Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Én félek, h elviszi Lock a balhét és marad tremendousjob, mert TBW-vel SB-t nyertünk volna vagy vmi hasonló bullshit. Tavaly is ki kellett volna baszni, mégis rajtunk maradt, kidbotunk vele még 1 évet.

Most arról, hogy a védelme szar vagy jó, lehetne esszéket és kontraesszéket írni, ha ez lenne az 1. éve és egy POról döntő meccsre készülnénk, mivel viszont ez a 3. éve, és semmiben nem fejlődött sematkusan fikarnyit sem, amik problémák voltak, max az átutazó szabadügynökök némiképp más achillessarkakat fedtek el (és tártak fel) szerintem inkább ahogy doki is írta, maradjunk röviden annyiban, hogy szar és legyen a vén demens fasz az első példája minannyiunknak, amikor azt kell bizonygatni, hogy kontextus nélkül a statisztika veszélyes fegyver...

Ami Quinnt illeti, ugyan én kardoskodom HCként egyszer már bizonyító jelöltek mellett, de őt kihagynám. Valahogy a többi valamilyen úton-módon megbukott HC között sem tetszik az út amit bejárt, túl élesen köthető a regresszió Shanny távozásához és nem igazán tűnt nekem meghatározónak a csúcson sem az ő nevéhez köthető védelem Atlantában.
Hogy őszinte legyek a dallasi munkájának is adnék még időt mieőtt főnixmadárként tekintek karrierjére, így meg "csak" a LoB marad és akkor máris az jár az ember fejében, hogy vajon kinek a víziója volt az, az övé vagy Carollé...

Most hogy támadó vagy védő oldalról jön valaki, az nekem teljesen mindegy, nincs egyetlen játékos sem, akiért a legkisebb mértékben is kár lenne, jöhet felőlem bármilyen működő séma, nincs olyan érték amit elveszthetnénk, mint amikor elvesztettük Son of Bumot. Kubiak lemondásakor óriási, szerintem a csapat történelmének legnagyobb hibája volt "védelmi" lol, mintha bármihez is értett volna, oldalról kinevezni HC-t és elengedni a siker kovácsát, de még a kókler után is utólag hibának bizonyult védelmi oldalról hozni HC-t, mert a védelem ha kifejezetten jó nem is volt, egy offense rebuild mellett még egy darabig kihordta volna lábon, mostanra nem maradt semmi, amit akár a legkisebb mértékben sajnálnék. El lett már üldözve minden egyes érték...

Amúgy leginkább bárki is jön, úgyis szkeptikus leszek, amíg nem jönnek a győzelmek, nincs olyan arc a frontoffice-ban, akinek megbíznék az ítélőképességében ésvagy döntésében, azt már tremendousjob kinevezséekor sem gondoltam, hogy csak mert valaki jó koordinátor majd emiatt lesz jó HC is, viszont akkor a filozófiájában tudtam bízni hinni, más dolog hogy egy képmutató fasz, aki csak szövegelni tud, de hát ez van, nem vagyunk ott az interjún, az ember jelleme, karaktere csak utólag derül ki számunkra...

De one step at a time. Először egy jó nagy huszárlépéssel Kollaron kívül minden edzőt küldjünk el, a chokert, susmust és McMahont munkájuk megköszönése nélkül...
Black_Adder
Érdekes a szurkolói lélektan. Az ember a saját csapatát mindig vagy túl optimistán, vagy túl pesszimistán látja, objektíven szinte sose.

Nem olyan rossz ez a defense, megfelelő coaching mellett tudna karcolni. Lock pedig tipikusan a rendszeráldozata QB. Egy normális staff mellett belőle lehetett volna valaki szerintem.

Todd Bowles pl. adná magát hozzátok.
Amadeus
Nézd szeirntem ez nem egy felépített csapat, amit csak be kell vezetni egy PO-ba, ez nem a Ralston által felépített Orange Crush, amivel majd Red Miller SB-t játszik, ez nem a Dungy által felépített Tampa2, amivel Gruden SB-t nyer és most hagyjuk is, hogy hosszabb távon mi lett abból amikor valaki más rendszerét kellett volna fentartani...
Amikor azt mondják erre a szarra, hogy jó defense, azzal arcon köpik a 15ös tényleg jó védelmet. Son of Bum mintha ki lett volna törölve a kollektív memórából és mert tremendousjbonak a számtalan helyén volt 2 jó védelme valamiért azt hiszik hogy itt is az van, szerintem néhányan azt hiszik, hogy itt játszik Mack és Willis vagy hogy vele nyertük a Super Bowlt.
Ez egy kellemetlen defense, ami valahányszor marad 15mp az órán amikor az ellenfél támadhat a fordításért kapitulál, egy kellemetlen defense ami ellen nem muszáj sok pontot szerezni, mert úgy átlag 17-tel meccset nyersz úgyis, amennyire béna az offense, egy kellemetlen defense, ami meccset nem tud nyerni.

Általában pozitívan vagyok elfogult a csapatommal szemben ezért ezt kompenzálva próbálok kritikus lenni vele szemben. Most viszont utálom ezt a sémát és gyűlölöm azt aki hozta, ezt nem fogom tudni pozitív irányba kompenzálni, amit tudok, hogy elmondom ellene azokat az érveket, amik szerintem függetlenek a mérhetetlen antipátiámtól

1.) Megfelelő coachinggal sok defense tuna karcolni, de sokkal könnyebb megfelelő coachingot találni, ha nem határolod be magad, hogy kifejezetten 1 sémához keresel edzőt. Lesznek játékosok akik másik sémában nem lesznek olyan jók mint ebben, mások meg ki tudja pont jobbak lesznek.

2.) Évekig építettük JDR hibrid 43 védelmét, nem is volt rossz, ennél a mostaninál szeirntem simán jobb, féltettem amikor éles váltással jött a Phillips 34, egy offseason elég volt az implementálásra, szinte mindenki jobb lett a homlokegyenest különböző sémában.

3.) Mi veszteni valónk van? Nem költői a kérdés. Komolyan, főleg kívülről. PS2, Simmons, aki top10 pick DB létére vagy nagy safety fizetést akar, az ne csak 1 sémában legyen jó. Chubb, na őt pont hogy megmenthetné egy passz siettetésre épülő defense filozófia, mindegy hogy páros vagy páratlan font.
Vannak mondjuk többen, akik más csapatban is kezdők lehetnének, de van 0db Pro Bowler, van 0db sztár,

4.) Nem számítok arra, hogy rövidtávon jobb lenne a védelem. Még egy kicsit arra is fel vagyok készülve hogy középtávon is visszaesik. De 3-ból 3 losing season után ezt nem muszáj erőltetni. Számomra a 4-13 nem rosszabb mint a 7-10. És nem tudom milyen kép formálódna bennem egy 4-13 után, de nem hiszem hogy az lenne az első, hogy ha ezt a sémát vitte volna tovább mennyivel jobb lett volna.

5.) kb PS2 az a kezdő, akinek elég hosszú szerződése van ahhoz, hogy reális esélye legyen jelenlegi szerződésével PO-t játszani a védelemből... A többi játékos sémától függetlenül is szép lassan le fog cserélődni akármit is akarsz.

6.) 19-29.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
A Kubiak óta eltelt edzőkeringőkből annyi tapasztalatot tudok levonni h

a) Elway élete hibája volt hagyni h Ellis ráerőltesse VJ-t KisShanny (és WP) helyett
b) teljesen irreleváns h ki honnan jön, így is-úgy is meg tud bukni, ezt előre jó eséllyel lehetetlen megmondani. Lehet itt sexy egyetemi forradalmár, meg hétpróbás veterán, ha szar a QB-d, akkor könnyebb fejre állni, mint nem. Nyilván vannak jelöltek, akikről sikít h rossz döntések (VJ kontra Shanny), de sztem sokunk örült volna Gase-nek (ugyanebben a körben), aztán nagyobbat bukott mint az elmúlt két edzőnk együtt.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Klassz, hogy pörög a fórum..
Lehet álmodozni új edzőkön.. De én mennék sorban.. Először tényleg legyen menesztve ez a stáb..
Aztán lássuk meg, mi lesz Joe Ellis-szel, Elway-jel.. Marad-e Paton, és ki választ új HC-t.. ?Érdekes a szitu, mert én is azt érzem, hogy kb. nincs játékos, aki nélkül elképzelhetetlen a jövő csapata.. Esetleg csak Surtain.. De vele is csak egy éve vagyunk kapcsolatban, még nem alakult ki a szoros kötődés.. Szóval mindenki mehet.. De közben azt is érzem, hogy ez a keret telen van olyan talenttel, akihez ha beteszel egy Manninget, vagy nevelsz egy “csak” Herbertet, akkor abszolút po contender, és akiben benne van egy po run sb részvétellel.. Ez persze kurva erősen hangzik egy hatodik éve vegetáló csapattól, amely vezetése képtelen hat év alatt egyetlen nem szupersztár, de egy csak korrekt, normális qb-t szerezni, mondjuk egy olyat, mint Cutler volt. Ha azt kérdik, ki az akit mindenképp basszunk ki, az nálam a HC-OC-DC Teddy, Lock, és mondjuk még Gordon a pénze miatt.. Fuller pedig a teljesítménye miatt. Sokkal jobb csapatokból is több játékos távozását szerettem volna. persze érdekes a szurkoló-játékos viszony, abban nem csak a teljesítmény a faktor. Remek, hogy rekordot döntöttünk abban, hogy sb win utáni hat évben po mentes csapat sem volt még. Semmi olyat nem látok most, ami miatt a hetedik évvel ne nőne ez a szám, de egy szerencsésen alakuló új stáb felállítása és jó piaccal, drafttal akár rögtön versenyképes csapattá is tehetné a Broncost..

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Én az egyetemi arcokban annyira nem bíznék. Kevés van, aki az NFL-ben is sikeres volt.roberto23
Náluk már csak az ex-BB segédedzők válnak be kisebb százalékkal, valahogy velük kapcsolatban mégse hallani ilyen almát és körtét egy kalap alá vevő általánosításokról
r.baggio
Kösz hogy mondtad, ha nem hívod fel rá a figyelmet minden Broncos fan álma egy ex-BB segédedző lett volna, a 2 csapat közti pozitív kapcsolatok és az exBB tanítványokhoz kötődő negatív tapasztalatok hiánya miatt...

btw, csak mert nem megyek "énmegmondtamozni" mondjuk a Lions topicba, amikor épp elég probléma nekik a rakétamérnök még nem jelenti hogy őt szeretném HC-nak és gyanítom ez itt a többségre igaz.
És attól hogy vannak coachingtree-k amiket messze el kell kerülni, még nem jelenti azt, hogy sokkal többet remélhetne az ember egy egyetemi edző kinevezésétől

Amúgy nagyon nem igaz, hogy nem hallani almát a körtével egy kalap alá vevő általánosításokat, legutóbb tán múlthéten olvastam ilyet a BB-treeről a Raiders topicban pedig még csak nem is pecc koordinátor volt a trigger, hanem hanem exReid GM, egyet is értettem minden szavával, de szerintem én is találok alkalmat évről-évre hogy kifezzem az empirikusan alátámasztott tényt, hogy jobb távol maradni BB tanítványaitól

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Én félek, h elviszi Lock a balhét és marad tremendousjob, mert TBW-vel SB-t nyertünk volna vagy vmi hasonló bullshit. Tavaly is ki kellett volna baszni, mégis rajtunk maradt, kidbotunk vele még 1 évet.

Most arról, hogy a védelme szar vagy jó, lehetne esszéket és kontraesszéket írni, ha ez lenne az 1. éve és egy POról döntő meccsre készülnénk, mivel viszont ez a 3. éve, és semmiben nem fejlődött sematkusan fikarnyit sem, amik problémák voltak, max az átutazó szabadügynökök némiképp más achillessarkakat fedtek el (és tártak fel) szerintem inkább ahogy doki is írta, maradjunk röviden annyiban, hogy szar és legyen a vén demens fasz az első példája minannyiunknak, amikor azt kell bizonygatni, hogy kontextus nélkül a statisztika veszélyes fegyver...

Ami Quinnt illeti, ugyan én kardoskodom HCként egyszer már bizonyító jelöltek mellett, de őt kihagynám. Valahogy a többi valamilyen úton-módon megbukott HC között sem tetszik az út amit bejárt, túl élesen köthető a regresszió Shanny távozásához és nem igazán tűnt nekem meghatározónak a csúcson sem az ő nevéhez köthető védelem Atlantában.
Hogy őszinte legyek a dallasi munkájának is adnék még időt mieőtt főnixmadárként tekintek karrierjére, így meg "csak" a LoB marad és akkor máris az jár az ember fejében, hogy vajon kinek a víziója volt az, az övé vagy Carollé...

Most hogy támadó vagy védő oldalról jön valaki, az nekem teljesen mindegy, nincs egyetlen játékos sem, akiért a legkisebb mértékben is kár lenne, jöhet felőlem bármilyen működő séma, nincs olyan érték amit elveszthetnénk, mint amikor elvesztettük Son of Bumot. Kubiak lemondásakor óriási, szerintem a csapat történelmének legnagyobb hibája volt "védelmi" lol, mintha bármihez is értett volna, oldalról kinevezni HC-t és elengedni a siker kovácsát, de még a kókler után is utólag hibának bizonyult védelmi oldalról hozni HC-t, mert a védelem ha kifejezetten jó nem is volt, egy offense rebuild mellett még egy darabig kihordta volna lábon, mostanra nem maradt semmi, amit akár a legkisebb mértékben sajnálnék. El lett már üldözve minden egyes érték...

Amúgy leginkább bárki is jön, úgyis szkeptikus leszek, amíg nem jönnek a győzelmek, nincs olyan arc a frontoffice-ban, akinek megbíznék az ítélőképességében ésvagy döntésében, azt már tremendousjob kinevezséekor sem gondoltam, hogy csak mert valaki jó koordinátor majd emiatt lesz jó HC is, viszont akkor a filozófiájában tudtam bízni hinni, más dolog hogy egy képmutató fasz, aki csak szövegelni tud, de hát ez van, nem vagyunk ott az interjún, az ember jelleme, karaktere csak utólag derül ki számunkra...

De one step at a time. Először egy jó nagy huszárlépéssel Kollaron kívül minden edzőt küldjünk el, a chokert, susmust és McMahont munkájuk megköszönése nélkül...
Black_Adder
Érdekes a szurkolói lélektan. Az ember a saját csapatát mindig vagy túl optimistán, vagy túl pesszimistán látja, objektíven szinte sose.

Nem olyan rossz ez a defense, megfelelő coaching mellett tudna karcolni. Lock pedig tipikusan a rendszeráldozata QB. Egy normális staff mellett belőle lehetett volna valaki szerintem.

Todd Bowles pl. adná magát hozzátok.
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904
Én az egyetemi arcokban annyira nem bíznék. Kevés van, aki az NFL-ben is sikeres volt.roberto23
Náluk már csak az ex-BB segédedzők válnak be kisebb százalékkal, valahogy velük kapcsolatban mégse hallani ilyen almát és körtét egy kalap alá vevő általánosításokról
r.baggio
Jah, csak BB-s segédedzok nem kerültek szóba egyelőre. Amúgy meg nem általánosítottam, pusztán csak a véleményemet írtam le. De tőlem aztán jöhet college HC is, csak váljon be.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
r.baggio
Evidenciát nem kell mantrázni.

Ahogy dereng Brian Floresen kívül megbukott szinte mindenki.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 820 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Én Zimmer-t olvastam meg, mint lehetőség, abban az esetben, ha elkuldene a Vikings. Abban az esetben én inkább őt választanám, mint Quinn-t, bár én is inkább már o edzőt szeretnék.

Én az egyetemi arcokban annyira nem bíznék. Kevés van, aki az NFL-ben is sikeres volt. Nem tudom már ki írta tegnap a kovetobe, de osztom a véleményét, hogy olyan kene most nekünk, akinek már volt NFL HC tapasztalata. Ebből a szempontból én Quinn-el is kibekulnek, de azért remelem lesznek jobb opciók.
roberto23
Mondjuk mindkettő teljes defense rebuild lenne. Egyik sem 3-4-t futtat. Én mindenképp 3-4 csókát keresnék, mert alapvetően nem a védelemmel van a gond nálatok, felesleges a sémaváltás.
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 904
Én Zimmer-t olvastam meg, mint lehetőség, abban az esetben, ha elkuldene a Vikings. Abban az esetben én inkább őt választanám, mint Quinn-t, bár én is inkább már o edzőt szeretnék.

Én az egyetemi arcokban annyira nem bíznék. Kevés van, aki az NFL-ben is sikeres volt. Nem tudom már ki írta tegnap a kovetobe, de osztom a véleményét, hogy olyan kene most nekünk, akinek már volt NFL HC tapasztalata. Ebből a szempontból én Quinn-el is kibekulnek, de azért remelem lesznek jobb opciók.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mivel úgy gondolom, hogy Fangio 100%, hogy megy, felhozom a témát itt is. Tegnap a követőben már elkezdtük boncolgatni a Dan Quinn-nel kapcsolatos pletykákat, kíváncsi vagyok ki mit gondol. Én személy szerint nem igazán tudnék lelkesedni érte, mivel megint egy DC, én meg inkább az O-t akarnám jó kezekben tudni. Plusz Atlantaban eléggé szétesett a projektje, igaz volt egy SB évük, de én azt valahogy inkább Shanny számlájára írnám, tekintve, hogy amint lelépett, a csapat is elkezdett hanyatlani. Aztán lehet én látom rosszul, javítsatok ki, ha tévedek.
Vonster
Illene a kókler vonalba amit követünk.

Szét kell nézni az egyetemeken és valami topmanager szemléletű progresszív embert kéne berakni aztán hadd szóljon. Az egoista vén stricik menjenek inkább Floridába vagy New Yorkba edzősködni.

Vagy ha már a rutin akkor valami Kubiak, Dungy féle ember jöjjön, aki összetartja az öltözőt és delegálja azokat a feladatokat amikhez nem ért.
FLZOLI
az a baj egy egyetemi edzővel hogy itt nem csak a HC a gond hanem mind3 fő koordinátort váltani kellene
ahhoz meg fontos lenne a kapcsolati tőke
Negritis
Az se baj ha hozza az egész stábot.

Harbough-val nem tudom mi van de tán őt is be lehetne próbálni.

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 521 — The Mathematician
Mivel úgy gondolom, hogy Fangio 100%, hogy megy, felhozom a témát itt is. Tegnap a követőben már elkezdtük boncolgatni a Dan Quinn-nel kapcsolatos pletykákat, kíváncsi vagyok ki mit gondol. Én személy szerint nem igazán tudnék lelkesedni érte, mivel megint egy DC, én meg inkább az O-t akarnám jó kezekben tudni. Plusz Atlantaban eléggé szétesett a projektje, igaz volt egy SB évük, de én azt valahogy inkább Shanny számlájára írnám, tekintve, hogy amint lelépett, a csapat is elkezdett hanyatlani. Aztán lehet én látom rosszul, javítsatok ki, ha tévedek.
Vonster

Szét kell nézni az egyetemeken és valami topmanager szemléletű progresszív embert kéne berakni aztán hadd szóljon. Az egoista vén stricik menjenek inkább Floridába vagy New Yorkba edzősködni.

Vagy ha már a rutin akkor valami Kubiak, Dungy féle ember jöjjön, aki összetartja az öltözőt és delegálja azokat a feladatokat amikhez nem ért.
FLZOLI
az a baj egy egyetemi edzővel hogy itt nem csak a HC a gond hanem mind3 fő koordinátort váltani kellene
ahhoz meg fontos lenne a kapcsolati tőke

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Vonster

több mint 4 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Külön Zalánnak 😃

Drew Lock
18/25 - 245 passzolt, 10 futott yard - 1 TD
😜
#JC6
Ebből vegyük le a td drive-ot és azt a 63 yardot a már nemmeccsben… kozmetika-idő 😋 6-34-es mintázatban.. 🙈

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Fangio tipikus DCnak elit, de mint HC csapnivaló, ahogy több feladatot kell ellátnia a védelem mellett szètesik… remélem kivágják, s vissza jön Chicagoba 😄
ricsiii83
a védelmünket néze annak se jó
Negritis
Van ez így h vki D-minded HC-ként beég és a védelme sem jó, pedig előtte utána mint DC jó munkát végez a védelemmel, lásd pl. Todd Bowles.
empty taxi
Nálunk azért rossznak nem mondható a védelem, a releváns statokban top10-es, de ettől "érzetre" nem az igazi az sem.
Általános Doktor
DVOA-ban pl. 19. overall (passz ellen 13., futás ellen 23.), szal cáfonám a fentit.
empty taxi
Scoring D#-ben passz ellen 5., futás ellen 3-ik, de igazándiból nekem mérsékelten van kedvem védeni ezt a stábot, szal egyezzünk ki abban h szarok.

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Fangio tipikus DCnak elit, de mint HC csapnivaló, ahogy több feladatot kell ellátnia a védelem mellett szètesik… remélem kivágják, s vissza jön Chicagoba 😄
ricsiii83
Negritis
Van ez így h vki D-minded HC-ként beég és a védelme sem jó, pedig előtte utána mint DC jó munkát végez a védelemmel, lásd pl. Todd Bowles.
empty taxi
Nálunk azért rossznak nem mondható a védelem, a releváns statokban top10-es, de ettől "érzetre" nem az igazi az sem.
Általános Doktor
DVOA-ban pl. 19. overall (passz ellen 13., futás ellen 23.), szal cáfonám a fentit.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ricsiii83
Negritis
empty taxi
Általános Doktor
nyilván keserű geci vagyok és a védelem papiron tényleg nem rossz
csak a nevek alapján még jobb is lehetne

több mint 4 éve
ricsiii83
Negritis
empty taxi

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
ricsiii83
Negritis

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ricsiii83

több mint 4 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 379

több mint 4 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 895
Külön Zalánnak 😃

Drew Lock
18/25 - 245 passzolt, 10 futott yard - 1 TD
😜
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 733 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Heti program: Szombat esti (meccs)láz