Denver Broncos
Edit: Bassey-t kirakta a Chargers, elhasználtuk rá a claimet, visszatért.
Szerkesztette: Cruyffista
"I love this sport. I hate this sport."
Hackett mellet a másik normális jelölt szerintem. Nem értem ezt a hidegrázást.Quinn ha a védelmét nézem levonta a következtetést az atlantai bukovári után, sokkal de sokkal többet emberezik most a Cowboys-szal, mint korábban.Írsz nekünk pár sort, hogy lehetne-e ő jó ezdő itt a Sziklás-hegységben? Vagy hogy mi kéne hozzá, hogy jó legyen (azon kívül hogy Shanny OC-nak)?Nagyon ciki, az is ha interjúk elott eldőlt, az is ha ő lesz. Volt bármikor a Falconsnak jó D-je?Volt a SB évben pl. a bye week után a legkevesebb pontot kapta a Def, majd a köv évben is TOP10 volt a legtöbb rangsorban, utána jött a teljes szétesés.
Cruyffista
empty taxi
Black_Adder
Izgalmas kérdés h mennyire fog belenyúlni HC-ként a védelembe, volt példa mindenre:
- belenyúlt, bejött: SB évben évközben átvette a defensive play callingot Richard Smithtől, ugrásszerű javulás jött
- belenyúlt, nem jött be: utolsó évében DC is volt gyakorlatilag, katasztrófa
- hagyta dolgozni a DC-jét, bejött: Marquand Manuel 2017-ben TOP10 védelmet hozott
- hagyta dolgozni a DC-jét, nem jött be: lásd Manuel következő éve
Az O élén a korábbi víziója az tényleg a Shanny-féle filozófia volt, de ezt pl. Koetter kinevezésével többé-kevésbé elengedte. Izgi kérdés kit talál OC-nek. Egyébként sztem Quinn érkezése pluszpont lenne pl. Russell Wilsonnál is.
empty taxi
Broncos Request Interview With Eagles DC Jonathan Gannon https://t.co/FUAGTwt7n9 pic.twitter.com/AGnMlryO69
— NFLTradeRumors.co (@nfltrade_rumors) January 10, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Valszeg jobb edzo annál, mint amit most gondolok róla, de Allbrightnak csak a hírei relevánsak, a véleményei nem. Nyilvánvaloan nem fogja kritizálni Paton dontéseit. O Bridgewaterért már februárban rajongott. Ha BoB jonne, akkor is ezt tenné.Tok egyértelmű, hogy Quinn lesz. Fangio kirúgása után az osszes kék pipás insider írta egyből, hogy toronymagas esélyes. Most is amikor lehozták az interjút, alig győzték hozzátenni, hogy ő lesz. Előre fontoskodnak, hogy ők előre tudták. Ez olyan, mint amikor tavaly mindenki tudta hogy Meyer lesz a Jax edzője. Csak azt nem tudom hogyan szivároghatott ki. Nagyon ciki, az is ha interjúk elott eldőlt, az is ha ő lesz. Volt bármikor a Falconsnak jó D-je? Hazai pályán 30-at kapott a Cowboys tőlünk meg a Raiderstől is.Szerintem ezt te látod bele. Ben szeretné őt nagyon, de a többiektől max azt olvastam, hogy előzetesen most Quinn tűnik esélyesebbnek.
Cruyffista
Ettől persze lehet, hogy ő lesz, és én sem feltétlenül neki örülnek elsősorban, de a kardomba se fogok dőlni, ha egy SB-t megjárt HC jön, akárhány pontot kapott tőlünk.
roberto23
Quinn ha a védelmét nézem levonta a következtetést az atlantai bukovári után, sokkal de sokkal többet emberezik most a Cowboys-szal, mint korábban.Írsz nekünk pár sort, hogy lehetne-e ő jó ezdő itt a Sziklás-hegységben? Vagy hogy mi kéne hozzá, hogy jó legyen (azon kívül hogy Shanny OC-nak)?Nagyon ciki, az is ha interjúk elott eldőlt, az is ha ő lesz. Volt bármikor a Falconsnak jó D-je?Volt a SB évben pl. a bye week után a legkevesebb pontot kapta a Def, majd a köv évben is TOP10 volt a legtöbb rangsorban, utána jött a teljes szétesés.
Cruyffista
empty taxi
Black_Adder
Izgalmas kérdés h mennyire fog belenyúlni HC-ként a védelembe, volt példa mindenre:
- belenyúlt, bejött: SB évben évközben átvette a defensive play callingot Richard Smithtől, ugrásszerű javulás jött
- belenyúlt, nem jött be: utolsó évében DC is volt gyakorlatilag, katasztrófa
- hagyta dolgozni a DC-jét, bejött: Marquand Manuel 2017-ben TOP10 védelmet hozott
- hagyta dolgozni a DC-jét, nem jött be: lásd Manuel következő éve
Az O élén a korábbi víziója az tényleg a Shanny-féle filozófia volt, de ezt pl. Koetter kinevezésével többé-kevésbé elengedte. Izgi kérdés kit talál OC-nek. Egyébként sztem Quinn érkezése pluszpont lenne pl. Russell Wilsonnál is.

Madden hates me.
Írsz nekünk pár sort, hogy lehetne-e ő jó ezdő itt a Sziklás-hegységben? Vagy hogy mi kéne hozzá, hogy jó legyen (azon kívül hogy Shanny OC-nak)?Nagyon ciki, az is ha interjúk elott eldőlt, az is ha ő lesz. Volt bármikor a Falconsnak jó D-je?Volt a SB évben pl. a bye week után a legkevesebb pontot kapta a Def, majd a köv évben is TOP10 volt a legtöbb rangsorban, utána jött a teljes szétesés.
Cruyffista
empty taxi
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Nagyon ciki, az is ha interjúk elott eldőlt, az is ha ő lesz. Volt bármikor a Falconsnak jó D-je?Volt a SB évben pl. a bye week után a legkevesebb pontot kapta a Def, majd a köv évben is TOP10 volt a legtöbb rangsorban, utána jött a teljes szétesés.
Cruyffista

Madden hates me.
Tok egyértelmű, hogy Quinn lesz. Fangio kirúgása után az osszes kék pipás insider írta egyből, hogy toronymagas esélyes. Most is amikor lehozták az interjút, alig győzték hozzátenni, hogy ő lesz. Előre fontoskodnak, hogy ők előre tudták. Ez olyan, mint amikor tavaly mindenki tudta hogy Meyer lesz a Jax edzője. Csak azt nem tudom hogyan szivároghatott ki. Nagyon ciki, az is ha interjúk elott eldőlt, az is ha ő lesz. Volt bármikor a Falconsnak jó D-je? Hazai pályán 30-at kapott a Cowboys tőlünk meg a Raiderstől is.Szerintem ezt te látod bele. Ben szeretné őt nagyon, de a többiektől max azt olvastam, hogy előzetesen most Quinn tűnik esélyesebbnek.
Cruyffista
Ettől persze lehet, hogy ő lesz, és én sem feltétlenül neki örülnek elsősorban, de a kardomba se fogok dőlni, ha egy SB-t megjárt HC jön, akárhány pontot kapott tőlünk.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Jah, csak őt ne, inkább néztem volna még egy évet Fangiot, de komolyan.Na ő nekem Caldwell 2.0-nak tűnik.The #Broncos are requesting permission to speak with CU legend and #Chiefs OC Eric Bieniemy for their vacant HC job, source said.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 10, 2022
empty taxi
FLZOLI
Általános Doktor
Broncos requested interviews with Cowboys DC Dan Quinn and Cowboys OC Kellen Moore for head coach position, source said. Quinn the "clubhouse leader" entering interview process, given his past HC experience, relationship with GM George Paton and ability to galvanize locker room.
— Michael Gehlken (@GehlkenNFL) January 10, 2022

Madden hates me.
Jah, csak őt ne, inkább néztem volna még egy évet Fangiot, de komolyan.Na ő nekem Caldwell 2.0-nak tűnik.The #Broncos are requesting permission to speak with CU legend and #Chiefs OC Eric Bieniemy for their vacant HC job, source said.
empty taxi
FLZOLI
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
Na ő nekem Caldwell 2.0-nak tűnik.The #Broncos are requesting permission to speak with CU legend and #Chiefs OC Eric Bieniemy for their vacant HC job, source said.
empty taxi
The #Broncos are requesting permission to speak with CU legend and #Chiefs OC Eric Bieniemy for their vacant HC job, source said.

Madden hates me.
Én továbbra is tartom, hogy itt már kultúrát is kell építeni és ahhoz komoly kapcsolati tőke is kellene. Nem beszélve arról, hogy QB sincs a csapatnál...Igen, napközben Hulkeinsteinnel volt erről egy eszmecserém, csak ott Moore kapcsán, szal alapvetően most én is ódzkodom az ultra fiatal edzőktől, mert értem én h a McVay is fiatal volt, de ő eléggé unikornis ilyen téren. A tapasztalat nem lebecsülendő érték, ugyanakkor az is igaz, hogy ha tényleg ő a következő BB, akkor majd elviszi más.Szerintem ő egy VJ féle kókler lenne. Nem túl jó kilátásokGondolom nem utálja meg a fél csapat és stáb pár év után.@AdamSchefterMivel tudhat többet, mint Flores?
·
28s
Broncos requested permission to interview Patriots LB coach Jerod Mayo for their HC job, per source.
Negritis
cikesz
Általános Doktor
FLZOLI
Nem irigylem Patont...
Általános Doktor
Ez már túl toxikus közeg ahhoz, hogy egy zöldfülű ne egesse meg magát hamar
Vasárnap csillagos ötös volt volt a Broncos fórum, rég volt ilyen összeérzés itt… Talán Vj menesztésekor… Akit én jobban rühelltem mint Coach Fangiot.. A vasárnapi idillbe még Ed Donatell sem tudott bekavarni… 😅Többiek hányast kapnak tancibá?Kettes alával átengedünk, de ilyen többet ne forduljon elő.. Black Mondayen Broncos kötött pulcsit viselni és várni a nagy bejelentést, miközben már Sunday közölték a senkiháziakkal, hogy lapát… 😅😅😅 Jár a pacsi.. ✋✋hát milyen szurkoló vagyok én...Srácok, én nem akarok parázni, de az nem úgy van, hogy ma illik kirúgni mindnekit, akit ki akarunk? Vagy már megtörtént, csak lemaradtam? Nyugtassatok meg, Broncos pulcsiban tolom egész nap, és nem véletlenül vettem fel 😀Már tegnap megtettük, megnyugodhatsz.
Bozontron
Általános Doktor
Bozontron
Zalán
#JC6
"I love this sport. I hate this sport."
Broncos request HC interviews with Cowboys DC Dan Quinn, Patriots assistant Jerod Mayo, Cowboys OC Kellen Moore, Packers OC Nathaniel Hacketthttps://t.co/tZAwaoPTTD pic.twitter.com/t2nEKlEOq1
— Around The NFL (@AroundTheNFL) January 10, 2022

Madden hates me.
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
·
28s
Broncos requested permission to interview Packers’ OC Nathaniel Hackett for their HC job, per source.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Igen, napközben Hulkeinsteinnel volt erről egy eszmecserém, csak ott Moore kapcsán, szal alapvetően most én is ódzkodom az ultra fiatal edzőktől, mert értem én h a McVay is fiatal volt, de ő eléggé unikornis ilyen téren. A tapasztalat nem lebecsülendő érték, ugyanakkor az is igaz, hogy ha tényleg ő a következő BB, akkor majd elviszi más.Szerintem ő egy VJ féle kókler lenne. Nem túl jó kilátásokGondolom nem utálja meg a fél csapat és stáb pár év után.@AdamSchefterMivel tudhat többet, mint Flores?
·
28s
Broncos requested permission to interview Patriots LB coach Jerod Mayo for their HC job, per source.
Negritis
cikesz
Általános Doktor
FLZOLI
Nem irigylem Patont...

Szerintem ő egy VJ féle kókler lenne. Nem túl jó kilátásokGondolom nem utálja meg a fél csapat és stáb pár év után.@AdamSchefterMivel tudhat többet, mint Flores?
·
28s
Negritis
cikesz
Általános Doktor
Gondolom nem utálja meg a fél csapat és stáb pár év után.@AdamSchefterMivel tudhat többet, mint Flores?
·
28s
Negritis
cikesz

Többiek hányast kapnak tancibá?Kettes alával átengedünk, de ilyen többet ne forduljon elő.. Black Mondayen Broncos kötött pulcsit viselni és várni a nagy bejelentést, miközben már Sunday közölték a senkiháziakkal, hogy lapát… 😅😅😅 Jár a pacsi.. ✋✋hát milyen szurkoló vagyok én...Srácok, én nem akarok parázni, de az nem úgy van, hogy ma illik kirúgni mindnekit, akit ki akarunk? Vagy már megtörtént, csak lemaradtam? Nyugtassatok meg, Broncos pulcsiban tolom egész nap, és nem véletlenül vettem fel 😀Már tegnap megtettük, megnyugodhatsz.
Bozontron
Általános Doktor
Bozontron
Zalán
@AdamSchefterMivel tudhat többet, mint Flores?
·
28s
Negritis
·
28s
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!