Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Per a league source with knowledge of the situation, Dumervil’s new contract from the Broncos has a base value of $61.5 million over six years.2010-ben volt valamennyi signing bónusz, de csak annyi, amennyi a minimum és a $ 3,168 millió között volt...
The deal carries $58.332 million in new money, and an injury guarantee of $43.168 million. Skill guarantees apply in 2011 ($28 million) and 2012 ($12 million).
The compensation for 2010 remains the same, with Dumervil getting $3.168 million. Dumervil’s base salary was dropped to the minimum, with the balance paid as a signing bonus.
On the first day of the next league year, whenever it may start, $14 million in base salary becomes guaranteed for skill. At about that time, $6 million of it will be paid out as an advance.
Also in 2011, $14 million in base salary for 2012 becomes guaranteed. In early 2012, $13.3 million of it will be paid as an advance in March of that year.
In 2012, $12 million in base salary for 2013 becomes guaranteed.
The remaining base salaries are $10 million in 2014 and $9 million in 2015.
Ebből nem nagyon jön ki a 4,89 millió évekre lebontva... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Szerintem nem jól értelmezed. A garantált pénz az csak annyit tesz, hogy ha XY időpontban a rosteren van, akkor teljesítménytől és sérüléstől függetlenül megkapja az adott évi pénzt. De ettől még nem keletkezik deap cap, ha kiteszed az XY időpont előtt. A dead cap azokból a pénzekből keletkezik, amiket a játékos egyszerre, előre megkap, de a capet a contract hosszára elosztva érinti. A legjellemzőbb ilyen tétel az aláírási pénz. Egy másik ilyen tétel lehet pl. a roster bónusz, ha mondjuk a szerződés úgy rendelkezik, hogy ha az előző év utolsó meccsén rosteren van, akkor jár neki a bónusza következő évre. Akárhogy is - bár Doom szerződésének részleteit nem ismerem -, az majdnem 100%, hogy azt a pénzt amiből a deap cap lett, már megkapta korábban.U.I: A idei 13 milláját ettől függetlenül megkapja.😊 Ha jól nézem a Ravens contractot, idénre 1 millió a fizuja, plusz 12 milla az aláírási pénz. (Ezzel együtt se hiszem, hogy röhögne a markába. Szerintem nem csak azt nézi, hogy azonnal mi van kézben, hanem az is fontos, hogy összességében mi van. És összességében keményebb paycut lett belőle, mintha átstruktúrálva itt marad.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nem hinném, hogy évekkel ezelőtt megkapta volna, mivel ha jól értelmeztem a dolgokat (ami persze nem biztos), akkor pont abból lett a cirkusz, hogy a teljes idei fizuja garantált lett volna (tehát amit idén kapott volna és még nem kapta meg), viszont mivel kirúgtuk, ezért ennyi járt neki abból a 12-ből. Azt a 4+ misit tehát mindenképpen ki kell neki fizetnünk idén és ezért fogja a cap-et...

több mint 12 éve
Doom biztos jót röhög ezen, mert a mi 4+ misink mellé kap 8,5-et a Ravenstől. Nem ért 12-t, 13 fölött zsebel be... 😛StormSTAzért nem hiszem, hogy röhög a dolgon. A 4+ misi dead moneyt már évekkel ezelőtt megkapta, és ha nincs a fax hülyülés, akkor jobban járt volna az átstruktúrált szerződéssel, mint a Ravens contract-tal, Szóval szerintem ő is bosszús, de ha már így alakult, akkor a hosszabb távú érdekeit nézte, és az alapján a Ravens ajánlatát látta biztosabbnak. Megértem. Elway 3, a Ravens viszont 5 éves szerződést kínált neki, érthető, hogy azt választotta.
Na mindegy, lett nekünk is egy Welker ügyünk. Elway-t ettől függetlenül én nem hibáztatom, mert egyrészt az elmúlt 2 évben egy halom remek move-ja volt, és senki sem tökéletes. Másrészt több játékos visszajelzése alapján Elway kimondottan fair, játékos központú figura, szóval nem tételezek fel hasonló - ahogy odakint mondják - "lowballing"-ot tőle, mint ami pl. a Pats FO részéről azért nem egyszer előfordult. Szóval ez van, mindenből nem jöhetünk ki jól.
Egyébként az átstruktúrált szerződésében Doom cap value-ja valami 9.7 lett volna idénre, ha jól emlékszem. Így most kb. 5 milla maradt, ha levonom a dead capet. Ebből bármelyik potenciális DE jelölt idehozható, elnézve Doom új contractjának számait. Még akár maradhat is valami pénz, bár túl sok nem, mert Elwaynek - teljesen érthetően - nem szokása veteránokkal bacloaded contractokat kötni, akkor meg idénre is fog esni cap value bőven.
Most már az a lényeg, hogy találjunk egy megfelelő pótlást. Szerencsére need nincs sok, és az idei draft elég erős dline emberekben, így akár egy első körös pick is kinézhet.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Doom biztos jót röhög ezen, mert a mi 4+ misink mellé kap 8,5-et a Ravenstől. Nem ért 12-t, 13 fölött zsebel be... 😛3 év 18 milliót ajánlottunk neki, a Ravens 5 év 35 milliót. Érdekesség, h az a Martindale most ott az LB coach, aki nálunk volt '09-ben, amikor a 17 sacket jegyezte. Jön majd valaki, remélhetőleg Abraham, aki Doomhoz képest lesz valamilyen. Vagy jobb vagy ugyanolyan, vagy rosszabb. Az egész egy nagy zsákbamacska, pont akkor csináltunk magunknak egy hatalmas needet amikor Super Bowl runt akarunk.Egyetértek nagyrészt azzal, amit írsz. Bár 12 milliót biztosan nem ért volna meg. A fiz. csökkentés jogos igény volt a vezetőség irányából. Főleg, hogy azóta megtalálták a védelembe az igazi vezért Von személyében. Gondolom ez is belejátszott Doom gigászi szerződésébe, hogy annak idején Baileyvel ők voltak a D sztárjai, és egyértelműen TOP5 volt a saját posztján. Most már ezt nem állítanám azértflzoli
Érdekesség, h a 2006-os álomdraftunkból már csak Kuper maradt, de valószínűleg ő se sokáig. Vasquez érkeztével, vagy komoly paycut, vagy cut vár rá. Brandon Marshall, Tony Scheffler, Chris Kuper, Elvis Dumervil. Na jó idevehetjük crybabyt is, nem mintha megérdemelné, de el kell ismernem, vele mégszebben mutat ez a névsor.
Dumervil:
91 meccs, 75 kezdés, 63,5 sack, 1 INT, 16 FF, 9 FR, 1 safety, 3 Pro Bowl, 1 All Pro.
A 63,5 sack egyébként 4. a franchise történetében
1.) Simon Fletcher 97,5
2.) Karl Mecklenburg 79
3.) Trevor Pryce 64,5
4.) Elvis Dumervil 63,5
5.) Rulon Jones 52,5
Erős névsor, de neki se kell szégyenkeznie.
A játékosok tweetjeit olvasva az elmúlt hetekben Von Miller, Ryan Clady, Zane Beadles és Duke Ihenacho most nagyon csalódott. Ahogy én is. 4 millió deadmoney. Ez alatt nem jön se Freeney, se Abraham, se Osi, szóval pénzügyileg legjobb esetben ugyanott vagyunk mintha időben érkezik a Fax, a poszt erejét tekintve inkább bizonytalanság lesz nagyobb, mint a visszaesés, de ez nem is erről szól, mellesleg most a bizonytalanság is épp elég baj. mellesleg még meg is kell szerezni valakit a fenti névsorból, jelenleg csak Ayers van itt, aki mellesleg egyetlen évvel fiatalabb mint Dumervil... Ideális forgatókönyv, aláír Abraham vagy Freeney vagy Osi (ez az én sorrendem közöttük), Ayers van fent base downoknál, passing downoknál valamelyik fent említett uriember, a drafton pedig 1/28-ban edge rusher. Akár fel is trade-elhetünk, edge rusheröket eddig nem nézegettem. De hátha tovább csökkent az esélyünk Ogletreere és Kekuára, legyen egy kis öröm is az ürömben.... Szubjektív álláspont, eddig Elway remek munkát végzett. Nem jött be minden húzása, lásd Porter, de mindenben volt értelem. Akik áldozatul estek a csapatépítésnek azok helyére jobb játékosok érkeztek (legfeljebb öregebbek), ez viszont most kilóg a sorból, most először úgy érzem, valami értelmetlen volt, valamivel tisztán rosszul jártunk. /*Szubjektív vélemény, de statisztikákra alapozva, és látottakra alapozva.*/ És azt se mondanám, hogy elkerülhetetlen lett volna. Megszívtuk, ennyi. Ezen nem nyerünk semmit, a deadmoney miatt pénzügyileg se, és máshogy se. Persze nem a világ vége, de ettől függetlenül egy fölösleges és értelmetlen veszteség. A legjobban működő gépezetben próbáltunk spórolni egy csavaron, jövőre kiderül továbbra is a legjobban működő gépezet lesz-e....
Visszatérve Doomra, csak a legjobbakat tudom kívánni neki, megérdemelnénk, hogy az ő játéka miatt kapjunk ki a Ravenstől.Black_Adder
Doom akkor sack király volt és ahogy korábban leírtam, nem is a legdrágább DE szerződést kötötte akkor, a csapat se bánta...

több mint 12 éve
Szerintem igenis nagy lesz a baj, ha se Freeney, se Abraham nem jön (szövegértés 😛), mert még ez is benne van a pakliban, ráadásul mivel mindenki tudja, hogy mekkora need lett a DE és a piac se épp vastag, így sanszos, hogy lehúzzuk magunkat...Ez nagy hiba volt, csak jöjjön be a blöff, mert baj lesz...
Most tárgyalhatunk Doom új ügynökével Freeney-ért, PM biztos örül, adhatna is rá egy kis lóvét...

több mint 12 éve
3 év 18 milliót ajánlottunk neki, a Ravens 5 év 35 milliót. Érdekesség, h az a Martindale most ott az LB coach, aki nálunk volt '09-ben, amikor a 17 sacket jegyezte. Jön majd valaki, remélhetőleg Abraham, aki Doomhoz képest lesz valamilyen. Vagy jobb vagy ugyanolyan, vagy rosszabb. Az egész egy nagy zsákbamacska, pont akkor csináltunk magunknak egy hatalmas needet amikor Super Bowl runt akarunk.Egyetértek nagyrészt azzal, amit írsz. Bár 12 milliót biztosan nem ért volna meg. A fiz. csökkentés jogos igény volt a vezetőség irányából. Főleg, hogy azóta megtalálták a védelembe az igazi vezért Von személyében. Gondolom ez is belejátszott Doom gigászi szerződésébe, hogy annak idején Baileyvel ők voltak a D sztárjai, és egyértelműen TOP5 volt a saját posztján. Most már ezt nem állítanám azért
Érdekesség, h a 2006-os álomdraftunkból már csak Kuper maradt, de valószínűleg ő se sokáig. Vasquez érkeztével, vagy komoly paycut, vagy cut vár rá. Brandon Marshall, Tony Scheffler, Chris Kuper, Elvis Dumervil. Na jó idevehetjük crybabyt is, nem mintha megérdemelné, de el kell ismernem, vele mégszebben mutat ez a névsor.
Dumervil:
91 meccs, 75 kezdés, 63,5 sack, 1 INT, 16 FF, 9 FR, 1 safety, 3 Pro Bowl, 1 All Pro.
1.) Simon Fletcher 97,5
2.) Karl Mecklenburg 79
3.) Trevor Pryce 64,5
4.) Elvis Dumervil 63,5
5.) Rulon Jones 52,5
A játékosok tweetjeit olvasva az elmúlt hetekben Von Miller, Ryan Clady, Zane Beadles és Duke Ihenacho most nagyon csalódott. Ahogy én is. 4 millió deadmoney. Ez alatt nem jön se Freeney, se Abraham, se Osi, szóval pénzügyileg legjobb esetben ugyanott vagyunk mintha időben érkezik a Fax, a poszt erejét tekintve inkább bizonytalanság lesz nagyobb, mint a visszaesés, de ez nem is erről szól, mellesleg most a bizonytalanság is épp elég baj. mellesleg még meg is kell szerezni valakit a fenti névsorból, jelenleg csak Ayers van itt, aki mellesleg egyetlen évvel fiatalabb mint Dumervil... Ideális forgatókönyv, aláír Abraham vagy Freeney vagy Osi (ez az én sorrendem közöttük), Ayers van fent base downoknál, passing downoknál valamelyik fent említett uriember, a drafton pedig 1/28-ban edge rusher. Akár fel is trade-elhetünk, edge rusheröket eddig nem nézegettem. De hátha tovább csökkent az esélyünk Ogletreere és Kekuára, legyen egy kis öröm is az ürömben.... Szubjektív álláspont, eddig Elway remek munkát végzett. Nem jött be minden húzása, lásd Porter, de mindenben volt értelem. Akik áldozatul estek a csapatépítésnek azok helyére jobb játékosok érkeztek (legfeljebb öregebbek), ez viszont most kilóg a sorból, most először úgy érzem, valami értelmetlen volt, valamivel tisztán rosszul jártunk. /*Szubjektív vélemény, de statisztikákra alapozva, és látottakra alapozva.*/ És azt se mondanám, hogy elkerülhetetlen lett volna. Megszívtuk, ennyi. Ezen nem nyerünk semmit, a deadmoney miatt pénzügyileg se, és máshogy se. Persze nem a világ vége, de ettől függetlenül egy fölösleges és értelmetlen veszteség. A legjobban működő gépezetben próbáltunk spórolni egy csavaron, jövőre kiderül továbbra is a legjobban működő gépezet lesz-e....
Visszatérve Doomra, csak a legjobbakat tudom kívánni neki, megérdemelnénk, hogy az ő játéka miatt kapjunk ki a Ravenstől.Black_Adder
több mint 12 éve
3 év 18 milliót ajánlottunk neki, a Ravens 5 év 35 milliót. Érdekesség, h az a Martindale most ott az LB coach, aki nálunk volt '09-ben, amikor a 17 sacket jegyezte. Jön majd valaki, remélhetőleg Abraham, aki Doomhoz képest lesz valamilyen. Vagy jobb vagy ugyanolyan, vagy rosszabb. Az egész egy nagy zsákbamacska, pont akkor csináltunk magunknak egy hatalmas needet amikor Super Bowl runt akarunk.Érdekesség, h a 2006-os álomdraftunkból már csak Kuper maradt, de valószínűleg ő se sokáig. Vasquez érkeztével, vagy komoly paycut, vagy cut vár rá. Brandon Marshall, Tony Scheffler, Chris Kuper, Elvis Dumervil. Na jó idevehetjük crybabyt is, nem mintha megérdemelné, de el kell ismernem, vele mégszebben mutat ez a névsor.
Dumervil:
1.) Simon Fletcher 97,5
2.) Karl Mecklenburg 79
3.) Trevor Pryce 64,5
4.) Elvis Dumervil 63,5
5.) Rulon Jones 52,5
Visszatérve Doomra, csak a legjobbakat tudom kívánni neki, megérdemelnénk, hogy az ő játéka miatt kapjunk ki a Ravenstől.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
az öreg woodson idehozásának annyi értelmét látnám mint h hozzuk Brian apót
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Szakadék alja? 😊A hírek arról szólnak, hogy mi több garantáltat ajánlottunk, Doom mégis a Ravens-t választotta...azért ekkora gond nincs. Illene mindenképp berántani a csoportot nektek.Amadeus91
Jöhet Freeney és vele az újabb kivárás, hogy egy ex-Colt feltámad-e nálunk, kicsit kezd ez vicces lenni így másodszor két év alatt...
Már ha jön, vagy Abraham. Vagy a szakadék alja...StormST
Azért szerencsére nagyon távol vagyunk attól, hogy egy Doom-n álljon vagy bukjon az egész D# teljesítménye. Freeney vagy Abraham érkezik majd vészmegoldásnak előreláthatólag. És ha már felszabadult egy kis pénz, küldeném is át Woodson bácsinak, hogy tegye tiszteletét a secondarynkben a következő 19 meccsen 😊
több mint 12 éve
Érezhető volt, hogy valami folyt a háttérben. Mondjuk az mindenképpen furcsa, hogy kevesebb pénzért ment el. Bár miután megkapta az itteni pénzét, a többi már csak bónusz neki.5/35-öt kapott a Ravenstől. 5 évet semmiképpen sem maradt volna itt szerintem. Von új szerződésekor cut-olta volna a vezetőség 1-2 éven belül. Főleg a gigászi fizetését látva.
Szép volt, jó volt, de ez a korszak akkor lezárult.
több mint 12 éve
Az első infok alapján nem akart már ő itt maradni... Hiányozni fog! Osira esélytelenek vagyunk? Korábban bírtam a játékát, de tavaly egy meccsét sem láttam. Sokat romlott? Vagy akkor most DE draft?
több mint 12 éve
A hírek arról szólnak, hogy mi több garantáltat ajánlottunk, Doom mégis a Ravens-t választotta...azért ekkora gond nincs. Illene mindenképp berántani a csoportot nektek.
Jöhet Freeney és vele az újabb kivárás, hogy egy ex-Colt feltámad-e nálunk, kicsit kezd ez vicces lenni így másodszor két év alatt...
Már ha jön, vagy Abraham. Vagy a szakadék alja...StormST
több mint 12 éve
A hírek arról szólnak, hogy mi több garantáltat ajánlottunk, Doom mégis a Ravens-t választotta...Jöhet Freeney és vele az újabb kivárás, hogy egy ex-Colt feltámad-e nálunk, kicsit kezd ez vicces lenni így másodszor két év alatt...
Már ha jön, vagy Abraham. Vagy a szakadék alja...

több mint 12 éve
Fincsi, remélem tényleg mi játszunk első héten a Ravens-el, csak hogy átérezzük az egész súlyát...

több mint 12 éve
ravens 😕
több mint 12 éve
Mike Klis @MikeKlisSzerintem Miami lesz ebből, a Ravenshez megy mondjuk Umenyiora, nekünk meg marad Abraham vagy Freeney.
Elvis Dumervil to wait at least one more day before deciding between #Broncos and #Ravens.
szóval elvileg hamarosan döntés születhetNegritis
több mint 12 éve
Mike Klis @MikeKlisElvis Dumervil to wait at least one more day before deciding between #Broncos and #Ravens.
szóval elvileg hamarosan döntés születhet
több mint 12 éve
Nem muszáj, hogy az MLB irányítson, csak mivel általában az MLB van fent a pályán minden play-nél, ezért nem rossz, de alapvetően nem törvényszerű...DJ-ben az a jó, hogy nagyon jól látja át a play-eket, jó irányba indul és szinte soha nem rontja el a tackle-t...
Nagy különbség van aközött, hogy valaki előre vagy közben tudja olvasni a play-t, mindkettő nagyon értékes képesség, csak tudni kell használni a velük rendelkező játékost...

több mint 12 éve
Egy MLB-nél szerintem nem nagy dolog, hogy a legtöbb szerelést ő csinálja. Eleve a pályán való elhelyezkedéséből is ez adódik. Plussz az nem sok jót jelent, ha egy védelem sokat van fönt a pályán. Pont, hogy ő kellene irányítsa a védelmet, és azt nem tudja, akkor nem tudom mire fel jó MLB. Ennyi erővel bármilyen ütközőgépet ha beraksz arra posztra klasszis lesz, mert csak le kell vadássza a falon átsurranó futót....Nagy fogás lehet, de nem mint MLB, abban biztos vagyok.flzoliAz első mondatoddal teljesen egyetértek (tavalyelőtt pl. a borzalmas 2-14-es Colts D-ben Angerer volt a liga tackle királya, MLB-ként, és ettől még sem ő nem lett jó MLB, se a Colts D nem működött megfelelően). Ugyanakkor D.J. a képességeit tekintve valóban egy meglehetősen all-around LB. Másrészt az MLB szerepe erősen függ attól, hogy a védelem milyen szisztémában játszik. Van olyan szisztéma amiben D.J kiválóan elkaristolna MLB-ként is, és van olyan szerep, amiben csak szaladgálna mint gólaf*s a levegőben. Mondjuk egy tampa 2-be, ahol őneki kéne irányítani is, valószínűleg nem válna be. De sok más szisztémába igen. Ezért kategórikusan kijelenteni se lehet, hogy MLB-be nem való. Nem a poszt az elsődleges, hanem az a szerep, amit szánnak neki azon a poszton.
(A Denver #D egyébként jó példa arra, hogy a szerep a döntőbb, és nem a poszt. A "standardok" szerint pl. egy 4:3-as védelemben többnyire a 2 DE adja a pass-rusht. Ergo lehet mondani, hogy egy jó 4:3-hoz két jó pass rusher DE a kívánatos. Erre itt van a Broncos D, ahol a LOLB a liga egyik legjobb pass-rushere, nem pedig az előtte felálló DE, És kiválóan működik.)

több mint 12 éve
Köszi srácok. 😊
több mint 12 éve
Egy MLB-nél szerintem nem nagy dolog, hogy a legtöbb szerelést ő csinálja. Eleve a pályán való elhelyezkedéséből is ez adódik. Plussz az nem sok jót jelent, ha egy védelem sokat van fönt a pályán. Pont, hogy ő kellene irányítsa a védelmet, és azt nem tudja, akkor nem tudom mire fel jó MLB. Ennyi erővel bármilyen ütközőgépet ha beraksz arra posztra klasszis lesz, mert csak le kell vadássza a falon átsurranó futót....Elég rosszul vetted le, ha benned ez maradt meg... 😊Üdv.Csak ebben az évben követtem komolyabban a csapatot, de a többiek véleménye szerint fejben nagyon gyenge, viszont ha koncentrál, akkor nagyon jó játékos. Emiatt szerintem a sémákat néha elnézi. Középen nem tud játszani, de mindenképpen jó döntés volt elvinni, mert szélső LB ként klasszis szinten tolta egykoron.
DJ.Williamsről tudnátok pár sort írni, hogy mire lehet tőle számítani?dcsicsak
Egy próbát megér, és egy olyan védelembe, mint a tietek (az 1-1 elleni védekezésen van a hangsúly), szerintem nagyon is illik.flzoli
DJ MLB-ként ligaelső volt tackle-ben, csak annyi a hibája, hogy nem tud irányítani. A pályán a teljesítményére sose volt panasz, TE ellen ő se villog, de nem túl vészesen szar... 😊
A pályán kívüli dogok már más kérdés...
1,75 misit nekünk is megérhetett volna, inkább, mint Bradley 1,2-t, szerény nyomott véleményem szerint, de gondolom mi már nem voltunk az opciók között nála...
Ha a pályán kívül nem lesz vele gond, akkor ennyiért az offseason egyik nagy steal-je lehet szerintem...StormST
Nagy fogás lehet, de nem mint MLB, abban biztos vagyok.
több mint 12 éve
Elég rosszul vetted le, ha benned ez maradt meg... 😊Üdv.Csak ebben az évben követtem komolyabban a csapatot, de a többiek véleménye szerint fejben nagyon gyenge, viszont ha koncentrál, akkor nagyon jó játékos. Emiatt szerintem a sémákat néha elnézi. Középen nem tud játszani, de mindenképpen jó döntés volt elvinni, mert szélső LB ként klasszis szinten tolta egykoron.
Egy próbát megér, és egy olyan védelembe, mint a tietek (az 1-1 elleni védekezésen van a hangsúly), szerintem nagyon is illik.flzoli
DJ MLB-ként ligaelső volt tackle-ben, csak annyi a hibája, hogy nem tud irányítani. A pályán a teljesítményére sose volt panasz, TE ellen ő se villog, de nem túl vészesen szar... 😊
A pályán kívüli dogok már más kérdés...
1,75 misit nekünk is megérhetett volna, inkább, mint Bradley 1,2-t, szerény nyomott véleményem szerint, de gondolom mi már nem voltunk az opciók között nála...
Ha a pályán kívül nem lesz vele gond, akkor ennyiért az offseason egyik nagy steal-je lehet szerintem...

több mint 12 éve
jarrell childs private workout.late round/udfa LB Kansas State-ről.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Üdv.Csak ebben az évben követtem komolyabban a csapatot, de a többiek véleménye szerint fejben nagyon gyenge, viszont ha koncentrál, akkor nagyon jó játékos. Emiatt szerintem a sémákat néha elnézi. Középen nem tud játszani, de mindenképpen jó döntés volt elvinni, mert szélső LB ként klasszis szinten tolta egykoron.
Egy próbát megér, és egy olyan védelembe, mint a tietek (az 1-1 elleni védekezésen van a hangsúly), szerintem nagyon is illik.