Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
No, hát azt hiszem rohadt nagy szarban vagyunk: Porter lebetegedett, nem is utazott a csapattal San Diego-ba, Harris lesz a CB2...Porter se volt mindig jó (tudom, szidtam én is eleget), de Harris cover CB-nek ritka trágya...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
mekkora meccs volt, néztem...BB-ék nem nagyon készültek fel, mint múlt héten...
több mint 12 éve
Lemaradt az írásomból a def. Ezek széttörik legközelebb PM-et.. Allen tud valamit...JC6Jah, akkor meg kell néznem azt a meccset is. 😀
(Az előző listára közben feliratkozott a Seattleis. 😉)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lemaradt az írásomból a def. Ezek széttörik legközelebb PM-et.. Allen tud valamit...
több mint 12 éve
OAK mit játszott ma, OMG...JC6Meg a Cleveland, meg a Miami, meg a Detroit, Buffalo, stb. 😊
Örült egy szezon ez eddig, szinte akárki nyerhet akárki ellen. Ki gondolta volna pl., hogy Friscoban a 4. negyed elején a Giants 23-3-ra ütni fogja a Ninerst...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
OAK mit játszott ma, OMG...
több mint 12 éve
nyilvánvalóan nem bíznak benne, ezért került rosterre Brooking úgy h nem is edzett. Ellenben CB poszton bíztak a fiatalokban.Irvinget látták eleget TC, PS-en és úgy gondolják még nem áll készen. Ennyi a story. Azt nem mondom h nem nyúltak már mellé emberekkel lásd besztcsensz, de most szvsz nincs komoly okunk megkérdőjelezni ezt a döntést. Örüljünk, h nem Mays, aztán a többi majd kiderül.
Brooking már öreg nem hinném h marad jövőre. Mays ennyi pénzért ilyen játékkal kizárt h maradjon, szóval jövőre mindenképp jelentős szerep hárul a rotációban Irvingre Malik Jacksonra, steven Johnsonra és Trevathanra, még akkor is ha muszáj hozni egy azonnal bevethető MLB-t akáár FA-n akár drafton...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Oh Yesss!A faszért nem próbálják már ki Irving-et??? Sztem tudná azt, mint Mays. Legalábbis a preseason meccseken jónak tűnt a srác. Nem bíznak benne. Ennyire tufa lenne ő is?
Oakland ellen jobban játszott mint Mays bármikor, és nem kell a mert az Oakland gyenge csapat duma, McFadden simán bohócot csinált volna Maysből...
Mays mindig is szar volt coverage-ben, és a sok misstackle miatt futás ellen is. Ha csak az egyik kritériában jobb lesz nála Brooking már megérné. az az érthetetlen h eddig miért erőltették. Jó mondjuk Brooking a TC-n nem is edzett.
btw, Brooking viszont talán már öreg ahhoz h végig játssza a meccset, szóval nem tűnt el örökre Mays...
Na mindegy, közben ahogy várható volt Ihenacho jött vissza a PS-be Jamie Blatnick helyére.
Egy kis meccs előtti analízis:
www.cbssports.com/nfl/rapid-reports/post/20557787
Nagyon meccs hangulatom van már, úgyh alig várom már a holnapot, holnapután hajnalt, addig szurkolok a Tampának meg a FalconsnakBlack_Adder
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Oh Yesss!Oakland ellen jobban játszott mint Mays bármikor, és nem kell a mert az Oakland gyenge csapat duma, McFadden simán bohócot csinált volna Maysből...
Mays mindig is szar volt coverage-ben, és a sok misstackle miatt futás ellen is. Ha csak az egyik kritériában jobb lesz nála Brooking már megérné. az az érthetetlen h eddig miért erőltették. Jó mondjuk Brooking a TC-n nem is edzett.
btw, Brooking viszont talán már öreg ahhoz h végig játssza a meccset, szóval nem tűnt el örökre Mays...
Na mindegy, közben ahogy várható volt Ihenacho jött vissza a PS-be Jamie Blatnick helyére.
Egy kis meccs előtti analízis:
www.cbssports.com/nfl/rapid-reports/post/20557787
Nagyon meccs hangulatom van már, úgyh alig várom már a holnapot, holnapután hajnalt, addig szurkolok a Tampának meg a Falconsnak
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Állítólag a héten Brooking edzett végig MLB-ben, bár Fox még hivatalosan nem jelentette be, hogy váltás lenne a kezdőben...Úgy látszik Fox-ék is észrevették, hogy Mays-re nem lehet rábízni a playcalling-ot a védelemben, mert lassú az agya és ezt Brady kegyetlenül ki is használta. Nem mondom, hogy Brooking jobb lesz, de rosszabb se hinném, hogy lehet és talán ő meg is csinálja a tackle-t néha...
több mint 12 éve
twitpic.com/b3u7jmMeg is van az első Oswi-Holliday kép... 😊
több mint 12 éve
Látva idén 3 meccsüket is, sztem River jobb, mint az utóbbi 1-2 évben. Ezért is konzisztensebbek. Ugyanakkor a roster szvsz gyengült, a csapat már nem ugyanaz, amelyik 1-2 éve még nyugodtan mehetett volna a gyűrűért is, ha nem cseszték volna el rendszeresen.De otthon, saját közönség előtt igen kemény meccs lehet ebből. Mindent el tudok képzelni, a sima Broncos győzelemtől a sima Bolts győzelemig. Azon múlik, mennyi hibát vétünk. Jó lenne végre egy turnover és hiba nélküli meccset játszani egy jó csapat ellen is...
több mint 12 éve
1-2 trivialitás a csoportról
a vége az érdekes ahol annyit írnak h Rivers és az SD már 'túl a csúcson' amit azért nem mernék így leírni főleg a hétfői meccs előtt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Kevésbé vicces dolog: Clady ma nem edzett (azt hiszem tegnap se), hamstring sérülése van. Tony Carter beteg, így ő sincs már két napja...Kuper jól halad, de csak hétfőn fog kiderülni, hogy tud-e kezdeni, én reménykedem benne nagyon, Ramirezt egyre rosszabb nézni, nagyon szenved... 😛
több mint 12 éve
Mellesleg a csapat történetében eddig a legmagasabbak 4-en voltak 6'8"-el, Osweiler, Tyler Polumbus, Erik Pears és Jamie Brown. Tehát most a legmagasabb(ak közül egy) és a legalacsonyabb is a keretben van, kb. 38 cm magasságbeli különbséggel. Biztos lesz majd egy fotó vagy bevágás meccs közben, viccesen mutathatnak egymás mellett... 😀
több mint 12 éve
Ha punt visszahordónak hoztuk, akkor ok, ha kickoffra, akkor kevésbé, mert akkor effektíve csak 6 meccsre hoztuk, mert a Mile High-on nincs kickoff return... 😊
több mint 12 éve
Ha másra nem is lesz jó, legalább muris lesz, ahogy egy "gyerek" szaladgál visszafelé a lasztival a "felnőttek" között. 😊
több mint 12 éve
Egyébként ez most egy politikai irányváltás.Eddig olyan játékosokat hoztunk drafton/FA-n, akik valamilyen poszton játszanak és mellette lehetnek visszahordók is, most viszont egy olyan játékosnak csináltunk helyet a rosteren, aki csak és kizárólag returner lesz, ilyen pedig jó ideje nem volt.
Nem tudom mi a véleményetek erről. Szerintem korábban Royal egész jól bevált, viszont amikor ment neki WR-ként én túl értékesnek és pazarlásnak tartottam összetöretni a ST-ben. Ha egy csak terurner sérül meg a visszahordás közben az jóval kisebb veszteség, mert akkor még mindig vissza tud állni a helyére valaki. Persze így az 53 máris 52-re szűkül a 45 pedig 44-re de szvsz ez simán belefér. Ihenacho a 45 közelébe se nagyon került, ha meg van benne a tehetség, akkor simán mehet PS-be és ott fejlődhet tovább. Ha kell bármikor visszavehetjük.
Ez nem azt jelenti, h Holiday feltétlen upgrade a special teambe /*szerintem amúgy az lesz*/, de én most vevő vagyok arra, h a returner csak returner legyen és más ne.
több mint 12 éve
Hát egy UDFA is jobb, mint a semmi, meg róla szezon előtt jókat olvastam...Mert ihanacho aztán stabil tagja volt a védelemnek 😛The Broncos have acquired WR/KR/PR Trindon Holliday. The second-year player from LSU returned two punts and one kickoff for a touchdown during the 2012 preseasonEbben nem Holliday megszerzése a bátor dolog (egyébként a Broncos történetének a legalacsonyabb roster-re került játékosa 5'5"-el 😊 ), hanem Ihenacho kirakása, mivel így most Moore, Adams, Leonhard és Bruton maradt a S posztra, utóbbi kettő eddig inkább csak ST-ben játszott nálunk, Bruton másra nem is nagyon jó, igaz ha Holliday lesz a visszahordó, akkor Leonhard bemehet védekezni, de akkor se érzem túl jónak a helyzetet...StormST
blog.denverbroncos.com/denverbroncos/broncos-add-holliday/
To make space for Holliday on the roster, the team waived rookie safety Duke Ihenacho.Negritis
kb 1× került be a 45-ös keretbe. Ha meg vki lesérül bármikor vissza tudjuk hozni, vagy egy hasonló tapasztalattal rendelkező játékossal pótolni...
Az persze gáz, h Bruton 4. S a sorban, de ezen ihenacho se segített...Black_Adder
több mint 12 éve
Mert ihanacho aztán stabil tagja volt a védelemnek 😛The Broncos have acquired WR/KR/PR Trindon Holliday. The second-year player from LSU returned two punts and one kickoff for a touchdown during the 2012 preseasonEbben nem Holliday megszerzése a bátor dolog (egyébként a Broncos történetének a legalacsonyabb roster-re került játékosa 5'5"-el 😊 ), hanem Ihenacho kirakása, mivel így most Moore, Adams, Leonhard és Bruton maradt a S posztra, utóbbi kettő eddig inkább csak ST-ben játszott nálunk, Bruton másra nem is nagyon jó, igaz ha Holliday lesz a visszahordó, akkor Leonhard bemehet védekezni, de akkor se érzem túl jónak a helyzetet...StormST
To make space for Holliday on the roster, the team waived rookie safety Duke Ihenacho.Negritis
kb 1× került be a 45-ös keretbe. Ha meg vki lesérül bármikor vissza tudjuk hozni, vagy egy hasonló tapasztalattal rendelkező játékossal pótolni...
Az persze gáz, h Bruton 4. S a sorban, de ezen ihenacho se segített...
több mint 12 éve
Ha jól figyeltek, feltűnik Negritis, amint nyilatkozik 😀OFF
JC6
igazából itt nyilatkoztattam ki magam kőrös-toroki napok alkalmával 😀
lehet le kéne lassan szednem az ilyen videóimat 😀
/OFF
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha jól figyeltek, feltűnik Negritis, amint nyilatkozik 😀Bocs az offért 😀
több mint 12 éve
nem is kommentáltam 😀csupán meglepett mikor láttam facen kiírva és mivel sajnálatos módon hamarabb kellett kelnem mint szerettem volna (egy patkány épp a szobám ablaka feletti falat nézte ki a padláson, nem kívánom senkinek) miközbe néztem a Steelers-Titanst mondom belinkelem
több mint 12 éve
The Broncos have acquired WR/KR/PR Trindon Holliday. The second-year player from LSU returned two punts and one kickoff for a touchdown during the 2012 preseasonEbben nem Holliday megszerzése a bátor dolog (egyébként a Broncos történetének a legalacsonyabb roster-re került játékosa 5'5"-el 😊 ), hanem Ihenacho kirakása, mivel így most Moore, Adams, Leonhard és Bruton maradt a S posztra, utóbbi kettő eddig inkább csak ST-ben játszott nálunk, Bruton másra nem is nagyon jó, igaz ha Holliday lesz a visszahordó, akkor Leonhard bemehet védekezni, de akkor se érzem túl jónak a helyzetet...
több mint 12 éve
The Broncos have acquired WR/KR/PR Trindon Holliday. The second-year player from LSU returned two punts and one kickoff for a touchdown during the 2012 preseasonblog.denverbroncos.com/denverbroncos/broncos-add-holliday/
To make space for Holliday on the roster, the team waived rookie safety Duke Ihenacho.