Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 4 éve
Korrektség kedvéért jegyezzük meg, hogy a szezon elso két meccsét Mayfield az akkor liga legrosszabb Chiefs védelem, és bottom 5 Texans D ellen játszotta, liga top1 egészséges támadofal mogott. Emellett tavaly az egyátalán nem kimagaslo 62% 3500 yard az elit támadofal mellett az év edzojenek választott Stefanskival, és két passzjátékot kiváloan megalapozo top10 futoval jott ossze Hunt és Chubb személyében.Itt az a mantra ment egész évben, hogy ez egy erős keret, fiatal playmakerekkel, stabil fallal és jó védelemmel.
A Browns problémája ugyanaz, mint a mienk. Nem tudják elerni, hogy produktívak legyenek az elkapok és tight endek. Mindezt edzovel, támadofallal. OBJ amint elment a Ramsbe miután osszerúgta a port Mayfielddel, elkezdett TD gyáros lenni.
Ha lecseréli a Browns top pick nelkul, gyenge class-szal, mindezt úgy, hogy a teljes liga egyik legértékesebb reklámarca, és 1/1-re vitték, az beszédes.
Ettől független lehet elobb választanám, mint Hurtsot vagy Tuát, de évi 30-35 millioért, ráadásul valoszinuleg hosszútavu szerzodessel Mayfield sem valami vonzo. Az elozo offseasonban a Darnold, Wentz féle komoly ellenértékért, fizetésért vitt ujraepitendo QB-k kozul egyik sem vált be. Mi azért ehhez képest elég jol jártunk Teddy-vel. Beválhat, de rizikos, mert nem hianyzik innen egy újabb korszakot meghatározo probléma. Egy jo QB-val és HC-val ez boven egy PO csapat. Van azért mit bukni.
Cruyffista
Ahhoz elég lenne egy Mayfield, hogy PO-ba menjetek, a Super Bowlhoz meg sok minden kellene, nem csak ő.
Szerintem semmivel nem rosszabb a Broncos kerete, mint a Brownsé.
Nyilván Rodgers, Wilson jobb lenne, de akkor is max 3 év van bennük is Russ meg egyenesen rosszul néz ki fizikailag. Watson egy időzített bomba. Jobb meg nincs, a többi semmivel nem jobb Bakernél.
A Cleveland sztem amúgy nem engedi el, csak komoly ellenértékért v ha nagy balhét csap az ügynöke.
A prime Manning óta a legjobb QB lenne itt. Magasan.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Magyar idő mikor kezdünk?
több mint 4 éve
Engem nem zavarna Mayfield érkezése annyira. Idén főleg miután megsérült se testben se fejben nincs ott a pályán, nagyon erőlködik, mintha néhány playben megszállta volna Lock, és közben a nézők is beleállnak. Szerintem ha hozzánk jönne és kap egy tiszta lapot simán PO csapat tudnánk lenni ha jön egy remek sportpszichológus is.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Korrektség kedvéért jegyezzük meg, hogy a szezon elso két meccsét Mayfield az akkor liga legrosszabb Chiefs védelem, és bottom 5 Texans D ellen játszotta, liga top1 egészséges támadofal mogott. Emellett tavaly az egyátalán nem kimagaslo 62% 3500 yard az elit támadofal mellett az év edzojenek választott Stefanskival, és két passzjátékot kiváloan megalapozo top10 futoval jott ossze Hunt és Chubb személyében.Bingó. Abban igaza a tweetelőnek szerintem is, hogy Mayfield _annyira_ nem rossz, mint amit idén mutatott. A probléma az, a plafonja elég alacsonynak tűnik. Ha több is lenne benne, akkor annak szerintem is már látszania kellett volna az elmúlt években, mert megvolt hozzá a környezet és a csapat is. Néhány olyan meccs, amikor valami nem stimmelt - nem volt jó a fal, nem ment a futás, sérültek voltak a csapatban, stb. - és előlépve ő lett a vezére a támadó sornak. Én nem emlékszem ilyen meccseire.
Cruyffista

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Korrektség kedvéért jegyezzük meg, hogy a szezon elso két meccsét Mayfield az akkor liga legrosszabb Chiefs védelem, és bottom 5 Texans D ellen játszotta, liga top1 egészséges támadofal mogott. Emellett tavaly az egyátalán nem kimagaslo 62% 3500 yard az elit támadofal mellett az év edzojenek választott Stefanskival, és két passzjátékot kiváloan megalapozo top10 futoval jott ossze Hunt és Chubb személyében. A Browns problémája ugyanaz, mint a mienk. Nem tudják elerni, hogy produktívak legyenek az elkapok és tight endek. Mindezt edzovel, támadofallal. OBJ amint elment a Ramsbe miután osszerúgta a port Mayfielddel, elkezdett TD gyáros lenni.
Ha lecseréli a Browns top pick nelkul, gyenge class-szal, mindezt úgy, hogy a teljes liga egyik legértékesebb reklámarca, és 1/1-re vitték, az beszédes.
Ettől független lehet elobb választanám, mint Hurtsot vagy Tuát, de évi 30-35 millioért, ráadásul valoszinuleg hosszútavu szerzodessel Mayfield sem valami vonzo. Az elozo offseasonban a Darnold, Wentz féle komoly ellenértékért, fizetésért vitt ujraepitendo QB-k kozul egyik sem vált be. Mi azért ehhez képest elég jol jártunk Teddy-vel. Beválhat, de rizikos, mert nem hianyzik innen egy újabb korszakot meghatározo probléma. Egy jo QB-val és HC-val ez boven egy PO csapat. Van azért mit bukni.
több mint 4 éve
We've signed T Quinn Bailey and WR Tyrie Cleveland to the active roster and activated K Brandon McManus and P Sam Martin from the Reserve/COVID-19 list.
— Denver Broncos (@Broncos) January 7, 2022
📰 » https://t.co/smuaiuEhSR pic.twitter.com/SrnwiIQWCf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
I’d give him $300m based off of this alone. https://t.co/DAPtT0JwwM
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) January 5, 2022
több mint 4 éve
Amúgy Mayfield-ről mi a vélemény? Örülnénk neki? Anno én úgy tudom, hogy Elway csak őt vitte volna ki abból a class-bólHa jó reklámokat akarunk csinálni, jöhet. Amúgy felejtős. Nagyon sok Browns meccset láttam idén, szimpatikus csapat, de Mayfield nagyon off.
Most meg lehet elérhető lenne
noflyzone
több mint 4 éve
És azóta egyetlen találkozás sem a szépfiú messiással. 🙈 De hamarosan a Manning Futballjáték Kft. törzstőkét emel, átveszi a ceo szoba kulcsát és a könyvelést, rendet teremt a portán, s intézve lesz az AFC West nyugalom.. Addig élvezzétek az aranyásást a letünt bányászvároska, Aspen napfényes oldalán… 😅😅Ők a bye-ért mennek, szal pihenőcsapat max a negyedik negyedben lesz, szal ebben nem reménykedhetünk 😀Arrol nem is beszelve, hogy utoljara mikor meg Kovacs Sanyival megvolt mar a PO es kiemeles, kiment a csere QB a Denver ellen utolso meccsre, hogy bemutatkozzon az NFL-ben, bizonyos Majomsz Patrik. Az nem sult el pozitivan a Broncos szamara. 😊
Általános Doktor
ulpianus
Szerkesztette: Zalán
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Ők a bye-ért mennek, szal pihenőcsapat max a negyedik negyedben lesz, szal ebben nem reménykedhetünk 😀Arrol nem is beszelve, hogy utoljara mikor meg Kovacs Sanyival megvolt mar a PO es kiemeles, kiment a csere QB a Denver ellen utolso meccsre, hogy bemutatkozzon az NFL-ben, bizonyos Majomsz Patrik. Az nem sult el pozitivan a Broncos szamara. 😊
Általános Doktor
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Amúgy Mayfield-ről mi a vélemény? Örülnénk neki? Anno én úgy tudom, hogy Elway csak őt vitte volna ki abból a class-bólNálam a QB kérdés függ a HCtól (és nem fordítva). Ha marad tremendousjob akkor pl senkinek nem örülnék.
noflyzone
Amúgy nekem oltásellenes, homeopátiás, laposföldhívő vagy fényevő QB továbbra se kell akkor se ha MVP, a nőket molesztáló vonalat is inkább mellőzném, szóval inkább Mayfield.
A bajom csak az, hogy nem értem mi ment félre, ezért nem tudom van-e gyógyszer. Nem nagyon láttam Browns meccset, de egy Shanny-Kubiak sémában ha működik a futójáték, akkor nem a világ legnehezebb dolga jól teljesíteni, neki valahogy mégse sikerült... Aztán lehet mást mond a tape, tényleg nem tudom.
Most azt mondanám, hogy jöjjön bátran, de attól az 1. pickkel még QB-t húzzunk, inkább 2 jó legyen, mint 0.
Corral, Howel, Willis, Pickett, lehet válogatni több stílus és több apró redflag közül, nincs akkora hype, mint tavaly, azért a mostaninál még lesz nagyobb is, de én nem lepődnék meg, ha vinné ez a class is annyira, mint a tavalyi minusz Lawrence, ha egy új stáb helyre rakja a projektet, amit mondani akarok, hogy az előző sem a 83-mas QB class, franchise QB meg idén is lehet több prospektből a megfelelő körülmények között.
Nekünk először a megfelelő körülményeket kéne megteremteni, nem pedig a szar körülményeket megtartani és a QB-ra fogni a rossz szereplést és sajnos egyelőre úgy érzem az utóbbi irányba hajlik az FO, fel sem merül bennük, hogy a HC-nak köze van a sok elvesztett szoros meccshez, ahol mondjuk elfelejti kikérni az időket meg hasonlók...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Nekem abból a classból ő volt a toronymagas kedvencem, utána jött Rosen 😀Azért Rookie évében nem volt jó fala, és az elkapó sora még az ideinél is rosszabb volt, ráadásul futó játék sem ment (akkor még Chubb is csak rookie volt) és nem arra építettek.Amúgy Mayfield-ről mi a vélemény? Örülnénk neki? Anno én úgy tudom, hogy Elway csak őt vitte volna ki abból a class-bólÉn nem bízom már abban, hogy belőle még jó NFL irányító lehet. Az idei éve persze lehet a sérülések miatt is ilyen rossz, de én korábban sem láttam tőle olyant, hogy akár csak alkalmanként "be tudott volna indulni". Akkor volt jó, amikor brutálisan jó fal mögött brutálisan jól ment a futás, és volt jópár nagyon jó célpontja. Ha bármi nem stimmelt ebből, akkor szenvedett (de nagyon).
noflyzone
peterk2005
Azért az egy komoly év volt tőle (azóta igaz, csak villanásai voltak)
13,5 meccs: 64% passz pontosság, 3725 pass yards, 27 TD, 14 INT (meg is döntötte a rookie TD-k rekordját)
noflyzone
Az idei év szerintem nemigazán releváns, szarrá volt töretve és sérülten játszott szinte végig.
Ha Teddy és közte kéne választani kérdés nélkül Mayfield, de hosszútávút nem adnék neki most az is tuti.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Érdekes lesz a lelátót figyelni szombat éjszaka. Hogyan reagál a helyzetre az aktív coloradoi futballszurkolo, mennyi Fangio takaroggy lesz, zacskó a fejen, fehértürcsi-pörgetés stb… Rájátszásért màr nincs hova drukkolni, sanszosan végig hátrànyban fogunk küzdeni, sanszosan nem fog haladni az offense a Kansas pihenőcsapat ellen.. Remek boooo-buli van kilátásban… 😳😔Ők a bye-ért mennek, szal pihenőcsapat max a negyedik negyedben lesz, szal ebben nem reménykedhetünk 😀
Zalán

több mint 4 éve
Azért Rookie évében nem volt jó fala, és az elkapó sora még az ideinél is rosszabb volt, ráadásul futó játék sem ment (akkor még Chubb is csak rookie volt) és nem arra építettek.Amúgy Mayfield-ről mi a vélemény? Örülnénk neki? Anno én úgy tudom, hogy Elway csak őt vitte volna ki abból a class-bólÉn nem bízom már abban, hogy belőle még jó NFL irányító lehet. Az idei éve persze lehet a sérülések miatt is ilyen rossz, de én korábban sem láttam tőle olyant, hogy akár csak alkalmanként "be tudott volna indulni". Akkor volt jó, amikor brutálisan jó fal mögött brutálisan jól ment a futás, és volt jópár nagyon jó célpontja. Ha bármi nem stimmelt ebből, akkor szenvedett (de nagyon).
noflyzone
peterk2005
Azért az egy komoly év volt tőle (azóta igaz, csak villanásai voltak)
13,5 meccs: 64% passz pontosság, 3725 pass yards, 27 TD, 14 INT (meg is döntötte a rookie TD-k rekordját)
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 4 éve
Érdekes lesz a lelátót figyelni szombat éjszaka. Hogyan reagál a helyzetre az aktív coloradoi futballszurkolo, mennyi Fangio takaroggy lesz, zacskó a fejen, fehértürcsi-pörgetés stb… Rájátszásért màr nincs hova drukkolni, sanszosan végig hátrànyban fogunk küzdeni, sanszosan nem fog haladni az offense a Kansas pihenőcsapat ellen.. Remek boooo-buli van kilátásban… 😳😔
több mint 4 éve
Amúgy Mayfield-ről mi a vélemény? Örülnénk neki? Anno én úgy tudom, hogy Elway csak őt vitte volna ki abból a class-bólÉn nem bízom már abban, hogy belőle még jó NFL irányító lehet. Az idei éve persze lehet a sérülések miatt is ilyen rossz, de én korábban sem láttam tőle olyant, hogy akár csak alkalmanként "be tudott volna indulni". Akkor volt jó, amikor brutálisan jó fal mögött brutálisan jól ment a futás, és volt jópár nagyon jó célpontja. Ha bármi nem stimmelt ebből, akkor szenvedett (de nagyon).
noflyzone

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Amúgy Mayfield-ről mi a vélemény? Örülnénk neki? Anno én úgy tudom, hogy Elway csak őt vitte volna ki abból a class-bólMost meg lehet elérhető lenne
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 4 éve
Mik a kinti vélemények, mit mond a keménymag ezekre a hírekre? Gondolom ott nem egy FTC Monsters van, akik simán felégetnék Elway és TrendiJob házát 😀Azt tudom, hogy a FB kommentszekció ég ls vért akarnak.
több mint 4 éve
A QB játékra szerintem sem lehet hivatkozni, Allbright már tavaly megírta h ez Fangioék kérése volt Teddy, innentől az ő saruk is az a hígfos, ami végeredményként megszületett. De generálisan az O# szenvedésben sem menteném fel, ő rúgta ki Scangarellot, mondván h nem tud belenyúlni a meccsbe, csak a scriptelt játékok működnek. Megjegyzem azóta talán ha egy TD-t szereztünk első driveból + Lock is jobban nézett ki alatta. | védelmében annyit h akkor és ott Shusmusban benne volt h OC-ként tud virítani azzal az előnnyel h őt aztán nem viszik HC-nak ha bevállik |
Sőt, azon túl h ő hozatta ide Shusmust, ő is tartotta meg. Nem elegáns az a játék, hogy a siker közös, a kudarc meg az OC hibája.
Szal engem nem kell meggyőzni h ki kéne rúgni, sajnos látok rá esélyt h ennek ellenére lesz egy söprés, csak épp őt nem érinti.
Az h DC-ként maradjon, arra nemigazán látok esélyt: aláásná a kövi HC tekintélyét h az előző még ott van (ha szar jellem, akkor ügy fúrni is tudná - ebben nem tudok állást foglalni, mindenesetre nem látom jó ötletnek).
| Itt jegyzem meg h WP elküldésében is hatalmas szerepet játszott h VJ is D# oldalról jött + WP-nek sokkal, de sokkal nagyobb tekintélye volt az öltözőben |

több mint 4 éve
Épp ezen a cikken gondolkoztam, de ide mhr-t nem szabad. 😊 Ha ennyire jó a kapcsolat köztük és a dé, ami szerintem megadná az esélyt egy jó o-nak a győzelemre, akkor legyen Fangio dc a jövőben, és lássuk be, hogy védelmet tud csinálni, s nem csapatot. Én továbbra is azt gondolom, hogy ez egy szövevényesebb ügy, kötésben van azzal, hogy mi lesz tulajdonosi oldalon. Nem biztos, hogy érteni fogjuk a jövő hét döntését azonnal és ne lángoljon majd itt a fórum. Épp ezért én egyàltalán nem vagyok abban biztos, hogy Fangiot most kipenderítik. Innenről kezdve ő bármikor dobható fájdalom és komoly anyagi veszteség nélkül. Kérdés, játszódik e valami a színfalak mögött az ügyben, amiről Ellis tavaly ígéretet tett? A Manning hír isteni (bár csak lenne valóságalapja), ahogy írtam, abban tudnék vakon hinni. Semmi más uj tulajban, sem más új hc-ban. És egy tulajdonosi szerkezet változása esetén mindegy milyen munkát végzett Paton egy év alatt.. Nem ez fog dönteni róla. Én azert vagyok kritikus Patonnal, mert úgy jött ide, hogy azt mondta, nagy és erős és erektől duzzadó qb agresszív fasza van. Ez volt a belépő. És aztán ennek az erdménye lett egy csere qb Teddy, akiről kiderült, hogy komolyan gondolták, a nem pedig csak ücsörgőnek.. Tehát ez nem vicc volt. És ha előveszem az öniróniát, akkor elvagyok én Teddyval, bírom az idióta fejét, jó ez így is, lehet röhögni. De most, hogy vége a szezonnak, talán inkább nem kéne tovább magunkon ironizálni. Engem zavar, hogy nem hozott egy uj esélyt a draftrol, megvolt minden lehetősége.. Annyira fontos a qb poszt, hogy engem már semmi más nem érdekel a keretet illetően. Menti Patont, hogy Surtaint húzta, és aki olyan szezont csinált, ami egy Champ féle karriert is sejtet. persze ehhez kell egy csapat is köré. És úgy tűnik, a további választásai is működnek.. Szóval én most semleges vagyok vele, mert Elway két nullás draftja után ezt értékelem, de hogy átkúrt, amiatt fenntartásokkal fogadom. Nahh és akkor most ismét az ő terepe jön, Fangioval. Érdeklődéssel várom a vasárnap délutánt. Megjegyzem, végre nem 0-4-es kezdéssel indultunk, cserébe 0-4-gyel zárunk decemberben, pedig valós esély lehetett volna a po-ra is. És ez súlyosabb a szememben. Amikor Paton dönt, remélem ezt is figyelembe veszi..
Szerkesztette: Zalán
több mint 4 éve
Nekem am Paton munkásságával eddig nincs bajom, sztem nincs érdemi hibája - Von csere amit lehet több szempontból értékelni, de ezt leszámítva sztem jól keverte a lapokat eddig. Most nagy döntés előtt áll, és sztem is ki kéne söpörni az edzői kar nagy részét.nem írom le 1 év után Patont - kivéve ha megtartja tremendousjobot Arról ne beszéljünk, hogy tavaly ki kellett volna söpörni az edzői gárda nagy részét, de lehet nem volt rá akkor még felhatalmazása, ugye utolsó szögként a koporsóba, Elway utolsóelőtti döntéseként megerősítette tremendousjobot a helyén és ez után keresett GM-et... - de bőven akad kivetnivaló a munkásságával kapcsolatban, mert miatta néztük a szezont egy Teddy Bridgewaterrel irányító poszton és most már ugye hivatalosan is minden egyes 1 éves szerződés 100% kidobott pénz, Fuller helyett pl a Senki kifejetten sokkal jobb lett volna, kevesebb győzelmünk nem lett volna több pénzünk jövőre igen, vagy ha kevesebb győzelmünk, az mivel lett volna rosszabb? és akkor még ezekre a nevetséges Von Miller trade...
Általános Doktor
Kareem Jacksonnal hatalmas mákja volt persze idén már nem feltétlen lesz, de megtartotta Shelby-t Patrickot és Suttont, nem rossz szerződésekkel, messze hogy ellensúlyozza a rossz döntések sorát, de "csak" egy jóvátehetlen hibát vétett és még "csak" 1 évet dobtunk ki a kukába előre, amióta 1 éve itt van.
2. évében kellenek "pozitív" döntések is a részéről, és az edzői gárda kisöprése egy triviális döntés, elvárás, nem valami pozitívként felírható dolog számára, hozzon jó HC-t, hozzon jó QB-t, legalább az egyiket megoldhatta volna tavaly, nem sikerült, akkor itt a feladat, hogy azonnal oldja meg mindkettőt vagy jövő ilyenkorra a GM-eket fogjuk nézni... Hozhatott volna olyan játékost FA-n aki 2022-ben segít az esetleges új HC-nak és új QB-nak, hogy könnyebb legyen, de nem tette, hát akkor főzzön abból, ami van, az kevesebb mint tavaly lett volna, de ha a tavalyi QB-k, tavalyi ezdők, nem kellettek neki, csak pénzt kellett költeni lényegtelen játékosokra, akkor majd idén.
Lehet hívni rebuildnek építkezésnek, kinek hogy tetszik, tavaly nem sok dolog került az alapba, de a határidőt ne toljuk ki, az az ő döntése volt hogy olyan téglák kerüljenek a falba, amik most tavasszal kikerülnek onnan...
1. év így sikerült, jótól távol, de a 2. ettől még lehet jobb, de legyen is jobb, mármint legyen tényleg jó...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Allbright hetek ota beleáll hogy teljes sopres lesz, sot, azt is spoilerezte hogy olyan HC lesz a fo celpont, aki egy potencialisan megszerezheto QB-val már dolgozott/dolgozik együtt. Amiota Paton a GM elég sok találata van. Elso koros CB pickbe, QB pick kizárásába, Bridgewater trade-be is beleállt már februárban. Hátha most sem téved.
több mint 4 éve
Then give Fangio a good QB - not just a serviceable one - and hire an offensive coordinator smart enough to not just know football but to understand when and in what situations to make the right calls.Na ettől kap el az epeömlés. Ki a faszom akarta Susmus-t és Bridgewater-t? Komolyan ne csináljunk már úgy, mintha szegény Fangio nyakába kapta volna ezt a két jómadarat és emiatt kapunk ki boldog-boldogtalantól. Hihetetlen mennyire rá tudja tolni mindenki másra a felelősséget ez a vén barom.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Mondjuk attól ki lehet rúgni h szeret vele együtt dolgozni. Elwayre sok rosszat lehetett mondani, de érzelemmentes döntéseket hozott, itt a feladat Paton előtt is h bizonyítson.Nekem am Paton munkásságával eddig nincs bajom, sztem nincs érdemi hibája - Von csere amit lehet több szempontból értékelni, de ezt leszámítva sztem jól keverte a lapokat eddig. Most nagy döntés előtt áll, és sztem is ki kéne söpörni az edzői kar nagy részét.