakult a Denver számára és ez rohadt szar érzés, pláne h SB volt 😕Szesze
Kezdjük ott, hogy az hülye, aki Peyton nyakába varrja a meccset...játszott ő már ettől rosszabbul is győztes meccsen. A támadófal az elejétől kezdve pont akkor nem védte meg, amikor kellett volna. És igaz, hogy a Denver nem volt akkora favorit, de egy eddig majd tökéletes támadóalakulatot levettek a pályáról. Ezt senki nem várta így. Az OL emberek szaladgáltak össze vissza mint a mérgezett egerek legtöbbször, az elkapók csak néha tudtak elszakadni...és a denver védelem? Wilson ratingje úgy lett 121.7-es (asszem ennyi lett), hogy sokszor ki kellett a zsebből mozognia, és nem volt semmi futás Lynchtől (39 yard!!!), ami megalapozná a passzait.
Nem Peyton hibája volt ez a meccs, sőt...nem nyújtott rossz teljesítményt, összességében pontosan passzolt, a 2 INT-ből pedig 1 volt az övé...a 2.ban ha megütik a kezedet, nem tehetsz semmit, Moreno meg állva várta a hulló labdát.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 12 éve
Sajnálom. Egy ilyen szezon után nem ezt érdemelte a Broncos, ennél sokkal, de sokkal jobb csapat. Tipikusan olyan meccs volt, ahol az egyiknek minden összejön, a másiknak semmi. Ha valaki tudja, hogy most mit éreztek, akkor higgyétek el, mi Pats fanok tudjuk. A 2007-es Super Bowl után egy hétig nem aludtam, állandóan az a bizonyos képsor ismétlődött bennem. Agyonnyomta a tét a csapatotokat, nem bírták elviselni az esélyesség terhét, és azt, hogy nem úgy alakul a meccs, ahogyan remélték. Mindentől függetlenül én Manninget nagy embernek és klasszis irányítónak tartom. Remélem, nem így vonul vissza.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 12 éve
Hát nem volt túl kellemes egy meccs. Szerintem felesleges ezt PM nyakába varrni, az egész csapat edzőstől mindenkivel betlizett ezen az estén. Mondhatni a legrosszabbkor. Csúnya nagy verés volt, és ahogy elnéztem, ez egy top formájú PM-el sem lett volna meg. Talán majd Von-al, és egy kis vérfrissítéssel a következő szezonban összejön. Azért az látszik, hogy az igazán nehéz szituációkban a 4-5 szuper elkapó megszűnik létezni, és egyedül DT létezik mint állandó célpont.
Kedvelem Deckert, de szerintem az ő teljesítményért egy jobb képességű WR PM-el lehozza. Ezért nem érdemes brutál fizetést adni neki. Draftról, vagy FA-ról hozni kell valami rutinos, gyűrűéhes elkapót, és megvárni, amíg összeszoknak PM-el. A védelmet pedig újra kellene gondolni, és értelmes draftokkal megerősíteni a kritikus pontokat. (pl. CB, DE, safetyk)
Egyre közelebb vagyunk, már csak 1 lépcső hiányzik 😊
több mint 12 éve
Hol is hoz most simán meccseket Tebow? Melyik csapatban?A képet árnyalja az a tény, hogy JC6 PM ellenessége azzal kezdődött (és kb. ezzel a valós érvei véget is érnek), hogy Tebow-t elküldte Elway.PM a király.JC6Azt még értem, hogy egy játékos miatt elhagysz egy csapatot, és másikat keresel. Jómagam is tapasztaltam magamon, hogy millió-féleképpen lehet szeretni a focit, néha úgy is, amire az ember előtte nem is számít. A lelkiállapotodat viszont nem értem, és őszintén szólva ezt nem is bánom. Kire is haragszol tulajdonképpen? Feltételezem nem azokra a szurkolókra, akiknek az összes "bűne" annyi, hogy továbbra is szurkolnak annak a csapatnak, amelyiket megkedveltek. Így azt sem értem igazán, hogy kin is akartál rúgni ezzel a posttal egyet. De ha ez kellett ahhoz, hogy végre kifújd a levegőt, ám legyen.peterk2005
Ha Brady jön, vagy egy rookie, azt ugyanannyira sérelmezné, az ő nézőpontjából jogosan.
Én Tebow-fanként szintén bántam, hogy nem maradhatott kezdőirányítónak legalább egy évre, ahol ő az első QB offseasonnal, rendes playbookkal, érezhető bizalommal, stb., de nem voltam elötte Denver drukker, így nem érintett ennyire mélyen a denveri vezetőség ezen döntése, mely ma hajnalban ismét nem igazolódott be.
Én is sajnálom Tebow-t, hogy itt a Broncosnál így pórul járt, de ilyen a business, ráadásul PM a jelenlegi legjobb aktív irányító(k egyike), érthető Elway-ék akkori döntése is.
Arról meg a legkevésbé PM tehet, hogy a 'hawks D ennyire brutális, és megtörhetetlen.
Én is tudom, hogy ezt a tegnapi meccset Tebow simán hozta volna, dehát neki mások az erényei, mint PM-nek, aki az alapszakaszt MVP-ként nyomta, tehát badarság a nyakába varrni a tegnapi verséget.
A kérdésedre válaszolva JC6 szíve szerint Elwayéken rúgna egyet, és mivel ezt fizikailag nem tudja megtenni, a megfelelő topicban tette verbálisan.
(Bár lehet többet érne, ha magának Elway-nek írna egy emailt "Tebow-al sikerült volna" címmel.)Sobri Jóska
Köszi.
több mint 12 éve
Bandwagonerként indultam a szezon elején, és hogy mindig jó legyen, az AFC-ben a Broncos-t, az NFC-ben a Seahawks-ot. Az estém úgy indult, hogy rosszul nem járhatok a SB-n, de hajnalra, érezvén, amit éreztem, kiderült, hogy Broncos fan vagyok 😥 Go Broncos!
több mint 12 éve
Azt is fűzd hozzá, hogy Peyton Manning is kiégett, és itt zárjuk is le a Tebow témát.ulpianusNem gondolom így, és én se szoktalak arra bíztatni, hogy mit mondj, mit ne mondj.
A Tebow témát lezárhatjuk, ha 1(egy) darab hsz. egy beszélgetésben ennyire kedvedet szegi.
Brady az, aki kiégett, szerintem vele kevered, de ez meg nem ennek a topicnak a témája.
Manning-ot a tegnapi meccsből kb. zseniálisan kihagyták, odáig MVP szinten nyomta.
több mint 12 éve
Tragédia, kb. nálam ez az egy szó leírja az egész meccset...Hmm. Én már a meccs előtt is érdekesnek láttam az arcokat. Elég beszédesek voltak. Wilson nyugodtnak tűnt, fiatal, magabiztos, erőtől teli. Mondjuk a közvetlen a meccs előtt láttam aszemén a majrét azért rendesen - akár Big Benen az XL-en -.
Sajnálom, hogy így lett vége, kár a szezonért és a csapatért...
Az első play és főleg PM utána látható arckifejezése után már látható volt, hogy baj van, még egyszer se láttam ilyennek, tényleg mintha feladta volna egy kicsit már akkor...
Sajnos tényleg nem éreztem, hogy rendesen felkészültünk volna és fejben se éreztem ott a csapatot, nem volt tűz senkiben, de ezt csak a safety nem magyarázhatja, itt mélyebb volt a baj...
Most kell pár nap emészteni a dolgokat, hosszú és nehéz offseason lesz, az már biztos...StormST
PM ehhez képest kifejezetten öregnek tűnt, a korához képest is. Számomra az jött le az arcáról, mint aki 2 napja nem alszik valami miatt...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
😀😀😀😀😀😀"PM a király.JC6Azt még értem, hogy egy játékos miatt elhagysz egy csapatot, és másikat keresel. Jómagam is tapasztaltam magamon, hogy millió-féleképpen lehet szeretni a focit, néha úgy is, amire az ember előtte nem is számít. A lelkiállapotodat viszont nem értem, és őszintén szólva ezt nem is bánom. Kire is haragszol tulajdonképpen? Feltételezem nem azokra a szurkolókra, akiknek az összes "bűne" annyi, hogy továbbra is szurkolnak annak a csapatnak, amelyiket megkedveltek. Így azt sem értem igazán, hogy kin is akartál rúgni ezzel a posttal egyet. De ha ez kellett ahhoz, hogy végre kifújd a levegőt, ám legyen.peterk2005
Én is tudom, hogy ezt a tegnapi meccset Tebow simán hozta volna"Sobri Jóska
több mint 12 éve
Azt is fűzd hozzá, hogy Peyton Manning is kiégett, és itt zárjuk is le a Tebow témát.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
A képet árnyalja az a tény, hogy JC6 PM ellenessége azzal kezdődött (és kb. ezzel a valós érvei véget is érnek), hogy Tebow-t elküldte Elway.PM a király.JC6Azt még értem, hogy egy játékos miatt elhagysz egy csapatot, és másikat keresel. Jómagam is tapasztaltam magamon, hogy millió-féleképpen lehet szeretni a focit, néha úgy is, amire az ember előtte nem is számít. A lelkiállapotodat viszont nem értem, és őszintén szólva ezt nem is bánom. Kire is haragszol tulajdonképpen? Feltételezem nem azokra a szurkolókra, akiknek az összes "bűne" annyi, hogy továbbra is szurkolnak annak a csapatnak, amelyiket megkedveltek. Így azt sem értem igazán, hogy kin is akartál rúgni ezzel a posttal egyet. De ha ez kellett ahhoz, hogy végre kifújd a levegőt, ám legyen.peterk2005
Ha Brady jön, vagy egy rookie, azt ugyanannyira sérelmezné, az ő nézőpontjából jogosan.
Én Tebow-fanként szintén bántam, hogy nem maradhatott kezdőirányítónak legalább egy évre, ahol ő az első QB offseasonnal, rendes playbookkal, érezhető bizalommal, stb., de nem voltam elötte Denver drukker, így nem érintett ennyire mélyen a denveri vezetőség ezen döntése, mely ma hajnalban ismét nem igazolódott be.
Én is sajnálom Tebow-t, hogy itt a Broncosnál így pórul járt, de ilyen a business, ráadásul PM a jelenlegi legjobb aktív irányító(k egyike), érthető Elway-ék akkori döntése is.
Arról meg a legkevésbé PM tehet, hogy a 'hawks D ennyire brutális, és megtörhetetlen.
Én is tudom, hogy ezt a tegnapi meccset Tebow simán hozta volna, dehát neki mások az erényei, mint PM-nek, aki az alapszakaszt MVP-ként nyomta, tehát badarság a nyakába varrni a tegnapi verséget.
A kérdésedre válaszolva JC6 szíve szerint Elwayéken rúgna egyet, és mivel ezt fizikailag nem tudja megtenni, a megfelelő topicban tette verbálisan.
(Bár lehet többet érne, ha magának Elway-nek írna egy emailt "Tebow-al sikerült volna" címmel.)
több mint 12 éve
Az futott végig az agyamon h azért komoly párhuzam van az idei Denver és a 2007-es Pats között, egy rekordokat döntögető offense bemasíroz a döntőbe, ahol az ellenfél 4 man rush-sal tönkrevágja az előzetesen elég jónak tartott OL-t.empty taxiHát azért ez a Denver nem volt (akkora) favorit, mint anno a Pats ellenünk.. én eleve a Seattle-t tartottam esélyesebbnek most, de ez a meccs vmi extrém irreálisan pocsékul alakult a Denver számára és ez rohadt szar érzés, pláne h SB volt 😕
több mint 12 éve
Az futott végig az agyamon h azért komoly párhuzam van az idei Denver és a 2007-es Pats között, egy rekordokat döntögető offense bemasíroz a döntőbe, ahol az ellenfél 4 man rush-sal tönkrevágja az előzetesen elég jónak tartott OL-t.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A mi csoportunkban simán benne van... a Rams is csak egy irányítóra van a PO-tól, Mi ott állunk a küszöbén, úgyhogy bármi lehet.Azért ezzel még várjunk...elég egy offseason (drafttal, free agency-vel), meg egy sérüléshullám, aztán az NFC Westből sem jutnak tovább.BCSFel a fejjel srácok, ma egyszerűen semmi nem jött össze, a Seattle-nek pedig minden. Ettől a fantasztikus szezont már senki nem veheti el tőletek. Az idényhez így is grat nektekWyattAffenét. Ugyanúgy dominálták őket, ahogy minket dominált minden szempontból a Broncos a főcsoportdöntőn. Offense, defense, ST - minden jobb volt. Ez egy sokkal jobb csapat, mint a Denver.
Elnézve a Frisco elleni meccsüket, nem sok jót lehet jósolni az AFC-nek a következő években. A Frisco sem gyengébb csapat mint a Seahawks.Burkus
több mint 12 éve
Azért ezzel még várjunk...elég egy offseason (drafttal, free agency-vel), meg egy sérüléshullám, aztán az NFC Westből sem jutnak tovább.Fel a fejjel srácok, ma egyszerűen semmi nem jött össze, a Seattle-nek pedig minden. Ettől a fantasztikus szezont már senki nem veheti el tőletek. Az idényhez így is grat nektekWyattAffenét. Ugyanúgy dominálták őket, ahogy minket dominált minden szempontból a Broncos a főcsoportdöntőn. Offense, defense, ST - minden jobb volt. Ez egy sokkal jobb csapat, mint a Denver.
Elnézve a Frisco elleni meccsüket, nem sok jót lehet jósolni az AFC-nek a következő években. A Frisco sem gyengébb csapat mint a Seahawks.Burkus
több mint 12 éve
Sajnos ma nem a számomra kedvesebb csapat nyert...azért gratula az idényetekhez. A Hox edzői fronton is több klasszissal volt ma a Broncos fölött. Remélem jövőre Peyton visszajön és megmutatja. Qrvára idegesített az amerikai sajtó ezzel a legacy dologgal egész héten...mintha ettől függne vmi. is.Ha nem mi nyerünk akkor GO Broncos a következő szezonra!!!